Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12280) stefanitsr válasza mykos (#12279) üzenetére


stefanitsr
senior tag

Ezt érdemes megnézni. A srácok elég keményen rágyúrtak a dologra, biztonságosabbak lettek ezek az akkuk az első generációk óta sokkal.

No meg tegyük hozzá, hogy mi airsoftozunk velük, és közelébe sem vagyunk annak amit egy egy modellező srác ráereszt a sajátjára egy helikopterben, egy belső propelleres repülőgépben vagy egy versenycsónakban, ahol amellett, hogy 5-10 percig a terhelhetőség csúcsán hajtják ezeket, pl a helit és a repülőt valahogy le kell hozni akkor is ha az akku épp túlmerülőben van. Mi megtehetjük hogy kiszámolt lövésszám után cserélünk egy akkut, vagy eleve nem lövünk annyit egy játékon mert olyan akkut vettünk ami bírja.

Egyébként, ez a liponál nem egyszerű jelenség, olyan durva áramot le tud adni hogy ott aztán az a csoda, hogy a kezdeti verziók "csak" égtek és robbantak és nem valami terminátor üzemanyag cella szerű kisebb atomrobbanást produkáltak. :D (Na jó ez vicc volt de amit ezek az akkuk tudnak az valami durva).

Még egy adalék, sajna volt olyan szervizes panaszom is ahol a gyereknek látható módon 3x belelőttek a lipojába (G36 előagyra szigszalagozta a szentem), aztán meg túl is merítette (minden cellában 0,x fesz maradt), és ennyi, se égés, se robbanás, csak "Nem megy a puuuuskaaaaa".

RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.