-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nem sokon múlott az újabb 10k feletti kör, de így sem volt rossz duplázó: [link]
-
Dobi 562
addikt
Nos, a jatek mar megint teli van azokkal a hasznalhatatlan 1-200 wn8-as playerekkel, akikre termeszetesen nem szabad rosszat mondani, mert ok ''csak elvezik a jatekot''.
6K csatas Tiger P csak HE ammo-t lo, egesz csata alatt, 47 dmg-et csinalt top tankkent, igaz ezzel felulmulta az atlagat ami csak 42.
Na ilyenkor kell elovenni a KV-2-ot a jo oreg 152-es derppel es tolteni a repesz rombolot.
-
rlazol
veterán
mai gyöngyszem:
Malinovka, ütközet, fentről, én artyval.
foglal az ellen.
én:
-spot cap area pls, I am loaded and aiming there
zöld MT-25 a kilátótoronynál:
-shoot something elseno comment...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
törölt tag
Csata első killje... igazából nem is tudom mit gondoltam... de nem örültek neki
-
Stigma.HC
senior tag
Pár alkalommal már velem is előfordult, nem véletlenül. SH támadás, nem volt elég ember, kérték hogy menjek. Hát nem volt mit tenni suicide rush az ellenfél közé, nem szép dolog de a támadás jobban érdekelt.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #25987 üzenetére
1791 xp-re már megadta nekem
-
robogo81
senior tag
válasz lacibacsi #25984 üzenetére
Szia!Csak próba!
Futtasd a regedit-et,és keress rá a .wotreplay-ra,és nézd meg a találatokat.Ha nem worldoftanks.exe van valamelyik értékben,akkor írd át az exe helyére("C:\World_of_Tanks\WorldOfTanks.exe" "%1" nálam az érték).
Vagy ha minden szakad kötél,akkor manuálisan húzd rá a ripléjt az exére az egérrel.[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
WOT-tal kapcsolatos kérdésem van, bár a Windows-os topikban is feltehetném...
Még tavaly, amikor először telepítettem fel a játékot, a *.wotreplay fájlokat társítással szépen hozzárendeltem a WorldOfTanks.exe-hez. Gyakran nézegettem csatákat, amiket például itt is közzétettetek. Azután kicsit kevesebbet néztem mások játékát, inkább magamnak játszottam. Így esett, hogy vagy öt-hat hete nem indítottam replay-t.
Most azonban szerettem volna, de nem megy. A *.wotreplay fájlok az internet explorerhez voltak rendelve. Hogy hogyan történt, nem tudom, de gondoltam, hogy hozzátársítom újra a játék exe-jéhez. Csakhogy amikor a tallózásban kijelölöm az exe fájlt és "leokézom", mégsem jelenik meg a választható programok sorában. Próbából kipróbáltam egyéb programokat is. Szinte akármihez hozzá tudom rendelni őket (természetesen semmi sem játssza le, de a hozzárendelés maga sikeres.) A worldoftanks.exe-t viszont sehogyan sem tudom hozzárendelni.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
törölt tag
Önjáró löveggel voltam, örültem, hogy el tudtam bújni, spot nem volt, resetelni nem sikerült találom lövéssel...
-
SoulReaver
veterán
válasz #40993792 #25978 üzenetére
Account created: 11.09.2012 Azt hiszem itt még 7.5 volt Nem vagyok benne biztos... Tényleg nem elég rég Bánom is, mert meglehetett volna a type59, ha az elejétől kezdve költök a játékra :/
Más: Látta már valaki ezt a filmet? Saints and Soldiers: The Void. Magyar címe: A haboru kisertetei: Tankok kora
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #25975 üzenetére
Régen a két kezünket összetettük egy ilyen eventért.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
SoulReaver
veterán
Elég light a hétvégi event...
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #25962 üzenetére
Volt már ilyen itt is. Elég bugos az az oldal.
Fully electric lifestyle!
-
fradi81
veterán
-
SoulReaver
veterán
Noobmeter behalt teljesen?
-
emre
veterán
10/2 győzelem eddig, hurrá, asszem megyek játszani a kölökkel
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Valentin90
tag
Ezt a replayt gondoltam Veletek is megosztom. Egy nem forgótornyos TD számára Hidden Village borzalmas pálya. Ráadásul eléggé reménytelenül alakult a meccs is, de sikerült megfordítani, nem kis izgalmak közepette
Replay E25 -
fradi81
veterán
-
MinionFlasH
senior tag
Mitől lehet mostanában, hogy magas a pingem szakaszosan? Tehát megy rendesen megáll a játék felugrik 4-999 re utána megint jó, nagyon zavaró... Böngésző, torrent természetesen nem fut.
-
emre
veterán
Mai lol csapat, olyan 10k körüli wn8-at adott rá. Ez a jó ebben a gépben, ha spotolni nem tudsz lehet sebezni is, és még csak gold sem kell hozzá olyan sok. Nekem is csak két tárra való van benne. (48/12 lőszer)
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
mcwolf79
veterán
[És a HT-15 küldetés ismét az E5-tel lett meg] Imádom ezt a tankot <3
Ráadásul meccs közben egy bő 20 másodpercre el kellett mennem a géptől
Az alaphangulatot már az elején megadta, hogy az AMX 50120-at egylövéseztem ammo rack találtattalKérdés:
eddig el voltam ventivel az E5-ön, de megfordult a fejemben ,hogy távcsővel lehet jobban járnék. Még vert. stab. és töltésgyorsító van fent. Harmadiknak szerintetek melyik hasznosabb ezen a tankon? BIA van mindenkin.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #25925 üzenetére
Ilyenekre gondoltál?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #25930 üzenetére
Nálam mióta itthon melózom az asszony "játéknapokat jelölt ki " . A sok egyébb mellé ki van függesztve a hűtőre apa mikor játszik Így jut idő mindenkire és remélhetőleg mindenki elégedett . Nyílván adott napokon is a család az első csak akkor be merem kapcsolni a gépet is .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
szbalogh
addikt
Jé, csináltak videót a SH csatáinkból.
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #25925 üzenetére
Áh mostanában alig tudok játszani. Délután megy a játék a pereputtyal. Este mire a kölyköket behajtjuk az ágyba kész hullák vagyunk, kb 1 órát ha tudok játszani még a hancúrozás után Ekkor már 9 de inkább 10 óra van. Aztán még SH -ra is meg kell jelenni néha. Éjszaka én kelek a kicsihez tápolni... 2x lagalább. 5-kor kelek, ha letudtam a fűtést meg magamat, akkor 6-ig tudok a küldetésekkel foglalkozni. Utána indul a mókuskerék. Ovi, meló...
Itt a gazdaságtudományi kar a szomszédban, mi csak sunarajzásnak hívjuk azt a jelenséget ami ilyenkor tavasszal megfigyelhető Órák között mi is szünetet tartunk, ilyenkor általában kiülünk egy-egy kávé erejéig a folyosóraNick: HE_Storm
-
bluyoo
nagyúr
Az a gond, hogy még 6. érzék sincs a legényeken ... Így inkább száguldozok!
Külön öröm, hogy hazánkfia WaNTeD468 lebuzizott vagy 2X mert meglőttem 10X (persze nem szemből, amit sérelmezett ...).
A másik, hogy két kill-t is nyúltak előlem ..... bár egyet én is. Az egyik ez a jómadár, és egy Stug. A 9kill szép lett volna gold nélkül.
Nekem a leo annyira nem fekszik.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
jozefgucci1
addikt
válasz #40993792 #25926 üzenetére
Jó tudom ez nem az időkép ,de itt Egerben hét ágra süt és megéri majd egy fagyit elnyammogni a belvárosban
Hogy ne csak off legyek .: Hétvégi akciórol van már valami infó ? Vasárnap este azért csak mennék pár kört.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #25921 üzenetére
A stug után én is úgy gondoltam , hogy a T28 már nem lesz meg aztán most már úgy áll a dolog , hogy az arty ágon vagyok nagyon elmaradva a többinél már csak a 15. van függőben .Amíg ez nincs meg addig bele sem nézek a T55A-s küldikbe nem idegesítem magam rajta .A kreditet jól hozza , viszont arty-s rész viszi a wn8-at sajna .
Amúgy pedig jön a jó idő tessék kimenni a szabadba és a minis lányokat felderíteni .Reggel is olyat láttam , hogy a nem írom le mert nem bírná el a topik
-
-
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Hosszú kihagyás után megint elkezdtem játszani.
Pár tankom csövén megjelentek sávok, csillagok... Miért jár ilyen jelölés?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
szbalogh
addikt
válasz #21346560 #25912 üzenetére
Bírom az ilyeneket, na nem ideggel... Főleg ha ilyen küldetés van, hogy lőjek ki 3 velem legalább egy szintű tankot, vagy egyel nagyobb tierű TD-t...
Ha meg 3 medet kell kipattintani, akkor 1-2-t rak be a túloldalra nekünk meg van 5-6 db... soha nem lesz T55-ömNick: HE_Storm
-
csapee
őstag
-
rlazol
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Apple notebookok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,