Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Petrisz
tag
Kérdésem lenne: Sok-sok év kimaradt nekem a nagy Linux történelemből, mert jóideje nem azzal dolgozok, meg otthon sem volt gépem. De vettem 6 év szünet után egy AMD A64-es gépet, és szeretnék rá Linuxot pakolni. Annó egy lecsupaszított Debiant használtam, és azt spékelgettem meg néhány source-ból felpakolt programmal.
A kérdés: Valami olyan disztribúciót keresek, ami A64-et támogat, és lehetőleg nem ilyen seggkinyalós, hanem inkább gépközelibb szüttyögős az összerakása és konfigolása. Szóval nem egy olyan Linuxra vágyom, ahol az install megkérdezi a neved, detektál ezt-azt, és felrakja a KDE-t az összes hozzávaló programmal egyetemben... Ilyen Suse meg Yast szóba sem jöhet.
Ti mit ajánlanátok?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Macska topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest