-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
válasz KisApám #49713 üzenetére
Nem minden gyermek egyforma. Ez pl a fiam haverja : https://hu.wot-life.com/eu/player/nagymilan0511-519052359
Ez pedig a fiam : https://hu.wot-life.com/eu/player/Aronka2006-503941323Ő sem a legjobb és már meg is unta mind a két srác.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
sebijani1982
senior tag
válasz KisApám #49692 üzenetére
Midway-nek szólt kizárólag, amit írtam. Ő az a fórumon, aki folyamatosan és kivétel nélkül csak a pénz, a több ezüstért vehető lőszer, és úgy egészében a WG ellen nyilvánul meg.
Mindenkinek vannak frusztráltabb írásai, de a többségnél ez kb 5-10% a hozzászólásaiban.
Midway fórum-/tanktárs viszont 95%-ban a játékban MINDENKI számára biztosított lehetőségek ellen tesz folyamatosan negatív megnyilvánulásokat.
Ha ő nem használja ezeket, rendben! De ne várja már el, hogy mindenki kizárólag önmagát küldje térdelő állásba az RNG-Lepattanó fallosza előtt ezért.Két - három több ezüstért vehető lőszer szerintem mindenkinek belefér. Ha pedig ennél többet tesz be valaki, akkor használja ügyesen, hogy ne menjen negatívba a meccs végén.
jr1994
Tudom-tudom:
DON'T FEED THE TROLL!Igyekszem
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
válasz KisApám #49681 üzenetére
Pedig korábban tuti, hogy fellehetett!!! Volt, hogy én is jártam ott. Kellett hozzá egy csapattárs, aki feltolt. Illetve a gleccsernél is fel lehetett mászni egy magaslati pontra A6-ban. Ott is csak egy kis hiányzott. Nyomj a smile-ra
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
szallasi007
őstag
válasz KisApám #49545 üzenetére
Kajzoo elmondása alapján 50-60 ezret, mivel a FAMEben van és esl csapatban játszik szerintem már neki fizetnek goldban és talán már a KAZNA wgl csapatból valódi pénzben is.
Linkin: valóban azért jó játékos mert havi prém fiókot vesz?
Scheff: na őt sem értem miért kell belekeverniEgyébként ha bármelyik super unikummal lezsírozzátok hogy kezd egy új acc-ot akkor én veszek egy havi prémet + 1000 goldot hogy meglássuk mire megy vele (kikötés hogy tier 8 alatt nem statpadderkedik)
-
Dr.Én
veterán
válasz KisApám #48616 üzenetére
Ahogy én is megfigyeltem mint ellenséget, az jött le hogy a WG megint egy nagyon jó Prém tankot adott ki...
Tipikusan azt a taktikát várja el.. hogy lövmnk egyett vele..majd vissza fedezékbe míg tölt.. majd újra...igaz mellé brutál páncélt is kapott...[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
jozefgucci1
addikt
válasz KisApám #48417 üzenetére
Nekem is szenvedős volt az SPI C ,de a Ru miatt megérte . A Ru brutál jó álca és töltésidő jellemzi és még ugye emellé jön a mozgékonysága is .Eleinte én benéztem , hogy hátrafelé nem tudom úgy a csövet lhajtani és ez megtréfált párszor.
Szerintetek mennyi xp kell majd a mostani T8 könnyű tankokba , hogy meglegyen majd a T10 egyből ? Úgy 200K elég lehet ? Szépen lassan húzom az összesbe az xp-t ,de elég lassan haladok , mert ha lehet csak SH-ban tolom velük
Apropó SH-CW . Más klánokban hogy van a CW tankok kötelező festése ? Nálunk Vteps még az E100-ra is rá kell raknom a festést , mert külömben dá-dá van , pedig nettó faszság egy HT tankra .
H1mpi :
Végighúztam a francia arty ágat és bár a T10 BC-t nem vettem meg ,de szerintem a T9 jobb mint a nyolcas. Sajna én barom visszavettem a nyolcast a CW-k miatt és 4.Skilles legénységgel is olyanokat lő mellé-alá -fölé hogy csak lesek.[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz KisApám #47815 üzenetére
Tényleg Jóska? Nem mondod hogy replay fájlból van? .....
A videón szereplő vados gyerek a szememben egy mocskos csaló, kész. suxikanak meg köszönet hogy felrakta az összehasonlító videót, Ennyi.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
zodo
nagyúr
válasz KisApám #47774 üzenetére
Nem vettem a szívemre mert ha top playerek, wn8 féltők, stb megtehetik akkor én pláne megtehetném.
Jól látni ki kempelt, hát a lightok.Amúgy igen erre az idézetre gondoltam csak eddig nekem se tűnt fel (ez a mocskosság) és a kép is lemaradt abból a hozzászólásból de jól látni külső nézetből hogy szétrepül a szikla holott belső nézetből ismét a Tiger II hasa alján a kereszt.
Szerk:
2. Naydin medálom
Szegény patton még nem fullos és kb végig bázis védtem aztán az egyedül maradt clicker csak kikapott a térkép másik oldaláról.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz KisApám #47670 üzenetére
jó, akkor így:
pénz=gold=kredit=gold lőszer.
A lényeg, hogy aki nem tudja kigazdálkodni, az pénzért tudja megvenni a gold lőszert. Természetesen nem kötelező, van más út, de nem mindenki akar prém tankokkal vagy low-tierekkel farmolni a játékidejében.
És persze a free XP-ből Crew XP is váltható, ami - közvetetten - megintcsak javíthatja a statokat.
De azért még én se mondanám pay to win nek, csak ha kérdezed, ezek az utak léteznek a statisztika minimális kozmetikázására pénzért.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz KisApám #47667 üzenetére
pénz=gold=gold lőszer=nagyobb százalékú átütő találat. Nyilván máshogy is lehet goldot szerezni és egy igazán jó játékosnak nincs is gold lőszerre szüksége a jó statokhoz, de a többségnél ez azért igaz lehet.
pénz=free XP= megúszod a stock állapotú kínlódást.ezt tudom elképzelni, de ezek nem fognak egy piroskát se narancssárgává tenni.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
galervin93
addikt
válasz KisApám #46473 üzenetére
Miután a lövegirány jelenleg is benne van a játékban, biztosan nem az (ha csak nem szedik elő azt az érvet, hogy akkor még nem volt benne és annak minősült... de van egy olyan érzésem az jogilag nem állná meg a helyét).
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
KisApám
addikt
válasz KisApám #44661 üzenetére
M4 Improved QuickyBaby "teszt".
3 csata:
1. TOP TIERként (5 db TIER V, a többi TIER IV és 2db TIER III) 30 lövés, 22 találat, 16 átütés
2. TIER VI-os csatában - 20 lövés, 17 találat, 9 átütés
3. TIER VII-es csatában - 25 lövés, 18 találat, 9 átütés - 2015. novemberében NEM volt TIER limit? Vagy a tanks.gg nem jól tudja, és mégsem TIER limites? Akkor katasztrófa... 92 mm átütés...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
lacibacsi
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz KisApám #44608 üzenetére
M103-al sebeztem majd 4000-et az ellen T32 először goldal lőtt, mivel 3x pattant átváltott HE-re. Sebzett összesen 150-et rajtam, majd kicsontoztam és amikor 4-en estek rám beírja, hogy végre meghalt ez a noob.
Ilyenkor elgondolkozom, hogy ezt tényleg komolyan gondolja? Elképesztő magas szinten van az óvoda a WoT-ban most.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
lacibacsi
addikt
válasz KisApám #44566 üzenetére
Én is gondolkodom rajta. Nekem valami pénzkereső kellene a JT88 mellé. Az FCM50t-n gondolkodom nagyon, meg ezen az FV-n. Legénységképzés abszolút nem számít, kizárólag a kredit termelés. Dönteni kellene közöttük....
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
galervin93
addikt
válasz KisApám #43177 üzenetére
Lehet hogy az első kettő esetről tudja, hogy rng (lesz az még "pluszos" is), az utolsó pedig a saját hibája? Tudja hogy feleslegesen idegeskedik, szidja a végét, erengét, serbet? Lehet hogy jól csinálja...?
(igen)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
törölt tag
válasz KisApám #43095 üzenetére
Amikor már csak ő volt életben, megadtam a pozícióját az ellenfélnek, de azok azt hitték hogy szivatom őket.
Az még nem csataszám.
Reggel tettem ki egy gyöngyszemet.
A muksónak 22323 csatája van csak Hellcattel.
Fullgold üzemmódban752-es átlagsebzést tudott összehozni vele.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz KisApám #43078 üzenetére
24?? Legfeljebb ha beleesek a szakadékba... Ennél a TD-nél a látótávolság a fegyvered. Amíg nem spotolnak fel, addig te lehetsz a "jani", de ha meglátnak, akkor már késő futni.
(#43079) +SoulRiever-: Magasabb tierben én sem megyek fel oda, de BT3-5-ben azért még meg lehet kísérelni. Persze szigorúan csak TD-vel. Az a halálom, amikor közepes, meg nehéz tankok másznak fel oda, maguk sem tudják, hogy miért.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Departed
őstag
válasz KisApám #43005 üzenetére
Semmit, de ők jól akarnak szórakozni mindegy a szerver. Nagyon sokan FPS-nek tekintik a játékot ahol minden találat sebez. Ezen lehet javítani a gold használattal. Meg azon hogy WG szanaszét pontatlanította/pontatlanítja a játékban a lövéseket, mert csak a pénz számít nekik.
Na mindegy én lassan 3 hete nem játszom vele, és nem hiányzik a soksok frusztráció amit WG és jópár játékos közösen a játékba épít.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
kchryss
veterán
válasz KisApám #42924 üzenetére
A wotinfo-s kommentáradatot be sem mertem linkelni úgy elfajultak ott a dolgok. Scheff nem hiszem hogy ilyen reakciókra számított egy teljesen ártalmatlan interjútól.
Ez a "Igen... győzelem minden áron. Ez a leggusztustalanabb hozzáállás." hozzászólás egyébként egy érdekes morális kérdés mentén alakult ki. Valaki nehezményezte hogy egy unikum streamer csak úgy kilőtte a gyenge képességű artysta csapattársát élő streamben. Erre reagálva valaki megvédte a streamert hogy ha ezzel a csata a győzelem felé mozdul el akkor megteheti ezt. Na és erre született válaszként a fent idézett mondat.
Ez egy érdekes kérdés hogy erkölcsileg hol van a határ mit lehet és mit nem lehet megtenni a győzelemért. Egyrészt elrontod 1 ember játékát (bár lehet nem is ember hanem bot xD), de megmented 14 másikét. Másrészt honnan tudod hogy valaki biztosan hátráltatja a csapatot ki vagy te hogy ezt megítéld és a wg által is szankcionált módon elimináld őt a csatából.
Én azt vallom egyébként hogy csak úgy stat alapján senki ne tk-zon senkit a csatában. Az persze más kérdés hogy a streamer tényleg csak stat alapján döntött így vagy ami valószínűbb hogy volt ennek más oka, előzménye amit az esetet felhánytorgató nem vett észre.
Egyébként prohardveres fórumtárs írta az ominózus mondtatot ami az előzményeket nem ismerve tényleg elég hülyén veszi ki magát, de ha valaki ismeri az előzményeket akkor azért lehet interpretálni hogy mire gondolt. Szerintem nem volt szerencsés hogy Bingisz egy mondatot ragadott ki.A kommentáradat egyébként kincsesbánya annak akit érdekelnek a társadalomtudományok. Tökéletes rajza a mai magyar társadalomnak. Prohardveres vonatkozások is vannak, megemlítik benne Diegho-t, illetve Diarmand mester is színre lép.
Akit érdekel annak jó olvasgatást: Interjú egy unicum játékossal: DNASH (by MrScheff) -
szbalogh
addikt
válasz KisApám #42717 üzenetére
Jaja, visszakapcsoltam a csetet Egy emlékezetes eset volt, amikor egy Skoda T 24 makogott, a meccs elején, hogy "arty- leave the field!". Aztán 3 killt meg legtöbb sebzést csináltam a Priest-el tier 5-ben Szoros volt a vége tehát igencsak kellettem a győzelemhez.
joergie: de szeretek artyzni
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz KisApám #42713 üzenetére
Hehe, nekem be sincs már kapcsolva az xvm. Azért 60%wr-t tartok még mindig 1500wn8-al Mondjuk az elég gáz, hogy a Priest-el 1000-1500 dmg-re 2-3k wn8-at ad a Sexton I-el meg 800-900-ra 4-5ezret....
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
mcwolf79
veterán
-
Szepi1979
senior tag
válasz KisApám #40476 üzenetére
A 16 működő T-72-ből kivittek négyet gyakorlatra. Derék dolog.
Eközben lengyelországban: [http://www.haborumuveszete.hu/minden-ami-lo/lengyelorszag-modernizalja-leopard-2-eseit
“ nem kell mindig nyerni “
-
Enzolord
addikt
válasz KisApám #39289 üzenetére
Akkor már 2-2 pálesz van, Én vállalom a Virkir, meg az Emre adagját is, szóval eddig 6 stampónál vagyok, már csk sört kell vinnem.. Kiváló..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz KisApám #39228 üzenetére
(#39230) MinionFlasH Tegnap annyira jól adta, hogy 15 csatából 0 aranyat szereztem..
Pedig prémem is van, nem értem ezt..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
-
jozefgucci1
addikt
válasz KisApám #35363 üzenetére
Ha van felesleges 60K akkor persze ,de szerintem nem éri meg csak a WOt miatt . Az adatlapomon szereplő géppel akadás mentesen játszom HD ban és teljesen elégedett vagyok a futással . BF4-FC4 van a gépemen még és persze azok is zökkenőmentesen mennek .Ennyi pénzért annyi minden mást lehet venni ami időtállóbb .
-
grizlisandor
veterán
válasz KisApám #33289 üzenetére
Én is a csajra gondoltam!
Nem tudom milyen lesz fullosan a LeoPTA, de csak lövöldöztem és a végére lett 4,5k dmg, azért jobb a 400as puszikat osztogatni T9-ben a 180asok helyett, jöhetne a torony, hogy javuljon a töltésidő... Vertistabit+célzásgyorsítót is kell szereznem rá, mert siralmas, mire odaszűkülök valamire lemegy a nap!
-
mcwolf79
veterán
-
-
h1mpi
félisten
válasz KisApám #30791 üzenetére
Igen. Ok, hogy elrejted az alját, de lősz egyet 240 dmg és felspotolódsz. Majd a meccsenkénti 2-3 arty szétszed mintha ott se lennél. A Sima Jagdtigerrel odapakolok egy 600-at és kb. fele annyiszor spotlódok fel.
Ugyanaz a legénység van benne és minden álca egyéb dolog megegyezik.(#30792) meunier:Én már csak gyors tankot vennék. Nem rossz a Löwe, ha sok a láma pattanak a tornyáról és 2K dmg-nél már sokat hoz, de borzasztó lassú. FCM 50t-ben gondolkozz. Igaz, hogy papír, de jó pen, 6 seces reload és gyors mozgékony.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
mcwolf79
veterán
válasz KisApám #30753 üzenetére
Kedvezmények
2X-ES LEGÉNYSÉGI XP MINDEN CSATÁBAN
50% KEDVEZMÉNY A FOGYÓESZKÖZÖK ÁRÁBÓL
25% KEDVEZMÉNY A FELSZERELÉSEK ÁRÁBÓL
KüldetésekI Want My Booster #1CélNyerj meg 15 csatát úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodbanJutalom
3 db Nagy javítókészlet
Elérhetővé válik a #2-es küldetés
Korlátozás
Normál (random) csatában
Tier V+ járműben ülve
1x teljesíthető
I Want My Booster #2CélGyűjt össze 15.000 XP-t úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodbanJutalom
3 db Nagy elsősegélycsomag
Elérhetővé válik az "It Is Mine!" küldetés
Korlátozás
Normál (random) csatában
Tier V+ járműben ülve
1x teljesíthető
It Is Mine!CélNyerj meg egy csatát úgy, hogy a top 5 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodbanJutalom Személyes tartalék: +50% free XP (felhasználható szeptember 1-ig)Korlátozás
Normál (random) csatában
Tier V+ járműben ülve
2x teljesíthetőIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KisApám #30573 üzenetére
Nem szoktam csak ha sertegetnek es ekkora az arcuk...neha elhuzza a random...
Ha ott vagy egy ellen mellett es megjelenik a lefele villogo nyil, elhuzol vagy kockaztatpd hogy meghalsz es az ellen kap egy medalt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jr1994
addikt
válasz KisApám #30577 üzenetére
Amikor iskolabusszal 2100-ról egylövéseztem egy 50B-t, majdnem akkorát üvöltöttem mint meccseken
Szerk: kipróbáltam laptopon az AW-t, nem kellett volna minimum grafikán 14 fps eléggé wot klónnak tűnik de meglehet benne az x faktor. Remélem az early access nem géphez hanem accounthoz van kötve, az asztali gép legalább egy fokkal erősebb.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KisApám #30550 üzenetére
Az a barom tette a dolgát. Közel voltál.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla