Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:52:24

LOGOUT.hu

The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49151) MasterMark válasza darnics (#49148) üzenetére


MasterMark
titán

Nincs ilyen hogy hibás. Lehet bugos, de ez nem az...

Akinek youtube kell hogy az AC1-et játssza... hát nem tudom...

Switch Tax

(#49152) MasterMark válasza l.skywalker (#49144) üzenetére


MasterMark
titán

Hogy van-e benne kampány? Ez egy Akció-RPG csak kampány van benne, más nincs. (Najó a harmadikban van multi de az ilyen nesze az is legyen.)

Amúgy érdemes. Kedvenc sorozatom. :)

Az első rész sokkal inkább RPG-sebb, a másodiktól inkább akciósabb. De mind jó nagyon.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#49153) l.skywalker válasza MasterMark (#49152) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Uh, köszi. Akkor mindenképpen beszerzem őket. Nekem annyira nem is hiányzik a multi/co-op. Ha a játék története elég szerteágazó és jó hosszú, akkor csak jó lehet.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#49154) sugarforce válasza darnics (#49134) üzenetére


sugarforce
őstag

Szerintem ezt kb most hagyjuk abba. Én nem értem? Nem én vergődök itt hetek óta egy buta játékkal és nyaggatom a topiklakókat, hogy hogy kell megcsinálni. Persze egyik tanácsot sem fogadod meg, csak értetlenkedsz, meg sírsz, hogy milyen szemetek vagyunk. Persze ha leír valaki valami tanácsot, vagy figyelmen kívül hagyod, vagy reagálsz egy másik értetlenkedés sorozattal. Persze 1-2 nappal később megint leírod az egészet és megint bogozhatja ki valaki, hogy mit szeretnél. Gondolom mindenki hülye, csak te vagy a helikopter. Komolyan akkor hagyd a fenébe, vagy jöjj rá magad, de ennek így semmi értelme, mert segíteni egyikünk se tud, pláne ha nem hagyod.. na béke :R

(#49155) r.levente75 válasza l.skywalker (#49153) üzenetére


r.levente75
addikt

A bfbc2-ben most szedi le a vietnámi updatet, lehet hogy amíg ez nem jön le, engem mindig üresbe tesz.

(#49156) darnics válasza sugarforce (#49154) üzenetére


darnics
aktív tag

Mondtam ilyet hogy szemetek vagytok?ne vádoljál ilyenekkel mert mindani tudtok minden hűlyeséget de sajnos hasznosat nem! Olyat tudtok mondani hogy tépjem ke a plakátokat ami az egybe nem is kétezik!nem is kellett ideig sem.meg azt hogy térképen minden ott van,meg higy tök egyszerű,stb stb de amire volt a problémám arra nem volt válasz!kaptam linket a végigjátszásrol amit köszi de mát ezerszer végigráktam de hiába ha nekem nem azt csinálja.ezt is leirtam de mivel ti vagy te hülyézel ke engem leirom mégegyszer mi a orobléma és arra kérek konkrét választ!na akkor megnézem ki kilyen okos,kit tud olyat mindani aki hasznis vagy csak a nagy semmit.akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!mist fejeztem be a játékot amire nem jutottam semmire szokásszerint!a hiba?a következő!-van ket informátorom és mikor elbeszélgetek vele feljön egy visszaszámláló 3 persz éressek meg az idő alatt 3emberkét!na elérkezek a helyszinekre és egy van a másik kettöre negyek a többi nincs sehol na erre varjál gombot ez miért van?????ott kéne lennie és nincs.gyorsan elindulok a másikhoz az sincs ott na akkor ki a hülye???másik higy annyi okosok vagyzok hogy minden kilátora menjek fel hogy beszinkonizálja a helyett és akkor minden ott kessz a térképen.felmászok mindegyikre ami elvileg 9db de a térképen semmit nem jelez igy orákat kell rohangálnom meg megtalálom magamtól ez miért van??????az miért van hogy most mikor játszottam kutya nem támadott rám még akkor sem ha 15 katona mellett mentem el.eddig egy katona mellett mentem el már egyböl gyilkolás na ez kitöl van????egyelöre ennyi erre varjatok gombot!de léci unatkozokat okoskodokat ne ahoz már késő van csak aki ezekre tényleg tud magyarázatot és oersze a kegnagyobb félrebeszékést higy kőnnyü én vagyok a hülye!de nem lehetek az hiszen azt csinálom akit kell mégsincs ott ahol kell stb!!!fél órát még fent vagyok ugyhogy megvárom!aki értelmeset mond segit annak megköszönöm elöre aki csak unatkozik az hidegen fog hagyni!szió!

(#49157) x360elite válasza darnics (#49156) üzenetére


x360elite
őstag

Már bocs, de ebből az orbitális katyvaszból, amit leírtál nekem a kilátók maradtak meg.

Felmászol a LEGTETEJÉRE !!!! Megvárod amíg csinál egy intro-t, amin látod magad is, meg a város egy részét is madártávlatból. Majd visszadob a normál nézetbe. Ha ez megvan, akkor van szinkronizálva a kilátó, ha bármi mást tapasztalsz, vagy éppen semmit sem a fentebb leírtakhoz képest, akkor nem jól csinálod és nem fog mindent mutatni a térkép.

Még valami. Többszörösen megkértek, hogy változtass a stílusodon, vagy ha az a probléma, akkor csak simán tanulj meg HELYESEN írni és kérlek, hogy ne gyalázd tovább szép magyar anyanyelvünket. Ellenkező esetben fordulj nyugodtan egyéb fórumokhoz és nehogy már te tegyél szívességet nekünk azzal, hogy nagylelkűen itt tetted fel a kérdéseidet. :U Minden válasz, amit kaptál JÓ volt, simán csak képtelen vagy értelmezni. Ez szó szerint: "user fault". Ez van.

[ Szerkesztve ]

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#49158) IMIIKE1998 válasza darnics (#49148) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Szerintem ironikus volt. :)

(#49159) NyMRooD válasza darnics (#49156) üzenetére


NyMRooD
őstag

Ahogy előttem mondták a tornyok tetején látnod kell egy bejátszást, ahogy egy sas repked, ehhez még egy gombot is meg kell nyomni ha jól emlékszem, szóval nem elég csak felmászni a tornyokba. Ha nem látod a bejátszást, akkor nem jó helyre másztál / nem nyomtál gombot / nem jó gombot nyomtál. De ez egy baromi egyszerű játék ha így sem megy ne erőltesd, olyan nincs, hogy karcos a lemez és három célpont helyett csak egy jelenik meg, ilyenkor te csinálsz valamit rosszul, több millió ember megoldotta, nem a játékkal van a gond.

A stílusoddal kapcsolatban:
1. Értelmezhetetlen amit írsz, nagyon idegesítő, már akartam korábban is segíteni neked, de egyszerűen nem értem, hogy mit akarsz, ha nem magyar az anyanyelved akkor sry, de így lehetetlen neked segíteni.
2. Ez xbox 360 topic és nem AC1, ha 1-2 kérdés elhangzik egy játékkal kapcsolatban az ok, de te már napok óta írogatsz ide és ráadásul értelmezhetetlen zagyvaságokat, sokan próbálnak / próbáltak neked segíteni de ezt te magad teszed lehetetlenné, ha így sem megy légyszi menj át a játék topicjába és ott próbálkozz.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#49160) Casoli válasza l.skywalker (#49144) üzenetére


Casoli
őstag

Mass Effect: PC-n megvettem mindet, éppen az első részt nyúzom. Nagyon jó!

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#49161) Tigi válasza darnics (#49133) üzenetére


Tigi
őstag

Csak azért kérdeztem, mert mókolt gépnél nem lehet tudni, hogy milyen hibák jönnek elő.

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#49162) MrPeekaboo


MrPeekaboo
senior tag

Heti DWG. Annyiszor lett emlegetve az AC1, hogy lehet megveszem és jól végigjátszom. :D

(#49163) l.skywalker válasza r.levente75 (#49155) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Mikor tegnapelőtt próbáltunk játszani nekem is épp azt szedte. Kicsit laggolt, de pályán voltam és játszottam. Nem hiszem, hogy az lenne a probléma. Szerintem csak simán üres. Főleg hétköznap.

Titanfall-ban hétvégén 450 játékos volt a nyugat-európai szerveren. Tegnap 35-en.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#49164) Tomyyy93 válasza darnics (#49156) üzenetére


Tomyyy93
tag

Hali! Én már vagy 4-5 éve nem játszottam az AC1-gyel és lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem azért nem mutat semmit a a térkép mert küldetésbe vagy és azért nem látod azt az embert akit keresned kell a 3 perces résznél mert az 'eagle vision' nézést kell használni hogy lásd (sötét lesz a kép, a katonákat pirossal jelzi, a célpontot akit keresel meg azthiszem arany színűvel)

(#49165) Vadernagyúr válasza MrPeekaboo (#49162) üzenetére


Vadernagyúr
senior tag

A Resident Evil 4 eddig is ennyibe került,vagy ez is akcióban van? Csak mert nem látom mellette,hogy Gold tagoknak.. :) Ennyiért ajándék :D

PSN: joskovagyok199

(#49166) l.skywalker válasza Vadernagyúr (#49165) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Azért mert az nem Deals with Gold keretében, hanem Spotlight sale keretében van a listán.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#49167) x360elite


x360elite
őstag

Na akkor !!! Kedves fogalmazásra képtelen barátunk kedvéért feltelepítettem az AC1-et és a következőket tapasztaltam:

1; a küldetést egy ku..a nagy fekete négyzetben lévő fehér X jelzi. Ahogy közeledsz a helyszínhez úgy közeledik ez a jelölés a jobb alsó sarokban lévő kis térkép közepéhez.

2; a kőrözést legegyszerűbben úgy lehet csökkenteni, hogy elbújsz egy szénás kocsiban, vagy háztetőkön lévő kis búvóhelyeken egészen addig, amíg az életerődet jelző csík elején a jelölés villogó pirosról, vagy sárgáról fehérre vált. Amint fehér, onnantól nem kőröznek.

3; felmész bármely kilátóba. Ha szinkronizálva van, akkor annyi és nem fog semmi történni, csak szép látkép tárul eléd. Ha nincs szinkronizálva, akkor körhintahatást tapasztalsz és egy hülye madár fog vinnyogni, meg repkedni és mikor befejezi, már szinkronizálva van a kilátó.

4; az "eagle vision" bekapcsolásával láthatod, hogy ki ellenség, ki barát és kik között tudsz észrevétlenül mozogni. Ez utóbbiak papok, vagy kurvák (szép kilátások :DD )...

5; általában van egy ilyen faszi aki adja, mondja a küldetéseket, ha hozzá kell vissza menned, de az is lehet, hogy az egy ilyen búvóhely, (ezt nem tudom pontosan, mert mindig láttam ott valakit, aki pofázott nekem) akkor azt egy szintén ku..a nagy jelzés mutatja. Mégpedig egy Assassin's Creed jel.

Ezeket gyors hirtelenben 27 perc játék után tudtam meg. Persze régebben (kb 5 éve) végigtoltam a játékot, de akkor is..... :U Nem atomfizika. :N

[ Szerkesztve ]

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#49168) r.levente75 válasza l.skywalker (#49163) üzenetére


r.levente75
addikt

Igazad van, játszottam vele most délután, szerencsére voltak fent elég sokan. Így már élvezetesebb a játék, a vietnámi küldetés tényleg jó. Az nehéz számomra, hogy az ellenség a semmiből felbukkan egy lövés és végem. De elég életszerű így... :D

(#49169) szupermacs válasza r.levente75 (#49168) üzenetére


szupermacs
veterán

Én is mindig ezt a oneshotos halált élem át. :DDD
Este 8-9 körül van kedvetek tolni egyet?

(#49170) r.levente75 válasza szupermacs (#49169) üzenetére


r.levente75
addikt

Természetesen van, jó lenne ha jönne skywalker mester is, akkor már hárman lennénk. Lenne kedvem a storyt is végigjátszani, többen, ha lehet. Én csak single playert és multit látok lehetőségként a játékban, de lehet hogy nem jól látom. :F

(#49171) darnics válasza x360elite (#49167) üzenetére


darnics
aktív tag

ezeket mind tudom nem mondtál ujjat kivéve az eagle vision azt pontosan nem tudom mi mit jelent milyen szinnel! abba segithetnél de köszi hogy miattam feltelepitetted és bocsi ha bonyodalmat csinálok de lehet nekem sok már a játék hiszen fél éve vettem az xboxot ez volt az elsö játék akkor megcsináltam belöle egy 2 órányit semmi elakadás nélkül és akkor hagytam mert fojamatosan vettem a játékokat és volt mindig más amit kijátszottam és mentségemre mondjam még kezdő vagyok a konzol világban sosem voltam egy konzolos.ps2-öm volt ezer éve mikor még divat volt de akkor csak ilyen 30 perces játszogatos voltam.most fél év alatt 3 játékot játszottam ki teljesen ugyhogy nem vagyok minden játékban profi és ehez ezekszerint béna vagyok de már csak 3 küldetés van nem akarom feladni pedig sokszor tök egyszerüen megcsinálom aztán jön olyan pálya ahol egyszerüen nem csinálja azt amit kell!!szép estét!!!

(#49172) darnics válasza Tomyyy93 (#49164) üzenetére


darnics
aktív tag

erröl nem hallottam még egyik végigjátszásban sem.érdekes.majd este kiprobálom aztán meglátjuk!de köszi és te voltál az egyik aki adot valami értelmeset és nem a köritést nyomatta a tudatlanság helyett mert a dolgokra nem tudnak válaszolni és ráfogják hogy szarul irok meg hűlye vagyok! egyépként mikor összevissza irok akkor este álmosan tabletröl irok ami a nagy mérete miatt kellemetelen a 7 colos tényleg egyszerübb lenne! szép napot és köszi!

(#49173) icemad válasza darnics (#49171) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ha eagle vision használata nélkül eljutottál idáig, akkor le a kalappal. Ezt viszont használd, mert e nélkül nem tudod megcsinálni. A beállítások között megtalálod, hogy melyik gombbal lehet bekapcsolni. Sok sikert!

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#49174) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

xbox 360 slim E 4GB verziót , ha rákötöm HDMI-vel a tévére , akkor az AV kimeneten lesz hang? Azt kötném egy hangrendszerre...
Amúgy az AV kimenete az jack vagy RCA? :F

[ Szerkesztve ]

(#49175) darnics válasza icemad (#49173) üzenetére


darnics
aktív tag

van ilyen a beállitásokba hogy eagle verzio??azt hittem az amit megnyomsz oldalt az rt azt hiszem és akkor egy fehér fény jön be külömbözö szinű emberekkel.mert azt sem használtam mert hiába adja be a katonákat pirossal hogy ellenség nincs jelentösége mert ha nem csinálok bonyodalmat leszarnak!!

(#49176) icemad válasza darnics (#49175) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Az a baj, hogy már nem emlékszem melyik gombbal kell bekapcsolni, mert kb. 4 éve játszottam vele haveromnál. De sokat segít ha bekapcsolod, már itt is írták, hogy a célszemélyt is mutatja. Valami ilyesmit kell látnod: [link] Ez nem az a rész, de maga a megjelenés nagyon hasonló. Próbálj meg ez alapján előrébb jutni. És ha jól emlékszem a beállításoknál meg lehet nézni a gomb kiosztást. (Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ez emlékeim szerint a tutorial missziókban is megjelenik, szóval tudnod kellene róla.)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#49177) l.skywalker válasza r.levente75 (#49170) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

meglátom, hogy tudok-e menni. de szinteket kell sűrűn lépni, hogy erősebb fegyvereink legyenek. azért kapjuk az azonnali halált, mert mi még mindig gyengével játszunk.

Amúgy az én taktikám az volt, hogy lesből kilőni egy ellenfélt és elvenni a fegyverét :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#49178) x360elite válasza darnics (#49171) üzenetére


x360elite
őstag

Eagle vision-t az Y lenyomására hozza be. Ha újra megnyomod az Y-t, akkor vissza vált normál nézetbe.

A katonákat ilyen fehéres színnel jelöli, a célpontot pedig sárgával, vagy pirossal. Nagyjából ennyi.

[ Szerkesztve ]

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#49179) darnics válasza icemad (#49176) üzenetére


darnics
aktív tag

szerintem a fehér fényröl beszélsz mert az bejön de amiot belinkeltél azon is csak az van hogy a katonákat piros szinnel jelöli semmi extra.de annak mi a jelentösége egyépként?ami szines az megkell ölni akkor is ha a katona piros?azokat kikell nyirni vagy mi??mit kell figyelni milyen szinre és milyen szinnel mit kell csinálni?

(#49180) darnics válasza x360elite (#49178) üzenetére


darnics
aktív tag

az stimmel az tudom de soha nem használtam nem tudom mi a konkrét lényege.milyen szinnel mit kell csinálni vagy milyen szinre kell reagálni ráadásul a youtube végigjátszásban sem nagyon használta senki

(#49181) x360elite válasza darnics (#49180) üzenetére


x360elite
őstag

Ha benne vagy egy küldetésben, akkor fogod magad és megnyomod a joy-on a "back" nevű gombot. Erre bejön a nagy térkép és azon bejelölheted, hogy hová akarsz menni. Ha ráirányítod a kis négyzet alakú jelölést és megnyomod az A gombot, akkor azt a helyet látni fogod a képernyő jobb oldalán lévő kis térképen. Ahogy mész a világban és egyszer csak odaérsz a megjelölt helyszínhez (ezt abból fogod tudni, hogy a kis térkép közepére kerül a korábban megjelölt hely), akkor megnyomod az Y-t és bekapcsol az eagle vision. Ekkor körbenézel és akit ott pirossal, vagy sárgával jelöl azt kinyírod. Ennyi.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#49182) icemad válasza darnics (#49179) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

A célpont az sárgás/arany színű. Azzal kell csinálni valamit. Szerintem te a youtubeon ilyen speedrun videókat néztél, azok nem biztos hogy jók. Azok arról szólnak, hogy valaki hetek(hónapok?) alatt bemagolja a pályát, és utána x idő alatt végigrohan rajta. És ebből csinálnak versenyt, de ez átlag játékosoknak (mint te meg én) nem sokat segít. Én azt javaslom, hogy ha a térképen már látod, hogy merre indulj, és közel vagy a célponthoz, akkor válts át eagle vision nézetbe, és nézz körül. Hátha valaki ott fog virítani sárgán, és akkor a megoldás, csak percek kérdése.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#49183) r.levente75 válasza l.skywalker (#49177) üzenetére


r.levente75
addikt

A fegyvert ha megszerzed, akkor az a tiéd marad, vagy csak abban a körben használhatod az első halálig?

(#49184) szupermacs válasza l.skywalker (#49177) üzenetére


szupermacs
veterán

Na ezt nem tudtam. PC-n megvettem az összes DLC-t hozzá, de ha valaki kezdő, az erősebb* fegyverek sem érnek sokat.

*Talán azért is nem értettem és tudtam erről, mert nem láttam sok különbséget a feloldható fegyverek és az alapok között.

(#49185) darnics válasza x360elite (#49181) üzenetére


darnics
aktív tag

de van olyan katona ami piros azt minek megölni amikor nem az a feladat?vagy az is kell??

(#49186) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

(#49174) Giinos , erre valaki????

(#49187) Kar07 válasza WhiteWalker (#49174) üzenetére


Kar07
tag

(#49186) Giinos

Igen.
Ilyen kábel volt hozzá azt hiszem, és átmegy a hang.
Én mondjuk nem ilyennel használom, hanem tv-be hdmi, és a box jack csatlakozójába vezeték nélküli fejhallgatót jeladóját dugom (mert a tv-be nem tudom bedugni). Működik.

[ Szerkesztve ]

(#49188) x360elite válasza darnics (#49185) üzenetére


x360elite
őstag

Nem mindenhol kell megölni mindenkit, csak a küldetés helyszínén. Amúgy ha te nem támadod meg az ott lévő katonákat, ők akkor is megtámadnak majd, ha nekimész a célpontnak. A főcélpont sárga, de a pirosak, sőt még a fehéren jelzett katonák is neked fognak ugrani.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#49189) icemad válasza darnics (#49185) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Azokat nem kell. A célszemélyt kell elintézni. Ha meg a katonák támadnak téged, akkor érdemes elbújni. De hidd el, hogy a sárgával jelölteket kell megölni. A piros inkább csak a veszélyt jelöli.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#49190) WhiteWalker válasza Kar07 (#49187) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Jaja , most nézegettem videokat , ilyen kábelt mutogatnak , csak ez régi scartos tévékhez van...Szerintem vagy HDMI-n megy a kép és a hang , vagy ezen az AV-n...szerintem olyat nem tud , hogy HDMI-n a kép és AV-n a hang...
Itt is úgy mutatja az elején...

"Xbox 360 E konzol

Ha sztereó hangot szeretne hallani az Xbox 360 E konzol használata során, akkor a televíziót csatlakoztatnia kell a hangrendszeréhez. Ezt a következő módon teheti meg:

A videofunkcióhoz hagyja a HDMI-kábelt a televízióhoz csatlakoztatva.
Csatlakoztassa a televízió gyártója által javasolt normál sztereó audiokábel egyik végét a televízió kimenti portjához.
A kábel másik végét csatlakoztassa a vevőkészülék audiobemenetéhez."

:(((

[ Szerkesztve ]

(#49191) #30734848


#30734848
törölt tag

Másnál is vacakol ma este a live? Nem enged belépni a fiókomba se az xboxról, se böngészőből.
Nekem folyamatosan 80150019-es hibakódot dob bejelentkezésnél.

[ Szerkesztve ]

(#49192) icemad válasza WhiteWalker (#49190) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Az nem megoldható, hogy hdmi-n küldesz mindent a tévére, és utána tv valamelyik kimenetét kötöd össze a hangrendszereddel? (Az én tv-men van sima sztereó és optikai kimenet is. Pedig 7 éves készülék.)

Szerk.: Bocs, most látom, hogy ugyanezt linkelted. Szerintem ez egy járható út, legalábbis nálam működik. Az xboxot hdmivel csatlakoztattam a projectoromhoz, a projector stereo kimenetére meg rádugtam egy Sennheiser fejhalgatót, és működik.

[ Szerkesztve ]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#49193) parandroid válasza #30734848 (#49191) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Igen, mindenkinek szar.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#49194) x360elite válasza #30734848 (#49191) üzenetére


x360elite
őstag

Sajnos ez van....

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#49195) WhiteWalker válasza icemad (#49192) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Megoldható , gondolom a jack kimenetén kiadja a hangot. Az optikai már kérdéses... Megint az a kérdés , hogy jack-n milyen hangot ad ki? Sztereot max?

(#49196) r.levente75 válasza #30734848 (#49191) üzenetére


r.levente75
addikt

Nálam jó.

(#49197) nincsnév007


nincsnév007
őstag

Nálam jó a live

(#49198) darnics válasza icemad (#49189) üzenetére


darnics
aktív tag

Na most az a kérdés higy az informátor beszélgetése után azt tettem amit mibdtál!3oercem van és 4 vagy 5személyt kell megtaláljom de nem informátorok hanem ha megnyomom az y-ont akkor bejön ez a fény és aranyszinüvel katona jön be!aztán megnéztem a következöt arannyal az is jatona akkir ezekszerint 4-5aranyszinű katonát jell kinyirnom 3perc alatt?de azt higy csináljam hogy ne vegyenek észre ?mert ha észrevesznek amit tuti megfognak akkor vége a 3perces küldetésnek igy necces!

(#49199) icemad válasza darnics (#49198) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ha valóban a játék vége felé jársz, akkor igen, necces, de ez benne a kihívás. Itt már taktikázni is kell. És lehet, hogy a katonák a célpontok. Sajnos nem emlékszem, és én még anno pc-n játszottam végig, lehetnek a verziók között eltérések. (Meg hát pár év eltelt azóta...)

Giinos: Jack csatlakozón, csak sztereó jel lesz, ezzel nem lehet mit csinálni. (Vannak eszközök a virtuális 5.1-hez, de ilyennel csak pc-n találkoztam.) Az optikai, az más kérdés, sajnos megfelelő eszközöm nincs a teszteléshez. Vagy azt tudod csinálni, hogy googleban rákeresel az xbox 360-ra, és a hangcucc típusára, vagy veszel optikai kábelt, és megnézed te magad, (Feltéve persze, ha van hozzá eszközöd. Erősítő vagy ilyesmi.)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#49200) x360elite válasza darnics (#49198) üzenetére


x360elite
őstag

Előveszed azt a kis pengét, ami a karakter alkarvédőjéből jön ki és odalopózol mindegyik mögé és úgy ölöd meg. A lényeg, hogy egy hátba szúrással kell megölni, különben jön a riadó és vége.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.