- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
wwenigma #31873 üzenetére
Ez már az EU community lusta hozzáállása. Viszont a te linked is hivatkozik a játék szabályzatra, amibe beletartozik az is amit linkeltem.
(#31875) h1mpi: Ahha igen, de csak az ESL-ből.
A játékból csak egy hétre, még májusban azt hiszem.
Szerencsére előtte jól betáraztam goldból, szóval még nincsenek problémáim. De nyár végén megcsinálom én is a rehabot. Tiszta vagyok, már randomban se használok modokat. -
gardzser
csendes tag
válasz
wwenigma #31660 üzenetére
Elég régóta olvasom a fórumot és ritkán szoktam hozzászólni dolgokhoz.
Az akire te azt mondod hogy stathuszár eléggé ért is a játékhoz.
Rendszeresen vezet CW-t illetve 8-as 10-es SH-ot nem is rossz eredményekkel.
Nyugodtan megnézheted a Wot-Life.com oldalon az én statisztikámnál mind a CW mind a SH győzelmi arányt amiknek nagyrészén ddt500 irányított.
Játékos nevem: Archman_1Tegnap is volt 2 CW amit az ő irányítása alatt megnyertünk 15:4-re és 15:1-re. Ezt csak azért írom mert ezt még nem mutatja az oldal.
-
szallasi007
őstag
válasz
wwenigma #31608 üzenetére
Te látod amúgy amit leírok és fel is fogod vagy ahol felb@szod magad ott megállsz és írsz?
Leírtam, artiztam, kurva unalmas, klikkelek meghal vagy felére csökken az élete "szar" artival is simán lehet normális wn8-at produkálni normális win rate mellett (Diegho féle wn8 most nem téma) és igen OP AZ ARTY.Lentebb is írták a baj az artik kiszámíthatatlanságában és találat esetén azok kurva nagy sebzésében rejlik, és az hogyha arti map van (az esetek 90%-ában) akkor ha a te csapatod artiainak kedvez az rng ti nyertek ha a másik csapaténak akkor meg az a csapat. Ha nincs arty akkor meg a játék élvezetes nem kell attól tartanom hogy az esetenkénti 3 arti elől hogy álljak, mert igen tudom az arti a kempereket szedi ki.......
Mindegy igazából, jó játékot és nem zavar hogy artizol csak nem tudom megérteni. Mondjuk a pro klánok keresnek pro artisokat
-
jr1994
addikt
válasz
wwenigma #31608 üzenetére
Tudod én és gondolom a többiek is, nem azért utáljuk az artykat mert néha kilőnek. Azért mert rájuk igaz a legjobban ami azon kevés dolog között van amit kimondottan utálok a játékban: 25% RNG. Csak tank esetében általában "mindössze" annyi hogy mondjuk 390 alfával benne hagy a 330 hp-s ellenfélben 1 hp-t, artynál ez gyakran úgy néz ki hogy: full beszűkülve álló tankra egyszer 500 sebzés, egyszer 1500 sebzés. Vagy el se találja. Pedig ugyanoda kattintasz.
Tankkal sokszor van 20 lövésem egy csatában, artyval meg típustól függően max 10-12, de az már hosszú csata, az átlag inkább 5-6. És ott ha nem adja, az nagyon érződik, és fordítva is.
Tapasztalataim szerint sokszor tényleg nem igazán tud érvényesülni tankkal az aki szeret artyzni. Mondom ezt úgy hogy ha nagyon nem megy tankkal, néha beülök az Iskolabuszba, és ha RNGesus is úgy akarja, törlesztek, de kegyetlenül
-
szallasi007
őstag
válasz
wwenigma #31595 üzenetére
"Nem védjük az artykat hanem rohadt unalmas hogy gyalázzuk a másikat mert arty-val tolja. B+, a jatek resze ha tetszik ha nem" - nem az a baj hogy vannak benne hanem az hogy órási kamu, nincs benne ráció mikor mit találsz el és konkrétan egy 3 fős arty szakasz mindenkit mindenhonnan kilő. Gondolom hogy új lesz a dolog de a hivatalosan szar nem tudok hová beejteni artival is elég ha egy kis emelkedőre felállsz konkrétan BÁRHOVÁ BELŐSZ.
"Nem pénzfeldobas mert sokmindentol fugg hogy sebzel e ott ahol akarsz, a random mellett..." - te melyik játékkal játszol ember? mitől függ? ellövi magát - tölt, addig mozog, húzod rá az egeret elszámolsz közbe 9ig majd megáll - lenyomod a bal klikket és csókolom. de nehéz istenem. RNG köv meccsen meg nem adja és szopsz, huh izgi
"Hagyjuk mar hogy barki nagyobb arc mert light/med/heavy-vel megy, mindnek vannak erossegei es gyengesegei, mindhez erteni kell valamilyen szinten. Ha nem, akkor ugyanottvagy egy artival mint egy IS3-mal az első sorban - kiszednek seperc alatt es nullas kör. Nem csak odaszűkülök barhova es klikk..." - te melyik játékkal játszol ember? mit kell csinálni az artival mond már meg, beállsz az x db alap arti helyre beszűkülsz és lősz. Ebben mi is a nehéz, ja tudom több xp kell a tizes artikhoz.
"Az ami biztos hogy sík hülye akit bever az arty és sír a szája hogy mocskosnoskillclickerlownoobsiemka, mert csak azt latja hogy garázsba küldöm de hogy elotte mi volt..." - valaha mentél már 2 e100 és egy jp ellen mondjuk is-7-el úgy hogy hülyére szopatod őket aztán jön a nagyokos arti banda ami legalább 2 t92 meg egy conq gc és amit addig tettél szétb@ssza.
"nem az a feladatod hogy a full hp-s heavyket cirógasd hanem a nyitott TD-ket ápold le" te most ez komolyan mondod ember? mivel cirógatsz te artival? mondj egy artit tier 8 felett ami nem 600+ sebzést oszt ki?
na jó játékot
-
Diarmand
senior tag
válasz
wwenigma #31595 üzenetére
Hawwer olvasd el újra mit írtam, mert elsőre nos, nem sikerült
Azt írtam, hogy unalmas vele a játék. Nem azt, hogy nem megy, nem tudom hova álljak, mit lőjek, hova lövök be, hanem azt, hogy unalmas. Meg hogy két klikkelés közt azt kell bámulnom, ahogy a csapatunk elhullik a rákba, mert nem valami igazzy tankkal jöttem be
(#31598) ddt500hu Figyeltem, nem tanultam meg
-
szallasi007
őstag
válasz
wwenigma #31589 üzenetére
Szia,
nem akarok veled összeveszni de mi olyan nehéz az artizásba? Abszolút coin flip a dolog, vagy betalálsz vagy nem, ahhoz meg tényleg nagy ész kell hogy belőj oda ahol van mit sebezned.
Meg akkor nyomod meg a gombot mikor tudni fogod hogy a célpont célozni fog. 1700-as wn8-am van a szar orosz hetes artival meg 57%-os winratem vele, de konkrétan meguntam hogy az egyik csatában minden talál a másikban meg lóf@sz. Az meg hogy valaki megmagyarázza hogy az arti fos és csodálkozik hogy de hát én odarántottam és nem adta....... hagyjuk már szűkülsz bal egér gomb és köszi.Tényleg nem bántásból de küld már el a wotos nicked mert az a sejtésem hogy konkrétan te csak artival szeretsz klikkelgetni amit vagy ügyesen csinálsz vagy nem, de hogy más tankokkal életképtelen vagy szinte biztos.
Ha esetleg megsértődtél akkor gg de engem roppant zavar ez a védjük az artikat mert azzal milyen nehéz játszani amit itt tolsz hetek óta. Ha más nem akkor tölts már fel legalább 50-60 arti replay-t hogy megtudjuk milyen is az arti élet.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #31328 üzenetére
A WN8 is marhaság.
Ha valaki top heavyként elbújik, és összesniperkedik a csata alatt 4000 WN8-at, nem sokat tesz a győzelemhez, mert ha a végén a nyakába esik 5-6 ellenfél, akkor simán ledarálják.
Persze a végén nem ő a hibás, hanem a többiek.Egyszer Dieghoval voltam csatában Prohorovkán.
Ö top heavyként, WZ-111-el csinált 3 killt, és majd 1000 sebzést, a vasúti átjárónál.
Én e-25-tel a az út mellett 4 killt és 3000 sebzést, miközben két cspattárssal ledaráltuk az ellenfél csapatának felét.
Mivel a csapat zöme félbot, világvégéről sniperkedő balfék volt, ezért simán buktuk volna a csatát, ha nincs ott Diegho, hogy megakadályozza a befoglalást, és spottoljon a nyomiknak.Abban a csatában (csodálatos, sebzés alapú) WN8-a gyenge lett, pedig ő hozta le a csatát.
Másik példa:
Tegnap belefutottam egy 13%-os esélyű csatába Karélián.
A csodálatos lila statú 13 90 szakaszunk úgy döntött, hogy ők sniperkednek (hadd nőjön a WN(), és meg is lett az eredménye.
Az ellen tomato scoutja felspottolta őket, és fél perc múlva már mindhárom a garázsban volt.
A csatát persze buktuk, mert az ellen scoutkai tudták a dolgukat, és szerencséjükre, a csapattársaik is lőtték a spottolt célokat.A végén az egyik csapattársunk le "Suicide siemkázta" őket, mire a másik: Ezek rosszabbak, magyarok!
-
Bingisz
addikt
válasz
wwenigma #30872 üzenetére
Nem tudom honnan veszitek ezt a dolgot, mert amúgy a Wagaming West csinálja az Xbox One verziót.
-
lacibacsi
addikt
válasz
wwenigma #30656 üzenetére
Jagdtiger 8,8-t csütörtökön szereztem meg. Tegnap estig 72 csatát mentem vele. A legénység 1+87%-os skillen van, úgy, hogy 75%-kal tettem bele őket, ám az is igaz, hogy a hét végén emelt szorzó volt a legénységre. A 72 csata alatt megkerestem az ISU-152, T25/2, T25 AT árát legénységképzéssel és kifejlesztett modulok megvásárlásával együtt. (mj.: prémium fiókkal) Ez azt jelenti, hogy kb. 5 milliót kerestem vele tisztán úgy, hogy a WR-em valami borzalmas (43%), köszönhetően az első 15-20 csata botladozásainak. Ha felhúzom a győzelmi arányom, akkor még szebb számok jönnek majd...
Az eddigi fő pénzkeresőm a SU-100Y volt, de úgy érzem nagyon jól döntöttem, amikor lengyel barátunktól vettem egy kódot. Aki nem irtózik a fixtornyos lomha jószágoktól, annak kötelező darab a JT8,8. Szerintem...
Ja, és tegnap Siegfried Line-on sikerült olyan jól helyezkednem, hogy a védők csak a tornyomat tudták lőni. A csatát elveszítettük, engem kilőttek, de majdnem dobtam egy hátast amikor láttam a felfogott sebzésem: 4820 dmg!! Kár, hogy erre nem jár XP vagy kredit.
-
KisApám
addikt
válasz
wwenigma #30552 üzenetére
Maradjak a TD előtt és lövessem ki magamat, mert az az édi arty pont éppen azt a TD-t szeretné meglőni, ami már 1 lövéses és SAJÁT tank van mellette!
Jó játékos lehetsz...
(#30559) wwenigma
TE tényleg nem vagy norma...
Mindan SAJÁT tank NEHOGY már az ellenséges tank közelébe merjen menni, főleg ha az már 1 lövéses, mert az CSAKIS az artiké...ööööööööö... hát perszeeeeeeeee....Ha játszol artival, remélem az ellenfélnél leszel, és röhögve fogom nézni, hogy lövöd kifelé a saját játékosaidat, mert egy ellenséges tank mellett voltak...
-
diegho
nagyúr
-
MinionFlasH
senior tag
-
-
h1mpi
félisten
-
Szepi1979
senior tag
válasz
wwenigma #29386 üzenetére
Ezek nagyon érdekes grafikonok. Ilyen van? Ennyire egyenletesen fejlődik valaki?
A Top magyar klántagok viselkedéséhez annyit fűznék hozzá, hogy ott is emberek játszanak akik a nevük után szereplő klánnév miatt mindig a figyelem középpontjában vannak, jó játékot vár tőlük mindenki, ezért stresszes lehet a játék. Könnyebben előjöhet belőlük az indulat is. Sokszor megtárgyaltuk már, attól hogy valaki jó játékos nem biztos hogy jó ember is. Nem szentek. Egy klánnak jó játékos kell, nem udvarias paradicsom. Ez van, a cél szentesíti az eszközt.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
wwenigma #29372 üzenetére
Tiger P frontja kemény tud lenni, viszont a kupolája jó nagy, igaz gondolom az IS elég pontatlan?!
Nekem hasonló élményem mikor legyalultuk himmelsdorf hillt, full hp-n nyomultam E-75-el a foglalókörhöz. Akkor összetalálkoztam először VK bécivel, aki ugyszint full hp-n volt...
kettőt lőttem az alsó lemezére, míg felfogtam, hogy valami nem stimmel. Egy becsület kupola sebzést bevittem, és könnyes búcsút vett tőlem!
-
galervin93
addikt
válasz
wwenigma #29372 üzenetére
Én a minap adtam el az IS-t, egyszerűen olyan rosszul ment vele a játék, hogy az hihetetlen. Pedig jó tank, sokan jól játszanak vele, nekem nagyon nem ment. Bármi belő, ágyú arra visz, amerre ő akar... Ezervalahányszáz(=pofámleszakad) átlagsebzéssel nem kínzom magam tovább. A KV-3-mal a végén magamhoz képest már jó átlagom volt (1400-1800 körül mozogtam, két csillag is lett e csőre). A Stug HT-15-höz a KV-4-et fogom megvenni holnap, csak kell egy kis free az ágyúra. Ha már lassú, legalább van páncélja.
A Chaffe-t is megvettem újra (már sokadjára :-D), eddig stock legényekkel csak szenvedtem vele, ha éppen benn volt a garázsban. Most beletettem az eddig meglévő két leányzót + három stock fickót, és már így is megtáltosodott. Beteg tank, nagyon tetszik. A tervek szerint jön még bele két hölgy (TD és HT-15), az ötödiket pedig önmagával fogom megszerezni, mert ez az egyetlen light-om. :-D Na az acélnővéres-két skilles hölgyekkel nagyon pöpec lesz. Utána T-37, Bulldog, hú de várom már. :-) -
-
lacibacsi
addikt
válasz
wwenigma #28981 üzenetére
Javaslom, hogy tanulmányozd az ellenfelet! Sokat segít abban, hogy ne csak karcolgatni tudjad őket. Én még elég kezdő szinten állok, de azt már én is tudom, hogy az "információ: hatalom". IS-el tIX ellen menni elég esélytelennek tűnik a dolog, de ha megtanulod a weakspot-ok helyét és az RNG is melletted áll, akkor nem lehetetlen szép találatokat bevinni nekik. tIX ellen bevitt 1500 sebzés már elegendő ahhoz, hogy ne legyen veszteséges a csata, kapjál XP-t is és még a WN8-ad is rendben legyen. Arról nem beszélve, hogy minden ilyen csatában vannak veled azonos tier-ben harcoló ellenfelek is, akiknek a kiiktatása nem kell hogy nagy feladat legyen. Persze mindezt csak óvatos duhaj módjára szabad csinálni, mert ha szemtől szemben találod magad valamelyik tIX-cel, akkor igen hamar mehetsz a garázsba...
Más: IS-3-mal van esélyem a StugIV HT-15 teljesítésére? IS-sel 4500 fölé nem tudok menni, valahogy nem akar pattintani (vagy én rontok el valamit folyamatosan). Ha az IS-3 esélyesebb, akkor rászánnék némi freeXP-t a kifejlesztésére...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Az MM működése le van írva és ugyan vannak kisebb anomáliák ,de működik rendesen. Ilyen anomália a következő .Tegnap szakaszban T43-E25 berakott T9 csatába.Persze mi ezt tudtuk , hogy berakhat szóval nem volt gond . Nálunk a topp "tank" egy kilences arty volt míg a másik oldalon egy IS8. Aztán a többi tank a túloldalon med-light volt és nálunk csak havy. Végül persze kikaptunk ,de a lényeg , hogy mi a szakaszban a Top 5-ben voltunk sebzésben. Igaz nem véáletlen írtam lentebb , hogy a T43-at szinte goldal használom . A lényeg , hogy azért lehet érvényesülni pláne ha még van szakasztársad is akivel össze tudtok dolgozni . A buldog-IS nem a legjobb párosítás sajnos .Mindkettő nagyon jó csak másra való és nem azonos szinten mozognak . Utolsó mondatodat megint csak azzal cáfolnám , hogy a nagy kedvencem a Cromwel szóval gyakran érzem és kapom azt amit írtál mégsem dőlök karóba.
-
diegho
nagyúr
válasz
Látok két T10-es képet. Egyiken az E100, másikon a két IS7 nem sebezhető szemből (IS-7 akár át is mehet) a többi tank igen. Ha nagyobbat sebzel több xp-t kapsz, ergó könnyebben haladsz előre, persze ésszel kell játszani és nem kiállni, hogy "hallottam négert keresnek. Tessék!"
-
jozefgucci1
addikt
válasz
wwenigma #28973 üzenetére
Ezekkel a posztokkal csak azt éred el , hogy át fogják ugrani és nem jön majd válasz . Ezek az MM-ről és a szakasz besorolásáról annyira alap dolgok , hogy ha kicsit is utánaolvastál volna akkor nem hőzöngenél .
Elég sokan még a béta és az első szériában játszottunk ahol +3 volt az mm akkor ahhoz mit szóltál volna ? Érdekes módon mégis tudtunk érvényesülni és ez meg is látszik a stunkon.A normális csapatok alatt mit értesz amúgy ? amíg te magad nem hozol egy "átlagos " ( nem diego átlaga ) szintet addig szerintem kár a többieket azaz a csapatot szidni .
-
Drenadar
veterán
válasz
wwenigma #28973 üzenetére
hát, ti mazochisták vagytok... tényleg olyan de olyan nehéz azonos tierrel menni?
sok sikert a továbbiakban
- Rendben van! mert nem tudjátok mi az a LIGHT tank, és nem tudjátok az MM besorolásokat!
Hiába írod, hogy de tudod, magad ellen beszélsz >> magadat idegesíted >> posztolsz ide értelmetlenül! -
Drenadar
veterán
válasz
wwenigma #28971 üzenetére
nem, nem tök mindegy... ha megnézed a lenti táblázatot, és rájössz hogy ha mindketten mondjuk IS-el mentek akkor a maximum 9-es lesz, és nagyon nem 10-es... illetve akor lesz esélyetek 7-es tankok ellen játszani, mert jelen szituban az a min, hogy 8asok...
és úgy vágod magad alatt a fát, hogy olyan tankkal adod meg az esélyt a 10-es meccsre, ami még +2 tierben azaz 9-eseknél is nagyon béna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged