Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107451) anarchoid válasza Máté94 (#107445) üzenetére


anarchoid
csendes tag

Ez nagyon jolhangzik koszi ;) (bar a marka ismeretlen elottem, gondolom kinai) bele is szerettem ahogy elolvastam az oldalt ;)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

(#107452) Rebekacska


Rebekacska
tag

Udv!

30000-40000 ft korul mi a best buy mostanaban? Ip kamera (nem full hd) tavolrol torteno eleresehez hasznalnam.

-uj vagy meg garis hasznalt
-hangos riasztas, csengetes
-kijelzo 4.5 coltol
-hosszu uzemido
-normalisan fussanak rajta az appok, es a bongeszes
-wifi, 3g
-jatekra nem lesz hasznalva

(#107453) Williams


Williams
aktív tag

Sziasztok!

A legolcsóbb nano simes telefont keresem. Droidos legyen, más nem számít. Csak tartalék telefonnak kellene.

Köszönöm!

(#107454) Gibo válasza ALFA (#107408) üzenetére


Gibo
senior tag

Én a helyében vennék vmi normális használt készüléket + mikrofont.Külső mikrofonnal fényévekkel jobb a felvétel.A normálisabbak 10k körül kezdődnek.

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#107455) Lefty válasza Lefty (#107369) üzenetére


Lefty
addikt

Valaki tudna segíteni? :)

35k-ig milyen androidos telót tudtok ajálani, használható sebességgel? Köszi szépen.

(#107456) galuska95 válasza anarchoid (#107450) üzenetére


galuska95
aktív tag

Sajnálatos..nálam iylen problémák nem jöttek elő (harmadik win telóm nyúzom)
Ez egy próbát megér:
Egy gyári beállítások visszaállítását érdemes lenne ráküldened vagy ami még jobb a windows device recovery tool. Ez a lumia 735 témából kimásolt útmutató, verziószámok különbözhetnek, lehet elavult:

3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió (nálad win10m) még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor bezárhatod. (ez nálad szükségtelen szerintem, mert alapból win10-el jött)
Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések, feltétlenül töröld az összeset, tehát semmit ne engedj frissülni ekkor még, ez nagyon fontos!
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.448. Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is néhány applikáció indító ikon üres lenne, csinálhatsz próbaképp egy HR-t, de akkor újra kell frissítened az áruházat is.
7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.

(#107457) kyle23


kyle23
tag

Üdv.

Tesóm sikeresen ráejtette a poharát a G2-re, és így elmentünk venni neki egy telót szombaton. Flottásként rátukmáltam egy Mate 8-t 95.000 Ft-t. P9-lite helyett. Na most az a helyzet hogy nyáron ezt a telót néztem ki magamnak és szombat óta kib@szottul fáj a szívem. :D Hihetetlenül szép a készülék, az anyaghasználat is iszonyat jó, kijelző engem megnyert annak ellenére, hogy mindenhol az S7 amoledjei égtek a szemem körül.

A Mate 9-t vártam, de egy kicsit túllőtt jelenleg a pénztárcámhoz, Ha karácsonyig 200K alá menne mondjuk a telekomnál akkor lehet meglenne a karácsonyi ajándékom. Mindenképpen hosszútávra tervezek a készülékkel így a frissítések is fontosak lennének, bár gondolom a zászlós hajókat több évig futtatják ilyen szempontból.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ebben a méretben és minőségben van jelenleg hasonló készülék a piacon? Vagy lesz amiért érdemes még várni egy kis időt. Március sincs már túl messze, szülinapi ajándékként is jól esne. :DD

(#107458) ALFA válasza Gibo (#107454) üzenetére


ALFA
senior tag

Kössz, szólok neki, hogy a Nokia 6101-el kezdje. :))

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#107459) ALFA válasza Potrien (#107413) üzenetére


ALFA
senior tag

Nem értem a kérdésed, bármilyen készülékkel megoldható.
1. Kihangosítod és felveszed diktafonra.
2. ha nem állítja le a hangfelvételt a telefonhívás, akkor hívás előtt vagy közben elindítod a hangrögzítést.

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#107460) ALFA válasza Brandynew (#107412) üzenetére


ALFA
senior tag

Hangfelvételt nemcsak, hogy az iPhone 3-mmal is lehet készíteni, de a nem okosmobilok mindegyike is képes rá, a több, mint 10 évesek is :) Valaki félreinformálhatott anno.

Amint írtam, nem értek hozzá, az illető szerint a iph3 csak "voice memo" funkcióra volt képes, csak a ip4-ben volt diktafon ikonja, amiben tárolhatta a hangfelvételeket és lementhette pc-re, ha jól értettem.

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#107461) ALFA válasza Brandynew (#107412) üzenetére


ALFA
senior tag

- Utazáskor a menetjegy megjelenítése.

WOW, beloptad magad a szívembe. Nem kell többé jegyet, bérletet venni, ha van okoskütyü.
Beszkennelsz egy jegyet és megmutatod az ellenőröknek és kész. :))

[ Szerkesztve ]

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#107462) ALFA válasza Ájvé (#107409) üzenetére


ALFA
senior tag

Diktafon funkció volt a lényeg, hogy több száz felvételt tudjon tárolni szükség esetén és lementeni wav vagy mp3 formában pc-re.
Emellett fényképezni is tudjon vele.

Sőt, most is ezek a lényeges szempontok, ezért várom a típusajánlatokat.

Vagy esetleg egy weboldalt, ahol szerepelnek a mobilok műszaki adatai, és ha bepipálom, hogy diktafon és fényképezőgép, akkor kiadja a listát, hogy mely típusok tudják. :C

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#107463) Ájvé válasza ALFA (#107462) üzenetére


Ájvé
veterán

Alapvetően minden okostelefon képes erre (sőt buták is). Kérdés a felhasználás és használhatóság, mert mondjuk egy előadást nem biztos, hogy megfelelő minőségben képes felvenni, ahhoz gyenge a mikrofon és egy rendes diktafonra lesz szükséged. Fényképező képességeit mind hazai mind külföldi tesztekben alaposan ki szokták vesézni, ha meg nem találsz egy készülékhez normális tesztet, akkor talán ne is vedd meg (elkerülhető a lutri valamelyest).

(#107464) A tumi


A tumi
tag

Sziasztok. Ulefone metal vagy Vernee thor? Melyikel járnèk jobban? Melyik erősebb?
A proci, ram alapján ugyan az mindkettő. :)

[ Szerkesztve ]

(#107465) A tumi


A tumi
tag

Melyik telefon kap több frissítèst?

(#107466) beg válasza A tumi (#107465) üzenetére


beg
veterán

Xiaomi, global dev rommal.
Minden pénteken jön frissítés (mondjuk pont most kimaradt 3 egymás után :) )

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#107467) Gibo válasza ALFA (#107462) üzenetére


Gibo
senior tag

Ezért írtam amit írtam. Vegyen egy Xiaomi Redmi 3 Pro-t használtan + külső mikrofon, mint pl ez ->és máris viszonylag jó minőségben tud lementeni hangfelvételt...
De lassan már harmadszor lesz leírva ugyanaz. Ájvé sem véletlenül kérdezte amit kérdezett. Egyszerűbb lenne pontos, összefogalat kérdést feltenni....

[ Szerkesztve ]

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#107468) Simtu


Simtu
senior tag

Sziasztok!

40e Ft környékén vennék telefont, használtan. Amire használnám: fényképezés, zenehallgatás, messenger, játék nem igazán.
Amit kinéztem: Honor 6 vagy Samsung S5. Melyik az ajánlottabb? Mindkettőből találtam az aprón, amelyek még gyári garisak.

(#107469) A tumi válasza beg (#107466) üzenetére


A tumi
tag

Ok, akkor max 130 dollárig ajálnj egy xiaomit 3gb rammal ès 3000-es aksival, vám és afa nélkül! :)

(#107470) beg válasza A tumi (#107469) üzenetére


beg
veterán

4k kijelző, nfc és 64gb háttér ne legyen benne ennyiért? :D

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#107471) knoxhu


knoxhu
senior tag

Sziasztok!
Lelkes olvasója vagyok a topiknak, szeretem követni az aktuális trendeket.
Karácsonyra szeretnék ajándékozni egy telefont. A leendő tulajdonos többnyire (az általános használat mellett) facebook, messenger, youtube és fényképezés amire használja a telefont. Fénykép minőségében nem várnék többet mint a jelenlegi telefonja ami egy Sony Xperia SP. Ami még fontos az akku idő és a rendszer stabilitása. Az előbb említett készülék a stabilitást és az akadozásmentességet még hírből se ismeri sajnos.

A készülék amit kinéztem: Xiaomi Redmi 3S Prime
Árban ez a maximum amit rá tudok szánni. A kérdésem az lenne, hogy van e megfelelő alternatíva a felsoroltak alapján, illetve, hogy a R3S Prime jelenleg milyen Android verzión fut? Meg fogja majd kapni az Android N-t?

Előre is köszi a segítsgéget.

(#107472) HF77


HF77
őstag

üdv
telefon vásárlás előtt állok...
Galaxy J5(2016) vagy P8 lite....előfizetésem mellé az elöbbi 14e utóbbi 25e
szerintetek...? (soha nem játszom a telón)

köszi

[ Szerkesztve ]

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#107473) Máté94 válasza knoxhu (#107471) üzenetére


Máté94
addikt

Oda van írva a leírásba milyen Android van rajta. Mivel "Redmi" így valószínűleg nem kap új Android főverziót. A MIUI-t biztos frissítik rajta.

(#107474) Gibo válasza knoxhu (#107471) üzenetére


Gibo
senior tag

Ha esetleg Telekomos, akkor ott most elég jó áron adják a Honor7-et, illetve a Honor 5C lenne még, ez viszont "csak" 2GB RAM-mal rendelkezik és nem tudja a b20-at. Cserébe 170 euroért a fa alatt van, és 6.0ás android fut rajta :)

[ Szerkesztve ]

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#107475) knoxhu válasza Máté94 (#107473) üzenetére


knoxhu
senior tag

Android 6-on belül is vannak frissítések, mivel én Nexus-t használok a MIUI rész sajnos nem mond sokat.

(#107476) Máté94 válasza knoxhu (#107475) üzenetére


Máté94
addikt

6.0 írnak, de elvileg 6.0.1 van rajta, ha pontosak akarunk lenni.

(#107477) bpmcwap


bpmcwap
senior tag

Köszönöm a válaszokat!!! Megőrült ez a világ, hogy 5" alatt nincs normális telefon... :(

Túrista vagyok

(#107478) Gibo


Gibo
senior tag

Xiaomi Mi5 most Gearbesten 234 USD-ért kelleti magát :) Kár, hoyg b20 nélkül...

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#107479) mettyuz


mettyuz
tag

Sziasztok,

Telefonvásárlásra adom a fejem, és nálam okosabb embereket kérdeznék meg:)
A kérdések alább:
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) 50-150e Ft – amennyi kell
- Használt vagy új? Nem mérvadó (használt max 4-5 hónapos)
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Lásd fent
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 1.5 évre tervezek vele
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
-telefon, texting (Viber, Facebook)
-ad-hoc fényképezés
-napi szintű browsing
-fontos a multimedia (film / zene)
-üzleti alkalmazás: csatolmányból tudjak megnyitni érdemben word, ppt, excel fájlt, működjön rajta külön-külön alkalmazás prompt módon üzleti és magánjellegű emailekre.
-nem vagyok fan
- 4.5-5.1” méretben gondolkozom, de eltérések lehetnek.

Must have dolog:
-dual sim (jelenleg két telefont használok üzleti és magáncélból, és nem szeretem)
-ujjlenyomatolvasó

Eddig jellemzően Apple és Samsung termékeket használtam, általában az aktuális csúcsmodellt, vagy az előző évit.

Előre is köszönöm!

Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak

(#107480) KisDoc


KisDoc
csendes tag

Sziasztok!

Kettő közül melyiket érdemesebb megvenni?
Huawei Y6
Huawei Y5 II
Mind a kettő 35k, ennyit költenék max. okostelefonra.
Esetleg ebben az árkategóriában mit javasoltok még? A legfontosabb, hogy megbízható legyen, jó szerviz háttérrel. Telekom, Edigital vagy a MediaMarkt üzleteiben vásárolom.

(#107481) gianone válasza mettyuz (#107479) üzenetére


gianone
őstag

És milyen kártyákat használsz, és előfizetésed van? Milyen csomag?

KisDoc

A Telekom milyen csomag?

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#107482) KisDoc válasza gianone (#107481) üzenetére


KisDoc
csendes tag

Sima domino kártyám van.
A Telekomnál Domino feltöltőkártyával 34990 az Y6. Kifutó modell a készlet erejéig.

[ Szerkesztve ]

(#107483) Gibo válasza mettyuz (#107479) üzenetére


Gibo
senior tag

Honor 8, mondjuk kékben. Egyedi (már amennyi látszik belőle egy tokban...) és mindenben teljesíti a kritériumokat.(na jó, 5,2" és nem 5,1...de ennyi :DDD )

[ Szerkesztve ]

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#107484) Gibo válasza KisDoc (#107480) üzenetére


Gibo
senior tag

Ebben az árkategóriában még esetleg Xiaomi redmi 4a-t, vagy esetleg egy kicsivel többért ugyaninnen vagy eustockról egy Xiaomi MI 4C-t

Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro

(#107485) BenHans


BenHans
addikt

Rebekacska: Szia :) 45-ért van Xiaomi Mi4C eustock-ról, de nincs b20 támogatás. Lenovo P70 könnyen lehet hogy a közelgő MM black friday akciójában lemegy 58k-ról 40-45k környékére, ahogy az edigitalnal is volt nemrég. Esetleg még van az ASUS Zenfone GO (ZB500KL) ami 47k edigitalon és van a feketén kívül fehérben és pirosban is.

HF77: Szia! P8Lite fotózásban jobb és nagyobb felbontású a kijelzője. A J5(2016) -nak lényegesen jobb az üzemideje. A RAM megegyezik, a SoC mindkettőben mindenre elég ha nem játszol.
Van mobilarena teszt mindkettőről, ha megelégszel a J5(2016) kamerás képességeivel akkor én afelé hajlanék.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#107486) debianos


debianos
aktív tag

Sziasztok! Azonos áron a P9 Lite, az Xperia XA, vagy az A5 2016 érné meg jobban? Esetleg picit drágábban a P8? Előre is köszönöm a válaszokat! (ha lehetne, akkor a három közül egyet, illetve azt, hogy megéri-e a P8 inkább) :R

FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U

(#107487) Dr. 444Hertz válasza debianos (#107486) üzenetére


Dr. 444Hertz
Arcképgyáros

P8 mindenképpen megéri. Egyáltalán nem egy kategória a többi hárommal.

Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

(#107488) gianone válasza Dr. 444Hertz (#107487) üzenetére


gianone
őstag

Azért szólnak erős érvek a P9 Lite mellett a P8 ellenében. Pl. szinte biztosan lesz rá nougat, P8-ra meg szinte biztosan nem. A szinte csak annak szól, hogy hivatalos bejelentés még nem volt. Ujjlenyomat-olvasó, NFC, nagyobb akksi. Szóval az is fontos, mire kell.

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#107489) norbert1998


norbert1998
veterán

Üdv!
Sikerült ma megölnöm a G2-esemet, bár a megjavítási kísérletek sorozatos kudarcba fulladása utáni hirtelen felindulásból történt földhöz vágása újra beindította a szívét, egyelőre működik, de a nagy idegeskedésben, hogy "jajmegöltem", a sok ezüst, csillogó csavar között nem vettem észre egy feketét, ami sanszzos, hogy letépte a 4G antennát. Ez pedig egy új telefont kell jelentsen, ugyanis alaplapra integrált dologról van szó.

Szóval, olyat keresek, ami méltó utódja lenne a G2-nek.
Nagyon fontos a jó közösségi támogatás, és hogy ne legyen Samsung. Az apró kávákat imádtam ebben a csempében, szóval azt is megtarthatnánk, ha lehetne. Sajna a hátulgomb csak néhány telefonon van jelen, pedig azt is imádtam.

FullHD képernyő
Snapdragon 800-asnál erősebb processzor
Masszív CM support

Ezek tudatában mit javasoltok?
Használtan nézegetnék, minél olcsóbb alternatívát, de ha már csere, akkor csak jobbra.
De inkább az ár/érték arány dönt, minstem az ára.

(#107490) Csendeske válasza KisDoc (#107480) üzenetére


Csendeske
aktív tag

Esetleg egy Vernee Thor?

(#107491) HF77 válasza BenHans (#107485) üzenetére


HF77
őstag

:R :R

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#107492) mettyuz válasza gianone (#107481) üzenetére


mettyuz
tag

Céges flotta + Privát számom

Céges flotta lényege: 4Gb LTE mobilnet, és a flottán belüli ingyenes beszélgetés. Tervezem behozni a családtagjaimat is. A flotta Telenoros.

Privát számom: Nyilván a privát szám:) Jelenleg Move M a T-nél, de a telefon vásárlása esetén váltok Move S-re. A csomag Telekomos

Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak

(#107493) qolu válasza norbert1998 (#107489) üzenetére


qolu
csendes tag

Sziasztok, Szinte ugyanazzal a telefonnal(nexus 5) történt, miután a szakdolgozatot leadtam, pöppet elfáradtam, és fáradtságom tetőzte az ezt követően elfogyasztott 72es tatratea.:DD Szóval borultam egyet, és a kicsikém sem bírta tovább a gyűrődést, és berepedt a kijelzőpanele.
Nexus 5xről mi a véleményetek? Méltó utód?

Köszönöm!

(#107494) gianone válasza mettyuz (#107492) üzenetére


gianone
őstag

Honor 7 Telekomnál 40 Move M-re, 50 Move S-re és 60 Move XS-re. Úgy tudom, függetlenül adják. Igaz, ez is 5,2-es.

Őszintén szólva sok értelme nincs egyiknek se Domino Most mellett. Gondolom, azért váltasz lefelé, mert nem használod, akkor már inkább XS.

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#107495) mettyuz válasza gianone (#107494) üzenetére


mettyuz
tag

és a Honor 7 Dual Sim-es? Illetve ujjlenyomatolvasója is van?

vegyük figyelembe, hogy jelenleg egy Iphone 6S 64GB-t illetve Iphone SE-t használok, ebből a 6S saját tulajdon, ebből tervezem első körben finanszírozni a telefoncserét.

Más kérdés. OnePlus 3-ról mik a vélemények?

[ Szerkesztve ]

Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak

(#107496) gianone válasza mettyuz (#107495) üzenetére


gianone
őstag

Igen, van olvasó, és a videóban dualos leírás van. Ennyiért nagyon jó áron adják.

Ha dualban használod, a tárhely lehet necces egyedül.

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#107497) hape60


hape60
aktív tag

Szevasztok, a Samsung G A3(2016) vállalható-e? A tkomnál vásárolnék, előfizuval együtt. A Mérete miatt tetszik, nem olyan tepsi, mint a legtöbb...

(#107498) Dareiosss válasza mettyuz (#107495) üzenetére


Dareiosss
senior tag

Azért arra figyelj oda, hogy a Honor 7 nem Dual Active simes legalábbis a 16 gigás nem. Ha jól tudom csak a 64 Gigás volt az, de azt meg nem tudom lehet e még kapni.

(#107499) KisDoc válasza Csendeske (#107490) üzenetére


KisDoc
csendes tag

Szemezgettem a Vernee Thor-ral, majdnem meg is rendeltem tesztek alapján, de elbizonytalanodtam.
Egyre többen használják, és utóbbi időben sok negatív beszámoló érkezik róla. Egyik, amit többen is tapasztaltak, hogy a kijelző spontán bereped, nagyon karcolódik. Ezen kívül halk doboz hangú, gyenge gps, kamera, akksi... reklámok mindenhol, automatikus frissítés közben lefagy...görgetés szinte lehetetlen olyan érzékeny. Ilyen árban a legjobb hardver, de sok szempontból szinte használhatatlan a készülék.

(#107500) b4lukapitany


b4lukapitany
tag

- Árkategória <150k
- Új
- Hol vennéd meg? Telekom mindenképpen
- Hosszútáv
- Mire használnád? fényképezés, netezés, zene, videólejátszás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? wp-n kívül bármi jöhet
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5-5,2

Legfontosabb szempont az elő és hátlapi kamera. Igazából az érdekelne, hogy szerintetek most mely telefonok a legjobbak ebből a szempontból? Huawei P9, Sony Xperia X, HTC 10 tetszik, kb ebben az árkategóriában gondolkozok.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.