Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25268) aclandiae


aclandiae
senior tag

1. Sikerült megfejteni a hibát: DasmX86Dll.dll fájl hiányzik. Itt találtam hozzá egy fájlt.
Hiába teszem a kérdéses fájl a System32 v. a SysWOW64 mappába, nem tudja megoldani az integrálást.
2 féle paranccsal próbálkozom:
C:\Windows\SysWow64\Regsvr32.exe DasmX86Dll.dll
C:\Windows\System32\Regsvr32.exe DasmX86Dll.dll
Egyik sem megy 32-es hiba, 64-es hiba.
Az elsőnél megtévesztő lehet a parancs, de véletlenül a rossz képre tettem, de a hibaüzenet ugyanaz.

2. Van 2 db Dell 1525 Inspironom. Feltehetem a Dell Webcam Managert a Windows 7-re? 2008-as a legfrissebb. Nem feltétlenül kell ez a program, de a lényeg hogy saját képet lehessen készíteni vele, és a lehető legegyszerűbb legyen használni.

3. Szeretnék a vLite-al Windows 7-et módosítani, de hiába töltöm le és telepítem a WAIK-t, ugyanúgy kéri a vLite indításánál. Olvastam, hogy működik enélkül is, csak kell neki 1 mappa és 1 .dll fájl a saját mappájába. Fel tudja ezeket valaki tölteni pl. data.hu-ra, v. rapidshare-re? (a linkelt oldalról már nem elérhető)

4. Otthoni csoportnál a "B" gépen kezdtem el létrehozni magát a csoportot. Ha minden gépet kiléptetek belőle, és az "A" gépről indítom el a csoport-készítést, akkor az "A" gép lehet a csoport 'kiindulási' pontja? A nyomtató megosztás miatt érdekes csak.

5. Ha a 4-es pontot megoldom, akkor az "A" gépre felteszem a nyomtató drivert, és bekötöm oda a nyomtatót. A többi gépen hogyan lehet felvenni ezt a nyomtatót? (minden gépen rajta van már a nyomtató drivere.

6. XP-t be lehet kapcsolni az otthoni csoportba? Ez alapján indultam el, de csak akkor enged az XP belelépni a megosztott W7-es mappába, ha ott a Mindenki nevű csoporttal osztom meg a mappát, csak az Otthonira állítva nem léphetek bele, csak látja az XP.

7. Milyen programmal lehet a W7-nél egy mappához jelszót rendelni? Nem a hálózat miatt kell. Csak akkor lehessen belelépni, ha beírod a jelszót. Nem bánnám ha tudna magyarul.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.