Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Komolyan mondom undorodom mar az europai focitol. Ami itt megy az mar hanyinger. Fizetesi sapkat vagy valami ilyesmit ideje lenne bevezetni, mert igy teljesen erdektelen lesz lassan ez az egesz. Ezert is nezek szinte csak del-amerikai focit. Most komolyan sracok. Mik ezek az arak amik repkednek? Coutinho 120 millio, Lukaku 75. Nem normalis.
-
jkrisztian
aktív tag
Paulinho leigazolasa kicseszte nalam a biztositekot, hihetetlen, hogy ez a vezetoseg meg a mai napig is a Barcat iranyithatja. Jobb helyeken mar el lettek volna kergetve. Sajnos tovabbra is garazdalkodhatnak. Ugy erzem az az ideny lesz az elmult 10 ev leggyengebb idenye a katalanoknak, de igy legalabb a sok 12 eves csicska gyerek majd atvandorol mas csapatnak szurkolni. Lassuk meg a szepe a rosszban.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz #16741888 #97035 üzenetére
Teljesen jogos amit irsz, sajnos. Azt hittem, hogy a tobbnyire sajatnevelesu jatekosaival mindent megnyero Guardiola fele Barcahoz akarod hasonlitani a jelenlegi Realt. Azert meg mindig eg es fold a kulonbseg es itt nem arra gondolok, hogy a palyan erosebb lett volna az a csapat, de annyi sajat nevelesu jatekossal akkora eredmenyeket soha senki sem fog elerni a jovoben (szvsz.).
A jovoben meg lesz ami lesz. Legalabb elpartolnak majd a csapat szurkoloi kozul a nem oda valo emberek.
-
jkrisztian
aktív tag
Egyertelmuen sokkal jobb a Real Madrid. Ilyen eros keretet soha, sehol nem lattam meg. Olyan jatekosok ulnek a padon, hogy az felelmetes. Gratulalok nekik, sajnos most az o eveik jonnek, de nem kesergek emiatt. Kivancsi vagyok mi fog kialakulni az ujjaepitesbol. A Rivaldo eraban szerettem meg a Barcat, ami ugye elegge csunya volt, koszonhetoen a csicska disznofeju Van Gaal-nak, szoval a kudarcokat mar kisgyerekkent megtanultam kezelni.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #97144 üzenetére
Az Arsenal idén már nem csak a szezon második harmadától kezd el kínlódni? Úgy olvasnám ilyenkor az Útwengert, de sajnos bannoltak Facebookon. :
-
jkrisztian
aktív tag
Inkább így egyben válaszolok mintsem külön-külön mindenkinek. Szóval először is az angol sajtó és a madridi és katalán sajtó ugyanaz a szar. Semmi különbség köztük.
Amúgy elszomorító az a helyzet ami most van a Barcánál. Nagyon régóta szurkolok nekik, még akkor szerettem meg ezt a csapatot amikor Figo átcigánykodott Madridba, majd Rivaldo időszak és a Real egyeduralma. Persze, hogy underdog lover alapon egyből a Barcának kezdtem szurkolni, az aranylabdásokat folyamatosan felvásárló pénzeszsákok első számú ellenfelének. Nekem már akkoriban is hánynom kellett a Real átigazolási politikájától, erre a szeretett csapatom az elmúlt években ugyanarra az útra lépett. Visszataszító ez az egész.
Több mint egy klub, meg saját nevelésű játékosok szarásig blablabla. Ezek mára eltűntek és ez elszomorító. Valahol ott kezdődött el ez az egész foslavina, amikor először került business alapú hirdetés a Barca mezére. Azóta jönnek szarásig a játékosok, óriási pénzekért. Ibra leigazolásáig anno Overmars volt a legdrágább játékosa a Barcának hosszú évekig. Majd ez is megváltozott. Elkezdtek ömleni a forintos játékosok óriási pénzekért, ráadásul az elmúlt két évben kiárusították a La Masia legjobbjait. Olyan játékosokat elengedtek el (a 17-20 éves korosztályból elrabolt játékosokon kívül) mint Alexis Sanchez, Thiago, majd szaros 8 millióért Bartra. Érthetetlen húzások voltak ezek is. Most az első két játékost 120-150 milla körül lehetne visszahozni, de ugye nem akarja arcon köpni magát ez a dilettáns büdös banda.
Elszomorító ez az egész. Engem nem fog megviselni ha nem nyer a csapat most hosszú évekig semmit, de a kedvenc csapatom sajnos mára elveszítette teljes identitását és ez nem is fog addig megváltozni amíg nem lesz új vezetőség a klub élén.
-
jkrisztian
aktív tag
Amúgy elnézve a Juventus keretét és a kispadot azon agyalok, hogy lassan a torinóiak cserepadja a legerősebb Európában. Eddig a Real padját tartottam a legerősebbnek, de úgy látszik, hogy a Juve felzárkózott melléjük.
A Cagliari ellen Asamoah, Barzagli, Benatia, Bernardeschi, Costa, De Sciglio, Khedira, Matuidi, Sturaro, Szczesny. Elég veretes társaság és akkor még ott van Bentancur akiből pár éven belül az egyik legjobb középpályás lesz a világon. ( Vamos Boca )
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #97169 üzenetére
Azt szerettem igazán a "régi" fociban, hogy minden csapat meccsét érdemes volt nézni, mert minden csapatban játszott egy klasszis. Minden olasz és angol csapatban volt legalább egy sztár, aki miatt már érdemes volt leülni a tv elé. Akkoriban még nem 10 csapatban játszottak a világ legjobbjai hanem 100-ban. Szerintem ezt a focit már csak a hihetetlenül szigorú amerikai mintájú fizetési sapka menthetné meg az érdektelenségtől, de zero tolerancia módban. Szóval nem lenne benne luxusadó. Mert ott is túl lehet lépni a fizetési sapkát, csak akkor csillagászati adókat kell fizetniük, ami általában nem éri meg nekik. Na ezt teljesen el kellene hagyni mert madridi hitel pénzekből, barcelonai és párizsi arab pénzekből nevetve kifizetnék azt is. Áh ki vagyok ábrándulva teljesen. Itt a szezonkezdet, borongós vasárnap, sör a hűtőben de a tökömnek sincs kedve leülni és nézni ezeket a meccseket. Hányok az egésztől.
-
jkrisztian
aktív tag
Iniesta: "Még nem újítottam meg a szerződésem, nem tudom biztosan, de úgy vélem ez a normális. Ezt a forgatókönyvet 3 évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, de jelen állás szerint kétségeim vannak a jövőmmel kapcsolatban. Korábban erre nem volt példa..."
Messi sem újított még szerződést, itt valami mocsok nagy szar van a levesben. Ha Iniesta ilyet nyilatkozik, ott sajnos tényleg óriási a baj. Ezek után nem lepődnék meg ha a City végül tényleg kivásárolná Messit a szerződéséből.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz 7600 GS #97213 üzenetére
Kb. arra fog menni ellenuk mint a Barcaban ment. Semmire. Ilyen Toulouse fele zero csapatoknak lehet loni a golokat, most megint abban a szituban van mint otthon volt a Santosban. Lehet bohockodni meg nyomatni a felesleges cseleket, razhatja a segget egesz szezonban. Majd jon a BL ahol kibassza majd oket az elso csapat amelyik tud is vedekezni.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Soulfly842 #97226 üzenetére
Ja varjal, mindjart elkezdek egy olyan jatekosnak az eletrajzi konyveben leirt dolgok alapjan klubokat elkonyvelni, aki talan a futball vilag legnagyobb ribanca. Vegig kurvalkodta Olaszorszagot, akarhol is jatszott, mindenhol voltak vele problemak. Verekedesek az edzesen, szovaltasok az edzokkel, csapattarsakkal stb. Tenyleg o az az ember akinek a szavara adni kellene? Hagyjatok mar ezzel a hulyeseggel. Jaj az Ibrahimovic megirta, akkor az ugy is van biztosan. Egyesek annyira utaljak a Barcat a hosszu evekig tarto dominancia miatt, hogy kepesek elhinni akarmit, csak negativ fenyt vessen az utalt csapatra. Nojetek mar fel.
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #97257 üzenetére
Nem tudsz ilyen esetrol? Akkor nem kovetheted tulzottan a modernkori futballt es nem mellesleg leri a hozzaszolasaidbol, hogy csak egy Barca hater vagy, akinek nincs olyan hozzaszolasa ahol ne fikaznad a klubot. Mindenkinek van olyan csapat aki unszimpatikus, megsem azert jar ide, hogy lejarasson meg fikazzon. Jo lenne ha a jovoben ezeket a Borszalonna szintu fikazasokat a topicon kivul hagynad. Kosz.
Add mar meg a tiszteletet azoknak a forumtarsaidnak is akik a Barcanak szurkolnak es nevezd mar a neven a csapatot es ne hordj ossze baromsagokat mindenrol ami a Barcaval kapcsolatos. Szeretnelek erre megkerni. Sajnos elkerulni nem lehet teged a temaban, mert ez az egy focis topic van itt nekunk. De ne vedd magadra, nem kotekedni akarok csak merhetetlenul idegesit, hogy egy minimalis tiszteletet sem adsz meg nekunk.
Nehol olyan stilusban irsz mint az NSO "kozossege".
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #97319 üzenetére
A magyar nyelvben letezik olyan szo, hogy unszimpatikus, hasznaljuk mint unszimpatikus vagy antipatikus, mindegy. Jelentese ugyanaz. Max. az akadekoskodo oktondi emberek akadnak fent ezen.
Nem tudom miket mondtal anno amikor ment a szeker, nem olvastam ezt a forumot nagyon sokaig, most kezdtem el, szoval nem tudom miket irtal.
Azert irtam amit irtam mert ezt latom toled folyamatosan, hetek ota. Nyomatod itt a legbol kapott informacioidat, ennyi meg annyit utasitotak vissza, ilyen meg olyan kriteriumok voltak az ajanlatban. Bizonyos osszeg csak akkor kapott meg ha xyz feltetel teljesul. Blablabla. Nem baj, hogy a jatekosok pontos fizeteserol sincsenek 100%-os infok a futballvilagban, de te tenykent kozolsz mindent amit olvasol a sajtoban. Senki semmit nem tud, de te tenykent kezelsz mindent. Undorito barsza, hanyinger barca. Csak ezek frocsognek a szadbol miota en ezt a forumot olvasom. Olyan ez mintha egy Blikkbol tajekozodott ember probalna meg politikai ujsagirokat kioktatni, felvilagositani.
Tutira tul erzekeny vagyok most a temara, mert az agyfaszt kapom ettol a semmirekello maffia brigadtol akik a kedvenc csapatomat iranyitjak, lassan minden megszunik amiert anno 97 kornyeken megszerettem ezt a csapatot. Nem szemelyeskedni akartam, ne ertsd felre, de agyfaszt kapok, hogy mar sehol sem lehet anelkul normalisan a Barcarol es ugy altalanossagban a focirol beszelgetni anelkul, hogy a haterek tomegei ne csesznek el a beszelgetest.
Ja, hogy peldat is mondjak. Baggio Juventusba, Sol Campbell MU-ba igazolasa, nem ujkeletu dolog a gyakorlojunk nyomast mindenire akinek beleszolasa van.
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #97323 üzenetére
Bocs, nem tudtam errol, hogy ez helytelen. Rengetegen hasznaljak a kornyezetemben ezt a szot, de akkor ugy latszi helytelenul. Na mind1, igy is megertetted amit irtam.
Amugy angol focival kapcsolatban milyen forrasokra erdemes hagyatkozni? Twitter?
Nincs problem amugy, beke van
-
jkrisztian
aktív tag
válasz venember83 #97457 üzenetére
Abban a rem gyenge bajnoksagban is ugyanugy villogna mindketto. Vagy mibol gondolod, hogy nem villognanak? Mert olyan erosek a vedelmek es a csapatok arrafele ? Ne nevettess. Bohoc bajnoksag. Argentinoknal komolyabb vedelmek vannak mint a Serie A-ban.
-
jkrisztian
aktív tag
Hala az egnek Coutinho maradt ott ahol van. Sajnos a vedelmet megint nem erositettek meg, de igazabol mar nem is remenykedem abban, hogy valaha tenyleg rendbe akarjak rakni azt a csapatreszt.
-
jkrisztian
aktív tag
Nem letezik, hogy ennyi napolyi berletes legyen. Ez az info hibas, tuti.
-
jkrisztian
aktív tag
A Juve-Barca meccs nagyon egyoldalu lett a vegere, az elso golig meg veszely is volt a Juve jatekaban, de utana mintha elengedtek volna. Aminek nagyon orultem, hogy Semedo nagyon jol jatszott, ujra lattam az elszantasagot a jatekosokon, Messi pedig Messi. GOAT.
Aminek meg nagyon orultem, hogy Bentancur kezdokent kapott jateklehetoseget. Picit furcsa volt, hogy feljebb volt tolva mint azt megszoktam, szerintem legjobb teljesitmenyt amolyan box to box, melysegbol indulo szerepkorben szokta nyujtani. Na mindegy, nagy szo, hogy idegenben egy Barca ellen ott lehetett a kezdoben. Igaz nem ez volt a legjobb meccse elete soran. Majd ha az igazi "helyen" jatszatjak.
Aki miatt aggodom az Suarez. Lassan fel eve forman kivul jatszik a csavo, egy varatlan megmozdulasa nincs, a helyzeteit kihagyja folyamatosan. Jo lenne ha vegre latnank tole valamit, mert ez igy keves lesz.
-
jkrisztian
aktív tag
Asensio lab borotvalas kozben bekovetkezett seruleserol eszembe jutott Canizares hihetetlen serulese, amikor egy foldre ejtett arcszeszes bottle szetvagta a labat es emiatt kihagyta a Japan VB-t. Igaz masodikszamu haloor volt Casillas mogott. Mai napig nem hiszem el azt a szerencsetlen storyt, bar o es a Valencia sosem volt hires a szerencserol.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Napfénysüti #97749 üzenetére
Akkor az avatarod o lenne? Multkor mar neztem es gondoltam, hogy o lehet az, de nem voltam benne teljesen biztos.
Nagy kiraly volt az akkori Valencia. Nagyon szerettem oket, pedig nagy vetelytarsai voltak a Barcanak.
Imadtam az argentin kulonitmenyt. Aimar, Kily Gonzalez, Ayala, Pellegrino na meg ugye a coach Hector Cuper. De nem lehetett nem szeretni Canizares, Mendietat. Nagyon szeretheto csapat volt.Erdekes, hogy hol jarnak paran azota.
Hector Cuper - Egyiptom (szovetsegi kapitany)
Mauricio Pellegrino - Southampton (manager)
Miroslav Dukic - Partizan Belgrad (vezetoedzo) -
jkrisztian
aktív tag
15 ezer jegyet igenyeltek a belgradi Crvena Zvezda elleni meccsukre is a kölniek, kivancsi leszek mennyire batran fognak vonaglani a balkani pokol sziveben a barbarok foldjen. Nem lennek meglepve ha erosen pofan csapdosnak oket a szerbek. Ismerve a szerbek vilaghaborus serelmeit (a szerb lakossag jelentos hanyadat megoltek anno a nemetek), ra fogna keszulni az invaziora. Par nemet koponya be lesz torve es ha be is jutnak a Maracanaba ketlem, hogy hallani lehet majd a hangjukat.
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #97778 üzenetére
Belgradban nincs olyan brigad aki nyertesen jonne ki. Talan egy teljes letszamu Dinamo vagy Szpartak Moszkva esetleg egy Legia Varso, talan a bicskas torokok. Bar ha a Galatasaray menne hozzajuk, ott halalos aldozatok lennenek az tuti. Egy fiatal Zvesdas gyereket par eve halalra keseltek Istambulban, annak meg meg lesz a bojtje.
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #97780 üzenetére
Na igen, remelem nem erted felre, nem istenitem oket vagy ilyesmi. Nagyon buta nepseg, marmint nem a szerb, hanem az ottani kemeny mag. Jobb veluk nem osszetalalkozni mert se istenük se hazajuk.
-
jkrisztian
aktív tag
A stream linkekrol jut eszembe, hogy regen egy Banok nevezetu srac foruman talaltam franko streameket, de egy ideje nem lehet elerni azt a forumot. Tudja valaki, hogy mi tortent vele?
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz LyonnaisFan1 #97842 üzenetére
Nme tudom ismeritek vagy sem de ez a legjobb megoldas internetes meccsnezesre szerintem.
mystreams.tv
1 nap: 6 dollar
1 honap: 17 dollar
3 honap: 43 dollar
6 honap: 75 dollarAz osszes valamirevalo sportesemenyet tudjatok itt kovetni min. 420p max. 720p-ben.
Az osszes komolyabb foci liga es kupa: spanyol, angol 1. es masodik liga, francia, nemet elso es masodik liga, olasz, portugal, neha kisebb bajnoksagok meccseit is adjak mint pl. lengyel vagy osztrak, argentin, brazil. Az osszes EL es BL meccs, u 21 BL meccsek, baratsagos meccsek, valogatott selejtezok. Ezen kivul minden NBA, NFL, MLB, NHL meccs es ezeknek a hivatalos tv csatornai, mint pl. az NBA TV vagy az NFL network. Az osszes valamirevalo amcsi sportado, osszes ESPN, FOX Sports es meg sorolhatnam. Minden komolyabb Tenisz torna, egyetemi NCAA kosarlabda es NCAA Football. Tenisz, autoversenyzes, tenyleg minden amit nezni akartok.
Ezeken kivul tobbfele HBO meg mozi csatorna. En szerintem nagyon megeri az arat. Regota hasznalom, sosem volt vele gondom, teljesen megbizhato es jo minosegben teszi a dolgat.[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz venember83 #97853 üzenetére
Hanyok ettol a PSG-tol. Cavani legalabb letett valamit az asztalra, meg kellene becsulni, de ezek a mindenfele lojalitast mellozo cigany brazilok azt sem tudjak, hogy mi az.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Tibiajax #97855 üzenetére
Az, jovairast kapok erte, egy igazi ____ vagy. Nem tudom mirol beszelsz, semmit nem kapok erte. Csak egy lehetoseg amit lehet, hogy valaki szivesen hasznalna. Nekem mindegy min nezitek, csak segiteni akartam. Tipikus magyar gondolkodasu ember vagy, "kizart, hogy segiteni akar, biztosan a zsebet tomi ezzel is". Adjak kolcson kenyerre?
[ Szerkesztve ]
-
jkrisztian
aktív tag
válasz szami777 #101870 üzenetére
Jaj a szerencse. Hazai pályán 134 emberrel védekezett a Chelsea, ilyen csapat nem érdemel tovàbbjutást. Rühellem már a Barca meccseket és nem azért mert unalmas tilitolit játszanak, hanem azért mert folyamatosan a 11 emberrel betömörülő 200 éves szar kontra focit nyomják ellenük. Fel kell venni a kesztyűt. Ha Chelsea szurkoló lennék akkor szégyellném magam Conte helyében is. Beszari fős edző. Menjen vissza Olaszországba, ott vevők még erre a szarra. Hazai pályán, ráülni a Barca ellen az eredményre, úgy, hogy Barcelonában lesz a visszavágó. Buta maffiózó.
-
jkrisztian
aktív tag
enbéhármas fiatalokból komolyabb ellenállást tanúsító válogatottat lehetne összecsapni, mint ez a mai bullshit. Elkeserítő, nem is annyira az eresmény, mint a mutatott játék.
-
jkrisztian
aktív tag
Aki tényleg nem érti, hogy ennek az elit ligának milyen globális negatív hatásai lesznek a focira nézve, az menthetetlen eset.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz bagyulajuve #145722 üzenetére
Napestig tudnám írni az érveimet (amik nem biztos, hogy helytállók), de dolgozok éppen, így csak dióhéjban annyit, hogy ami szerintem a legnagyobb veszteség, az az, hogy a foci sokszínűsége fog sérülni és anyagilag még a jelenleginél is sokkal nagyobb szakadék lesz az "elit" és a többiek között, ami innentől fogva visszafordíthatatlan lesz.
Az igazi vesztesei ennek az egésznek az igazi foci szurkolók lesznek és az össze csapat, akik nem tartoznak az elitbe.Azok a szurkolók, akik 10 évente egyszer, vagy még ritkábban élik meg, hogy megmérkőzhetnek valamelyik európai nagymenővel.
Eltűnnek a nagy tündérmesék, mint amilyen volt anno a Deportivo Alaves vagy a Depor nagy menetelése, vagy a Newcastle, Apoel, Porto, Schalke, Monaco sztorik sem születhetnek majd többé. Óriási érvágás ez szerintem és aki ezt nem érti, az sajnos már menthetetlenül a csúfos, modern szemüvegen keresztül nézi ezt az amúgy csodálatos sportot.
Persze random magyar pisti akit a foci hátországa és romantikája nem érdekel és annyiból áll neki ez az egész, hogy leül a kanapéra és minél minőségibb focit akar látni a fárasztó napja után, annak ez üdvözlendő, de az az irgalmatlanul sok ember, akik élnek halnak a csapatukért, na őket megfosztják ezektől a felejthetetlen élményektől és ez szerintem nagyon szomorú. Sajnos már semmi romantikája a labdarúgásnak és ez csak egy újabb csepp a pohárban.Mi lesz az olyan csapatokkal, mint a Napoli, Roma, Valencia, Sevilla meg a hasonló kaliberű, az elitbe vágyakozó, nagy szurkolói bázissal rendelkező csapatok? Az ő koporsójukba is bele fogja verni a szöget ez az elit liga.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz bagyulajuve #146057 üzenetére
Biztos, hogy az amerikai példa a jó példa és azt kellene követni nálunk is? Bevétel szempontjából biztosan, gazdaságilag nagyon jól felépített ligák vannak ott (NBA, NHL, NFL, MLB) de ez szerintem az európai foci esetében nem jó irány. Ha ez a cél, akkor a csapatok költöztetése, elidegenülése már csak egy köpésnyire van, és ezt a fajta irányt nem lehet majd az európai szurkolók jelenlegi generációjának torkán letolni.
Az amcsiknál nagy kötődés nem figyelhető meg, vannak tradicionálisan nagy csapatok, akiknek betonbiztos a helyük a nagy szurkolói bázis és a színes történelmük miatt, de a legtöbb franchise igazából identitás nélküli, marketing termék.
Az amcsik az egyetemi NCAA csapatokhoz például sokkal jobban kötődnek, nem hiába, hogy az egyetemi focinál körülbelül csak az NFL ami népszerűbb, pedig amatőr státuszú sportolók játsszák. Ezen szerintem érdemes elgondolkodni. -
jkrisztian
aktív tag
válasz bagyulajuve #146102 üzenetére
Értem az álláspontodat teljesen, nem gondoltam, hogy te szeretnél hasonló rendszert, csak általánosságban írtam az amerikai példára.
Mondjuk az megint csak vicc kategória, hogy amatőr státuszban versengenek az egyetemi sportolók, mert olyan szinten játszanak és olyan méretű pénzeket termelnek, hogy azt bármelyik sportág megirigyelné. -
jkrisztian
aktív tag
válasz venember83 #147179 üzenetére
Tényleg, mi van ezzel a kele janival? Nem találkoztam az agymenéseivel meg a besztlííg baromságával már elég régóta. Hol tevékenykedik most az a kókler?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest