Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
spammer
veterán
Szerintem teljesen felesleges kérdezgetni, hogy napi hány órát bír, és teljesen felesleges tippelgetni erre. Október óta vannak kint ezek a szériák, tehát max fél éves tapasztalat lehet velük, de inkább kevesebb. Szerintem előre senki nem tudja megjósolni, hogy amit veszel, az meddig lesz jó. Reménykedjük, hogy sokáig jók lesznek.
Új széria ha minden igaz, és reméljük igaz, nyár végén/ősszel lesz, a Jasper névre hallgató box, melyben már a GPU is 65nm-es lesz, nem csak a proci. Így már nem fog annyira melegedni és olcsóbb is lesz, igen, elvileg még ennél is olcsóbb. De ez egyelőre pletyka, úgy tudom hivatalosan nincs megerősítve.
Arcade boxom van, hátul langyos levegőt fúj többnyire, de raktam alá hungarocell talpakat, azokon fekszik. Nos, mikor alányúlok és megfogom az alját, hááááát... Jó meleg. Szóval belül még mindig nagyon melegszik, sajnos.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest