Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66538) reelc válasza ollie (#66531) üzenetére


reelc
veterán

Nem kényszerít senki, de attól még nem kell tetszenie a dolognak.
Miért baj az, ha nem tetszik ez az üzletpolitika?
Mennyivel másabb ez, mint hogy megjelenik egy játék, és már pár nap múlva van DLC hozzá? Akkor nincs olyan érzésetek, hogy simán adhatták volna a játékhoz, ha már azzal együtt csinálták? Tudom, pénz.

(#66532) dejaris: Nem szelektív, nekem mindegy melyik cég csinálja.
(#66534) wwenigma: Tényleg hihetetlen.

Pozitív példa:
EA: Command & Conquer - First Decade:
2 DVD-s kiadás volt, egy DVD-n a játékok, a második DVD tartalma:
"A készítők mesélnek élményeikről ebben a kisfilmben, hogyan ismerték meg a sorozatot, és hogy hogyan vált az életük részévé.
- Louis Castle Interview: Ebben az egymást követő 3 kisfilmben tudjuk meg talán a legérdekesebb dolgokat, egyenesen attól az embertől, aki az elejétől fogva ott volt, mikor minden született.
- 10 Yeaers of C&C: Itt minden egyes részhez láthatunk egy kisfilmet és kommentárt, érdekességeket a készítésükkel kapcsolatban.
- The Future: Pár perces kisfilm, amiben csak sejtelmesen megemlítenek pár szót a C&C3-ról és a jövőbeli tervekről.
- The Community: A készítők a játék rajongóiról mesélnek, hogy milyen hihetetlenül sokat köszönhetnek nekik, és hogy milyen nagy is ez a tábor valójában.
- A tribute to C&C: Megnézhetünk 6 rajongói kisfilmet, egy jól megszokott Red Alertes kommentátor szövegelésével végig kísérve. Eléggé vicces, de azért annyira nem…
- Bonus Feature: Itt találni fogunk egy trailert, ami valószínűleg Amerikában ment a tv-kben. Ezen kívül egy nagyon baba kisfilmet, a concept artwork-ről, vagyis a megrajzolt tervekről. Ez volt a kedvencem, mert teljesen a Mátrix első részének az extra dvd-jén lévő hangulatára épült az egész. Végül, pedig megnézhetjük a creditet a készítőkkel."

De elnézést, tévedtem, nem tudtam, hogy a Titanfall Collector's Editionjéhez jár egy 190 oldalas Art-book könyv alakban. Ez szép gesztus. Meg bőven benne van az árban. De ennyi erővel az így készült filmek, stb. nem mehettek volna rá egy DVD-re a csomagba? Lett volna akkor 2 Euroval drágább, de úgy érezhette volna az ember, hogy mégtöbbet kapott, és többen hozzájuthattak volna.

(#66536) zone: Ok, soroljatok még fel 1000 játékot, akkor sem fogom fair húzásnak tartani. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.