Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
Nymyr
csendes tag
Sziasztok, bocs hogy ide írom a bajomat, de nem akarok vmi kevésbé népszerű topikba írni, mert nagy az esélye h nem veszik észre amit írok...persze így meg lehet kitörlik, de SOS-helyzet állt elő szal...moderátor majd működ, de hátha kapok vm választ...plíz aki tud az segítsen... Szal 1ik haveromnak odaadtam 1 Bundle verziójú Norton antivirus 2004-et (30 naposat), gyerek feltette és aszondta h azzal kezdte az installálás megkezdése előtt h 'invaild user', ami alapból fura...de mind1, nem ez a lényeg.... A BAJ az h a srác sikeresen feltette a proggyt, de az 1ből lefuttatta a scant és talált vmi 'bloodhound' vírust a system32-jében, és szépen dilitelte is azokat...na ITT kezdődtek a bajok, mert ezután következő indításnál bejött neki a windows (ami XP), de kifagyott 1ből és nem mozdult semmere... NA ennyi amennyit el tudott értelmesen mondani...persze tudom ilyenkor
újból lehet installni a windowst, de rajta van az apja munkája... Magát a gépet én majd csak d.u. nézem meg lehet nem kmoly de hátha vki más is találkozott a ilyennel... JA, még vmi...és itt valamilyen szinten kapcsolódok is a topikhoz...ha nem működne a gép semmilyen próbálkozás után sem akkor van ez a KNOPPIX vagy milyen linuxos csoda, amivel tudnék adatot menteni...kérdés: PONTOSAN hogyan?
Aktív témák
- Autós topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Windows 11
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest