Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
shiftért egy fillért nem adnék....köze nincs az nfs szériához..akár toca következő része is lehetne....vagy grid...miért kell mindent bonyolítani? miért nem csinálnak egy nfs2 remaket? olyan siker lenne mint a rosseb. durva graf, havas, erdős, városi pályák....jó verdák...kis tuningolás belefér, de nem kell underground mélységű...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Bakter.....Pedig 4K ért vevő lettem volna rá. Szokott az EA féláras akciót csinálni és akkor 50% os engedménnyel lehet venni a játékokat. Reméljük később lesz ilyen akció.
7K t nem adok az NFS Shiftért. -
'reggelt!
Az igaz, hogy az Xbox360-nál lehetséges feltámasztani a vinyót, miután banolták a gépet?
Ha ez igaz, hogy lehet leellenőrizni?
-
xbox360gamer
csendes tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Kicsit benéltem az apró betűket az újságban.4000 huf-ért psp re árulják 6990-ért van nfs shift xboxra és psre.sorry.
-
FefeeX
veterán
válasz
Markoka1993
üzenetére
Milyen jó volt GTA 1ezni, haverral, párhuzamos kábelen...

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Ha 4k ért magyarul van akkor megéri annyiért.
Other:
Beszéltem a konzolboltos uborkával, nem tudott szerválni super elitet. De még sima elite sem volt neki. Szóval marad a konzolvilágtól a sima elite.
-
Djuree
félisten
válasz
Markoka1993
üzenetére
hát ha 17 éves lennék akkor lehet nekem is az lenne
valszeg neked a gta 1-2 kimaradt... -
woodbear
addikt
Hú most jut eszembe, hogy Van egy Fable2 eladóm, de inkább elcserélném TDU-ra! Karcmentes Magyar kiskönyv mindene megvan. Hibátlan!
Sehol nem találok Test Drive-ot. Ha valaki úgy gondolja mehet a csere!
-
Jon Mathias
senior tag
Ezt találtam még:[link]
-
Jon Mathias
senior tag
Úgyhallottam érkezik új dasboard update. állítólag támogatni fogja pednrive-okat mem. unit-ként 16gb-ig. tudtok erről valamit? Eladóvá vált a boxom ha valakit érdekel írjon.
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX
üzenetére
Az első GTA tényleg nagy FUN volt, de még a 2 is... Ezek már ha jól emlékszem elég régóta ingyen is letölthetőek. Nekem a 3 annak idején nagyon tetszett, kb. olyan szinten korszakalkotó játék volt, mint az 1 (majdhogynem csak azért vettem új gépet annak idején). Vice City volt szerintem a csúcspontja a szériának, nagyon jól eltalálták a hangulatot a rengeteg filmes utalás pedig még inkább dobott rajta...
A San Andreas volt az első és egyetlen játék, amit a megjelenéskor full áron megvettem, azóta is bánom... Nem rossz, nem rossz, viszont túlbonyolították (bandaháborúk, stb), és a hangulat is visszaesett a Vice City óta...
Ehez képest a 4-gyel csak ismerkedek még, de annyira már nem hoz lázba a dolog mint a régebbi részek... -
Oreg_Nene
tag
Összes játék hibátlan, karcmentes
GoW 2 Goty, sajna a kódot már elhasználtam, 3.5k
Resi 5 - bontatlan - 3.5k
Frontlines - ezzel se sokat mert világ életemben BF buzi voltam - 3.5k
Shadowrun - 2.5k
Dragon Age Origins, kód hiányzik belőle - 6k
SF4 - bontatlan - 4k
SF4 - bontott 3k1. Turtle Beach X1 füles - 8k, a jobb oldalon lévő "szivacs" el van szakadva
2. wireless ms adapter - 7kSülysáp és környéke elsősorban, ma délután BP is
30/2964741
---
nem szerencsés itt hirdetni, bármennyire is célszerűnek találom még én is, az alapelvek szerint ez nem megengedett. a 4 soros aláírás sem segít, ezúton kérlek, hogy az férjen bele 3 sorba. thx[ Módosította: bwoay ]
-
bwoay
nagyúr
válasz
xbox360gamer
üzenetére
szerintem 576-ban már most is ennyi, de ha egy nullával kevesebb lenne, akkor még talán el is gondolkodnék rajta, hogy megpróbáljam lealkudni a negyedére, és megvegyem ajándékba valakinek, akit szívből gyűlölök.
-
xbox360gamer
csendes tag
Üdv ha valakit érdekel március 26 tól need for speed shift ps3ra és xbox360ra 4000 huf lesz a tescoban

-
bwoay
nagyúr
megkérném az Urakat, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet a nyelvezetre. Morden a makulátlan adatlapja miatt most még megúszta, dunc nem volt ilyen szerencsés.
-
FefeeX
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Nálam ha GTA akkor a klasszikus GTA a nyerő. Az első
A harmadiktól elkezdve valahogy nem jöttek be, mármint a kiegekkel együtt, a negyediket még nem láttam, csak hallottam róla, de mivel a konfigom a csúcstól azért messze volt, mikor vettem akkor is, és a csúcskonfigokon is szakadozott, konzolom pedig csak pár hete van, így nem próbáltam eddig 
-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Az a 30 biza az 24... A BR nem véletlen 24p...
És nem azzal van a baj adott esetben, ha a minimum fps 24, hanem ha az átlag annyi, mert akkor a minimum átlépi lefelé a bűvös 24et és elkezd lassulni a dolog. Nem villódzik, nem szaggat, csak belassul. Mint a PS2 emulátor a gépemen kb.
A mátrixos hasonlat mondjuk erre jó 
-
Peat;)
veterán
válasz
Devil111
üzenetére
Ez egyéni szokás kérdése is. A gta4 hajlamos hosszabb időn át is 30 fps alatt menni, az emberi szemnek pedig 30 fps a folyamatos. Sok nagy cím a 60 fps-re törekszik(pl forza3) és nem véletlenül.
A gta4-et le is tesztelték ebből a szempontból. Én addig a tesztig csak azt tapasztaltam hogy valahogy vontatott a kép...majd a fejem is fájt és zavart az egész..a teszt meg igazolta utólag hogy nem a szemem csal. Na meg attól függ mint játszol, 82cm-en még jobban érezhető ha valami belassul mint pl egy monitoron, de leginkább szokás kérdése. Tény hogy nincs meg a folyamatos sebessége. Másrészt egy konzoljátéknál nem kellene olyannak lennie hogy belassul ha sokan vannak. Ha van akkor az el van baszarintva.
"Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni.
"Engem mindkettőn ugyanúgy zavar ha valami akad, vagy 30 fps alatt, vánszorog a kép. (jobb szót nem tudok rá, kicsit mátrix féle bullet time-os a kép..valaki érzékeli valaki nem, én a szerencsétlenebb kategória vagyok) Pc-n ugyanakkor állítható elvileg. (ugye ez nem mindig működik..a pc az pc, azért valljuk be ezernyi konfigra optimalizálni nehezebb dió mint egyre-kettőre)
Részemről kitárgyalva.

-
Don47
tag
Regebben hallottam, hogy a Live-rol pontokert letoltheto Call of Duty Classic regiozaras. Ellenben van-e valakinek tapasztalata a MW2 Hardened-hez jaro CoD Classic koddal? Mit gondoltok, mukodne itthonrol, vagy mindenkepp kell hozza VPN? (UK regem van.) Thx.
-
Devil111
csendes tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Olvasom itt az hozzászólásokat.
Nem értem, hogy a GTA4-el mi a gondotok. Én most játszok vele először. Anno a Pc-men próbáltam (volna), ha nem diavetít minimumon, azután haverom gépén amin szintén játszhatatlan volt.

Mostanra sikerült végre beszereznem Boxra, és tapasztalatom alapján tükör simán fut (telepítve van). Egyetlen egy város részen (3. térkép rész) tud belassulni ha zsaruk üldöznek vagy ha túl sok autó van az adott útszakaszon, de ennyi.
Lehet az én szememmel van gond.
Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni.
A játék melleslleg nagyon ütős minden téren. Nagy kedvenc lett. Ha a VC hangulatát nem is übereli, de kb egy szinten van vele.
-
-
gyuri00
aktív tag
bocs hogy ide írok de valaki nem mondaná el pm-be hogy hogy kell sima xbox játékokat kiírni fontosl lenne nagyon

-
Peat;)
veterán
válasz
FefeeX
üzenetére
Attól hogy te nem játszottál olyan játékokkal amelyek akadnak nem egyenlő azzal hogy nincsenek ilyenek. Az NBA pont az a sorozat aminek nem illene megakasztania a konzolt..azért nem mass effect 2 grafika van benne teli effektekkel.
Pc-n olyannyira akad a crysis hogy még a mostani notimon szaladtam végig rajta médiumon...szerintem logikus hogy a medium és sima high-ra optimalizálták. Emlékszem még p3-on is megmutatták hogy játszható állapotba hozható. Szóval ez eléggé felemás.
A másik gta4 meg x360-on is lassú. Nagyon sokakat zavarja a 30 fps alatti érték, a gta4 folyamatosan produkálja. Pc-re még jobban elcseszték oké...de pl én konzolon sem tudtam sokáig játszani vele. Az egy szutyok game minden hardwaren optimalizáció szempontjából.
De hiába vitatkozunk, tény hogy pc-re nehezebb optimalizálni ami erősen látszódik is. De az is tény hogy már van nem egy játék ami elhagyta a mostani konzolgenerációt kinézetben. Mivel a Metro nem egy fantasztikus játék, hanem a grafika a fontos benne ezért érdekelt volna a dolog.
Egyébként írtad feljebb hogy a patch is szokatlan a konzoloknál. Nos manapság már nem az. Az elmúlt pár játéknál asszem mindegyiknél jött a patch. Ez van.
-
FefeeX
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
BF1942-ben lazán lehetett csapatot cserélgetni, egy halál fejében... Mondjuk a komoly multikban lehet, hogy kiállították az opciót, ha ki lehet, de mi otthon, 4-6 játékossal hálózatban azért benn hagytuk...
Amúgy, majd ha a 4850em 5ezer alatt 5770re tudom cserélni (teljesítményben pariban vannak, csak az a DX11, nomeg a fogyasztás) akkor lecserélem...
-
Djuree
félisten
nem lehet. de az durva is lenne, mindenki átállna az épp nyerő csapatba
egyik játékban sincs ilyen tudtommal 
de mindig 2 kör van, ha támadó voltál először akkor a 2. körben védő leszel és fordítva
FefeeX: én sem láttam még élőben dx11-et, de voltak valahol képek a box-os metro-ból meg a dx11-esből és azért volt különbség...mondjuk élőben is látni kéne az az igazi...de ezért én sem veszek új vga-t, jó nekem a boxos graf is

-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Az általam eddig tapasztalt "akadás" annyi volt, hogy néha az NBA Live 10 megáll 1 másodpercre, aztán tovább megy. 100 percből egyszer. Nos, ez nem igazán hozható fel a játékgyártónak, inkább egy cache ürítési probléma.
PC-n ezzel szemben az akad a játék alatt általában az alacsony FPS, folyamatos szaggatás, szinte játszhatatlan szutyok (Crysis, GTA 4) a jellemző. Tehát a két dolog igencsak különbözik, az akadást én így értettem.
"optimalizáció meg túlzás hogy ennyit ér,"
hm, nézzük meg a GTA 4-et. Csúcskonfigon, ami gyakorlatilag az XB36 hardveri képességének többszörösét jelentette, szarul ment. Optimalizáció, mert megcsinálták konzolra és szarul portolták. Ennyi. -
FefeeX
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Dx11-ben újdonság a hardveres tesszelláció, semmi több. Értsd: a ruhaanyagok fizikai mozgását pl le tudják modellezni jobban. Ez gyakorlatilag, ha utánanézel a videóknak, a látvány 1%-a, vagy még annyi sem (lásd Batman AA, de már vagy 5-6 cikket olvastam ezzel kapcsolatban a PH-n is), amit ráadásul játék közben észre sem veszel, csak ha direkt a grafikára izgulsz (értsd, nem játékélményért játszol, hanem szépen, lassan mész előre, és élvezkedsz a lobogó zászlókön, vagy a kitörő üvegen)
Szóval ez még az ég és földtől igencsak messze van, de hát, lássuk élőben (sajna DX11-es videokarim nincs, és jelenleg szerintem nem is éri meg ezért megvenni, de erről is olvashatsz, ha jobban átrágod a ph-t
) -
Djuree
félisten
sztem tök ugyanaz. graf sem lett jobb csak egy hangyafasznyival...azért érdemes beszerezni...
FefeeX: ez mostmár nemigaz a dx11 megjelenésével. a konzolok ezt nem tudják...a metro 2033 ég és föld egy konzolon és pc-n dx11-ben...persze konzolon is nagyon jól néz ki...a crysys 2 is le lesz butítva boxon igen durván...de még így is brutál lesz

-
Peat;)
veterán
válasz
FefeeX
üzenetére
Dehogy tettem be az eredetit előtte, csak ünnep következett ha jól emlékszem és pont e miatt meg akartam venni, hogy akkor már tudjak játszani vele és ne kelljen megvárni míg újra nyitnak a boltok. A boltban is figyelmeztettek. Persze megszegték a szabályokat, de ez az az eset ami belefér szerintem.
Konzolon meg van akadás. Erre nem egy példát tudok mondani. Az optimalizáció meg túlzás hogy ennyit ér, sokat ér, de pl a ps2 emulátor azért nem megy a pc-ken megfelelően mert tök más a felépítése. Valószínű lehet csinálni olyan konzolt is aminek az emulátora pc-n a 2d-s amőbától is meghalna.
Pc-n már vannak olyan játékok amik egyértelműen szebbek mint a konzolos társaik. Szerintem a Metro is biztos ilyen, ezért érdekelne mekkora a különbség. Illetve az optimalizáció, mert pl egy gta4 szintű sebességtől nekem émelyeg a gyomrom, de pl x-men wolverine is itt ott akadt, még mass effect 2 is bereccent néha ahogy a viking battle for asgard is. Sorolni lehet a játékokat amik itt ott akadnak konzolon ne hülyéskedj.

-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Elméletileg konzolon nincs akadás, valamint a grafika sem volt még igazán rosszabb, mint akármelyik PC-s játéknál.
Tehát, mivel ugyebár patchelés nem egyszerű konzolon, valamint a grafikában látható eltérést maximum egyelőre a magasabb AA és AF jelentheti többnyire...Sokkal erősebb VGA nem jelenthet problémát, mivel konzolnál az optimalizáció a vasra kb 100szorosa a PC-snek. Ez kb azt jelenti, hogy egy 4-5szörös teljesítményű VGA sem tudja azt a szintet hozni, mint az optimalizált konzol. (lásd, PS2 emulátor, találj egy olyan gépet, amin 100%-osan fut a PS2 emulátorral az összes játék... Pedig a PS2 a mai gépekhez képest egy eléggé őskori vas...)
"megjelenés előtt egy nappal már megvolt (eredeti) a játék"
azért ezután, még ha eredeti is volt, nem biztos, hogy biztonságos lenne vele felmenni Live-ra, hallottam olyat, hogy ilyen miatt bannoltak... Már ha be is tetted és használtad a lemezt megjelenés előtt... -
Peat;)
veterán
Bevallom megjelenés előtt egy nappal már megvolt (eredeti) a játék, de azóta sem próbáltam online. Majd valaki megírja milyen, én arra tippelek hogy csak sima futamokat lehet menni és ennél fogva jól ki is van dolgozva/nem döcög. De versenymódok tárházát biztos nem fogod meglelni benne...bár lehet előbb rá kéne néznem mielőtt ilyeneket írkálok

Más a Metro 2033-at valaki már próbálta xboxon? Nagyon elmarad a grafika a pc-stől? Illetve sebesség folyamatos, vagy akad rendesen? (pc-n nagyon panaszkodnak, xbox vga-tól jóval erősebb csodakártyákkal is)
-
-
Peat;)
veterán
Szebb lett, jobb lett, de maga a hangulat szerintem csökkent az előző részhez viszonyítva. Nincs benne élet talán ez a jó kifejezés, a karrier mód simán versenyek egymás utánja, monotonan, semmi különlegességgel. Értsd van egy naptár és menj végig a rengeteg versenyen...semmi cél igazából. Ettől még remek játék, van benne kihívás ha úgy állítod be és eddigi legjobb autós játék boxon.
Ha hangulatra vágysz autósból akkor talán várd meg az f1-eset, ott nagyon jól kiépített karrier mód lesz. Én meg reménykedem hogy multiban is lehet majd évadot és esetleg karriert játszani. Ott a live! illene jobban kihasználni ilyen játékoknál is.
-
dunc
nagyúr
Srácok a forza 2 annyira nem tetszett,de érdekel a forza 3 mennyivel lett hangulatosabb?
-
Peat;)
veterán
[link] Eladó ME2.
-
Def26
félisten
Nyomjad, nyomjad. El leszünk látva egy darabig Lips játékkal. Ennyi játék mellett nem is nagyon jelenik meg új dlc a live -on.
Egyébként honnan rendelted?Ha esetleg nincs meg neked a Number one hits akkor most akciósan meg tudod rendelni 18 fonért úgy, hogy adnak mellé ajándékba 2100 pontot is. Szvsz qrva jó vétel.
-
hdman
őstag
Holnap de. megjön a Lips: Party Classics
Éneklésre fel 
Áprilisban (azaz kb két hét mulva) jön az újabb rész

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Prof01
üzenetére
Persze, adjunk még ilyen jó tanácsot nyilvános fórumon egyértelműen nem garanciális probléma megoldására. Hadd szívjon később esetleg az, akinek *tényleg* elromlott a kontrollere, és szeretné kicserélni, de az MS-nél még a tulaj segge lyukába is belekukucskálnak mikroszkóppal majd a sok ügyeskedő miatt. Gratulálok.
-
Djuree
félisten
-
Crazyman33
senior tag
válasz
kona005
üzenetére
Torx kell de nem mindegy hogy milyen. Mivel két fajta van.
Neked olyan kell aminek a közepében lyuk van!A MS kormányhoz is az kellett mikor szétkaptam: KÉP
Kipróbáltam a T10-es nagy hozzá. Lefele pedig nem tudom hogy mennek a méretek. Kettesével? Mivel felfele is van 15, 20, 25, 27, 30, 40, 45, 50
-
Mr.Grincs
veterán
Nah HA csütörtökön lesz 75K ba, de max 80K ba angol MW2 super elite akkor azt veszek, HA NEM akkor, viszont maradok a sima standard fekete elitenél 56,9K ba.
Mert béütött a grippa és most úgy néz ki le leszek robbanva egy ideig. Bár ne így legyen. Adja az ég hogy sikerüljenek a dolgok.De azért nem vágom fel az ereimet ha nem lesz super elitem. Majd max ha az új COD 7 kijön super elite packkal akkor veszek olyat.
-
taylorp
senior tag
Van egy karcmentes Mass Effect 2-m eladó. Csere is érdekel. Privátban megbeszéljük.
-
Davzone
senior tag
Hello Srácok!
Van 2 boxom, de csak az egyiken van vinyó.
Ha átrakom a másikra a vinyót akk hiba nélkül menni fognak a gamek azon is meg a profilom is?
Nem fog sérülni semmi?
de oda utazgatás miatt csak a vinyót vinném magammal és felpattintanám mindig arra a gépre amin játszok.
Működhet ez anélékül hogy elvesznének a mentéseim vagy a profil mert másik boxra átteszem utáűna meg vissza? -
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX
üzenetére
Én 61-ért vettem elitet, mondjuk Halo 3 + Fable 2 Goty (Halo 3 angol, Fable 2 magyar, de inkább angolul játszom
), ehhez is hozzátesz 7-8 k-t és megveszi a Forza 3-at, akkor is jobban jár...Mr.Grincs + FefeeX : pl. a Vice City-ben még én is rajta voltam, hogy kijátszom 100%-ra a játékot. Ott még ha jól emlékszem 100 ajándék dobozt kellett összegyűjteni, de pl. már azt is meguntam a felénél... Ez az achivementes dolog úgy lenne igazán jó, ha pl. így unlockolhatnál új karatkert, fegyvert, verdát, stb.-t...
-
kona005
senior tag
Helló
Megtudná nekem mondani valaki hogy milyen kis "csavarhúzó" kell ahoz hogy szét tudjam szedni az X360-as controllert
A válaszokat előre is köszi -
dunc
nagyúr
Összekukáztam a pénzt a héten nézek box útán.

-
Mr.Grincs
veterán
Úgynézki csütörtökig várat magára a konzolvásárlás mert találtam egy helyet ahol lehet 75 be lesz zsír új super elite MW2 angol játékkal és nem 80 ért némettel.
A boltot régóta ismerem az eldó forma is tök jó fej, nem lehúzós.
Hátha valakit érdekel -
F.B.I.
veterán
-
FefeeX
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Mondjuk tény, hogy 75ezerbe már belefért volna a BR olvasó is... (annyiért vettem a Forza3 super elitet), valamint az is elég szemétség, hogy eddig benne volt a HDMI kábel meg a HD AV kábel a csomagban, most meg kaptam sima szutyok AV kábelt azt szevasz... (a hűtésről ugye ne is beszéljünk...)
Arra fogni egy játék gyengeségeit, hogy x konzol miatt nem akarták, hogy 6 lemezes legyen, az tényleg hülyeség... De sokan vannak a fórumon, akik nem gondolkoznak, inkább továbadják mások hülyeségeit, sőt, ha még tesznek is hozzá, akkor aztán tényleg jó mesék születnek

Hogy valami ON is legyen, nekem egyelőre az NBA Live 10 ami legjobban bejött a konzolon. Valahogy a többi játék olyan hosszú időre még nem tudott lekötni, egyszerűen ráunok... Forzát mondjuk nem kezdtem még el, mert a Mortal Kombat és hasonlók elsődlegesebbek voltak

-
heihachi
addikt
Figy, aki sosem látott 360-at, csak hallotta a fórumokon, hogy van ilyen is, attól mit vársz? Valaki rosszat mondott a kedvenc kis játékáról, ezért éjjel véresre sírta a párnáját, és azon törte a kis buksiját, hogy hogyan tudna visszavágni, meg még jól odamondani valamelyik konzolos tábornak, mert az most olyan trendi. Hát ennyire futotta, szerintem elég sovány

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Rendben megnézem majd őket. Remélem ma már meg tudom venni a boxot, de előtte felhívom a boltot.
A GTA 4 ben nem unalmasak az acsik, szóval el lehet velük bíbelődni, mert iszonyatosan szépen meg van csinálva minden részlet és éjjel-nappal szép látványt nyújt a játék. -
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Hány órát wowoztam pluszba, hogy meglegyenek az achievmentek... Boxon tuti nem fogom folytatni ezt az értelmetlen baromságot... Egy ideig érezheted úgy, hogy van értelme, csak aztán egyszer borul a bili

Az a videó jó, mikor az életben is achievementeket gyűjtenek, azt láttátok?
-
adalbert1
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ááá, én egyik GTA-t se pörgettem ki teljesen, az ilyen gyűjtögetős dolgokat meguntam elég hamar...
Az achivementekkel is úgy vagyok, hogy jó poén ha adja a gép, de hogy azért játszak még x órát mikor már unom a játékot hogy meglegyen egy achivement az biztos nem lesz.
A Fable 2-ben van két jó achivement, majd nézd meg őket: The Bigamist, The Swinger...
-
dunc
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Razer-t itt vehetsz (majd).
Kérdezz rá, hogy mikor lesz. 
Aktív témák
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Istenem, milyen jó volt gta 2-zni haverral 
ftw...
Zene, játék, küldetések minden oké

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem szétszakadt a kezem mire így kicsavartam, de sikerült és ez a lényeg