Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
spammer
veterán
Szerintem teljesen felesleges kérdezgetni, hogy napi hány órát bír, és teljesen felesleges tippelgetni erre. Október óta vannak kint ezek a szériák, tehát max fél éves tapasztalat lehet velük, de inkább kevesebb. Szerintem előre senki nem tudja megjósolni, hogy amit veszel, az meddig lesz jó. Reménykedjük, hogy sokáig jók lesznek.
Új széria ha minden igaz, és reméljük igaz, nyár végén/ősszel lesz, a Jasper névre hallgató box, melyben már a GPU is 65nm-es lesz, nem csak a proci. Így már nem fog annyira melegedni és olcsóbb is lesz, igen, elvileg még ennél is olcsóbb. De ez egyelőre pletyka, úgy tudom hivatalosan nincs megerősítve.
Arcade boxom van, hátul langyos levegőt fúj többnyire, de raktam alá hungarocell talpakat, azokon fekszik. Nos, mikor alányúlok és megfogom az alját, hááááát... Jó meleg. Szóval belül még mindig nagyon melegszik, sajnos.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps vr2 2027 okt-ig gari + töltő 2026 okt-ig gari
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest