-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Phoen|x #159996 üzenetére
"Aaron Ramsey későn távozott, mivel visszautasított minden megkeresést második és harmadik vonalbeli PL-kluboktól, ennek pedig motivációs okai voltak. Aaron Ramsey továbbra is top játékosnak képzeli magát, és címekért akar küzdeni. A Juventus megpróbálta őt júniusban, júliusban és augusztusban is eladni, de ő nemet mondott a Burnley, a Crystal Palace, az Aston Villa, a Wolverhampton Wanderers és egyéb klubok ajánlataira. A Juventus számára ez gondot jelentett, mert ha sikerül elpasszolni a walesi válogatottat augusztusban, érkezhetett volna egy másik középpályás, például Axel Witsel.
A szezon további részében pedig komoly gond merült fel Aaron Ramsey és Massimiliano Allegri közötti, mivel a mester a walesit registaként akarta játszatni, abban a szerepkörben, mint Pjanićot, Arthurt vagy Locatellit. Aaron Ramsey viszont ezt elutasította. Ezért a fizetését is figyelembe véve, nem volt hely számára a Juventusnál. A klub számára Aaron Ramsey a projekten kívül rekedt játékos, csapaton kívüli, mindenen kívüli futballista. Aaron Ramsey a Premier League-be akart visszatérni, de az egyik top csapathoz. Számára a tökéletes megoldás az Arsenalhoz való visszatérés lett volna."
Nicola Balice, a Calciomercato.com, a Corriere Torino és a Corriere dello Sport munkatársa -
venember83
nagyúr
válasz Phoen|x #159996 üzenetére
Karrierje 3 évét kukázta évi kb. nettó 7,5-8 millió euróért. Ha neki megérte, ki vagyok én, hogy ellentmondjak? Még van a jövő év, aztán 32 évesen biztos sok és jelentős klub kapkod majd utána. Nem értem én ezt a walesi felfogást, de mindegy.
bagyulajuve: Aubameyang, az Arsenal akart tőle nagyon megszabadulni. A Juvét is rebesgették, szerencsére semmi nem lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Phoen|x #159888 üzenetére
Vigye az Arsenal Arthurt. Ő még 70 millióba sem kerülne. Amúgy Vlaho végül akár 92 millió is lehet, a hivatalos közlemény szerint három év alatt törlesztendő 70 millió euróért igazol Torinóba, illetve ehhez további 11,6 millió eurós költség társul az ügynökök sikerdíjaként. 2026 nyaráig érvényes szerződést írt alá, teljesítményének függvényében pedig a Fiorentina további 10 millió euróval gazdagodhat.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz Phoen|x #159641 üzenetére
Jajj b..ki összekevertem a nevét Aubameyang ra gondoltam (rasszista on colos fekete az colos fekete rasszista off)
#159642BenHans
"annyiszor helyzetbe a Real ellen 1v1-ben a kapussal hogy továbblőhette volna a csapatot, de sajnos 0 gólt sikerült kihozni ezekből"
Akkor jó hírem van, azóta sem változott csak többet hozzák játékba a csapattársak -
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #159547 üzenetére
a carabao energiaitalról elnevezett "kupa" tényleg csak arra jó, hogy a klubok a szezon közben a kiegészítőembereiket is játékban tartsák, ezért nem is azt mondják, hogy azért nyerte meg XY csapat a kupát, mert ő volt a legjobb, hanem ez sokkal inkább a kispadok hosszának a mércéje.
Nem is véletlen, hogy az elmúlt 8 évben kizárólag olajos csapatok nyerték meg ezt a sorozatot, és valószínűleg ez idén sem fog változni.
Csakhát ha összesorsolnak két nagyot, akkor azok már előveszik az elsőszámú embereket, akik zéró motivációval nem gyakran produkálnak jó meccset
[ Szerkesztve ]
-
-
-
venember83
nagyúr
válasz Phoen|x #158827 üzenetére
Igen, szerencsére, sokak mellett Tibcsinek is a nagy örömére. Menjen is a szekér Artetának, hátha sikerül a vezetőséget meggyőznie, hogy adjanak a szavára, s érkezzen pár játékos Torinóból. Pl. Kuluševski.
bagyulajuve: Úgy tűnik.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158692 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy mikor jön, mert jönnie kellett... a baj ott volt, ahogy szabálytalanul kivezették meg bohóckodtak a lekörözött autókkal 1 kör alatt eldöntötték, hogy maradjanak Hamilton és Max közt, majd kitalálták, hogy mégse... és csak közülük szedték ki a lekörözötteket... ez kb olyan, mintha valami futballdöntőben vezetne az egyik csapat 89 percig, majd lő a másik egy gólt és akkor állnának neki kitalálni, hogy mi legyen: hosszabbítás, aranygól, ezüstgól, büntetőpárbaj? ...ja nem: döntetlen esetén nyerjen az, aki az utolsó gólt szerezte ...amire a másiknak esélye sincs már reagálni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158684 üzenetére
Remélem a sótalan sóvár után kapunk minimum egy psg-t, bayernt, vagy realt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158619 üzenetére
Jó kis vért hugyozós meccs volt, de legalább megvan a 3 pont... Ali hazamehetne kicsit családot látogatni és töltődni, szarkákat csak széttépjük már Kelleher-rel is... krvajó az a gyerek a kapuban, kaphatna több lehetőséget
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158399 üzenetére
csak a második félidőt láttam... nem volt más, ami leálmosított volna ...a legnagyobb baj az volt, hogy a 80. perc körül az arsenal nagyon ráaludt a meccsre, majd 10 perccel később 2-1nél kapcsoltak, hogy "izé, ők vezettek még bő 10 perce, játszani kellene" ...aztán nem jött össze a visszafordítás... szépen eldobták ezt a 3 pontot
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Phoen|x #158399 üzenetére
én az elejét néztem, aztán kikapcsoltam, mentem inkább autókázni.. a jobb vót
nem tudom. tudom, új idők, meg új szelek mindig, de ez a mai arsenal engem annyira nem fog meg, hogy..
még mindig ők a favorit besztliges klub, persze, de a keret nekem uncsi is, karakter nélküli is, edzőről inkább nem is írok…
#majdegyszer -
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158397 üzenetére
Annyira éreztem, hogy ez megbosszulja magát...
Pff, azért átmentek még ezen a lepkefing everton védelmen a végén, de nem állt vissza az x
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158394 üzenetére
Na ez a majom csak fejelt egyet... az everton szeptember vége óta nem nyert meccset (akkor is tán a sereghajtó norwich-ot verte) ....remélem nem szakad meg ma ez a gyönyörű sorozat verni kéne még nekik 2t
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158392 üzenetére
...akkora orra van, hogy neki minimum 1 lépéssel hátrébbról kell indulnia, mert ha másért nem, az orra miatt úgyis behúzza a var lesre
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158390 üzenetére
Ez az everton nálam a legmocsadékabb csapat az egész pl-ben... szép lassan beásták magukat a city alá Dickford meg Richarlison szépen keretbe teszi az egész brigádot
Ui: ha lehet 2 kívánságom, menjen szépen az everton meg a newcastle az alsóbb ligába bohóckodni (oké, hogy elmaradnának a városi derbik, de nekem nem hiányzik ez a nagyüzemi favágás... csoda, hogy legutóbb nem sérült bele senki)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #158379 üzenetére
Jó nagy a kontraszt, amikor egyik vonalon ott van Chiellini, aki megint készíthet egy fotót a vaskos "sérüléseim" albumba... kemény, mint a szög, küzd mindig, mint a gép... ...másik oldalon meg ott a rinyap*na mormota
Na, Dybala berakta a másodikat... (érett már)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #157941 üzenetére
akkor igyatok meg 1-1 kávét és nézzétek meg az összes liverpooli gólját (jó, nem csak ez volt, de 1 kézen meg lehet számolni)
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz Phoen|x #157937 üzenetére
Úgyúgy. Balotelli 2 - Németország 0.
Szegény Neuer mire felemelte a kezét a labda már a hálóban volt
Kellenek az ilyen játékosok, a folytonos tilitoli baromi unalmas már. Kár hogy a mostaniakból nem tudnék mondani ilyen "megyek beverem" felfogásút
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Phoen|x #157384 üzenetére
Dembelével 1 nagy gond van és ezt már Dortmundban is tudták, hogy iszonyat lusta/ fegyelmezetlen. Amikor kiakarta sztrájkolni magát kb 1 hónapig nem edzett és úgy ment barcelonába.
Hamburgert zabál + ps-ezik hajnalig vagyis nem figyel a testére.
A teste pedig szépen nyújta be a számlákat az okozott károkért.
@DeathAdder: Sancho-t meg marhára sajnálom, mert ő meg ennek az ellentétje. Tök lojális, keményen is tud dolgozni, tehetsége is megvan. De egy ilyen balfasz edzővel ő sem számolt. #freesancho -
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #157282 üzenetére
csak érdekesség: csirkéknél mason beugrósként 7 meccsből 4-et nyert, ezzel 57% a win mutatója, poch 54%-al szállt ki, mou pedig 51%-al... santo 17/8 meccset nyert és 47% lett a vége... nincsenek orbitális különbségek és az öregedő kerettel ez az eredmény annyira szerintem nem katasztrófa... conte-nak az inter-nél majdnem 63% ez a mutató a keret meg öreg, alapemberek távoztak, érkezett valaki említésre méltó? komolyan nem értem, mire ez a kapkodás: ez azért nem egy city-keret, amivel elvárás lehet, hogy átlag edző a kispadról is rommá veresse az összes kisebb csapatot... én santo-t nem rúgtam volna ki ennyi idő után: ebbű a kapkodásbú baj lesz more... hoznak egy nagy nevet edzőnek, majd jön pár betli, akkor mit csinálnak? húsvétra őt is kirúgják?
-
-
BenHans
addikt
válasz Phoen|x #156126 üzenetére
Mondjuk csak jobb lehet mint a többi tornából felmentett kibic, akik a labdának csókolomot köszönnek. Mondjuk szívesen betenném őket belső középpályára, alkalmazza a bölcsességét és egyből kiderül hogy szakértő vagy simán csak értő, vagy legalább, hogy van-e érzéke a sport műveléséhez vagy csak ilyen izéke aki szeret dumálgatni és játszani az agyát...
Neville is lehet hülye, de többnyire inkább csak a stílusa és a részrehajlása lehet problémás, a focihoz van egy kevés köze.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
válasz Phoen|x #155746 üzenetére
Szerintem is a kevés szerethető játékos egyike. Nem színészkedik, nem parádézik, nem feltűnősködik a pályán kívül, ha kell, akkor sérülten is melózik és gürcöl, ha kell becsúszik, nem félti magát. Persze, sokan szemére vetik, hogy milyen sokat keres, meg ez mennyire nem éri meg a Juventusnak. Nos, Frenkie de Jong ugyanakkor szerződött a Barcelonába, mint de Ligt a Juventushoz, és a középpályás bő másfélszer annyit keres, mint de Ligt. Koronavírustól megnyomorított gazdasági körülmények között qrva sok a 12 millió euró, de anno 5-6-7 millióval nem rúghatott labdába a Juve. Természetesen tudom, hogy nem lesz a Juve ikonja, Raiola majd viszi, amint lesz rá komoly kereslet, de attól még, amíg a Juventusnál van, s az elmúlt évekhez hasonlóan teszi a dolgát, én örülök a jelenlétének.
Ui. Úgy gondolom, kevés 20 éves játékos nem tört volna össze, amikor bedobják a mélyvízbe, s (feltehetően vétlen) kezezései nyomán folyamatosan kapja a csapat miatta a tizenegyeseket.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #155522 üzenetére
nem hát, az ő szintjükön simán kurvanagy dicsőség egy FA kupa
Az volt inkább a ciki, amikor Mou mutogatotta a három kupát amit utd-vel nyert (ligakupa, cummunity shield, EL) egy olyan csapattal, akinek büdzsé alapján PL BL contendernek kellett volna lenni már akkor is.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #155407 üzenetére
Nem szokták gyakran mutatni az ilyen bennyhill-ezést kiadhatnák a védőknek az engedélyt, hogy az ilyen idiótákat kedvükre lerúghassák.... lehet visszatartaná őket, ha egy Ramos szétrúgná 2másodperc alatt
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #155297 üzenetére
Ez a Haaland brutális: majd 2 méter, 90+ kiló és úgy mozog, mint a villám... ha olyan terminator lenne a teste, mint pl Ibrának, jó lenne még 15+ évig a pályán látni... simán el tudom képzelni, hogy nyugdíjba megy a CR7+Messi generáció és akkor róla fog szólni 1 évtized... már ha bírja ezt a terhelést, amit most
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #155286 üzenetére
szerintem simán forduló meccse volt ritkán nézek bundásliga meccset, de ezt most megérte
-
-
BenHans
addikt
válasz Phoen|x #155159 üzenetére
Jó lenne ha végre összeállna egy jó holland játék, csak majd tudjanak néha az eredmény oltárán áldozni a szépségből.
A törökök védekezése amatőr volt, mindegy melyik fázist emelem ki.
Depay nagy zsugás, nem is értem azokat akik nem bíztak abban hogy jó deal lesz a katalánoknak. Minden labdaérintése vaj, és ha nem darálja még vécére menet is egy középpályás és utána nem egy kemény védőbe ütközik hanem egy tohonya Söyüncübe akkor sima neki az út.
Nem egy univerzális profil, de a Cofidises brigádnak nagy húzás volt.
Virdzsi a végén kicsit bealudt de gondolta egy próbát megér és beadta hogy szabálytalan volt...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Cs1csó
félisten
válasz Phoen|x #155022 üzenetére
Igyekszem, sajnos az igazság sokszor ilyen: fájdalmas. Persze van némi túlzás a realitás inkább a 10-12 hely környéke ( a riválisok erőviszonyait nézve stb.) Tehát a kiesés réme nem fenyegeti őket. A "nagy" múlt miatt a középszerűség sem feltétlenül.
Korábban írtam kb. ott tartanak mint pl. az AC Milan ami a kétezres évek végére eltűnt az élvonalból, korábban a legeslegnagyobb csapatok között tartották számon persze onnan kitúrta a PSG, City, Chelsea és a többi nagyobb tőkével bíró csapat. -
BenHans
addikt
válasz Phoen|x #155022 üzenetére
Mondjuk engem pont nem érdekel egy angol sem, az utolsó amelyiknek szorítottam a Leicester volt hogy köpjön bele a többi telezsák levesébe Ranierivel, előtte meg a Drogba féle Chelsea és Mou.
De azért valahogy csúnya lenne még nekem is, ha egy Arsenal kiesne, ha nem is lesz top de azért a 6 közé illene... főleg hogy ez a mai kb szégyent hoz a korábbi játékosaikra mint a két "botlábú" Bergkamp és Henry. Micsoda játékosok voltak...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #154996 üzenetére
Ki is volt a banános, aki felvette a bedobott banánt és energiautánpótlásnak elfogyasztotta?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Phoen|x #154990 üzenetére
Egy valamire nagyon jó volt ez az eset. Nagyon szépen megmutatta, hogy mi az előítélet (és ami ebből még következni szokott). Mert azt hitték provokál, közben pedig nem....onnantól fogva meg megy a magyarázkodás, mutogatás. Sajnos ezt is az igazi szurkolók(családok, sportrajongók) szívják meg, nem a rendbontó csürhe.
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #154731 üzenetére
Simán elmehet Conte, a gond hogy ő is egy rakás lóvét elköltene középszerekre, akivel legalább lenne egy kiemelkedő idénye, utána nagyobb cirkuszt hagyna maga után, mint ami most van.
Sajnálom, hogy ez az Arsenallal történik, nagyon szarul vezetik a klubot Wenger távozása óta, és nem nagyon értem miből igazolnak ennyit, de félő hogy halmozzák az adósságot, míg a köpedék olajosok lubickolnak
Nem, sajna a hazai kupák fabatkát sem érnek, pontosabban akkor érnek valamit, ha behúzod (ugyanez igaz EL, szuperkupára etc..), mert egyébként a döntős vesztes csapatát sem érdekli, mert bármilyen topklubnak többet hoz a youtube csatornájá, mint egy kupagyőzelem. Az FA kupa még 50 éve sokkal többet jelentett bármelyik angol csapatnak, mint ma. Európa akkor csak egy kis exotikus jutalomjátéknak számított (szerencsére akkor sem halt meg a futball, amikor ez full háttérbe szorult és a klubok mocskos módon elmentek a pénz felé)
pl, Wenger pályafutásának befejezése sikeres volt vagy sikertelen az Arsenalnál?
Annak fényében, hogy az utolsó 5 szezonjában 3 FA kupát nyert viszont az utolsó két szezonjában nem végzett BL helyen, és emlékszem hogy fohászkodtak, hogy mikor rúgják már ki végre, míg a Tottenham folyamatosan növekedett lépkedett előre a negyedik helyekkel 0 kupagyőzelemmel.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Phoen|x #154731 üzenetére
Pár éve viccelődtünk, hogy a (S)Arsenal nem nyert szinte semmit már 10 éve, azóta csak rosszabb lett a helyzet, szerintem már az ügyes lenne tőlük, ha a tabellát megnyitva egy okostelefonon nem kell görgetni, hogy megtaláljuk őket.
Anyagilag a TM szerint van nála - játékosonkénti érték - 5 értékesebb és kb. 3 hasonló értékű csapat tehát simán 9-10 hely még reális is lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest