Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85551) Ájvé válasza BBéci (#85549) üzenetére


Ájvé
veterán

Hát akkor ébredj fel, világ vezető okostelefon gyártói legutóbbi statisztikák szerint, Dél-Korea, USA, dzsunka, dzsunka, Dél-Korea, dzsunka, dzsunka, dzsunka, dzsunka, India. Utána valahol jönne megint USA és valahol Japán is.
Igaz persze ehhez hozzátartozik, hogy Kína már a legnagyobb piac lett a világon (India pedig lassan feljön mögé, nem véletlen van a Vivo a top 10-ben), de ettől függetlenül a Sony nem véletlen esett így vissza. Nem tud egyszerűen már versenyezni, lehet hogy ott a Z széria, de az is inkább drágább lesz, mint jobb, ugyan abban szenved, mint a HTC, az is nagyon drága. Úgyhogy ha gondolod ragadj a múltban, de addig is változnak az idők, lehet pár év múlva vagy nem fogsz Európába Sony-t találni (Japán piacon a erős egyedül, ez nyilván betudható a Japánok gondolkodásának), vagy eladja és akkor arra a sorsra jut, minta Motorola vagy az Alcatel, valamelyik cég megveszi dzsunka földről.
Az igaz is igaz, hogy Zopo se tartozik az élvonalbeli dzsunka földi gyártók közé, de én egészen biztosan előbb venném meg, mint a Sony-t.
Felhasználás alapján tényleg elég az E4 neked, de van egyébként olcsóbban is ugyan ilyen tudású telefon (ROM fele annyi) a Lenovo A328. Vagy 32-ért Lenovo A2010 már 8GB ROM-al rendelkezik ez is jobb, még 4G-t is tudja (valaki szerint itt a topikba 4G nélkül nem telefon a telefon :D ) és legalább egy jóval modernebb SoC is van benne. Persze ez téged nem érdekel, mert ez is dzsunka, de én se erőltetem tovább, mert nyilván felesleges.

[ Szerkesztve ]

(#85552) BBéci válasza Ájvé (#85551) üzenetére


BBéci
titán

Magyarországon sok éven át a Suzuki vezette az eladási listákat (most nem tudom, mi a helyzet), ami ugye szerinted sem jelentette azt, hogy az kiváló autó? Azoknak dzsunka termékeknek a minősége, amikre hivatkozol, minimális mértékben függ az eladott darabszámtól. Tévében Samsung a piacvezető, mégis százszor inkább vennék Panasonicot és Sonyt.
Ebből következik, hogy engem baromira nem érdekelnek a statisztikák, amikor venni akarok valamit. Itt van például a Norma Audio IPA-140 hifi erősítő a polcomon. Kis manufaktúra, talán az 1000 darabot sem éri el az évente eladott készülékszám, mégis 5000 euróért olyan hangja van, amit mások sokkal drágábban adnak.

Igen, betudható a japánok gondolkodásának, akik hozzám hasonlóan, szintén nem statisztikák alapján választanak.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#85554) Ájvé válasza BBéci (#85552) üzenetére


Ájvé
veterán

Igen autógyártás az megint más kategória (Suzuki amúgy pont Japán :D, úgyhogy pont jót írtál). Az sokkal nagyobb pénz és nem dzsungiába gyártják az autókat. Telefonokat viszont igen, gyakorlatilag mindenki ott gyártatja le a készülékeit, lehet az samu vagy szifon. Kis sárgák nem buták, eleinte még ment a copy+paste (ez megy már az autógyártásban is, ki tudja pár év múlva lehet, hogy fél áron kapsz majd VW minőséget, főleg ha most tönkre megy a csalások miatt és kis dzsunkák felvásárolnak pár leányvállalatot) a maguk szerény minőségben (ez persze még mindig megy, csak sokkal jobb minőségben, full copy is meg dizájn utánzat is). Utána ahogy fejlődtek jelentek meg sorra a már saját megoldások is és kezdtek terjeszkedni. Ma már ott tartunk amit írtam is, szifon és samunak fel kell kötni a gatyáját, mert nem tudnak megfelelő alternatívát mutatni. Az almás cég még jó helyzetben van, erős a pozíciója, de samuk már nincsenek olyan erős pozícióban, mint 2-3 éve, S5--nél erősen visszaesett a cég, S6-al ezért újítottak és talán be is jött nekik.

"Azoknak dzsunka termékeknek a minősége, amikre hivatkozol, minimális mértékben függ az eladott darabszámtól."
Valószínűleg nem tudod hol tart most az okostelefon piac, azok a dzsunkák már semmivel nem rosszabbak, mint Samu vagy LG társaik. Javaslom keress egy nagyobb telefon üzletet és nézz olyan készülékeket, mint Xiaomi, Lenovo, Huawei, mondanám a Motorolát is, de igazából még nem jelent meg új portfóliója azóta, hogy felvásárolta a Lenovo.
Ezek a kínai telefonok nem azok a hulladék vackok amik évekkel ezelőtt voltak, ha olyan szarok lennének nem tartanánk ahol most, vagyis nem lenne a top 10-ben 6 Kínai, sehol nem lennének és nem árulnák teljesen hivatalosan itthon országos elekto szaküzletekben.

"Igen, betudható a japánok gondolkodásának, akik hozzám hasonlóan, szintén nem statisztikák alapján választanak."
Nem, ők a hazait választják egyszerűen, de egyébként igazuk is van, te viszont nem tudod ezt megtenni, de mondjuk támogathatod őket és a gazdaságukat. Engem nem érdekel, hogy ki gyártja, a legjobbat akarom a pénzemért és mindig ezt veszem figyelembe.
Továbbiakban viszont tényleg ne erőltessük, benned él egy kép amitől képtelen vagy megszabadulni, én meg nem fogom a kialakult képet megváltoztatni.

u.i.:
TV-ben egyetértünk, Panasonicom van, igaz plazma és nem véletlen, de a márka stimmel :D

u.i.2:
Ja egyébként E4-et se vegyél, mert dzsunka lelkű lesz a telefonod :D vegyél LG Leon LTE-t akkor igazi amerikai szív fog benne dobogni.

[ Szerkesztve ]

(#85555) kali válasza #46372352 (#85550) üzenetére


kali
legenda

nem olvastad el kapcsolódó hozzászólást?
számlát írnak elő, nem pedig blokkot, nyugtát vagy bármi mást, ami nem felel meg a számla alaki...stb. követelményeinek, tehát nem teljesítette a feltételeket.
más kérdés, ha néha eltérnek az ügyfél számára kedvező irányba, de mivel nem kötelesek, így nem az az alap, hanem a szabályozásban leírtak.
a garis témában szívesen belinkelek és leírok mindent, hogy ne itt kelljen feszegetni a témát.

(#85556) togeti


togeti
tag

Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni az alábbi döntésben:
-kb. 60eft a keret
-fénykép,zene,net a fontos
-tartósság(hosszú távra venném)
Céges előfizetéssel venném,szóval ne nézzétek az árat!
-Huawei Ascend 620S(csak 40eFt lenne)
-Samsung Galaxy A3(66eft)
-Honor 4x/4c(boltból)
-Xiaomi Redmi 2Pro(boltból)

(#85557) Ájvé válasza togeti (#85556) üzenetére


Ájvé
veterán

Mivel fényképet írtad először ezért azt vettem először figyelembe, mivel elég hasonló tudású az A3, 4X/4C és Redmi 2 Pro trió. Ebben pedig elvileg 4C a nyerő, szóval én ezt ajánlanám.

(#85519) FunkyMonkey:
Kamerát nem néztem. Ebben 4C a jobb, de ha játszanál a telefonon akkor a modernebb GPU miatt Redmi 2 Pro.

[ Szerkesztve ]

(#85558) SyMbioTe válasza SyMbioTe (#85545) üzenetére

A sok off komment között elvesznek az idevaló kérdések. (nem olvastam el őket, lehet hogy kapcsolódik a téma)
Erre valaki? Köszönöm.

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#85560) mateus válasza xcds (#85504) üzenetére


mateus
senior tag

Hol lehet erről olvasni, hogy ÁFA-s számla kell? Csak mert most akarok Samsung telót venni, és nem szeretném ha ennyin elcsúszna a dolog, akkor inkább kérek rendes számlát.
Bár számomra is hihetetlen és felháborító, hogy nem elég egy MM által kiadott, vásárlást igazoló számla+blokk.

(#85561) togeti válasza Ájvé (#85557) üzenetére


togeti
tag

Köszi! :R
Ha simán best buy szempontot nézed,akkor is 4C?

(#85562) Ájvé válasza togeti (#85561) üzenetére


Ájvé
veterán

Barátomnak is ezt ajánlottam nem rég és ezt is vette meg, úgyhogy igen.
Bár akkor nem volt Redmi 2 Pro ennyiért, de fényképezés szempontjából tesztek alapján (meg a megapixelek szerint is) a 4C a jobb. A3 akkor lenne alternatíva, ha fontos a küllem és prémium kivitel, abban az a legjobb ezek közül. G620S eleve kiesik a listából,1GB RAM-al esélye sincs ebben a mezőnyben.

(#85563) xcds válasza mateus (#85560) üzenetére


xcds
őstag

Én nem olvastam sehol, csak amikor odaadtam a MM által adott nyugtát a garijeggyel, akkor mondták, hogy számla kell. Nekem a számla mindig ezt a nyugtát jelentette,eddig még akármit gariztattam, mindenhol elég volt ennyi, meg nekik is elég, csak ha házhoz hívod őket, akkor nem... Szóval kérj mindent, amit csak tudsz, abból nem lehet baj. :DDD

(#85564) BBéci válasza Ájvé (#85554) üzenetére


BBéci
titán

Csak apró részére reagálok: GT60 lóg a nappalim falán, céges Huawei-t használtam 14 hónapig, apósomnak Xiaomi telefonja van, próbálgattam. Mégis kedvencem a Sony, ha a pénz nem számítana, Z3 Compactot vennék.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#85565) Devas válasza SyMbioTe (#85521) üzenetére


Devas
őstag

Hasznalt elso vagy masodik generacios Moto G 4G, vagy masodik generacios Moto E LTE. Gyarilag magyar nyelvet nem tartalmaznak. Mivel nagyok az igenyeid a keretedhez kepest, valoszinuleg azert nem erkezett ajanlas. 3-4 evre tervezel az sok ido, oda mar 2 giga ramos telefont neznek de arra nem futja a keretbol. Android frissiteseket meg a Motorolak sokaig megkapjak, ez is szempont gondolom szamodra.
Esetleg keresgelhetsz a Huawei Honor keszulekek kozott, ott van peldaul a 4C, nem tudom hogye megy a hasznalt piacon. Nexus 4, bar az mar nem mai darab, ki tudja hany evig birja meg.
LG Leon-okat is megnezheted ha jol tudom az mar Lolipoppos, es ujabb modell.

Mondjuk en szemely szerint tartok a hasznalt keszulekektol, ki tudja a szoftverfrissitesekkel mennyire gyalaztak szet a gyarilag jol mukodo rendszert.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#85566) grizlisandor válasza Ájvé (#85541) üzenetére


grizlisandor
addikt

Köszi, így egész jól hangzik, de "ilyen" csodatelefont nem szeretnék többet(Jiayu G3S vegyes tapasztalatai után).

Így marad, hogy HA-ról veszek egy pár hónapos használt telefont, ahogy néztem, meg visszaolvastam:
OnePlus One és a Honor 6, egész jók lennének.

(#85567) Krisz79


Krisz79
őstag

S6-hoz képest milyen telefon a Htc M9-e?
A kameráját már helyrehozták?

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#85568) togeti válasza Ájvé (#85562) üzenetére


togeti
tag

Köszi a választ! :)

(#85569) Smile8822


Smile8822
senior tag

Sziasztok .
Érdeklődni szeretnék hogy most akarok venni egy Htc one M7 készüléket és gondoltam megkérdezem hogy szerintetek mennyire álja meg a helyét jelenleg ...
Ebbe a használt 50k -s keretbe gondolkodom vagy Htc vagy Samsung érdekelne ...
És az M7 jónak tűnik ...

•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822  -_-  {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 14 Pro ~

(#85570) beni121


beni121
aktív tag

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a windows mennyire használható? Akár a 8.1 akár majd a 10. Konkrétan a lumia 640 XL-t néztem, ujonnan az extreme digitalnál. Abból is az lte változatot. Android volt előtte, ha bejön akkor hosszú távra tervezek.
Igénybevétel: e-mail, facebook, net, fényképezés, telefon sms, néha egy kis navigálás, viber és hasonlóak. Semmi extra, neha egy kis játék, de azt ritkán.

Válaszokat előre is köszönöm.

VaVagy 640xl lesz vagy a note3.

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

(#85571) DS39 válasza beni121 (#85570) üzenetére


DS39
nagyúr

a gyári böngészőt leszámítva teljesen jól használható a WP.
a 10-esnél meg az Edge böngésző már jobb lesz, több HTML5 és CSS3 szabványbeli feature-t támogat.

(#85572) s3nsitivity válasza beni121 (#85570) üzenetére


s3nsitivity
addikt

Utoljára majdnem 1 éve használtam WP-t(L930) így arról tudok nyilatkozni.
A böngésző használhatatlan. A 3. féltől származó appok funkcionalitása nagyjából 0-a.
A rendszer korlátai érezhetők, főleg ha aktívan használja az ember.
Maga a system az sima és szépen fut, sajnos a rendszer appokon kívül másra ez nem mondható el.

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

(#85573) beni121 válasza DS39 (#85571) üzenetére


beni121
aktív tag

Még annyit hozzátennék, hogy max a keretem 100ezer, tehát a note 3at használtan venném, a 640-t újonnan.

Filmekbe minden formát visz? A 640 fényképezőjéről jókat opvastam, bár nem tudom, h a valóságban mennyire van rendben, bár egy zeiss optila elég jó általában.

A wp-nél elég az 1 gb ram?

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

(#85574) hroberto válasza beni121 (#85573) üzenetére


hroberto
veterán

A 640 XL-nek nagyon jó a kamerája. Az Áruházban találsz olyan lejátszót ami vinni fog minden formátumot. Átlagfelhasználásra bőven elég a WP, és az 1 Giga RAM-is elég lesz a 10 alá is.
Jelenleg egy 930-at és egy 640-et használok, de nem igazán érzem, hogy dupla annyi a RAM a 930-ban.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#85575) DS39 válasza beni121 (#85573) üzenetére


DS39
nagyúr

elég. hogy hosszútávon elég lesz-e azt nehéz megmondani. Androidnál már lassan a minimum 2 GB RAM-ot emlegetik.

(#85576) Benir8


Benir8
senior tag

Senki?

[ Szerkesztve ]

(#85577) s3nsitivity válasza DS39 (#85575) üzenetére


s3nsitivity
addikt

Persze a droid zabálja a RAM-ot mert van multitasking, ellenben WP-n vagy iOS--en nincs így ott szvsz még egy jó darabig "elég".

Benir8
4X

[ Szerkesztve ]

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

(#85578) SyMbioTe válasza Devas (#85565) üzenetére

Ok, megnézem ezeket is és köszönöm a választ. Elnézést ha kicsit türelmetlen voltam. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#85579) beni121


beni121
aktív tag

Köszönöm mindenkinek! Nehéz döntés, h a 640 vagy a note3 legyen. Jobb lenne ujonnan a lumia meg az is jó de tartok tőle hogy a droid hiányozni fog...

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

(#85580) m1lan válasza beni121 (#85579) üzenetére


m1lan
őstag

Azt azért kalkuláld be, hogy - rendszer ide vagy oda - a Note 3 jelentősen erősebb, időtállóbb hardveresen is.

Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

(#85581) Alastair' válasza beni121 (#85579) üzenetére


Alastair'
nagyúr

Ez borzasztóan egyszerű döntés. A Note 3-al szemben a Lumia 640-ek esélye se lenne nálam. Nem egy kategóriába van a 2 telefon.

Alister from Hell

(#85582) s3nsitivity válasza beni121 (#85579) üzenetére


s3nsitivity
addikt

Én is a Note mellett szavaznék. :K
Egyébként mennyit költenél telefonra?
Csak az XL árát? (60e ?)

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

(#85583) hroberto válasza Alastair' (#85581) üzenetére


hroberto
veterán

Ez nyilván akkor lenne helytálló ha egy áron lennének. De itt jókora az árelőny a Lumia javára.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#85584) erahurka válasza beni121 (#85579) üzenetére


erahurka
félisten

Honor 4x? Kb. 640 XL árában van, és viszonylag erős a hardver. Azt hirtelen nem tudom LTE van-e benne.

(#85585) MeGabee válasza erahurka (#85584) üzenetére


MeGabee
senior tag

Az összes hazait tudja.

"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."

(#85586) beni121 válasza s3nsitivity (#85582) üzenetére


beni121
aktív tag

100 a plafon :-) :-) :-)

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

(#85587) Benir8 válasza s3nsitivity (#85577) üzenetére


Benir8
senior tag

Miért Honor 4x?Véleményedre vagyok kíváncsi :)

(#85588) s3nsitivity válasza beni121 (#85586) üzenetére


s3nsitivity
addikt

Újonnan OnePlus One?

Benir8

A Meizu akku gyilkos és tudtommal nem tudja a B20 LTE-t(ebben nem vagyok biztos).
A Lenovo meg dadogós. :(
A Honor 4X-ről még semmi rosszat nem hallottam.

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

(#85589) Smile8822 válasza Smile8822 (#85569) üzenetére


Smile8822
senior tag

:F

•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822  -_-  {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 14 Pro ~

(#85590) beni121 válasza s3nsitivity (#85588) üzenetére


beni121
aktív tag

Azt nem ismerem' bár a Honort se. Mennyire megbízhatóak? Szervízháttér?

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

(#85591) boff


boff
senior tag

Sziasztok!

Körülbelül 50000ft-os kerettel szeretnék telefont, minimum 2 évre. Fontos, hogy szép legyen a kijelző, ne legyen túl vastag, legyen nagyobb mint 4" és jó hang chippel rendelkezzen. Mindenképp itthon szeretném megvenni itthoni garanciával, mert tavaly itt ajánlottak nekem egy telefont (Jiayu G2F), ami nagyon meg is érte viszont kb 3 hónapot tudtam használni, mert április közepe óta garanciális javítás alatt van és azóta se kaptam vissza és nem is tudni semmit, hogy mikor fogom, többek közt ezért is szeretnék egy új telefont, itthoni garanciával. Amit kinéztem az a Samsung galaxy ace 4 de a mai világba ahogy olvastam fontos, hogy 2gb ram legyen legalább meg stb.. Így meghallgatnám a véleményeket és előre is köszönöm szépen a segítséget. :R

(#85592) s3nsitivity válasza beni121 (#85590) üzenetére


s3nsitivity
addikt

A Honor az Huawei gyártmány.

A OnePlus pedig egy nem túl öreg, jó 1 éves cég.
2 készülékük van eddig. Nagyon megbízhatók és időtállók.
A One hivatalos oldalról 64GB belső tárhellyel 91e + szállítás. Oneplus.net
Itt RMA jegyes garancia van, futár elviszi majd hozza az újat helyette amennyiben tényleg hibás.

Vagy euStock.hu -ról tudsz rendelni, itt 95e + szállítás és a WayteQ végzi a garanciális szervizelést.

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

(#85593) Sanyi.mTs válasza s3nsitivity (#85592) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

1+ a hivatalos oldalon már out of stock

(#85594) s3nsitivity válasza Sanyi.mTs (#85593) üzenetére


s3nsitivity
addikt

Jelenleg tényleg az. :(
Pár napja néztem akkor még volt.
Gondolom azt csinálják mint a Two előtt, van bizonyos szám 1 hétre és csókolom.

" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

(#85595) Benir8 válasza s3nsitivity (#85588) üzenetére


Benir8
senior tag

Köszönöm a válaszát! :)

(#85596) Benir8 válasza s3nsitivity (#85588) üzenetére


Benir8
senior tag

Ó kimaradt még egy teló a Lenovo K3 Note,mi a véleménye róla?
Most csak egy bolton kapható sárgába,miért nincs több boltba és feketébe is?

(#85597) ígyvanferi válasza s3nsitivity (#85592) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Honnan lehet megállapítani egy egy éves cég összesen létező két terméke alapján, hogy azok megbízható és időtálló darabok?

(#85598) dashed válasza ígyvanferi (#85597) üzenetére


dashed
senior tag

jós

(#85599) hroberto válasza ígyvanferi (#85597) üzenetére


hroberto
veterán

Túl sok itt a "szakértő"... :U :P

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#85600) galaxys80 válasza hroberto (#85599) üzenetére


galaxys80
veterán

Majd megkapod ezért a magadét. :D

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.