Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Petrisz
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Miszter Sztréndzs köszi a tippet

Szerk.: -> OFF
[Szerkesztve] -
Petrisz
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Nézegettem doksikat. Már letöltöttem az izókat. Most nézegetem az install hátut. Elég jónak tűnik

-
Petrisz
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Naigen... A Debianon meg a Gentoon vacilláltam, de kíváncsi vagyok tanácsokra. Gentooval semmi tapasztalatom, és ismerősök között is csak hírszinten ismerte mindenki. Köszi a magenta urlt... Szétnézek. Bukmárkolom.
-
Petrisz
tag
Kérdésem lenne: Sok-sok év kimaradt nekem a nagy Linux történelemből, mert jóideje nem azzal dolgozok, meg otthon sem volt gépem. De vettem 6 év szünet után egy AMD A64-es gépet, és szeretnék rá Linuxot pakolni. Annó egy lecsupaszított Debiant használtam, és azt spékelgettem meg néhány source-ból felpakolt programmal.
A kérdés: Valami olyan disztribúciót keresek, ami A64-et támogat, és lehetőleg nem ilyen seggkinyalós, hanem inkább gépközelibb szüttyögős az összerakása és konfigolása. Szóval nem egy olyan Linuxra vágyom, ahol az install megkérdezi a neved, detektál ezt-azt, és felrakja a KDE-t az összes hozzávaló programmal egyetemben... Ilyen Suse meg Yast szóba sem jöhet.
Ti mit ajánlanátok?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest