Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Tharagul
csendes tag
Hali mindenki! Dobnátok nekem pár gamertagot, akik nyomjátok a BC2-őt? Végülis megvettem, demo alapján tuti sikerre ítéltem. Nem csalódtam benne. Esetleg klán van? Vagy valami? Neveket és válaszokat előre is köszi

-
StLui
veterán
válasz
Jon Mathias
üzenetére
"Eladóvá vált a boxom ha valakit érdekel írjon"
Szerinted tényleg így kéne meghirdetned, és most nem is arra gondolok, hogy miért itt

-
dunc
nagyúr
Nálam jelenleg nem mükxik az online játék,live van ,messenger van de játék nem tud csatlakozni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Az alairasod elso reszevel nem eppen az eladast segited

-
Jon Mathias
senior tag
Vicces hogy ilyen nehéz eladni a boxot
senkinek nem kell 
-
StLui
veterán
MW2 picit off érdekesség
-
Don47
tag
válasz
breetai
üzenetére
Ez nem USA/UK regtol fugg, hanem IP cim alapjan megy, szoval ha nem vagy Live-os orszagban, bizonyos tartalmakat nem tolthetsz le. Hiaba lenne az adott cucc elerheto az USA-ban vagy Angliaban, neked olyan lesz mintha mondjuk Nemetorszagban lennel, ahol egy rakas 'tul eroszakos' dolog (pl. gow tartalom) regiozaras. (Nemreg neztem utana ennek, nekem is van egy hasonlo kodom.) Ahogy Roland18x irta, VPN halozattal megoldhatod te is otthonrol, biztos hogy a konzolboltok is igy csinaljak.
-
Roland18x
tag
válasz
breetai
üzenetére
Ha UK reged lenne se engedné letölteni, mert régiózár védi GeoW2 All Fronts kódot.
De működésre lehet bírni ezzel a leírással Mondjuk ellehet vele tökölni az biztos...nekem a Razer Deathadderem bánta a sok tökölést vele.
De, ha pesti vagy, akkor Uberkonzolnál letöltik neked párszáz forintért, csak a HDD-t ne felejtsd otthon.
Bár gondolom máshol is megcsinálják, de én csak róluk tudom biztosan... -
breetai
aktív tag
Hi!
Lenne egy olyan PROBLÉMÁM, hogy a GoW 2 GOTY kiadáshoz kapott "kuponommal" nem engedi letölteni a DLC-t amit hozzá adtak.

Azt mondja, hogy ebből a régióból ezt nem engedélyezi. Ez szerintetek azt jelenti, hogy HU-ból nem lehet letölteni!? Mondjuk én egy USA címmel vagyok regisztrálva. Lehet ez a gond? (Mármint a játék PAL-os/UK ill. EU régiós.)
Volt ilyen problémája másnak is!? (Esetleg Fable III GOTY-val ...)
Van erre valami megoldás?THX!!!
-
Djuree
félisten
game uk-n forza3 postával 5500ft (le van árazva). én vettem 1-et

Def26: nemtom így konkrétan. de valami nagy durranás lesz...
-
Crazyman33
senior tag
Pont ilyen boltos kérdést akartam én is feltenni.
Így már nem kérdezek semmit.
Arcade gép van kilátásban, akár holnap ha találok megfelelőt.
Mennyire lehet bízni a neten rendelős dologban. Értem ez alatt, számla, gari papír, sérülés, bontatlan, sértetlen, stb.def26! segítségével vinyóm már van.Kösz még egyszer!
-
FefeeX
veterán
Nos, ma vettem egy HD AV kábelt (2k), csupán a digit 5.1 miatt... (toslink, optikai, ki hogy ismeri

Nagyon kemény. Akinek van hozzá erősítője és cucca 5.1hez, mindenképpen vegyen, mert ég és föld a különbség (Forza3 volt a tesztalany)
Amúgy túl sokat olvastam utána a boxnak előre, mert Austriát állítottam be alapból, és most, hogy magyarra állítottam, a Forza pl magyar lett
-
FefeeX
veterán
Hát, nem tudom, eddig jó volt-e mentésekre a pendrive, eztán jó lesz, de az sem tuti hogy fel lehet majd telepíteni bannolt gépre az új dash-t és hogy hagyja-e majd azon is használni a pent ilyenekre... Szóval szerintem ezzel kapcsolatban sok kérdés nyitott, gondolom memóriakártyával azért működött a save...
Minden esetre én pl nem tudnám elképzelni már azt a szitut hogy ne lenne vinyóm...
Azért minusz 20-30 dB nem mindegy 
-
Jon Mathias
senior tag
vagy megveheted tőlem

-
DiscoDan
csendes tag
Sziasztok!
Ezen a héten szeretnék xbox-ot venni, és olyan kérdésem volna a tapasztaltabbakhoz, hogy melyik konzolboltban volna a legajánlatosabb megvenni?
pl. konzolstudio, gamestop, konzone, konzolcorner, multiformat, konzolokszervize stb.szóval ti melyiket ajánlanátok?!
Előre is köszi!
-
zumics
tag
Feltörték az Xbox LIVE rendszert! A hír nem kamu, Major Nelson profilját feltörte egy hacker.
-
Jon Mathias
senior tag
Eladóvá vált a boxom ha valakit érdekel írjon.
-
dunc
nagyúr
Halo3 ODST 2 lemezes tipp-topp tokkal,vonóval csere....
Magyar Fable 2,vagy Magyar GOW 2 ,csak ugyanolyan 100% -os karcmentes cumó érdekel mint az enyém.
-
woodbear
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Az Forza3 eredmények képei közül szúrópróba szerűen rámentem egyre. Konkrétan Erre, hogy leteszteljem magam.
Szerencsém volt, mert B500as Hondám pont volt.
Negyedik körben sikerült a táblázat időit nézve 7.helyet mennem. Kiléptem, és eldöntöttem hogy a következőben indulni fogok.
Bár annyi előnyöm volt, hogy láttam a helyezett időket, és így volt ami húzzon. -
FefeeX
veterán
Ha leveszem a vinyót akkor gondolom, meglátom, hogy van-e
Mert ha a vinyó benne van, akkor nincs más mentési felület lehetőség, ha meg lenne hozzá memóriakártyám, akkor gondolom lenne.MÁS: Lips-ben mit kell csinálni? Mármint tudom hogy van hozzá mikrofon meg énekelni kell benne, de valami élménybeszámoló érdekelne attól akinek van... Gondolom a mikrofont is meg kell vennem mert nem lehet akármit a boxra kötni

-
FefeeX
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Nekem pont fekete kellett, a fehér valahogy nem jön be...
Amúgy nem rossz, bár +5ért forza3 (plusz egyéb szolgáltatás
) már akkor inkább 
bwoay: na ez a másik, aki mint bútordarab vásárolja a dolgait, tehát hogy ki is nézzen valahogy a szoba, annak számít, hogy néz ki. Még fehérben sem mindegy, ott van-e a króm csík, vagy csak olyan gagyiműanyag fílingje van a boxnak... (bocs az érintettektől de ez volt a benyomásom vásárlás előtt)
nem teljesen ide vág, de pl anno fizettem volna még 6-7ezret pioneer dvd íróért, ha a zacsis csúnya helyett tudtam volna szerezni itthon japán verziót... Pedig az író maga volt 7ezer... -
dunc
nagyúr
Tényleg az elitben is van belső memoria?
-
Mr.Grincs
veterán
Egy kis érdekesség: Super Elite White
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Pontosan.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Max. 2X 16 gigát lehet rádugni! De ez már párszor elhangzott itt.
gamer365
"Az április hatodikán érkező frissítés lehetővé teszi majd, hogy USB flash drive-ra, vagy külső merevlemezre helyezzük át profiljainkat, mentéseinket, demóinkat, és mindenféle egyéb tartalmainkat. Legfeljebb 16 GB-os háttértárral rendelkező eszközöket használhatunk, méghozzá egyszerre legfeljebb két darabot, az Xbox 360 menüjében pedig beállíthatjuk, hogy a rendelkezésre álló helyből mennyit szeretnénk majd használni konzolunkkal." -
dunc
nagyúr
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Igen,ha az van akkor oda.
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB.
üzenetére
Tök mind1! Mert az USB-s kütyükre nem lehet majd másolni játékot! Egy részt mert az MS nem akar magával kiszúrni, meg nem lenne elég gyors
-
MeszarosB.
tag
Sziasztok.
Hatalmas gondban vagyok épp.
Van egy árkád gépem,HDD-m nincs,viszont most jön ez az áprilisi dolog.Na de külső vinyóm sincs,csak egy 8 gigás pendrive-om.
Az érdekelne,hogy mekkora a TES IV telepített mérete Ko9,és SI-vel együtt?Mert eddig ahol ilyesmit olvastam,sehol nem írták le egyértelműen.Kérdezhettem volna Obli topikban is ,tudom,de nem akartam égni a boxos verzióval a sok PC-s között. 
-
dunc
nagyúr
Halo3 OSDT multi rendszerét nem értem,elöszőr végig kell csinálni egy úgymond traning részt? Valaki felhomályosithatna
Az érdekel,hogy tudok játszani sima stayert,de rankeden,és nem traningban. -
dunc
nagyúr
Értem ahogy gondolod,de szerintem attól még nem úgy van,szerintem ha egy adott gyártó a 10. bőrt nyúzza le valamiről az akkor is klón,legalább annyire mintha egy másik stúdió klónozna egy játékot,attól,még,hogy klón lehet jó,és attól mert egy stúdió csinálja még lehet gyenge,a DI demo alapján tetszik,korrekt átvezetők stb.
Halo3 OSDT multi rendszerét nem értem,elöszőr végig kell csinálni egy úgymond traning részt? Valaki felhomályosithatna

-
bwoay
nagyúr
hát lényegében ennyi a haszna a DI-nek, mivel boxra ilyen jellegű (legyen mondjuk adventure h&s) játék nemigen van. mondjuk a Conan sokak szerint ilyen, de én azt vallom, hogy az gy debilség. Darksiderst meg nem ismerem.
klón téma:
egy adott stúdió, designer, rendező, akármi stílusa nyilván teljesen szembetűnő egy játékban. szóval ha HK csinál egy h&s-t, akkor az HK-s lesz, ha valaki más csinál kellő kreativitás híján olyat, mint ő, akkor meg másolat. Pl hivatkozva a GTA-ra akár a Bullyra is mondhatjuk, hogy klón, holott az is egy Rockstar (sandbox) játék, és eképpen jellegzetes is. Ellenben a Saints Row... hát így látom én. -
adalbert1
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
A kulcsszó a DXVA. Amelyik film nem így van kódolva, azokat az ATI kártyák ha jól tudom egyáltalán nem gyorsítják. Viszont a CUDA képes NV kártyák azokat is. Így kb. minden nulla prociterheléssel megy egy Geforce 210 társaságában. Szintén Media Player Classic Home Cinema a lejátszó.
Hogy on is legyek : csak jó ez a Fight Night 4... Eleinte nem tetszett annyira mint a 3, viszont miután belemelegedtem a Legacy módba, egyre jobb lett... Ami kicsit vicc, hogy sokszor 3 padló után is feláll az ellenfél (mindez 1 menetben)...
-
bwoay
nagyúr
nem klón, ez is egy Hideki Kamiya játék, akárcsak a DMC. Azt persze nem vitatom, hogy kell hozzá gyomor, mint a legtöbb elborult japán címhez, de hát az már a legelső trailerekből kiderült, hogy ez valam agymenés lesz, ami nem egy széles réteget fog kiszolgálni.
heihachi:
a DI-vel nem az a baj, hogy hasonló, mint a GoW, hanem az, hogy játék közben tételesen érhető tetten minden, amit szó szerint lenyúltak, ld harcrendszer, egy az egyben. -
Torry
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Várós.
Eddigi mindegyik Ghost Recon faszájos volt. -
Crazyman33
senior tag
Ezt skubizzátok:
[link]Élőszereplős Ghost Recon: Future Soldier trailer
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mármint nem fog így működni!

Bannolásnál csak a játékot nem lehet HDD-ről futtatni, mentések stb. ugyanúgy működik. Winyó leszed, elad, pendrive bedug..

Az érdekelne,hogy mekkora a TES IV telepített mérete Ko9,és SI-vel együtt?Mert eddig ahol ilyesmit olvastam,sehol nem írták le egyértelműen.Kérdezhettem volna Obli topikban is ,tudom,de nem akartam égni a boxos verzióval a sok PC-s között.