Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Viper26 #168602 üzenetére
...160milliós rinyap*na gondolom madridban is röhögnek most nagyokat és örülnek, hogy nem húzták be ezt a királylányt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Redneck
nagyúr
válasz Viper26 #168032 üzenetére
Az kéne, meg kevesebb politikai befolyás, és kevesebb kedvezmény. Ez a Fradi papíron legalább 2x annyit ér, mint amit valójában tud. Gyalázat. Alibi nulla zsoldosok játszanak, miközben egy Pászka Lóránd (aki hajt, tud jól beadni, védekezni és támadni), nem játszik. Rebrov ölte a focit, sokszor nézhetetlen volt, de legalább eredményesen tudott kontrázni, és volt tartás a csapatban. Ez a nulla lézengés, nevetséges ennyi pénzért.
Remélem a Paks idén megmutatja minden ilyen csürhének itthon.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Viper26 #162995 üzenetére
Amikor megérkezett, azt mondtam hogy nagy bizniszt csináltak vele... aztán szépen lassan beállt az egész csapat szintjére...
Ezért mehetne a piros is... sehol nem volt már a labda, de azért odalépett rendesen
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
-
Cs1csó
félisten
válasz Viper26 #155258 üzenetére
Vicc, de sehol?
Van kis hazánkban vagy egy tucat sportcsatorna de ezt nem adják? A MU az egyik "legtrendibb" "legdivatosabb" klub a PL-ben és a meccsét egyik magyar adó sem adja?Amúgy a viccet félretéve, már a DIGI és a Spíler is ad PL meccseket, a DIGI-nek 3 csatornája is van a Spílernek 2 és nem tudnak, tehát 5 csatorna is van és a 6db egy időben rendezett meccsből az 5 adó közül csak 1db tud leadni 1db meccset?
ÉS ELVÁRJÁK, HOGY AZ EMBER ELŐFIZESSEN EZEKNÉL A SZOLGÁLTATÓKNÁL, EZEKRE A TÉVÉ CSATORNÁKRA.
Nem kimondottan érdekel a MU de CR7 első pályára lépését hazai pályán megnéztem volna, mint ahogy sokan mások, és egy Leicester vs. City meccsnél több embert is érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Viper26 #152331 üzenetére
Pontosan, de ez így nem büntető.
Leírtam, hogy miért nem, vagyis a szabály írja, én csak szövegbe foglaltam.
Nem egy képkockát kell nézni hanem a jelenetsort, hogy hogyan jutunk el addig.
Röviden tömören: a) ha előbb szabályos testrészedhez ér a labda és utána kézhez az nem tizi
b) ha elesel és a karodat a tested és a talaj közti támaszként használva érsz a labdához, miközben nincs a labda megjátszására irányuló mozdulat és nem is természetellenesen nagyobbítod a kézmozdulattal a tested sziluettjét, akkor nincs büntető
Az eset mindkettőnek megfelelt. Nem büntető.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Viper26 #151438 üzenetére
A sörfőzéshez azért értenek, vannak jó italaik.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest