-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz hesszan #35108 üzenetére
inkább a lassított felvétel a lövedék és a hatása miatt linkeltem, bíztam benne hogy elmegy a beszélgetés kicsit tankos irányba -- ilyen méret van X tankon, ez a lövedék AP tipusú stb.
nyilván tele van ilyen lassított videókkal a YT de én nem szoktam tudatosan ilyet keresni, ez viszont most szembejött velem, ezért linkeltem. Ami számomra érdekes volt, hogy a lövedék úgy hatol át a testen hogy az szinte nem mozdul el, és mintha a huzat vinné el nem a lövésSungdurung
-
hesszan
aktív tag
off topikba videó link
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
olvasom napok óta az artysírást.Úgyhogy most etetem a trollokat [ezért lett offtopik]
Én kb egy hete szinte csak artyval játszok, de ma meglett a t28htc amire felettébb büszke vagyok.
irány a t55a bár az a tank nekem valszeg elérhetetlen, de a kredit nagyon jól fog jönni a részfeladatokért.
A csata itt található, nagyjából minden bejött, ami a kép jobb alsó sarka alapján ma a többi meccsen nem. 1500 sebzés körül aranyat töltöttem mert akartam a küldit, a tiger onehit-nél én is néztem, de a csapattársak is... bár sztem az arany nélkül is onehit lett volnau.i.: értem én hogy OP az arty ha betalál, de két baj van egy nem talál, kettő nagyon a csapatra van utalva. sok-sok csatában nincs második lövésem mert bukó csatában levadász a light nyerőben meg nincs célpont ami tiszta lenne vagy 200nál nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
válasz jozefgucci1 #32435 üzenetére
Szerintem rakd ki a doksit a google drive-ra, ahol te te tudod szerkeszteni (meg még akinek kiosztod a jogot szerkesztésre) mi pedig megjegyzést tudunk hozzáfűzni. Így az alapot elolvasva lehetne kiegészíteni és tényleg a közösség csinálhatná közösen. [a szerkesztő jogsival lehet beilleszteni a kommenteket, illetve lezárni, törölni]
Írj privátot ha Gdrive kell vagy segítség a hogyanban.
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
(#31063) jr1994
hát magamnak én is megadtam volna OBJ sérülés nélkül? LOL. Messze van az még nekem! Ezt itt talán 15% HPval éltem túl. Mire odaérek meg kéne tanulni tankjátékosat játszani? áhh Kiindulva abból hogy a HTC-sekkel is szenvedek, addig valszeg nem is fogok eljutni. A stugba bíztam h meglesz, ez a htc is remélem meglesz. A t55A-ig a kredit miatt is szeretnék eljutni, de valszeg az már nem lesz a garázsban. Aztán persze kitudja! Érdekesség: a TD missionokből már mind a 30 kitüntetéses, míg a többinél örülök ha az alap megvan.(#31066) jano_77
köszi. ugyanannyi és top xp és túl is éltem. Írtam: elsőre morcos voltam, de szerencsére meglett. A végére úgy belejöttem a ligthozásba, hogy a stug L15-öt is megcsináltam a csajért (ami eddig hiányzott mert a többi 15öst duplázva lett meg a stug) Ő volt a 6. néni. Bár tegyük hozzá, hogy kellett az a pár hete/hónapja lecsökkentett feltételrendszer.Tényleg van infó arról hogy meddig fog tartani ez a személyes küldetés kampány?
Illetve a női tag mellé kiirja hogy +1 barakk hely. Az vajon átmeneti?Sungdurung
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Politikai mémek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest