- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #44293 üzenetére
Ha tápot akarsz csinálni az se lehetetlen, házilag meg tudod csinálni..De iszonyatosan pepecs munka mert kicsiben megy minden. Így sok lehetőség nincs hibázni. Hosszabítani lehet vágással és forrasztással, kb azonos szálméretű réz kábel kell hozzá. Viszint ha ugyanolyan csatlakozót akarsz akkor első egy elektronikai bolt pl conrad vagy valami szuperebb és két db olyan csatlakozót kell venni a boxba vanés kell venni rézkábelt és mini csatakozókat rárakni amivel be tudod ültetni a fehér csatlakozólábba. Azt viszont hiba nélkül kell megcsinálni máskülönben zárlatos lesz vagy nem fog működni a cucc. De még jobb ha konzolboltból kérsz ilyen csatlakozót készen és hosszabbítod házilag.
-
Xirtam
veterán
Srácok Forza3-ban van eső?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #44293 üzenetére
Hali,
Sima szabvány sata a csatlakozása. Viszont a táp az egy elbaszott dolog. Egy meghajtó 3000Ft tól egészen kb 9-10 ezer ft ig terjedhet. Attgól függ hogy herélve van e vagy nincs meg a meghajtó márkája. Samsung, Benq, Lite On, LG-Hitachi. Nah és természetesen hogy mennyit volt használva. -
z0d1AK
nagyúr
Üdv.
Csak annyit érdeklődnék, hogy az xbox360-ban.
A drive-ot az alaplappal összekötő sata kábel sima szabvány kábel, csak rövid?
Berakom a gépbe, és ugyanúgy megy, mint a 30/60/90cm-es társai?
Illetve, hogy mi pénzt érhet egy ilyen?
Lenne rá egy vevőm, aztán tudni kéne mit mondani rá -
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #44271 üzenetére
Meg ez is meg Alan srác is, meg Assassin2-őt is kéne pótolni, meg FF, új Medal of Honor...asszem muszáj lesz válogatósat játszani.
Basszus akinek ps3-a is van az mit csinál?
Én régóta játszom és sosem voltam megszállott, de azért annyi rálátásom van hogy ennyire a játékpiac nem szokott pörögni....
-
Peat;)
veterán
válasz
adalbert1 #44289 üzenetére
Ha erős a pc-d akkor azon már szebbek ugyanazon címek és olcsóbbak is általában. Én a bugokra kérdeznék rá a pc-s topikjában, ha nincs elárasztva akkor arra venném.
Egyébként Mass Effect 2-vel játszottam mostanában, a legvégén tartok már, de nincs kedvem elővenni. Nagyon akcióközpontú lett, alig van karakterfejlesztés, alig van fegyver/páncél (értsd pár darab). Grafika nagyon szép, a történet magával ragadó, most hogy sejtem a végét már kicsit leálltam, de ez már nem az a szerepjáték féle kategória. Igazság szerint pl. az x-men wolverine-ban is komolyabb volt a karakterfejlesztés mint itt.
-
adalbert1
veterán
Ki tud olyan játék áruházat, ahol tényleg nagy a választék? Konkrétan a Fallout 3 Goty-t kerestem volna, de sehol nem találtam. Ill. van aki PC-n és box-on is játszott vele? Melyiken a jobb? A magyar shopok nagy részében meg kb. csak egy tipikus választékot találtam, régebbi címeket meg alig-alig.
Playasia.com-os játékok közül melyik ami megy PAL boxon is? -
adalbert1
veterán
Üdv a topiclakóknak!
Én is Xbox360 tulaj lettem, egy Fable2 Goty és Halo3 bundle elitet vettem. Amiket még beszereztem mellé : Fight Night Round 3, Fifa 09 (valamivel kell szórakozni ha átjönnek a haverok
) + egy vezetékes joy (pc-hez is használhatóság miatt, nem akartam még wireless receiverre kiadni plusz pénzt). Ezen kívűl úton van még a game.co.uk-től a Fight Night Round 4 és a Grand Theft Auto 4 is.
Egyelőre a többi játékkal alig játszottam, teljesen beszippantott a Fable 2 világa...Ja, az első hozzászólásban ami van extra.hu-s FAQ, azt lehet hogy át kellene rakni másik oldalra, ugyanis ha fizetősek lesznek az extrának a szolgáltatásai (márc. 31), akkor lehet hogy törlik?
-
Djuree
félisten
válasz
kommunism #44273 üzenetére
live-ről tudod csak.
Mr.Grincs: nagyon jó a sinlge is. van annyira jó mintha egy cod lenne, sőt! és nagyon brutálul néz ki, képzelem pc-n milyen lehet fullon, hd-ban
a sivatagban a homokvihar, a havas pályán a hóvihar, meg a hegyek a háttérben. az állam keresgéltem.... -
kommunism
aktív tag
A battlefield bad company hisztizik valami update miatt de nem hajlando a dvd ről megcsinálni honnan tudnám ezt a sz.rt letölteni?????
-
Djuree
félisten
ez is durva lesz:
-
Djuree
félisten
nagyon fasza a BF
C2 multija (is). amilyen szar volt az 1 ez annyira jó. sok a fejlődési/fejlesztési lehetőség, és ahogy láttam elég lassú is, nem úgy ahogy a cod-ban, itt többet kell játszani 1-1 szintlépésért, fejlesztésért, és ez jó, legalábbis nekem. jók a pályák, szépek, nagy a látótáv és a játékmódok is jók.
asszem holnap meg hétfőn only BC2 maraton lesz -
do3om
addikt
Hi
Nem tudtok linket a legujabb dashboard-hoz?
2.0.8955.0-azt hiszem ez van fen és vagy én vagyok béna vagy nem tudom de nem találom.
(a gép nincs netre kötve ezért kéne) -
Torry
addikt
Csak megerősíteni tudom Tomacs-t.
Átszokás téma: az fps ami az elején gondot okozhat, a többi fajta game-nél teljesen egyértelmű és kenyelmes az irányítás (ha megszoktad akkor az fps is azzá válik).
Frame per Sec tekintetében változó, míg a cod részek általában fix 60 fps-t hozzák, addig a többi lövölde ennél alacsonyabb szokott lenni, átlag 30-60 között.Pl: BF vs COD-nál igencsak feltünő, de nem zavaró. A többi stílusú játéknál meg 30 fps fölött, ami onnantól kezdve már full mindegy.
Hogy a szerverek hol vannak azt nem tudom, de a sebességgel általában nincs gond neten, akkor sem ha quick match-re mész, szóval nem haverokkal.Csalás a Live zártsága miatt nagyon ritka(a nagyon módosított játékokat azonnal bannolja a rsz).
A legjobb ugye, hogy mindenki ugyanannyi fps-el játszik, ugyanolyan irányítóval(van lehetőség egeret és bill-t is hozzákötni egy 30e-es cuccal, de mivel a controller irányítását animálja, gyakorlatilag használhatatlan), szóval tényleg az számít, hogy ki az ugyesebb, nem pedig, hogy mennyi lovetta van pc-re, egérre,alátétre, kiskutyára.
Utolsó gondolat:
A CS:Source hiányzik, de nagyon jó dolog a konzol, most már baráti áron hozzá is lehet jutni, szóval ajánlós. -
Tomics
addikt
Na, eddig senki nem válaszolt, válaszolok én a kis tapasztalatommal aztán majd a prók kiegészítik.
Xboxon én még nem találkoztam csalóval, pedig 90%ba liveon játszok. nem is lehet szerintem mert ugye nincs szoftver moddolási lehetőség...esetleg a játék hibáiból fakadóan valami bug kihasználása de olyannal úgyse találkozol 10000ből 1 ember aki a scorelisták elején van...
szerintem olyan 40-50 fps minimum, de nem veszel észre semmi szaggatást...egyedül GTA4 szokott beszaggatni ha mondjuk 10en multizunk és kergetnek a rendőrök. helyileg szerintem anglia/németország környékén vannak a szerverek mivel mo.gon hivatalosan még nincs live...de laggot még nem nagyon tapasztaltam, elvétve. kontrollerre én 1 hónap alatt átszoktam 5 év pc-s fps múlt után és nem bántam meg hogy váltottam -
deter
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a közel jövőben PC-ről X-Boxra válltani. Főként a csalók miatt. Rendkívűl módon bosszantanak. Ezért kérdezem, hogy konzolon a csalók mennyire gyakoriak? Természetesen multiplayerben. Illetve, x-boxon a játékok átlagosan mennyi képkocka/mp sebességgel mennek? Évek csak a kontroller tart vissza, de inkább szendvedek és átszokok. Multiplayerre visszatérve, helyileg hol vannak host szerverek, és Magyarországról milyen az elérésük?
üdv_
deter -
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44259 üzenetére
Erre gondoltam hirtelen. Ennyit megérne neked. 20Gb os vinyó irreálisan drága és kevés hellyel rendelkezik 2 játék elfér rajta. Akad belőle a PH-n. De 6K nál többet nem szabad adni ért. A 60Gb os újonnan 14K boltban. Én anno 13 ért adtam el a 60asamat. Ezt is szintén ritka találni. A 120 as újonnan 18-20K gyári annyiért jó lenne, ha Liveoznál.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44256 üzenetére
Lehet házilag gyártani vinyót. Ha azt akarod hogy 3,5 ös vinyóal menejn akkor tápot neked kell csinálnod+sata kábel amúgy noti vinyó szükséges hozzá, abból sem mindegy hogy milyen kell. WD noti vinyó kell hozzá, olyan mint a gyári. Meg igen nehéz beszerezni azt a fajta notivincsit. De szerintem ne kínlódj vele mert a PH-n is van egy 250 GB os kerettel együtt 19K ért. Nem eredeti de elvileg ugyanúgy megy de én mégsem bízom az ilyenben főleg ha LIVE on is akarod használni, ha csak offline ra akkor viszont jó.
Állítólag az MS nem nagyon szereti ha valaki házilag mókolt vinyókkal LIVEozik. Akár BAN is jár érte de nem fix. Én mindenesetre LIVEra nem használnám.
Ha mégis akarsz vele szórakozni akkor kb 12K az a notivinyó plusz a keret hozzá.+ kb fél óra szoftveres töcskölés. -
Mr.Grincs
veterán
Az eszem megáll komolyan mondom.
Találtam egy elite packot méghozzá ezt--> [link] Felvett az uborka msnre hogy érdeklődtem a cucc iránt.
Mondtam neki hogy 50et azonnal adok érte gondolkodás nélkül, többet nemigen mert 55 ért GTA4eset veszek + a kiegészítő részekkel.
Erre jön hogy ő 80ért vette az euronicsban szolnokon és nem akar 30at bukni. Mondom neki hogy így is úgyis bukik rajta 30at mert nem olyan helyen kéne megvenni az ilyen konzolt ahol csak tv-t meg hűtőt szabad venni. Aztán küldtem neki egy linket hogy 57K ért új van pesten a konvilágnál....De rohadtul nem hajlandó megérteni, hogy tök más az a bolt meg az euronics. Azt hiszi hogy 80K ért másmiet kap mint ami most 57K ba kerül.
Aztán hiába mondom neki hogy itt a kutyát nemérdekli hogy mennyiért vetted, azt már annáűl inkább hogy mennyiért tudod eladni. És itt a piac diktál. 50-55K nűál többet senki nem fog adni érte.
Valami ötlet, hogy hogy bírjam rávenni az 50re? Ja és ingyen lemgyek szolnokra érte.
Többet nem nagyon vagyok hajlandó kiadni érte. -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy házilag lehet összebarkácsolni winyót?
Vagyis a számtech boltban megvásárolt 120-160-250es winyót működésre lehet bírni valahogy xbox-ban? (kicsit olcsóbb lenne...)
Úgy tudom, hogy spéci fájlrendszere van.
Van olyan szoftver, ami létrehozza ezt?Köszi előre is!
-
manoli.94
csendes tag
sziasztok,
lenne pár kérdésem:
1, Az XBOX Arcade ba lehet utólag hdd bele (rá) tenni vagy abba egyáltalán nem???
2, valamien uton módon lehet az XBOX-ra billentyűzetet ill egeret csatlakoztatni esetleg vmien átalakítóval?
3, Még annyi hogy ha flashelt XBOX-ot veszek és letöltök hozzá játékot akkor azzal kell vmit csinálni??(pl.:crack (vagy mint ps2-nél 'memento' -zni))??Előre is köszi!
Üdv. Gábor -
Def26
félisten
Gyorsan csináltam még egyet, akinek kell privizzen rám.
-
Gebriel
veterán
Hogy lehet lekapni?
-
-
Mr.Grincs
veterán
Elkelt a gép
No mindegy nézek másikat. Pedig ennyiért jólett volna.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek érdemes ezzel kínlódni? [link]
55K ba adja a fomra de szerintem 50 be el tudnám hozni. Ha nem volt megbontva akkor legariztatnám és lenne egy zsír új konzolom kb. -
Csabee.
nagyúr
Szerintetek reális ár? Eladom a box-om.. [link]
-
Tomics
addikt
Nextgen konzol minek? Itt van ez
-
F.B.I.
veterán
Szereztem ma egy BC2-t, az van ráírva, hogy "Polska werzia"...nagyon kemény, természetesen a hátsó borítóoldalon minden magyarul.
-
eddie17
addikt
Srácok/lányok.
Aki szeretne részt venni a Blur bétában az jelentkezzen privátban. 3 tokenem van, amit ajándékba kaptam az Activisiontól.
A tokennel letölthető a játék, és elvileg jár hozzá 2 nap live gold is. De inkább legyen a delikvensnek goldja, nem tiszta az email ezen része. -
hdman
őstag
Láttam, viszont elég sok szám rajta van a GH- vagy RB -ből, amit ott is lehet énekelni...
Mondjuk itt sokkal igényesebb a körítés+ van klipp is!
Gyuri, vedd meg, nem fogsz vele vesziteni semmit, egyedül is,de főleg buliban nagyon atom. Eddig 3 rész elérhető (3x40 szám) és áprilisban jön a 4. rész szintén +40 számmal!
-
Djuree
félisten
én nagy modern talking fan vagyok
isteni zenék, kocsiban is sokat mennek. ezek az újhullámos szarok amiket manapság zenének neveznek, minden csak nem zene
sőt lényegében csak retro-t hallgatok...ezért a haverok furán is néznek néha rám
be is szerzem a lipset ha ilyen jó zenék vannak benne... -
hdman
őstag
Akkor itt az idő, én is beszerzem! Az előző két részt már rongyosra énekeltem/tük
A mult héten tartottunk egy kis GH bulit, és véletlenül ott volt a Lips is, azt is nagyon megszerették
Ideális alapozás volt a techoparty előtt, főleg a Modern Talking: You're my heart, You're my soul c. szám
Olyanok voltunk mint a macskák
-
5oultrain
aktív tag
Nem gondoltam volna, hogy ekkora felháborodást fog kelteni a hirdetésem.
Na mindegy, többször nem fordul elő.Tessék, kárpótlásul Blur Beta key:
462Y-M2J3-KNZ3-V26A
GFU2-DV9J-YMQC-XLJM
RPTQ-VQUM-EKHR-9YY2
3HHR-9R4U-F4DG-7V33
FRT6-7UC9-HZYE-43FJ
R2QL-KLQG-7QXQ-RVY2Send them to Blurthegame.com/beta to sign up
-
hdman
őstag
Def, megjött már a Lips-ed?
Most olvasom, hogy áprilisban is lesz Lips, I love 80's cimmel
Lesz mit énekelni!
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #44211 üzenetére
egy jobb szemmel 45-50fps-t is látsz még. sőt egy gyorsabb fps-nél, pl. cstrike-quake3, 60-70 fps is kevés, nem látod már, de érzed hogy szaggat picit. 25 fps meg édeskevés, persze egy rpg-ben vagy stratégiai játékban bőven elég, de egy autósban vagy fps-ben már kevés.
-
Xirtam
veterán
válasz
Osiris #44178 üzenetére
Nincs, ez zárt rendszer az egész, ez nem PC. ahol kedved szerint beletudsz matatni a játékokba. A programozok tolják be az FPS limitett, ami egy jó dolog most jobb ha felpörögne 120 fps-ig amit úgyse látsz hiszen a szemed 25 fps felett nem fogja fel. És ingadozna? azaz fps laggod lenne? Tudtok olyan hülyeségeket kérdezni néha!
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #44209 üzenetére
igen, hosszú távon nincs benne változatosság. a most wanted anno pont jó hosszúságú volt ahhoz hogy ne legyen unalmas, meg a körítés is jó volt, végig is toltam vagy 3x
itt azért többet kell menni hogy jobb autód lehessen, kevés della jár 1 versenyért. de még így 4-5 óra játék után egyáltalán nem unomolyan mint a burnout paradise, ideig-óráig jó, aztán dögunalom...
-
Djuree
félisten
az a midnight club LA tök jó. nincs más gémem most, gondoltam megnézem, egy az egyben most wanted ami jóóóóó
-
Tomics
addikt
egy kis mafia2 gameplay. csak szeptemberben jön a kicsike
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #44199 üzenetére
Ne is mond. Katasztrófa
A magyar posta meg úgy bánik a csomagokkal mint a teveszarral. A UPS ről meg nem is beszélve. Jött a csávó a boxomért bekanyarodott hozzánk a nagy dobozos ford trnazittal mint valami rally géppel
Kimentem kivittem a boxom becsomagolva szépen igényesen. Kinyitotta a csomagtérajtót és a csomagok össze vissza borulva a raktérben. Breakta az enyémet is valahova a kupac tetjére. Amikor elindult hallottam a tompa csörömpölést
Mondom ez is egy jó meló lehet
És amikor elindult akkor nyomta neki mint a barom, szólt a turbó rendesen a korom meg jött ki mint az állat a kipufogónVégülis nem ő tankol.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
LordAxwell #44200 üzenetére
Sikerült most úgy hogy a tv hangszóró dugójába dugtam a 3 közül az egyik kábelét a szettnek, szól, de a hang csak akkor lesz hallható ha a creative hangszórón már a felénél van a hangerő tekerő, ez mitől lehet?
tv-n a fejhallgató beállítását maxra raktam.. -
Djuree
félisten
válasz
LordAxwell #44200 üzenetére
van átalakító. pár oldalt visszanézel meg is találod
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!