Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
Felhívás!
Hajnalban hozzánk betörtek.
Kocsit feltörték, subwoofert erősítőt vittek el.
Műhelyből kézigépeket(sokat) mi egymást.
Fúrógép, akkus fúrógép, csavarbehajtó, felsőmaró,turbómaró(Skill),kisflex(Black&Decker), akkutöltő.
Airsoft vonalon
G&G Xtreme 45 Co2 GBB-t. Ismertető jele: Tár aljáról a kilógó bizbaz letört.
Fekete fegyvertáska, két fegyver tárolására alkalmas, elején két zipzáras zseb és két tépőzáras zseb.

Imax B6 töltő 2A táppal.

értesítés: PÜ vagy hetven3664794
előre is köszönöm
-
BaKeSZ87
őstag
Vettem 6$-ért egy ilyen akkut: [link] free shippinggel, és még tracking numbert is kaptam. Az alap ver.3-as CYMA boxot olyan ROF-fal viszi, hogy beszarás. 11.1V, 20C (állítólag 35C burst), 900mAh, akkora az egész mint két öngyújtó egymás mellett, csak kicsit rövidebb.
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Első generációs TM V2 az 6-os. Enyém is ilyen.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én konkrétan lakatusmühelyben dolgozom. Van itt maro,meg esztergagép is. De árat csak egy mintadarab felmutatásával tudnék neked kérni.
Más: Noob kérdés. LiPo akksi max töltöáramát milyen képlettel számolom ki?
Eddig más töltötte az akksijaimat,de ha már egyszer megjött a töltöm, megprobálkoznék vele... csak nem tudom hány amperrel kellene. -
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
egyébként ilyen sűrűn veszed igénybe a tűzváltót, hogy meg kéne erősíteni (valahol)?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rainmen
üzenetére
Azt tudom. A gondom az, hogy a tűzváltó tengelye eszi meg a perselyt. Azért merem a perselyt fémre cserélni, mert más Ver2GB-oknál is fém perselyek mozgatják a selector plate-t, pl M4/M16 széria, vagy a korai Mp5 verzió, ahol ugye csak az elsütőbillentyűben különbözik a GB.
Ha pedig a fém a fémmel elenné egymást, akkor a középső fogaskerék műanyag lenne.

Jó illesztés, kenés és menne.
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ami még magyarázat lehet: a műanyag alkatrész kopjon el, ne a fém. Ha mindkettő fém akkor eleszik egymást.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Jogos az észrevétel. Rövidre zárja a tűzkapcsoló áramkörét. Mihez ér még hozzá? GB, csapágy, cut off lever és annak a rugója.
A GB CA-éknál nem vezető, a csapágy a fogaskerékhez kapcsolódik, amik egymáshoz, visszaforgásgátlóhoz és kész, nincs tovább, mert a dugattyú műanyag. Cut of lever, illetve a rugója se megy sehova tovább. Szóval nem ráz meg az áram a műanyag testes fegyverben, ha a selector platet akár vezető fémre cserélem is. De igen, igazad van, ezzel nem szabad játszani. Viszont akkor szépen kell elmunkálni annak a szarnak az éleit, hogy ne marja el idővel a selector platet! -
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
szerintem a selector plate nem véletlenül műanyag... ő (áram) szigetelőként is funkcionál és nem biztos, hogy jó ötlet az egészet fémből készíteni...
-
macilaci78
nagyúr
CNC-s kapcsolata, képesítése nincs valakinek?
CA, de akár bármeyik Mp5 modern változatról beszélhetnék. A tűzváltókar műanyag perselye, ami a selector plate-t mozgatja nagyon hajlamos kikopni és egyszerűen nem lehet a tűzváltást elvégezni. külön nem árulják, a komplett tűzváltókart meg luxus ilyenért megvenni, meg drága is. Már amikor kapható persze. Ilyen kis szart tud-e valamelyikőtök csinálni? Látatlanból mondom, hogy nekem 10db-ra lenne igényem a Classic Army gyártmányú fegyókhoz.
Az már persze csak hab a tortán, hogy a selector plate is műanyag, és azon ráadásul van egy kis ív, ami engedni tud ennek a perselynek. Tippem szerint ha egy fém perselyt teszek a műanyag helyére, akkor a műanyag selector plate-t kikezdheti. Ebben az esetben a fém selector plate legyártásában is határozott partner vagyok.
Várom az ajánlatokat! Priviben tudok részleteket mondani.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm a visszajelzéseket, akkor bevásárolok.

Viszont még mindig nem tudom, milyen csapágyat vegyek.

-
ClayMore
aktív tag
hali!
rendel mostanában vki taiwangunról?
ha van vki aki igen, dobjon plz pm-et.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
én már jópár alkatrészt rendeltem tőlük és jó áron vannak és jó cuccok. a posta költsége is a lehető legalacsonyabb. én csak ajánlani tudom.
-
zalman90
őstag
omg a boyi tömítettség

elvittem ma sráchoz , bemértük , 270 fps

-
csaszi72
senior tag
Maci!
Veled levelezek a ződfórumon a Safariland tok ügyben?! -
macilaci78
nagyúr
A TM Mp5A4 6mm-es csapágyakat használ, ugye?
Csak mert rendelném az alkatrészeket.
Róluk, illetve az általuk forgalmazott SHS cuccokról mi a vélemény? -
macilaci78
nagyúr
válasz
sptkyle
üzenetére
G36C szereléksín, párja vagy 3k újan, oszt méretre vágja. De törött G36 előagy filléres tétel.
Viszont TM cuccot nem furkálnék kis csavarokkal, mert nem egy életbiztosítás. A ragasztás igaz, hogy drasztikusabb, de mivel nagyobb felületen van a rögzítés, stabilabb is.
Amúgy szép és jó a pisztolyra szerelt lámpa, de milyen tokja van hozzá?
TM G26 Ad-en használtam ilyet éjszakai játékon ilyen tokkal, naggyon baba. Puskára ezt teszem, ebből szert tettem egy tartalékra is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A P226, Glock szériák azért jó választás, mert az elterjedt típusokhoz van műanyag merev tok lámpás verziók számára is, így nem kell bohóckodni, hogy tárzsebbe teszem, vagy kifordul az ormótlan Desert Eagle tokból.

Ja igen, az avatar tegnapi vétel.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Bazz... vagy 5 percig néztem , hogy ki ez az uj ember a topicban, aki meglepően tájékozott a témában.
Gratula az uj avatarhoz. (vagy csak én maradtam le? )Ahogy én látom a Marui féle P228-on se rail, se előkészítés.
A többi jogos. Bár én lehet inkább megfúrnám a tokot, és csavaroznék. (vagy mindkettőt)
Kis síndarabot meg esetleg a közelében található, de semmiresemjó piacos "fegyverről" is nyerhet, ha van olyan. Főrész+sniccer+reszelő kombinációval.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Azért szerencsére más lehetőség is van, mint amit Te ismersz még ebben a kategóriában is.

A P226-os alján van szereléksín. A P228 alján lehet, nincs, de kiindulva a TM Hi-Capa sorozat egyes tagjaiból, elképzelhetőnek tartom, hogy ugyanúgy csavarozható rá szerelék, kis perforált, előkészített lyuk, két kis csavar, stb.
Ha ilyen nincs, akkor mondjuk epoxiból, vagy plexiből csinál hozzá profilt, felragasztja jó féle ragasztóval, mattfeketére lefújja, örül. Erre akár alacsony távcsőmounttal és mondjuk gumiszalaggal, mint szűkítővel rakhat egy rövid, tömzsi lámpát.Fegyverlámpából és a nagy hatótávolságú fókuszált fényűt szeretem. Fegyverre rögzítve nagyjából célozni sem kell, ahova világít, oda lő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.impulse.
csendes tag
Körkérdés:
Hogy kell taktikai fényt felszerelni egy pisztolyra? Konkrétan egy Tokyo Marui P228-ra szeretnék valami lámpát eszkábálni. Az airsoftos boltokban kapható taktikai fények szerintem indokolatlanul drágák, ezért inkább másfajta kisméretű elemes lámpával oldanám meg. A kérdésem tehát főleg az, hogy hogy történik a lámpa rögzítése? Nézegettem a fegyvert, és nem igazán értem, hogyan lehetne a cső elülső részére bármit rögzíteni, ugyanis a szán mozog, ahhoz tehát nem érhet a tartó, az alsó részen pedig semmiféle kiálló dolog nincs, amibe be lehetne bármit is akasztani.

