Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Hm,mondjuk.
A korai winek néhány proginak kellenek amik csak azon mennek,a linuxok pedig azért,mert egyáltalán nem ismerem őket most szeretném megtanulni a használatukat legfőképp programozáshoz s mivel nem tudom melyik,hogy fog tetszeni,ezért inkább felrakom mindet egy füst alatt aztán majd meglátom,meg amugy is szeretem ha van választási lehetőségem.
Azt elfelejtettem,hogy milyen sorrendben kellene őket telepíteni?
Köszi a válaszokat!
U.I.:Van egy elvetemült elképzelésem ami nem idetartozik,de úgy látom itt van mozgolódás,ezért megkérdezem.
Az a tipusú ember vagyok aki szeret minden totál alapvető dologra rákérdezni(ami ugyebár sok embert idegesít[használd a keresőt
])s programozásnál ez hatványozottan igaz rám.
Az agond,hogy nincs olyan haverom aki vágná a programozást,tanfolyamra viszont nem akarok beiratkozni,mert nagyon drága s általában ahhoz képest keveset nyújtanak.
Szerintetek lenne itt olyan ember aki egy kis prémiumért elvállalna,mint tanítványt,de csak úgy,hogy megegyeznénk egy könyvben s tanulnám magamtól csak ha kérdés merülne fel akkor telefonon megbeszélnénk,tehát személyes elfoglaltságra vagy délutáni/hétvégi találkákról szó sem lenne.
Vagy ez egy halott gondolat?
Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

])s programozásnál ez hatványozottan igaz rám.