Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz KisApám #13908 üzenetére
Ennyire gyengék vele a játékosok? Szép eredmény, de egy T7 TD esetében általában jóval több kell az ászhoz.
Mondjuk a kis csővel egyelőre én is pihentetem a garázban, Sajnos az utolsó centig be van osztva a fee xp-mRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Dobi 562
addikt
válasz KisApám #13971 üzenetére
Pedig pont írni akartam, hogy meghekkeltem az ő gépét is.
Ma egy srác lecsíterezett mert amikor ő játszik akkor laggol a játék lövéskor, miután meghal fut rendesen. Írtam neki, hogy meghekkeltem a gépét és el akarta kérni tőlem a hekket.
----------------------------------------------------------------------------------
Valamelyik nap egy másik játékos kérdezte, honnan tudjuk hol volt az ellenfél (xvm mutatta meg ugye), neki is írtam hogy hekk. Ő is megkeresett privátban, hogy adjam neki is oda hekket.[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz KisApám #14078 üzenetére
szerintem ne nevettesd ki magad még jobban ...
egy példa OBJ704
papíron 120 mm a páncélja, ennek ellenére tier X - es tankok lőszereit, akár gold - ot is képes pattintani ... akkor azokkal mind kicseszik a WG ?
szerk:
Ahogy nézem, nincs beállítva, sajna... beikszelem...ezen senki nem lepődött most meg ...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz KisApám #14095 üzenetére
GOLD-ot meg nem akarok költetni, a SKILLek "átváltásakor",
creditet sem, mert akkor mehetek megint min. 100-200 csatát,
hogy az átváltáskor elvesztett %-okat visszatornázzam, ezt NEM akarom.Hát pedig a parancsnokon át kell majd váltani, ahhoz hogy érjen valamit a BIA, akkor hogy is van ez a dolog, hogy nem váltogatok? Amúgy a BIA venti nélkül full haszontalan szerintem.
De aztán, hogy mit csinálsz a skillekkel az mondjuk nem érdekel, annál könnyebb lesz téged kilőni ha szembe kerülünk egymással.[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz KisApám #14149 üzenetére
Valószínű a stat mod egyik script fájljával van probléma. Tegyél fel külön egy másik stat modot, nézd meg azzal. Melyik modpack van fenn nálad, illetve azon belül melyik stat mod, mert azt viszont ki kéne szedni belőle előtte. AcélFal Session Stat Exel Mod
-
-
Enzolord
addikt
válasz KisApám #14182 üzenetére
Hidd el, az is csak úgy pattog...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
válasz KisApám #14353 üzenetére
Az fcm pak lila szintjét 750-re ! lőtték be. A kék 600-tól kezdődik. Elmebetegség. Ez egy célt szolgál, kiütni még egy húzó tankot, mert egy tier3 tanknak ilyen szintet belőni elmebetegség.
A te átlagod 568, azaz még a kék szintet se hozod vele. Érdekes, hogy nekem is kb ugyanannyi, 558, a tapasztalat is hasonló 657-658, úgyhogy szerintem kb egy szinten vagyunk vele, annyi, hogy te kb 2x annyi csatát mentél vele.
Jó, az igaz, hogy az átlagban benne van az összes csata, amikor még csak ismerkedett vele az ember, amikor elszállt a net stb stb..
Csak azt akarom mondani, hogy az utolsó 100 csata biztosan mindenkinek erősebb, mint az első 100.
Ezzel együtt is a 750 átlagot nagyon nehéz hozni vele, vannak kiemelkedő csaták, amikor simán akár dupláját is sebzi az ember, de átlagban már nem könnyű ezt a szintet hozni.
A wn6/7-t tényleg jól lehet húzni ezzel a tankkal, csak akkor meg a wn8 szint csökken le keményen.
Persze a wn8 sem csak és kizárólag a sebzés, nekem 2003 a wn7 vele és 1922 a wn8 ezzel a teljesítménnyel.
A wn8-t egyébként szerintem a TD-k húzzák mocskosul (nem reprezentatív, de nekem az első öt):
FV183 (2710), WT auf PZiv(2506), jpanther (2505), borsó (2382), obj263 (2341)Illetve nekem még a panther (2416) van a lila sávban. kb >2350
A tiger nálam nem szerepel jól, de szerintem inkább a régi csaták miatt, ahol nem tudtam vele normálisan menni. Az utolsó 40-50 csata már valószínűleg lila lenne, mert 1500-2000 sebzést szoktam vele hozni, de tényleg csak az elmúlt pár hétben, mióta visszavettem és újra játszom vele. A korábbi kb 200 csata sokkal gyengébb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz KisApám #15259 üzenetére
Csak azért is lefraggelték az összes tankot amit lőttem nehogymár halonenem legyen mind2 csapat volt 1 db 3os (nálunk én) és 1db 4es, a többi min 5ös de sajnálják tőlem a halonent. Retkes tomato noobok rajtam kívül mindenki piros volt
Beszéltem pár klántársammal és nekik is jó szar az MM...ráadásul elmúltak 20 évesek és hangjukból ítélve már sírásközli állapotba vannak ahogy mélyen belül én is.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Mister_X
nagyúr
válasz KisApám #15266 üzenetére
Csak tudnám ez miért b*ssza föl egyesek idegeit ennyire. Megtetted ami tőled telt? Igen. Sebeztél rengeteget? Igen. Jó a WN értéked a sok vereség után is? Igen. 50% környékén maradt a WR-ed? Igen.
Érdekes, hogy a WoT-ban mindenki csak veszít és senki sem nyer, ez is biztos valami featue
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tomi0703
addikt
-
jr1994
addikt
válasz KisApám #18280 üzenetére
Ja. Klánnal mentünk hárman, minimum 70% győzelem lett. Baromi jól fejlődik a legénység.
(#18261) dfsz34: neked pedig köszi. Azért az biztos hogy a harmadik sor már elég jól fog állni, szóval szerintem elfér a BiA. Nem fog hiányozni semmi fontos.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Drenadar
veterán
válasz KisApám #29784 üzenetére
értem értem hogy mire gondolsz, tehát a mostani helyzetek, amik előfordulnak ezek egyáltalán nem demoralizálják a "gyengébb" játékosokat, mikor 20% esélyt jósol az xvm, mert egyik oldalon kb csak zöldek vannak a másik oldalon alig egy két narancs meg egy sárga?
(tudom, hogy ezeket a meccseket is meg lehet nyerni, csak nagy mák kell hozzá... tudom... de nem ez a jellemző)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KisApám #29788 üzenetére
Lehet nem a WN8at kellene nezni hanem a WG sajat szintmérőjét, a személyes értékelést. Tud difi lenni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Departed
őstag
válasz KisApám #30242 üzenetére
Hát ez kész...a franciáknál nincsenek ügyes játékosok hogy magyar profi visszajátszását rakják fel? Érdekes volt látni/hallani.
A WZ-111 csata is nagyon szép volt, meg az is szépen látszott belőle hogy erre a pontra kell eljutni: átérezni hogy az ellenfél tankok csak célpontok amiket egyre kisebb arányban irányítanak ügyesen játszó emberek akik legalább az alapokkal tisztában vannak. Brutális felhigulás van az egész WoT-ban, mintha a rossz játékosból egyre több lenne a jobbak meg inkább elhagyják a játékot.
Mondjuk én is elsősorban csak Domination-t játszom a nyáron pihenésként két nyaralás között. Ott még inkább nem nagy szám topsebző lenni újra meg újra. Statpaddingnak meg nem nevezhető abban játszani, nem számít a statba.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Enzolord
addikt
válasz KisApám #30242 üzenetére
Nincs meg emberi nyelven, mert így rohadt irritáló..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz KisApám #30257 üzenetére
-
Drenadar
veterán
válasz KisApám #30271 üzenetére
de nem úgy van, ha most veszel még egyet és beváltod, akkor a tank árát kapod meg meg a többi cuccot ami jár hozzá? 6K-ért nagyon megéri annak, akinek már megvan, elég olcsó gold
ha már nem így működik sorry, de akkor nem értem miért írta itt előttem kolléga hogy már 4et beváltott
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Suzuki topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Linux Mint
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest