Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraRe
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy airsoft fegyvert, de mivel kezdő vagyok nem tudom, hogy mit vagyek
Igazából egy Desert Eagle-t néztem ki, de ha tudtok jobb fegyvert/pisztolyt jöhet!
-
zalman90
őstag
ujabb fagpul 140.000 ért

-
Thome
veterán
Találtam egy baromi olcsó oldalt, innét fogok rendelni az fix: Combatgearing.com
-
BaKeSZ87
őstag
Nekem most jött meg az STTi MK23, nagyon tetszik, gyárilag is kiemelkedően pontos.
-
sptkyle
senior tag
-
Thome
veterán
válasz
sptkyle
üzenetére
(#14584) ClayMore: Hmm, úgy érdekes a dolog, 11-12 ezer forint nem pénz azért a pisztolyért
(#14585) sptkyle: Hát, itt áll szegénykém félholtan, szóval minél előbb jó lenne hadra fogni, ezért is akarok rendelni, boltban biztosan van ilyen cucc. Na meg az sem mindegy, hogy milyen árat gondolsz érte!

-
sptkyle
senior tag
De a pisztolyon se látszik, hogy pisztoly, csak ha kibontják. Ha meg már bontják a dobozt, akkor meg ugyis megy rá a vámáfa. Vagy rosszul gondolom? Szerintem esélyes lehet, hogy átcsusszan.
Ősszel lesznek ilyen felesleges cuccaim. (Crane, grip, hátsó irányzék is, de azt már eligértem ) Sürgős?
Egy buta kérdés, mert ez nem világos nekem. G27-es markolatra ([link]) a gyári markolatfenék ([link]) esélyes hogy rámegy? Magyarán ezek standard dolgok, vagy egyedi minden pisztolymarkolatnál?
-
Thome
veterán
Megrövidítettem a mai nap az M4-est, rohadtul masszív kis jószág lett, hogy újrameneteztem, s beletettem nagyobb csavarokat. LINK
-----------------------------------------
S lenne egy kérdésem, ha rendelnék Ebairsoftról (vagy valamelyik kínai oldalról) max 50-60 dollárért pisztolyt, az átcsúszna a vámon szerintetek? Valami olyasmit olastam hogy csak találomra szednek ki a csomagokból néhányat, hogy meglegyen a kötelező számú levámolt csomag, mert 10-11 ezer forintért nekem bőven megérné egy Bell EG723-as pisztoly, vagy valami másmilyen.
Ha egyszer sem biztos hogy átcsúszik, akkor már látok esélyt arra is, hogy taiwangunról rendelek többedmagammal majd, mert akkor kb ugyanannyiban lenne meg a pisztoly ha közösen rendelünk, mintha megvámolnák, s másnak is megéri így a dolog!

-
Thome
veterán
válasz
ClayMore
üzenetére
Próbáld meg játékon ezt a stílust, egyeslövésre kapcsolsz, sunnyogsz, s csak akkor lősz, mikor tényleg olyan helyzetben vagy, s próbálj meg minél jobban észrevétlen maradni. Ha ez megy és élvezed, akkor bepróbálhatod, de én akkor is maradnék az aegnél, mondjuk egy M14 erre tökéletes, pontos, jól tuningolható, olcsó (Cyma Cm.032), baromi jó DMR fegyver építhető belőle, 10-15 ezer forint ráfordításával.
-
Thome
veterán
válasz
ClayMore
üzenetére
Nem is az hogy túlkínálat van belőle, hanem hogy nem nagy réteg keresi ezeket a fegyveralapokat (mert ezek igazából annak számítanak egy "mesterlövész" szemében), ezért nem veszik.
Egyébként jó árban van ez a G-Spec (ez is számít jó árnak, tán még egy kicsit alkudhatsz is belőle), én egy használt, nem lövő AGM-et adtam el valami 15-20 környékén, távcső nélkül.
-
Thome
veterán
válasz
ClayMore
üzenetére
Szvsz csak akkor vedd meg, a mesterlövész akarsz lenni, de ha nem, és csak kipróbálni, akkor ne vedd meg, mert ilyet 3 féle játékos vesz, akiből 2 árulni fogja:
- Újonc
- "Aki csak kirpóbálná"
- "Akinek mesterlövész, és átépíti"Ilyen fegyvert többnyire átépítésre vesznek, egy alapnak.
--------------------------------------
Valakinek közületek nincs esetleg egy Fém M4-es teste eladó, vertikális markolata, M4 midcap tára, Crane stockja (M4 CQB / HK416 stílusú)?
-
ClayMore
aktív tag
softairen van bar 10 G-spec, távcsővel majdnem alap állapotban 30k ért. ennyiért megéri nem?
gondoltam megveszem kipróbálom pár hónapig és ha nem tetszik akkor még mindig el tudom adni ennyiért vagy majdnem ennyiért.
elég jók a tesztek róla. -
szbalogh
addikt
válasz
BemAnyó
üzenetére
Játszd végig a ciklust rugó nélkül csak úgy, hogy nincsen rajta a box jobb fele. Ha a dugó első fogába kap a sector akkor oké. Ha nem akkor alapállapotban valamiért hátrébb került a dugattyú. Akkor a hengerfejet és a dugattyúfejet ellenőrizd le.
Új rugót és/vagy rugóvezetőt tettél bele? Ha igen akkor lehet az is amit említettek, hogy a rugó teljesen összenyomott állapotában nem ér teljesen hátra a dugattyú, vagy a rugó szorul a rugóvezetőben.
Vagy csak az akksid olyan gyenge... -
BemAnyó
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
köce

szabadon futnak, kb 3x körbe pörög a sector egy perdítésre, csapágyak nem lötyögnek,

-
Thome
veterán
válasz
ClayMore
üzenetére
Amikor a többség szeretné, nem kapkodom el igazából.
Fém testet akarok ehhez a szaroshoz, csak nem tudom, hogy megérne-e 11 ezret nekem az a VLTOR test (vagy 15-öt GB-vel + motorral + markolattal együtt egy AABB test). Ez az ebairsofton van, mert a twgunon horror ára van a testnek (igaz alumínium, de nekem akkor sem ér annyit).Meg még 1-2 apróságot, egyáltalán azt sem tudom, hogy rendeljek, csak igényfelmérés, mert ha van rá elég ember, akkor rendelek nektek is, tán még én is beleszállok akkor, ezen nem múlik!

-
Thome
veterán
Kérdés:
Műanyag M4 testbe belelehet mókolni egy fém egyrészes hopup kamrát? Valamit olvastam, hogy ha a test elejét kivágjuk, akkor ezzel is meglehet oldani.
-
BemAnyó
senior tag
hali !
Pici segítség kéne, tegnap nekiálltam hézagolgatni a gearboxot, és valami elmászhattott amit nem veszek észre, ha összerakom rugó meg dugattyú nélkül akkor gyönyörűen pörögnek a kerekek (visszapörgés gátló is bent van), de ha berakom a rugót, a dugattyút, (sector gear bütyke a tapetplate akasztója elé beforgatva) akkor egy (mindegy hogy semi vagy autó) "lövés" után a dugyattyú hátul meg akad és nem csap előre, a motor menne de valami miat az egész megszorul
.Valamit nem veszek észre, tegnap ha 5x nem szedtem szét emiatt akkor egyszerese
.PLZ help
-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Interpol szerint a marui "desszert" warrior két markolatpaneljében is van 2 db fém tömb, ellensúlyozandó a múanyag építést... Én a magamét még nem szedtem széjjel, nem láttam szükségét, skirmish pisztolynak vásároltam, nem project alapnak. A hopupján még valószínűleg kell reszelnem mert a nehezebb bb-ken nem tud eleget emelni.
-
-
sss
őstag
Nézegettem midcap tárakat pár boltban, mondjuk sokkal okosabb nem lettem. De valószínűleg nem fogok ilyesmi egyedül rendelni, mert sehogy sem jönnék ki belőle túl jól, sok a pk.
-
Ace owner
addikt
Szétszedtem az 1800forintos kínai műanyag csodámat és érdekes dolgot találtam. A markolatban, a tár mögött 2db rozsdás tömör vasdarab van össze celluxozva. Ez csak a realitás kedvéért nehezéknek van ott vagy valami más célt szolgál? Amúgy lehet hogy úgy szétszedtem többet nem rakom össze

-
Thome
veterán
Valamelyikőtöknek nincs hátsó M4 irányzéka és agy egy első vertikális gripje?
Irányzék majdnem bármilyen lehet, a grip meg az az olcsósított Dboys szerűség...

-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Most is úgy van, nézd csak meg!

Így vettem a Walther nanopoint replikát -
Hurkaleves
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
az ebairsoft lehet, hogy úgy írja, hogy free shipping, de abba az árba bele van kalkulálva a szállítás.

én nemrég rendeltem egy térd/könyök védő szettet és egy lángrejtőt. hát külön csomagolva külön levélként küldte őket!
a szállítási árazás szerintem az RSOV-on van a legreálisabban összeállítva.. -
sptkyle
senior tag
Ebairsofton is szerintem megvan még a free shipping.
Meg nemrég találtam még egy ilyen free shoppinges kinyai shoppot türhetö árazással. Ha hazaérek,belinkelem... -
Lacuss20
senior tag
Heló!
Igen rendelhető,ebay-en pl tudsz olyan opciót be klikkelni,hogy free shipping kis alkatrészek stb ingyenes postával jönnek.Paypal os számla megléte vagy olyan OTP s kártya ami mastercard feliratos esetleg,különálló VISA,mastercard kell hozzá.
Ha ázsiából rendelsz apróbb dolgok általában nem futnak bele a vámba. -
sss
őstag
Kisebb dolgokat tárak stb. ezeket is érdemesebb külföldről megrendelni? Ha igen, akkor EU vagy Ázsia inkább? Vagy annyi lenne a postköltség h külön nem érné meg, csak vmi össznépi rendelésbe beszállva?
-
Thome
veterán
A büdös picsbe, tegnap győrben voltam...
Be tudtam volna menni, venni hézagolószettet, de nem tudtam, hogy ott van Depo... 
+ Beszarás, csak egy köpésre lett volna a termálfürdőtől...
-
danilla
őstag
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
A Hölgy jobban vágja a témát mint Te

-
danilla
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
This video is currently being processed.
Please check back in a few minutes.
Nálam van a gond, vagy másnál sem jó?
-
stefanitsr
senior tag
-
Thome
veterán
válasz
ClayMore
üzenetére
Ebből főfegyver lesz, teljesen át lesz építve, pont ezért lett megvéve, bagóért.

Egy ilyen építése lesz a cél (enyém volt
), csak vertikális front grippel, hasonló festéssel: -
Thome
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
A KJW Glock 32-nek szokása eltörni a hopup résznél egy kis alkatrésznek (műanyagnak). Könnyedén hekkelhető a cucc,, volt közeli kapcsolatom vele (volt tulajdonomban egy kb 3 hónapig). Más gond nincs vele, de az a cucc is ritkán törik el, de ha eltörik, akkor meglehet mókolni (nem visszarakással), s megy tovább vígan, hiba nélkül.
Egyébként, most vettem 11 ezer forintért egy műanyagtestes JG M4 SR16-ot (M16A4-ből átalakítva általam, tehát az irányzék előtti cső nem szabvány M4), dugattyú utolsó foga elnyíródva, hézagolatlanul, de minden patent állapotban van, sehol máshol nincs kopás nyom. Szerintem jó biznisz volt. Hátsó irányzék meg tár nincs hozzá.

-
stefanitsr
senior tag
A második linken látható pisztoly vállalható, én és szbalogh is ismerjük. Van hozzá alkatrész, 100% marui klón. A műanyagjaira vigyázni kell, némelyik hajlamos a törésre.
Az elsőre is áll ugyanez... Batmause-tól van hozzá mindenféle alkatrész bagóért.
Válaszd azt amelyik jobban tetszik. G17 teljes méret, g23/32 kompakt, kisebb.
-
alph4
tag
Glock 17-nél melyiket érdemesebb megvenni:
http://www.taiwangun.com/gas_guns/kp-03_od_kjw-1320.html
http://airsoftmagyarorszag.hu/product.php?id_product=160Ezek közül?
-
szbalogh
addikt
33x24x103mm méretű akksi belemegy G36C-be?
-
szbalogh
addikt
Egyszer majd szeretnék egy AK74SU-t 1/2-es hengerrel és alu dugattyúfej/hengerfej kombóval. Jó kis ropogós hangja lenne

Vagy marad a gázos Bell MP5 hangtompítós előaggyal azaz SD6-ra átalakítva hosszú csővel. Az meg full realisztikus hangot produkálna
-
Lacuss20
senior tag
408-410 xD bocsi

-
Lacuss20
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Tehát valamilyen szintű erő növekedés várható :/
Sajnos bár kronó függő így is 408410 be vagyok ami MASz szerint már nem éppen jó...pedig a fegyver gyári.
Eddig annyit véltem tudni róla,hogy a csapágy engedi forognia rugót nem feszül magában annyira.
Valamint,hogy minimálisan,de fps csökkenés lesz eredményezve valamint kíméletesebben bánik a rugóval így hosszabb élettartam várható.
Ezek szerint akkor rosszul tudtam
Köszönöm a válaszokat még egyszer
!!! -
Hurkaleves
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
jessssz...

-
stefanitsr
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Ha a boxot kinyitják, és jól kihézagolják, kenik, tömítik, jellemzően halkul. Ha brutálisabb rugót raknak bele, akkor hangosabb lesz. Ha elkúrják a hézagolást és darálnak egymáson a kerekek, vagy szorul a box mert pl elsokalltak a hégazolással, szintén hangosabb lesz, szóval a hang az millió más dolog függvénye is lehet.
Egy jól tömített box, szépen kihézagolva, nem túl erős rugóval (max 110) jól beállított motormagassággal, jó motorral, jó akkuval kellemesen halk lesz.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
vmerre korábban azt olvastam h minimálisan de hangosabb lesz tőle. cáfoljatok meg ha ez nem igaz.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
Lacuss20
üzenetére
csapágyas cuccoknál a rugó összenyomásakor nem keletkezik fölösleges feszültség mert engedi tekeredni a rugót. a csapágy miatt kisebb lesz a rúgó helye úgynevezett előfeszítést kap ezáltal valszeg erősebb is lesz. viszont erős fegyver építésénél már nem feltétlen raknak csapágyas cuccokat mert a rugó tekeredéséből adódóan erősebb is lesz a szétrúgása.
valaki még biztos tesz hozzá valami kommentet. -
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!!
Az airsoft boltokhoz annyit szeretnék hozzá fűzni ha még aktív a kérdés,hogy itthon nagyon kevés helyen érdemes fegyvert venni.
Ha többen össze álltok vagy keresel egy csapatot akik szoktak kintről rendelni pl : taiwangun
akkor sokkal jobban megéri ez példa okául egy lengyel oldal nincs vám stb csak posta és az is 4-5 nap!
Ha már nem egyedül rendelsz akkor a posta díj ugyan annyi mintha felmennél Pestre csak pl egy AK-s74U nem 50 ezer hanem 35+posta (Cyma).Azt a 10-15 ezer különbséget vagy többet rá költheted majd a fegyverre alkatrész csere,optika,kiegészítők,a fegyvermester szerelési díja amit megéri rászánni!(akár el is teheted zsebbe)
A vásárlásról ennyit tudok mondani.Kérdésem viszont lenne a gyári nem csapágyas rugóvezető és dugattyúfej (piston head)
csapágyasra cserélésével milyen hatást érek el?
Tényszerű,hasznos választ kérnék és előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

.

Be tudtam volna menni, venni hézagolószettet, de nem tudtam, hogy ott van Depo...