Másodlagos kérdés:
Mik a taktikai fények jellemzői? Szórt fény, vagy koncentrált? Milyen hatótáv? stb?
-
ÁDI
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ok,értem!
Köszönöm a válaszokat!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
zalman90
üzenetére
Alapvetően nem a SCAR-ral van bajom, hanem a Boyi SCAR-ral, meg úgy eleve a Boyi cuccokkal. Műanyag testű M4A1-et vettem annó Boyi-t, nyeklett-nyaklott, vettem fém testet, szintén Boyi-t, az meg eltört, vettem bele acél cut off levert, nem volt kompatibilis...nekem ennyi elég volt belőle. A Kalash AK-k elfogadhatóak, de ha AK, akkor nálam CYMA, ha meg SCAR, bár sok tapasztalatom nincs első kézből, de a józan ész ugyan azt mondatja velem, amit Stefanitsr írt, pár plusz ezrest megér a nyugalom, és azért valljuk be a minőségkülönbség.
-
ÁDI
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Igen,láttam, azért is lepődtem meg...
De milyen töltőre nem kellene? -
ÁDI
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Intelligens, Turnigy Accucell6.
-
ÁDI
aktív tag
Még egy LIPo-s töltős kérdés: tényleg elég csak a balancer-csatlakozót a töktőre kötni?
Klán-társ elmondása szerint ő így tölti, már rég óta.
Off:stefanitsr! jók a videóid,fel is vagyok rájuk iratkozva! Gratula hozzájuk! -
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ca scar fém testes ?
-
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Való igaz. De megelőzésnek is jó ez az akkutöltős rész, mert ugyan nem jár mellé, de mivel ócó, megveheti hozzá. Szóval jobb, ha le van írva!

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Sefter
üzenetére
Nem 90-es a gyári rugója, hanem 100-as, és modelltől függően 350-380 fps között lő beállított hopuppal vele (350 az átlagos rövidebb csövű cucc, 380 az m16a3, alias sr4a3, 509mm-es csővel).
A 120-assal 400 fölé mehet (ez miatt a kronómester masz 2010 játékról automatice kib@sz), illetve a v2-k esetében a fém hengerfej fém dugfej miatt előfordulhat box repedés az erősebbik rugóval. Nem érdemes beléjük rakni, pontosabb nem lesz, lőtáv max laborkörülmények között mérhetően fog nőni, érdemi előnyöd nem fog belőle származni, és jobban fogja zabbantani az akkut.
G36 esetében ez egy lényeges szempont, mert vagy olyat veszel ami befér az előagyba, vagy kívülre kell pakolnod, ami kíván némi vezetékelés módosítást. 7,4v 2200-as lipo-k vannak amik pont passzosak az előagyba és az SRC g36-ost viszik mint a szél.
Megjegyezném hogy az SRC cuccokhoz gyárilag sem töltő, sem akku nem jár, így a "kínai gagyi töltő-dugasztáp" nem tud semmit tönkretenni.

-
Thome
veterán
válasz
Sefter
üzenetére
Lipoból egy 7,4-es elég ahhoz a rugóhoz bőven (egyébként nem rossz dolog, de szerintem a 11,1v már sok, legalábbis az már túlzottan dara nekem, egyéni vélemény), de maradhatsz a nimh-nál is, ez rajtad áll, ki mit favorizál. Ha maradsz a nimh-nál, ahhoz is vegyél töltőt, mert ezek a kínai adapterek nem tesznek jót az akkunak.
-
Sefter
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
egyébként jelentősen erősebb lesz a 90 helyett a 120-as rugóval? (SRC G36)
vagy pontosabb lesz valamivel
-
Sefter
veterán
ha egy AEG-hez veszek LiPo akksit + töltőt attól erősebb nem lesz ugye?
Más:
ha egy fegyverhez adnak gyárilag pluszban 120-as rugót, azt csak átszerelem és kész? mást nem kell erősíteni? (akkor miért nem gyárilag ez van benne..
) -
ÁDI
aktív tag
Jól gondolom, hogy a LiPo-s 1500mAh-s akksimat, 1,5A-al kell tölteni?

-
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Igen. Ha csak nem ragasztod össze, forrasztod össze, vagy eleve nem olyan a hengered hogy egyben van a hengerfejjel (ami egyébként is szopoda ha v2-be raknád és mondjuk acél/féjm a hengerfej (csillapítását bukod és a dugó direktbe kalapálja a box orrát)) akkor teljesen normális és logikus hogy elforgatható a henger ha kézzel forgatod.
-
BaKeSZ87
őstag
-
zalman90
őstag
Boyi SCAR megér 50.000 ret ?
ezek vannak benne/cserélve
Ca hop up
element hop up gumi
guarder prec cső
element 110 es rugó
guarder nagynyomatékú fogaskerék szett
nagy nyomatéku motorCA rugóvezető
CA nózi
CA tus -
zalman90
őstag
Őhm az normális hogy elforog a henger a gearboxban ?

össze van rakva ahogy van gyárilag de kivülről el tudom forgatni a hengert
-
dFactor
tag
Eladó egy pár (azaz 2 darab) Motorola T4502 walkie-talkie. Használt, pár karc akad emiatt, semmi komoly. 3 db AAA elemmel tudod meghajtani.
Övcsipesz mindkettőhöz megvan. Egyiknek hátlaprögzítő pöcke törött, működést nem befolyásolja, rohadtul szorosan áll így is.KÉP A szóban forgó rádiók sötétkékek, LCD körül fekete betéttel.
Ár: 3.500 FT / darab
-
Thome
veterán
Hali!
Ilsemaforo.eu-ról szállítanak Magyarországra? Ugyan megadható szállítási címnek, illetve le is lehetne adni a rendelést, de a belföldi(?) szállítási költséget írják ki, ami 10 euro (10 kilóig), de az túró szerintem, nem hinném, hogy ez külföldre is igaz lenne. Rákérdeztem náluk is az előbb, de hátha tudtok okosat mondani addig is, mert így spórolnék 20 eurót, minthogy a taiwangunról rendelnék fegyvert.
-
sptkyle
senior tag
Egy kérdés. M4-re a gyári front sight helyére van e gyárilag valami cucc? Lévén hogy delta ringes előagynál az az ütközője az előagyat tartó cuccnak. Ha igen, akkor mi annak a neve? Hogy keressek rá? Vagy egyszerűbb e barkácsolni?
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hogy mit honnan lehet rendelni azt most épp a többieknek továbbítanám. Kinek van ötlete, honnan a legjobb most?
A 9.6-os akku meg elfér a gyári tusban, ha az olyan mint az MP5 SD5-é. Lehet egy big buttplate kell neki, de be kell férjen, mert amíg MP5-öm volt ezzel használtam. A packot építtettem GP 3300-as HD cellákból, de semmi extra.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én említettem, hogy akarok ilyesmiket rendelni. Az akksik meg is jöttek már, a töltö sztem jöv héten érkezik...
(akku peq-val a KH-rol,töltö a Dealextreme-röl asszem) -
csaszi72
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Régebben én szereltem itthon.
Ráuntam, hogy ha modjuk csapágyat akartam cserélni szerelés közben meg kiderült kell még új pinion, vagy mondjuk bármiért is szedtem szét sokszor kellett más motyó is.
Rendelni, várni, szerelni.Rendelni, várni, szerelni.Rendelni, várni, szerelni.
Nem vagyok szervíz, nincs itthon semmi alkatrész +-ban.
Beleuntam.
Airsoft dokihoz kűldöm fel a fegyót javítani már két éve.
Azaz ez idő alatt kétszer volt fent. Először telerakattam SHS motyókkal a GB-t. Egy év múlva felkűldtem zsírzás átnézés "karbantartás" célból.
5k-t kér egy AEG szerelésért.
Cserébe garancia a fegyón, cserélt alkatrészek zacsiba, szerelési jegyzőkönyv.
Korrekt.
-
macilaci78
nagyúr
9,6-os nagycellás akku nem fér el a gyári tusban. Egy G3 tusvéggel már jó lehet.
Honnan lehet akkor fogaskerekeket rendelni? Meg a többit emberi áron. A piston lutri, nem tudom, van-e baja.
Az EG700-ban én is bízom.
A szerelése meg: egyszer kell kihámozni a GB-ot abból a szarból. Van egy M4 markolatom fenékkel a GB teszteléséhez, hogy ne szopassam le magam... Egy M4 kamra+cső kombóval még kronózni is tudok.
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az enyémbe régen ezeket cseréltem: Csapágy, fogaskerék, rugó, rugóvezető, akku. A gyári piston nem rossz, ha nincs szétkopva. Egy évet simán kibír.
A TM rendszerű MP5 maga a sátán, ha szerelni kell
EG700-al semmi gond nincs, M130-al is vidám, 9.6-os akkuval, gyári kábelezéssel.(véletlenül erősebb lett a rugó mint kellett volna, és 430-on volt egy fél évig)
A cső hossza viszont ennél rövidebb nem is lehetne, szóval ha a hangtompító belefér, hogy rejtse a hosszabb csövet, akkor jó tömítés mellett, egy 110-el hoznia kell a ~380-at, és azzal tartós is lesz. -
macilaci78
nagyúr
Ki akart rendelni lipo akkut és töltőt, illetve olyan helyről, ahol ilyet is adnak?
-
sss
őstag
Hmm röpke 50
nap alatt ideért a B6-om is. Más kérdés, hogy az akkumhoz való kábelt kihagyták a csomagból. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
És nem a Vis féle 550fps-es Maruzen egylövetűt, hame egy alap TM M3-at.

Egy kérdés: haver megkeresett, hogy az 5-6 éves alap TM Mp5 A4-es fegyverét rángassam fel 400fps-re. A fegyver 3-4 éve kapott egy hopgumit, más szerelésen nem esett keresztül. Van hozzá egy nagy cellás 8,4V@1300mAh akku, ami már most is gyengécske. Szóval ő rugó és akkucserével gondolta. Egyből rávágtam, hogy melyik fogaskerék fog eltörni.

Szal kellene egy komplett Ver2-es GB 110-120-as rugóval, egy ehhez méltó akku és remélem, a sokéves EG700-as motor elég hozzá.
A projektre van 15.000Ft, szóval ötleteket várok a megvalósításra. A felejtsd el verzió indoklás nélkül felejtős. 
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Lekronózta a shotgunt ?
Észkombájn. 
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Trishot shoti egy kronozós alkalmával 3 lövésből ezt adta: 206,460,315 fps. Szerinted? És Trasher kornózott nekem, rá is akarta adni a sniper kategóriát. Megkérdeztem, hogy tudja-e, mit kronózott pontosan? Vagy 10 perc agresszív véleménycserén mentünk át, mire sikerült rávennem, hogy épületben is játszhassak egy alap Marui fegyverrel.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
.12-essel nem is tud mást a fegyó mint félrehordani.

De most hogy mondod lehet kronózok egyet .12-essel. A shotgunhoz adtak egy kis tasakkal, belenyomom a bar-10-be beszarás fps adatokat remélek.

-
.impulse.
csendes tag
No, meglett az első springes pisztolyom. Egy TM P228 lett a befutó. Doboz meg papírok nélkül kaptam, de cserébe csak 6ezer ft volt, szóval örvendek.
Viszont lenne pár kérdésem így kezdőként. Milyen BB-t érdemes venni ilyen pisztolyba? Milyen súlyú illetve márkájú BB-vel működne legjobban? Illetve póttárat hol tudnék venni hozzá? Esetleg a bolti árnál olcsóbban? Hol érdemes körülnéznem?
-
szbalogh
addikt
Az én AK-m is sopmod hiszen lehet rá acogot és elemlámpát is rakni

-
sptkyle
senior tag
Téli játékokra Ghillie ötlet.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gratula az uj avatarhoz. (vagy csak én maradtam le? )

(tehát nem "kell" annyival, kevesebbel is lehet)

nap alatt ideért a B6-om is. Más kérdés, hogy az akkumhoz való kábelt kihagyták a csomagból.