Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3740) hitvanyalak


hitvanyalak
senior tag

Beléptem én is a tulajok közé, magyar boltból vettem, 53 volt kerekítve futárral-utánvéttel. Arra nem figyeltem, hogy angol töltőfejes, de ez legyen a legnagyobb bajom, kaptam egy autós tartót mellé.
Nem tudom, a MIUI vagy maga az android 6 ilyen jól összerakott, de utoljára HTC telefonal voltam annak fénykorában ennyire elégedett.
A G1 óta van androidom, és minden újnál azt gondolom, hogy na igen, de mostanában nem igen van keretem csúcs telefonokat venni (ilyen ez a kétgyerekes lét :D)
Viszont itt mégis azt érzem, hogy prémiumot kaptam :D

Igazából annyi a kérdésem, hogy nekem a 3-ból max 1.5 Gb szabad RAM, ezt lehet növelni, vagy nem is lesz rá szükség? Visszaolvastam megtaláltam, köszi.

[ Szerkesztve ]

A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.