- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
MinionFlasH #26980 üzenetére
A kódot meg kell kérni időben, ha megkaptad akkor aktiválhatod pár nappal később is.
-
Angel1981
veterán
válasz
Dobi 562 #26986 üzenetére
És frankón volt olyan eset, amikor a feljelentésed ezért nem került kivitelezésre?
Ha az agyuk eldurran, szerintem Bibilányit rizsázhatsz nekik a szabályokról, előttük csak a "bosszú" fog lebegni...Nekem 1 éve teljesen ki van kapcsolva, és a játékmechanikát eléggé ismerő, tűrhető játékos lévén biztos sokaknak felhúzom az agyát, de még figyelmeztetést sem kaptam soha.
-
Dobi 562
addikt
Malinovka, utkozet mod. A 870 dmg-ig juto Tiger II miutan meghalt egyedul a bal oldalon, elkezdte jelentgetni az eppen aktualis pozicionkat az ellenfelnek, mert szerinte a ''useless retard light platoon'' nem csinalt semmit.
Azert a csatat sikerult megnyerni igy is.
Mennyivel jobb lenne a jatek az ilyen kis atrocitasok nelkul... Engem nagyon zavarnak az ilyen dolgok.
-
MinionFlasH
senior tag
All keys claimed for this week's batch! Alienwarees 1 napos kód elfogyott
Milyen jó, hogy vártam vele idáig....
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
#40993792 #26977 üzenetére
Majd akkor meglátjuk, hogy alakul. Tényleg nem népszerű tank, de én nagyon szeretem a pályák 80%-án megvan a tuti helye. Tegnap nehezményeztem, hogy egy T34 belőtte a tornyomat...
A legjobban idáig a lerohanó majd visszavonuló E-75 volt( jó elég szarul csinálta), de akkoris fanyar mosoly jött az arcomra!
Most néztem meg 57% a wr-em vele
-
Angel1981
veterán
A fő gond az, hogy az internet egy anonim világ, ahol következmények nélkül csinálhatsz meg egy rakás olyan dolgot, amit a való életben nem, illetve ha ott megteszel, akkor annak következményei is lesznek.
Ebből adódóan személytelen, és az indulatok is jobban elszabadulhatnak.
Ha ez a 2x15 ember focizni járna le egymással rendszeresen, majd utána sörözni és dumálni, semmi olyasmi nem lenne, mint ami pl. ennek a játéknak a chatjében percenként előfordul - többnemzetűség ide vagy oda... -
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #26964 üzenetére
volt már, én betettem már korábban, de megvallom őszintén azt hittem ez egy plusz vmi lesz és majd ezután fog kikerülni a rendes megszokott hétvégi ajánlat!?
most olvastam csak el figyelmesebben....Csapat csata módban érvényes csak!? Baffák meg.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26964 üzenetére
Hát, ha ez vígasztal szinte semmit nem vesztettél! Persze sajnálja az ember, ha nem kap meg egy potya tankot, de én is csak arra használom, hogy a japó ág legényeit leszorzózom benne(is).
A sima Chi-nu szerintem sokkal jobb, és ha választanom kell a T-25-el gurulok ki a garázsból.
-
Nem tudom volt e már .:Hétvégi ajánlat
A 2x-es legénységi szorzó nem rossz . Meglesz a 4. skill a buldogon végre
Minion.: Úgy kell nekem az is mint egy falat kenyér.
Amúgy nekem nem lett meg az sem. Egy nap játszottam csak azon a hétvégén és már késő éjjel kellett volna még 11 csata hozzá , szóval inkább
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #26959 üzenetére
Áhhhháááááá....hát ezért mentek ki, hogy kapjatok ingyé AMX-et! Te kis hamis.
(#26962) riki: sajnos tényleg rengeteg a lengyel, német, cseh kocsog, agyhalott és gyáva nyuszi.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26959 üzenetére
Hozol nekünk ingyé amxet?
-
-
emre
veterán
Az esgéről:
"Abból milyen bünti lehet ha klánként visszaszámlálással megcsinálja az ember a ht15 küldit de egy mérges játékos aki néha blokkolva lett feljelent a wgnél mindenkit egy visszajátszás formájában?"
-
válasz
jano_77 #26940 üzenetére
Kicsit le vagy maradva már régebben linkelt valaki ( hetekkel ezelőtt ) képet csatából ahol volt ez a tank . A minap mi is láttunk és durván hozta is a srác a csatát vele.
Tegnap este próbáltuk erőltetni a T10 csatákat ,de nagyon akarta adni . Első csatámban nyolc csapattárs nem sebzett semmit .Amúgy ez nem sírás csak észrevétel . Ha ennyire hígul a játékos állomány akkor tényleg szükség lesz egy képesség alapú MM-re .Nem kell , hogy több skálára ossze elég lenne három részre osztani a játékosokat. kb mint most +2 MM. Persze ez csak az én meglátásom és abban az esetben ha így hígul tovább a játékosállomány .
Jah valaki tudja Emre játékbeli nick-jét
-
Angel1981
veterán
-
törölt tag
válasz
szbalogh #26945 üzenetére
Ha jól váltogatja az ember a triert, és a járműveket, akkor elég könnyen lehet haladni a küldetésekkel.
pl:
Dickerrel negyedik nekifutásra meglett a négyszeres hp lesebzése.
E25-tel első körre az öt egymást követő átütő lövés
Maussal elsőre a 10kAhol jármű mennyiség kell vagy százalékos arány, azt kicsikkel kell megcsinálni.
A többezer sebzéses vagy spottost pedig minnél nagyobbal. -
szbalogh
addikt
Te melyik western párbalyhős vagy?
Én Wyatt Earp -
szbalogh
addikt
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #26942 üzenetére
Az semmi, miután lecseréltem az emre nicket a temérdek török meghívó miatt én is elírtam pár oldalon.
-
MinionFlasH
senior tag
Én most lecsekkoltalak, mondjuk a nicked háromszor javítottam mire sikerült helyesen beírnom!
Tegnap nem volt emlékezetes kör, egy Centi 7/1-del harcoltunk, a végjátékban egy lövésem mellé ment PTAval, neki maradt 208hpja, pedig az elején olyan szépen lecsipegettem, de lőtt egy ammoracket ez elég volt, hogy elveszítsem a fonalat...
-
szbalogh
addikt
Kicsit túl sok HE lőszert pakoltam és a végére elfogyott.
Gondoltam kilövetem magam a végén 1v1-nél, legalább ők had örüljenek alapon de annyira pancser volt az ellenfél, hogy képtelen volt ráPedig nem volt gyenge játékos.
A küldetéshez 7k sebzés kellett összesen hármunktól.Hehe, most nézem, hogy a srác is feltöltötte
-
rlazol
veterán
válasz
bugmenot1 #26931 üzenetére
tudom, h divat az MM miatt sírni, de csináltam erről egy elég komoly statot pár hónapja és a Tier besorolást illetően semmi ok nincs rá.
ezen a csatán meg különösen nem kéne sírni.
T+1, az sima ügy, mert belősz mindenkit. csak két T7es tank van mindkét oldalon, nálatok két heavy, náluk egy heavy és egy med, ez is előny nektek.
HT szám azonos.
Nincs arty.
Nálatok van egy egész jó szakasz egy TD-vel, odaát semmi, viszont egy szép, kövér TOG, ami ráadásul ezen a pályán tuti, h a bázis felé megy, NYAMMI.van gusztustalan MM, ez nem az, főleg nem a ti oldalatokról.
-
Bingisz
addikt
Úgy megkérném valamelyik fejlesztőt, hogy csinálja meg nekem a meddel dupla nagyobb tierűt gyújtós küldit...
-
Bingisz
addikt
Legyen off az off topicban, de új Star Wars teaser: [link]
-
emre
veterán
válasz
Magany #26926 üzenetére
Kb 5 kattintás és meg is van, de ezt magadtól is megnézhetted volna, már ha tényleg érdekel. Sok fórumozónak ismerem a játékbeli nick-jét és párral a játszottam is, feltételeztem hogy az enyémet is tudják jó páran, mert ahogy elhangzott nem titkolom.
-
-
emre
veterán
válasz
zsolthee #26917 üzenetére
Csináltak egy nagyon béna kommentárral készült videót belőle.
(#26921) Magany:
hajrá, de ez is csak egy szám.... -
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #26910 üzenetére
Van 2 kollegám ,azok csak ezzel játszanak. Már nem is tudom hányezer csatájuk van vele, de qrva sok. Legénység is már a 4. skill vége fele van.
Én annyira nem szeretek ilyen kis tier-ben játszani, mert sztem ez csak bohóckodás. Teljesen az MM-re van utalva az ember, mert ha a jó oldalra kerül az ember (értsd. ahol a csapatnak CSAK 70 %-a agyhalott tomato) akkor ledózerolják az ellent, ha rossz oldalra rak akkor meg akármit csinál az ember,akkor is bukta.
Az igazi tankosdi számomra T7-8 körül kezdődik, az már igazi csata. -
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #26906 üzenetére
Jól elvagyok magammal
[Még egy tank ász + radley ezúttal a T67-tel] -
mcwolf79
veterán
Ez a mai nap nagyon adja:
- Napi 4900 WR8
- 11 meccsből 9 nyert
- 31 kill /4 halál -
Kakumix
senior tag
Nem 1.5 a győztes szorzó a krediten és az XP-n is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest