Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz fatal` #18434 üzenetére
Aki a Barca-ban játszik azt mindig is jobban fogják elismerni. Ráadásul spanyol, ez még dob rajta. A két játékos képzettségben nagyon közel áll egymáshoz. Mindkettőjük másban jó.
Fuh, na vannak itt történések rendesen:
-Falcao,Valdes,és Coentrao elvileg hivatalosan is a Monaco játékosa
-Carvajal 12 millió ellenében visszatér Madridba[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz fatal` #18144 üzenetére
Hájó,de az első sárgája meg nem ért sárgát, szóval így volt igazságos.
A sebhelyes arcú könyöklése meg szerintem sárga. vagy pirossalival
Lewa taposása miért nem piros?
Ugyan olyan szándékos, alattomos szabálytalanság csak sokkal veszélyesebb,mint Ribery könyöklése.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz fatal` #17712 üzenetére
4 világversenyen játszott már, ha az Olimpiát nem számoljuk ide, egyiken sem alkotott maradandót. Gólt is alig lőtt. Egy edző nem lehet felelős mindezért.Eddig csak barátságos meccseken láttam jól játszani, a góljai majdnem felét (14) éppen ezeken a tét nélküli meccseken szerezte.
Mellesleg hogy miért kell egyből CR-t felhozni? Ez annyira tipikus viselkedés, már megfigyeltem.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #17622 üzenetére
indokoltnál több magánéletbéli infó.
pzs legalább volt a közelben?(hol a tökönben nézitek ezeket a meccseket? megint digi?)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fatal` #17495 üzenetére
Akkor az volt a helyzet, hogy azt hozták fel a Barca drukkerek, hogy ők 4 kupát nyertek, mi meg csak 1-et és akkor már jobb szezonja volt a Barcának. Na erre lehet írni, hogy nem érnek annyit a szuperkupák és nem reális az összehasonlítás. Ezzel szemben most senki nem állította, hogy "nem volt gyenge a szezon mert nyertünk egy szuperkupát", hanem csak azt, hogy azért az a 0 kupa az 1, ha keveset ér is...
Ps Vita: persze én is azért raktam OFF-ba, mert ennyit nem ér a vita
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
7600 GS
addikt
válasz fatal` #17491 üzenetére
Késő este van, és ilyen butaságokat kell olvassak?. Ha valaki ilyet irt tavaly, hogy nem ér semmit, az nem jól tudta. Vagy gondolom egyik Barca drukker sem örült Messi góljának amivel végül megnyerték a szuperkupát, lévén úgysem számít semmit, elvégre csak a Real ellen nyerték meg...
Tehát az az állítás, hogy idén az idei szezonban nem nyert semmit a Real Madrid, nem igaz. Az viszont igen, hogy nyerhetett volna sokkal értékesebbet is.
Remélem reggel már arra kelek, hogy a Marca a címoldalán hozza le JM menesztését.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fatal` #17491 üzenetére
Nem, azt mondom, hogy érvként nem lehet felhozni, hogy kurva jó a csapat, mert nyert szuperkupát, de ettől még fel lehet ha valaki azt mondja, hogy nem nyertünk kupát. Ennyi basszus...
KisTücsök: Most komolyan a számokba kötsz bele? Miért kell egy skálán minden számhoz valamit hozzákötni? Nincs 9-es... De besorolhatom a BL ezüstöt, ha szeretnéd: 3
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
válasz fatal` #17481 üzenetére
Szuperkupa semmit se ér,ha egy csapat megnyer mindent nem hiába hívják "csak" triplázásnak(hiába nyeri meg a szuperkupát)
Mike: Egy tét nélküli meccsen
Amúgy Hunfatal jól írja,tavaly a Realosok ott mondták,hogy csak egy kupát nyert a Barca,persze idén már számít a Szuperkupa[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fatal` #17444 üzenetére
Amúgy szerintem nem azért csinálta, hogy sérülést okozzon, hanem hogy felbukjon benne és szabit kapjon. Ettől még csúnya és büntetni kellett volna.
Szerk.: Na ez meg most... Tényleg menjen a picsába Mourinho innen, ő okozza ezt a feszültséget.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz fatal` #17283 üzenetére
Az érdemli meg, aki elszórakozza a helyzeteit?
Látszik, hogy Barca drukker vagyLehet kárörvendeni, két lövésen kívül nem volt Cseklinek védenivalója, a tizi meg tizi, ez van. Második félidőben totális kontroll volt. Bravo Chelsea, jól meccselt Benitez is.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
giigz
veterán
válasz fatal` #16013 üzenetére
Tegnap 2-0-ra verte a Real a Dortmundot, olyan játékkal, hogy 10-2 is lehetett volna. Tudom nincs volna, de azért nem mindegy, hogy 2-3 szerencsétlen támadó nem tudja berúgni a 10 helyzet közül egyiket sem, vagy teljesen közük sincs a játékhoz, mint pl. a Barca.
A Real már idegenben sem volt a meccs képe alapján 3 gólos különbség a Dortmundnak, hazai pályán pedig szerintem legalább 3 góllal jobb volt a Real...
Gondolom nem csak én vagyok így vele, aki picit is ért hozzá, látja, hogy nem egy kategória a Barca és a Real kiesése...
-
-
-
-
-
baluka26
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz fatal` #14632 üzenetére
Ha a kéz akadályozza labda útját az szabálytalan, szándékosságtól függetlenül, a sárga/piros a helyzettől függ. Szerintem mindkettő bőven sárgás eset volt.
Ugyanezt mondanám, ha ezt a Chelsea csinálja, a tény, az tény.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
válasz fatal` #13773 üzenetére
szerintem minél nagyobb és több a pénz, annál több a ribanc is.. de komolyan. és nem irígylem azokat, akik vagyonosodva kezdenek el nőzni, mert igazából sosem fogják tudni 100%-ra, hogy értük vannak oda, vagy értük is, a velük járó anyagi biztonsággal... mocsok szemét világ ez
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
csabamolnar
csendes tag
válasz fatal` #13695 üzenetére
A Real mikor kikapott a Real Betistol spanyol bajnoksagban mindig megnyerte a Bl-t .Bar nagyon nem konyu ellenfel a dortmund ,de jo hogy idegenben kezdunk.
Szerintem nem tortenik meg ez megegyszer :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=367642490013845&set=a.141771222600974.27531.140019502776146&type=1&theater
[ Szerkesztve ]
Galaxy S Advance ,XXLQB 4.1.2 Chucky Bean Final +CoCore-E-5.6.2 Hala Madrid!
-
Integra
titán
-
-
7600 GS
addikt
válasz fatal` #13015 üzenetére
Más téma, de azért megosztom.
Nincs tisztábban játszó védő a Real fiataljánál
...
A Galatasaray elleni szerdai negyeddöntőben nem kisebb egyéniség, mint Didier Drogba őrzése volt a feladata, és Varane ezt ragyogóan megoldotta, az elefántcsontparti csatár nem is fukarkodott a dicsérettel.
"Varane az egyik legjobb védő aki ellen játszottam, hihetetlen, hogy még csak 19 éves" - álmélkodott Drogba. A francia hátvéd a Galata ellen 17 alkalommal akasztottta meg az ellenfél támadását, hatszor tisztázott beadása után, és mind a huszonnyolc passza pontos volt.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz fatal` #12784 üzenetére
Hogy szakadna meg... Illetve már megszakadt, de ,hogy amikor egyenlít a PSG ,akkor megy el az adás...
#12785) pohár Én mosta Digitől nem kapom a Digit... Ez ám a ,marketing...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
- Napelem
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest