Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1189) liksoft válasza Rick (#1188) üzenetére


liksoft
Topikgazda

A legfontosabb:

A Merci és Trabant hasonlatot mindenkinek elmondom. Ugyanis a PH-t sokan olvassák, közöttük kevés a szakember. Munkám során rengetegszer találkoztam hibásan cserélt panellal, így nincs más lehetőség, mint általánosságban megtiltani. Ehhez a példa pedig szerintem jó. Vagyis a további hibát, adatvesztést, az eszköz halálát próbálom megakadályozni vele, ami mindenkinek érdeke (legalábbis azt hiszem).


Mr_Ricsi már megmondta, a becsületesség és az információk el nem hallgatása itt alapelv. Ez alapján adunk tanácsokat, válaszokat. Ha a kiindulási alap nem állja meg a helyét, arról nem tehetünk, és ha ezt a lehetőséget minden hsz-ben feltételezhetjük, akkor a tévedések elkerüléséért inkább zárjuk be a PH-t. Jó lesz?

Panelcsere még ''típusazonos'' elektronika esetén is okozhat problémát. Ez gyártó és sorozatfüggő. Még a MAXTOR is készített nem egy olyan szériát, ahol a felületen tárolt firmware-t és az elektronika bios-át a gyárban összelőtték. Nincs ráírva, de cseréje esetén a leállításkor hibás adatokat írhat vissza a gyári területekre. És akkor már a sajátjával sem fog indulni.

Szerk: Egyébként csípi a szemem mindenkinél, ha a mondatot, neveket nem nagy betűvel kezdi. Ennyire nem lehet elfutni a dolgok felett. Sajnos sokan így írnak itt a PH-n, így nem csak Neked szánom megjegyzésem, és csak megjegyzés, nem szemrehányás.

[Szerkesztve]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.