Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr #12899 üzenetére
rohadtul egyetertek, idaig nalam is csak az rk01 fullsteel ami mar ezer eve megvan es meg sosem hagyott cserben
-
BaKeSZ87
őstag
Amúgy ezek a problémák megvannak a ver2-es dragunov verziónál is?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr #12895 üzenetére
Elbizonytalanítottál.
Amúgy agyaltam már rajta, hogy lecseréljem a 105-öst AKSU-ra, de riaszt a hátsó irányzék hiánya, meg a tokfedél megoldása. Úgyhogy maradtam annál a verzónál, hogy marad a 105.
Kéne egy BAR-10. Van már egy megerősített elsütőszerkezetem csak fegyver nincs hozzá.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
BaKeSZ87 #12894 üzenetére
Aeg hopup, szóval a pontosság kb aeg szint meg egy pici. Az anyaga valami nem túl tartós alu ötvözet, ha feldöntöd, akkor törik pl az infrabak, kopik a trigger sear egy jó darabig, ezért adott időközönként nem árt tisztítgatni a hengert, mert megy bele némi aluforgács. Idővel szépen lekopik a searről a "felesleg" és ez a jelenség megszűnik. Az anyag választásnak nem barátja a fegyver hossza, ami 1260 mm-ével újra definiálja a hosszú m14-eseknél megismert "dióverő" fogalmát. Óvatos közlekedést és használatot kíván a gazdájától.
A külső cső és a belső cső közti hernyócsavarokat érdemes rendes csavarokra cserélni és fúrni egy plusz menetet alulra is egy plusz csavarnak. Van egy közdarab ami tartja a belső csövet a külsőben, abban is érdemes +2 furatot tenni, hogy stabilabb legyen a front szet és benne a cső, ellenkező esetben az egész fegyver úgy nyeklik jobbra-balra, mint egy lepukkant bkv csuklós busz. Ez kellemetlen hatással van a pontosságra. Játékonként ajánlott ezeket a csavarokat újra húzni.
Amúgy hangulatos, jó célra tenni, jó a fogása, könnyű, jó hosszú, akinek ez a perverziója szeretni fogja. Ha nincs más fegyvered hozzáteszel 13k-t, és acél cyma aksut kapsz, szóval szerintem nem éri meg a pénzét, kivéve azt az esetet, ha kifejezetten ezt akarod a fentiek tudatában is. AEG rugókat eszik, ha valakinek az fps a perverziója, ezzel könnyen kiélheti. A dugattyúba mehet egy aeg dugfejből kukázott csapágy, az kb 20-30 fps-t dob a teljesítményén.
Ofkorz, fokozottan érvényes rá, hogy minőségi bb-t kíván. Itt van egy lövésed és már meg is takartak egy sorozattal, ha elrontottad.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr #12893 üzenetére
Anyagminőség? Pontosság? A fémek mennyire vannak jó anyagból?
-
BaKeSZ87
őstag
A&K Dragunovval találkozott már valaki élőben? Tervezzük ketten, hogy rendelünk, 30.000 körül lesz postával.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr #12890 üzenetére
Igen, már az én tulajdonom, csak apám ment érte, mert épp arra járt. Elvileg szerdán jön felénk akkor elhozza. Már nagyon izgulok
-
szbalogh
addikt
válasz
rainmen #12887 üzenetére
1C
De írja is, hogy elemlámpába jó.
"The widely used cobalt-based lithium-ion has drawbacks; it offers a relatively low discharge current. A high load would overheat the pack and its safety would be jeopardized. The safety circuit of the cobalt-based battery is typically limited to a charge and discharge rate of about 1C. This means that a 2400mAh 18650 cell can only be charged and discharged with a maximum current of 2.4A."Ami fegyóba jó az A123 és LiFePO4 néven ismert.
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr #12886 üzenetére
Az alábbit néztem, de "C" érték nincsen feltüntetve: [link]. Ebayen van 6$-ért 2 db-os 2400-as. Most kapok majd egy gyári aksit, a benne lévőt meg átnézem. 40$ körül lenne szállítással szintén ebayről utángyártott cucc. Viszont minél kevesebből akarom megoldani.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
zalman90 #12885 üzenetére
Elméletben nem lehetetlen, de a notebook akkukat inkább kapacitásra és folyamatos aeghez képest lényegesen kisebb áramú terhelésre méretezik, míg az aegeknél inkább a rövid, nagyobb áramfelvételű akciók lényegesek relatív kisebb kapacitás mellett.
példa: Aegben nálam 18650 cella méretű lifepo pakkok vannak 1100 mAh, 9,9v 3 sorba kötve - jól viselik a rövid 30-40A-s terhelést is. Egy átlag notebookban 2000-2200mAh 18650 li-ion cellák vannak, kettesével párhuzamosan, és az általam szétkapott pakkban három kettes cella sorba kötve. A cikkszám alapján kikeresve ezeknél a pakkoknál az egészséges terhelés adattábla szerint (nem tiszták az emlékek már) de jelentősen kevesebb volt cellánként, úgy a tizede rémlik. A tévedés jogát fenntartom.
-
rainmen
aktív tag
Na, közben megnéztem, a cucc 30 $ és a postaktg 20 $, tehát 50 $ lenne a 6 db új cella. Még meggondolom, mégis 6400 mAh-s lenn a mostani ~4400 helyett.
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz
evilzombie #12881 üzenetére
Mivel 7mm golyós csapágyas emlékeim szerint (bár CA bírni szokta), elképzelhető, hogy a csapágyak mentek el nyaralni. Ha az ment el, akkor valamelyik gyártó sima perselyeit tedd be helyettük, ne golyósra cseréld - egy füst alatt jól is jártál a dologgal, mert azt aránylag egyszerű beszerezni.
Tappet törést egyszerű diagnosztizálni akár szétszedés nélkül is - hopkamrába kiszedett tárral tárfészek felől belenézve nem jár a nózi...
Látatlanba ne rendelj semmit.
EBR amúgy szopó, orrnehéz és alapvetően nehéz, nagy, meg stb. Tipikusan az a puska amit az ember nem "magának" vesz, hanem azért hogy a többiek azt mondják rá, hogy hű meg há. Nem túl praktikus.
-
evilzombie
tag
válasz
stefanitsr #12880 üzenetére
Koszonet!
En is ezeket olvastam.Kapok hozza 1ca meg 2 G&G hi cap-et.400-asokat, nem nagyon szeretem a hi-capeket de egy darabig jok lesznek! Meg egy NiMh akksit.Potnak jo lesz
Es +-ba egy airsoftra keszul A-fetet, ami 30 Euro-ba kerult neki
Hat igen, valakinek nem kell otthon barkacsolniaMajd irok ha megkaptam, egyenlore jobbnak nez ki mint az SRC XM8
Talaltam is tappet platet a UNcompanynal.Majd megrendelem ha tenyleg az a baja!
-
stefanitsr
senior tag
válasz
evilzombie #12877 üzenetére
CA nem jellemző errefele, de azt tudom hogy a box egyedi és a G&G eredetű, módosítva. Emlékeim szerint v2/v3 kerékszett, a többi egyedi. Kerüld a kísérletezést ha valami kell hozzá, csak kifejezetten CA-hoz való dolgokat vegyél meg, marui és klónjaihoz való cuccosok többnyire nem jók hozzá, G&G dolgokon meg esélyesen pont annyit változtattak, hogy ne legyen jó hozzá.
V7-hez semmi köze !
P.S: Marui tárakat sem eszi meg, G&G és CA tárak jók hozzá csak.
-
mcmck'
csendes tag
helloo újra!
szerintetek ez a stukker mennyit érhet?8-) csak 300fps-t lő :S -akku+töltö nélkülKing arms M4, metal body and gearbox and gears are still stock(they were all in a good nic.)
the bits that are not M4 and been upgraded are as follows;
high torque AGM motor
Bearing spring guide
Bearing piston head
new 7mm bearings
reshimmed and greased up
full sized M16 stock
magpul moe hand gaurd
SPR type pistol grip
comes with a metal carrying handle.köszi
-
evilzombie
tag
válasz
evilzombie #12873 üzenetére
Megvettem a csuzlit
Ilyen Airsoftossal meg nem talalkoztam! 45 eves Kanadai de 20 eve Dublinban el, es ORVOS!
Vagy 45 percig dumalt hogy a systema csuzlik milyen jok!
Hat tenyleg azok, csak nem nekem -
BaKeSZ87
őstag
Hm. Én pont nem így mentettem meg egy Firefox 11.1V-os pakkot, én pont, hogy alacsony töltőárammal kezdtem tölteni, nem naggyal, 0.1A-rel töltöttem, aztán mikor felment 10V környékére, átkapcsoltam LiPo módba, és feltöltöttem.
-
evilzombie
tag
Talaltam egy egesz jo elado csuzlit!
Viszont meg soha nem szereltem m14-est!V2 vagy V3 OKs!
Nehez ezeket szervizelni? -
rainmen
aktív tag
válasz
evilzombie #12871 üzenetére
Na, akkor megpróbálom megküldeni a rossz cellákat. Aztán majd lesz valami.
sptkyle: Akkor megnézem, mennyiért jönne el csak az.
-
evilzombie
tag
válasz
stefanitsr #12864 üzenetére
En egyszer ugy mentettem meg egy lipot hogy pb akksikent toltottem a 10mA toltessel 2.5V-ig, mivel olyan alacsony volt a feszultsege hogy nem akarta lipo-kent tolteni..
1 ora pihi/hutes ahogy tetszik, aztan toltes rendes lipokent persze balance modban,(minden cella azonos feszultsegu).A melegedest azert ellenoriztem 5 percenkent.
Az aksi nem lesz a regi!
Ilyen toltom van.1/4 arat mar vissza hozta mivel a srac kidobta volnaTalalkoztam ugy 6-7 db komolyabb (modellezés) toltovel, de aksi mento funkcio nem volt bennuk.
STEFANITSR
"Egy érdekes megoldás lehet hogy előkapod a b6-ost és nimh töltéssel, rövid ideig nagy árammal megkínálod a túlmerült pakkot " -
rainmen
aktív tag
válasz
sptkyle #12868 üzenetére
Februárban jött cuccom amcsiktól, vámra bement, de csak egy plecsnit kapott. 168 $ körül volt az ára-értéke. Minden feltüntetve, számla, stb., semmi pluszköltség nem terhelte.
Valakinek egyéb tapasztalata?(Így meg lenne a cuccom~8000 Ft-ból, ha döcögős, akkor marad a beígért cucc~10000 Ft körül.)
-
sptkyle
senior tag
válasz
rainmen #12867 üzenetére
Ha igaz, akkor:
Januártól az alábbi módon változott a dolog:
25 dolcsi alatt vám és áfamentes
25-150 dollárig "csak" áfaköteles
150 felett vám és áfa,viszont a vám csökkent 2%ra.Ennek fényében a rendelésed áfaköteles. Ha valaki kisebb cuccot akar rendelni (pl 25 dodo alatt) , és beszáll hozzád, akkor ő is áfaköteles lesz.(már ha létezik ilyen alacsony értékű rendelés shippinggel együtt) Nem biztos hogy gazdaságos.
-
rainmen
aktív tag
Ha valaki rendel ehobbyról nagyon apróságokat, az keressen meg priviben! 30$ értékű cucc kellene, 0,3 kg súlyban, max 10$-ral tudok beszállni fuvarba, költségbe.
Pontosabban többel már nem éri meg.
Maximális köszönet! -
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr #12864 üzenetére
Akkor ezt egy poroltó társaságában lehet, hogy bepróbálom.
-
stefanitsr
senior tag
Softairen van egy boyi m4 amire azt mondja a manus, hogy van hozzá cső toldó, annak akit ez érdekelt volna.
De annyiért adja kb amennyiért majdnem SRC-t kapni, így már nem venném meg a boyit.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
sptkyle #12863 üzenetére
Lehet hogy ő rendelkezik olyan töltővel ami profibb mint a b6.
Őszintén szólva kétlem hogy bármilyen töltőben is volna ilyen funkció, mert ilyen esetekben ha az esély nem is borzasztó nagy, de a gyártó kockáztatná, hogy kedves user fény és lángeffektek közepette magára gyújtva porrá égeti a lakását-házát. Ezt meg azért általában semmilyen gyártó sem meri felvállalni. Itt szerintem beczl téved.
Egy érdekes megoldás lehet hogy előkapod a b6-ost és nimh töltéssel, rövid ideig nagy árammal megkínálod a túlmerült pakkot, akkor a cellák ezzel a rövidebb pofonnal bekerülhetnek a két feszültség küszöb közé, ahol már a B6 nem dobja el azonnal a töltést 'battery voltage errorral'.
-
sptkyle
senior tag
válasz
stefanitsr #12862 üzenetére
Akkor párdon.
Megkerestem azért a cikket, hogy tényleg én emlékszek e rosszul, de nem.
"A cella minimális feszültsége minimum 3,0V lehet. (Profi töltőknél van akku regenerálási opció, mely a sérült, túlmerített LiPo akkukat képes az esetek 50%-ban még megmenteni és kb. 70%-os kapacitásra hozni.)"
forrás
Becz Laci tesztjeivel eddig nem volt gond. Mindig pontosnak tüntek, és fedték a valóságot. (mondjuk ettől még mindenki hibázhat) Mindegy. Akkor nem szoltam.
Más: King Arms-ról tapasztalat valakinek?
-
rainmen
aktív tag
válasz
zalman90 #12857 üzenetére
Töltés: milyen aksi -NiCD vagy NiMh-, mekkora töltőáram, főként ezek határozzák meg a dolgot. Lehet fokozni, hogy gyári töltő vagy valami (fél)intelligens. Elvileg kézmeleg szokott lenni az aksi töltésnél.
Valaki írta múltkor, hogy a túlmerült LiPo-t életre keltette, de nem találom a módit. Megosztaná velem ismét? Laptop akku nem veszi a töltést, 2*3 cellás, megpróbálnám feléleszteni.
-
mykos
aktív tag
válasz
zalman90 #12851 üzenetére
Ha mindkettővel ugyan azt a ROFot tudta, akkor egyforma volt a leadott teljesítmény.
Mivel ez kétoldalú dolog, egyik hogy a hajtómű felveszi e azt a teljesítményt, a másik, hogy az akku le tudja-e adni egyáltalán(nayo, lehet még közbenső fogyasztó is..kábel, átmeneti ellenállások, heterodin rendszerű kiskutya). Lehet a gyári akku nem képes leadni azt az áramot és ejti a feszültségét így ugyan ott vagy...vagy csak nem volt feltöltve a 9.6-os akku -
zalman90
őstag
Mi a különbség a 9.6 és a 8.4v os akksik között?
én kipróbáltam 2 aksit , egyik sanyo 8.4v os másik gyári 9.6v os és a rof ugyan annyi volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- World of Tanks - MMO
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest