- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
Csaabi #49971 üzenetére
Ez szerintem hülyeség....szerintem simán kikerülhetőek lettek volna. Bármilyen új termék vásárlásakor a vásárló dönti el, hogy az eladó szervhez vagy a gyártóhoz fordul. Mivel ez egy Microsoft termék így élhetsz a micro garanciával...
Mivel a slim annyira új, hogy még forró így nem hinném, hogy bármi sumák lenne benne. Van rajta gyáriszám, beregelsz vele és ennyi...kapod a két év garit...ha gond van akkor micronak telefon és jönnek. De mostmár így mindegy. 576 jó csak drága sajnosOff: más hardverrel is meg lehet ezt játszani, hiába ad a kisker 1 évet amikor mondjuk az alaplapra 3 év van amit a gyártó jól tud...
-
lvnt
őstag
válasz
Csaabi #49872 üzenetére
Nézd meg a Konzolvilágban, legutóbb még az volt a legolcsóbb.
Amire te gondolsz az Play & Charge Kit, ne vegyél olyat! Simán elmegy a mezei ceruzaakkukkal/elemekkel.
Elavult NiMH akkuk vannak benne, és rohadt drága.
Vegyél inkább Varta Ready2Use vagy Sanyo Eneloop akkukat. Ezek modernek, képesek akár egy évig is tárolni a töltést.bwoay: Ne nekem mond! Én voltam az, aki a manuálból kézzel gépelte be a vonatkozó szöveget, hogy ezáltal lezárja a vitát. Ennek ellenére volt, aki ezt nem fogadta el.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csaabi #49872 üzenetére
Én Platinumból kukáztam, 67-et fizettem végül az eredeti 65 helyett, ez még olyan seráfütty kategória.
Akkum nekem van, én 576-ból vettem gyárit + töltőkábelt 5800-ért vagy valami ilyesmi. Nem tudom, mennyi az utángyártott, de uscve 10 év tapasztalat ránevelt, hogy az ilyesmit messziről kerüljem, inkább gyűjtsek még egy picit
Ez persze csak amolyan saját vélemény, nem tapasztalat. -
lvnt
őstag
válasz
Csaabi #49778 üzenetére
Eddig én semmi rosszat nem halottam meghibásodás terén a Slimmel kapcsolatban.
Itt biztos, hogy a legtöbben az Xbox-ot fogják neked ajánlani. Én is így teszek.
Az ára még mindig olcsóbb valamivel, grafikailag még mindig nincs különbség, szvsz. jobb a kontroller és elvileg jobb a Live, mint a PSN.
A garanciáról nem tudok. Amúgy sem volt jellemző a 3led a Falcon alaplap óta, a 3 év gari meg úgyis csak arra lenne érvényes.
Igen, minden új géphez jár egy hónap ingyen live. (ha újat regelsz, akkor kapsz még egy hónapot, ezt háromszor lehet eljátszani, vagyis igazából 3x1 hónapot kapsz.
Játékot külföldről érdemes rendelni, ha rendelkezel erre alkalmas bankkártyával. Pár dolcsi a postaköltség, és nagyon jó árakat lehet kifogni. Ilyen külföldi oldalak: Play-Asia, Game.co.uk.
Esetleg tudsz venni/cserélgetni használt játékokat. Itt megteheted: Jatekaim.hu.
Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest