Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Mivel teljesen jogos volt amit írtál, a tálalással lehetett gond.

Úgy hallottam a német táras T10-est ki fogják venni, ezért WT auf PZ4-emmel tanakodás van, mert nem lenne messze. Viszont úgy nem venném meg, hogy esetleg egy rossz TD-t tesznek be helyette, viszont ha lenne egy fél évem játszani vele...bővebb infótok nincs az utódról/csere időpontról esetleg?

-
lacibacsi
addikt
Csak én érzem úgy, vagy más is esetleg, hogy a tegnapi frissítés óta szerényebben adja a kreditet a játék? Győztes csatákban is alig kerestem valamit, pedig nem játszottam rosszabbul, mint korábban. Volt egy jó menetem győztes csatában SU-100Y-nal (6 kill, 2900 körüli dmg, alig sérültem) és össz-vissz 22 ezer volt a nettóm. Egy ilyen menetre vesztes csatában is adott ennyit korábban. Tudom, hogy volt három nap prém nap is, de én most a "sima" napokhoz képest is keveslem a bevételt.
-
zolika15
tag
Mai nap ismet borzalmas nalam nem lehet jatszani lepattan nem talal trackel nem lehet se loni se semmit csapataim jobb is h nem lattam az xvmmel 11 bol 3 gyoztes menet ilyenkor ennyit sem szabadna mennem!!

Kevesebb hangulatjellel is érthető, amit mondasz.[ Módosította: #40993792 ]
-
Departed
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
Szerintem pont a Tigris 2-nél nem feltétlenül az OPság az oka, a másik ok ha sokan játszanak egy tankkal az alapvető ismertsége.
Elvégre "hűű, végre megszereztem és vezetek egy Királytigrist, hűű" faktor bőven bejátszik.
Mondjuk én is pont nála tartok, elsősorban azért mert a Tigris1-et ki akartam próbálni és imádtam (hamar meglett az xp az utódra) másrészt jókat hallottam az E75-ről, szóval az most a cél.

-
-
fradi81
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Kösz, jelenleg 1352, eléggé lent van vele az átlag sebzés ezért könnyebb rá megszerezni.
T10-be is ott vannak az agyhalottak ugyan úgy, 4-5 0 sebzéses sem ritka, ezért felesleges átugrásra pocsékolni a free xp-t szerintem.
-
Dobi 562
addikt
Elkezdtem fejleszteni par agat, ki akarok probalni par tankot. Szovjet vonalon a kihagyott 1 evnek es tech tree modositasnak koszonhetoen, T-34-bol tudok fejleszteni 3 tankot is. Eddig az volt az elgondolas, hogy nem koltok free xp-t, jol fog az jonni a nagyobb tankokhoz. De most elbizonytalanodtam.
Legutobbi csatamban, nalunk 4 (!) afk volt, ellenfelnel Churchill top tank 30 mp utan megfulladt. Es ilyen felallassal 3 perc alatt sima gyozelmet arattunk foglalassal... Oke, hogy gyoztunk, de nem sok elvezet volt benne, igaz, hogy a jatekosok 80%-a szurke volt az xvm szerint (0-200 WN8), de volt kozottuk jo par akinek 7-8K csata utan sikerult ennyit osszehoznia. A mi Churchillunk egymaga befoglalt, az ellenbol 4 TD csucsult alig messzebb egy dombon, senki sem ment kozelebb, hogy kiloje... Olyan volt a csata, mint egy szurrealis lidercnyomas, minden hulyeseg megtortenik amire nagyon keves esely van. PZ I C acelfallal zart, afk KV-1S-unk spartaival, nem tudta 4 tomato kiloni a csata vegeig...

Nyugtassatok meg, hogy nem minden csata ilyen ezen a szinten...
(#26868) fradi81: gratula! Mennyi atlag dmg kellett hozza?
-
jano_77
nagyúr
Ha esetleg van pár percetek munkában vagy már otthon vagytok, érdemes megnézni EZT a videót, besírtam a srác kommentelésén! " ez a csata nem tükrözi, amiket szoktam menni ezzel a tankkal....csata végi WN8 eredmény megtekint....mégis tükrözi" LOL

gondoltam keresgélek pár jó gyakorló videót, bemutató videót, de nem ilyenre gondoltam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
most néztem tovább a videót: ez a srác a számokkal sincs tisztában, nem ismeri őket!!! T54 adatait nézi, HP=1550, erre mondja, hogy 1650 van neki! WTF

-
MinionFlasH
senior tag
Na nemsokára mehetek edzeni, utána go haza, és indul a PTA-centurion kombó, már remegek.... függő lettem szerintem, de leszarom tök jó játék.

-
Valentin90
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Bosszantó az ilyen persze, és én is hozzátettem, hogy nem az történt, hogy teljesen kiirtották a kapáslövések esélyét csak vissza akarták szorítani. Egyébként ez változtatás főleg azokat a tankokat érintette rosszul, amiknek rosszak voltak a soft statjai (pl.: T34 és Cent 7/1), míg azoknak a járműveknek, amiknek jó volt (pl.: M46 patton) azokat kevésbé.
Én azt vettem észre magamnál, hogy kevesebbet anyázok az ellenfél kapáslövéseinél, de teljesen meg nem szűntek persze.
-
Angel1981
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azért tegyünk különbséget intelligens ember, és olyan ember között, aki azt állítja magáról, hogy az.

-
Még hogy az intelligens emberek jól játszanak .: Gyilkos
Természetesen megvan neki a legtöbb prém tank .Az első mondatot , pedig FB profil alapján raktam össze. -
Angel1981
veterán
válasz
Valentin90
üzenetére
Tényleg, ezt totál elfelejtettem, jogos!

Én érzem, de nem vészes, szerintem pont jól állította be a WG.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Valentin90
üzenetére
én nem vettem észre ezt, SŐT
az enemynek tutira beadja most is, hogy a csöve még nincs is rám fordulva, mégis megsebez, mert ez így természetes és köszönjük WG
-
Valentin90
tag
válasz
zsolthee
üzenetére
Ha jól olvastam akkor az előttem szólók egy fontos változást nem említettek.

9.6ban minden tank ágyú pontosságát (accuracy-ját) lerontották, ergo mostantól minden jármű ágyúja pontatlanabb. A gyakorlatban viszont annyira nem vészes a helyzet. A dolog lényege, hogy a kapáslövésekből eredő találatokat akarta a WG visszaszorítani. Ha megvárod, hogy teljesen beszűköljön a célkereszted ugyanúgy fog viselkedni a löveg, mint a korábbiakban. A 300 méterről történő "ráfordulok és nem célzok és kilövöm és fuck yeah" dolgoktól viszont könnyes búcsút kell venni vagy, legalábbis sokkal ritkábban fognak előfordulni

Részletek ITT
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tomi0703
üzenetére
Ezt örömmel hallom, most vettem meg én is az IS-4, de még nem gurultam ki vele a garázsból. IS-7 én jónak tartom - nem rossznak -, így akkor bízom benne, hogy nem lesz gond az IS-4-el sem.
(#26851) zsolthee: Stug IV-ért hajthatsz és teljesíthetsz kezdetben minden tank típusra különböző küldetéseket, de csak is sorban, tehát ha sikerült za 1, akkor léphetsz a 2-ra és így tovább egészen 15-ig. Amikor egy típust kivégeztél vagyis teljesítetted a 15 küldetést, akkor kapsz egy tokent, illetve egy lányzót, akit bármelyik kifejlesztett tankodba beültetheted. Ahhoz, hogy a Stug IV meglegyen, elég 4 típusnál a 15 küldetést Kitüntetéssel abszolválnod és akkor garázsodban találod a tankot és lesz 4 hölgyed. Amint megkaptad a Stug-ot, megnyílik a lehetőség a T28 HTC-s küldetésekre, ahol viszont már tudsz kényed kedved szerint váltogatni, éppen melyik a szimpatikus, melyiket szeretnéd megcsinálni, teljesíteni. Különböző jutalmak vannak, rahedli ezüst és a nagyobb tankoknál már free XP is lesz. Egy küldetés 2 részből - Elsődleges és Másodlagos áll -, de elegendő csak a 15-ösnél mindkettőt teljesíteni 4 tank típusnál, hogy megkapd a Stug-ot pl. Ez azért lett így talán, hogy ha vkinek nincs arty-ja, akkor is elérhető legyen.
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ki az? Engem érdekelne a közös kéjelgés

-
Ha valaki egy kis + aranyat keresne mindíg van lehetőség ! FB oldalon linkelt egy srác .: "Sziasztok ma delutan4 után keresek olyan játékosokat akik jók 10 tankèrt küzdök médium küldibe szakaszba kellene menni 10 kill kellene a szakaszba aki úgy érzi hogy jól tud medezni az jelentkezzen nálam ha sikerül ez az egy küldi akkor annak a 2 embernek veszek fejenként 1500 goldot tényleg csak azok írjanak akik jól használják a médium tankokat köszönöm " Üzletszerű kéjelgés fogalmát ki is merítette

Zsolti .: Értem ! Akkor sok sikert neked és üdv a klubban újra .
Szbalogh .: Miért nem jutott eszembe , hogy csak neked írom , meg privátban
Ki más ha te nem . -
zsolthee
senior tag
-
-
Angel1981
veterán
válasz
zsolthee
üzenetére
Semmi.
Ugyanúgy sz*r csapatba kerülünk, az ellen spammeli a goldot, egyedül kell lehoznunk a meccset, szívóág szívóág hátán, fagy a játék, brutál lagok vannak, meg úgy en bloc sz*r ez az egész játék, és köcsög a WG - DE AZÉRT MINDANNYIAN ÚJRA, ÉS ÚJRA LEÜLÜNK VELE JÁTSZANI, mert mi már csak ilyen kis mazochisták vagyunk.

Komolyra fordítva; semmi lényegi változás nem volt, most, a 9.7-ben várható egy új térkép, valamint hamarosan jön a renderelés körré változtatása, a fejlesztett fizika, és egy átfogó lőszerpen nerf T5-T10-ig.
Asszem, a 9.4 óta új ág sem került be.Illetve bekerültek az egyéni küldetések, nem tudom, arról hallottál-e?
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Tavaly december óta milyen változások voltak a játékban?
Dióhéjban valaki össze tudná foglalni a legfontosabbakat? (új térkép, új jármű, tank és lövedék fizikája változott-e stb)
9.3 vagy 9.4 óta nem játszottam. Csak a single módhoz kapcsolódó dolgok érdekelnek.i5-3470 (3,2Ghz) + HD7850 2GB + 8GB RAM gondolom még elegendő a fullHD játékélményhez...

-
szbalogh
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Így néz ki. A zöld V alakú mutatós, elvileg ez nem tiltott, csak az, amelyik egy vonallal mutatja az irányt. Aslains telepítővel tettem fel a legutóbbi patc után. Nem emlékszem mi volt a neve a listában, esetleg ha hazamentem meg tudom nézni a riportban.
-
MinionFlasH
senior tag
*IS8 bocsánat a IX-es!
-
galervin93
addikt
Új értelmet nyert számomra a a T-34-85. Eddig egy nagyon jó medként tekintettem rá, ami nem is változott, de a T-43 még rátett egy lapáttal. Ami változott, hogy feltettem a kicsikére a trollgunt... Hogy ez mekkora epik! :-D Csak úgy pislognak a népek, amikr a kis hatos med bever 300-500-at. :-D Megmondom őszintén nem sajnálom belőle a goldot sem, aminek 140 az átütése... Megy ám az anyázás egy-egy jól sikerült lövés után, pl. Cromwell -500 hp Mineson dombra rohanás közben... :-D
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Angel1981
üzenetére
Igazából befoglalt a KV4, pedig még két lövés lett volna az RHM aki igyekezett vissza resetelni. Érthető volt IS6,KV4-ünk nagyon low hps volt. Egész csata alatt jól tudtam helyezkedni, a T28 Prototype-ot nagyon megszivattam, közelről csak a tornyom látta mikor kidugtam, beállt frontba, de a toronygyűrűjét 4/3szor belőttem. Ő mellélőtt, vagy pattintottam.
Majdnem full hps maradtam egy t37 lőtt meg az elején a figyelmetlenségem miatt.
Tegnapi körök alatt E-75, T34, KV4 et pattintottam toronnyal, viszont egy IS7 kétszer is belőtte.
-
Angel1981
veterán
-
Angel1981
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Huhh!
Nem semmi, hogy erre csak I. osztályt adott!
Jó magasan lehet a léc, pedig annyira se nem népszerű, se nem jó tank azért.
Érdekes. -
Szepi1979
senior tag
MT-25 Ace
Egészen megszerettem ezt a kis tankot, nagyon nagy adrenalin löketet ad a játék vele.
-
mtade
aktív tag
Egy pofás t71 ász, replay akit érdekel...
-
törölt tag
Mennyire csappant meg a játékosok száma, hogy kijött a GTA V?!
Én nem tudom, mert azóta nem léptem be...
-
rlazol
veterán
-
SoulReaver
veterán
Van itt valaki a HSC klánból?
Egy bizonyos "panzerheki" illetővel el kellene beszélgetni, mert enyhén szólva egy idióta tomato...
Airfielden megyek fel középen 13 90-el, ő E-50 el ugyan oda jött, csak ő bekapott egy szépet a jgpz -től és utána letolt a kis kempelő helyemről... aztán vissza másztam, ő nem sokkal azután lement és kilőtték... Utána kért mindenkit, hogy reportoljanak, mert én egy scout vagyok és csak kempelek...

Vicces gyerek, miért engem hibáztat, mert ő lúzer?

-
otto14
őstag
T25/2 Stug TD 15 küldetés

-
zozyk
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Na,akkor 1390 platoon?

Sajna majd csak holnap..
-
csapee
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Hogy utáltam az elején a Chi-rit de a végén megkedveltem, láncon kell tartani vele akit tudsz ha nem tudod oldalba kapni, arra elég pontos és gyorsan tölt. A 3-as tár meg meglepö sebzést le tud adni.
-
MinionFlasH
senior tag
Na mai első csata T49 1300 sebzés nyertünk tök jó volt, második Chi Ri-vel betett T9be, taliztam egy 7/1-el, egy bulldoggal, és egy t54 E f@szomtudja hanyassal, sebeztem 149et

De nehéz elképzelni mit lehet alakítani vele T9ben...
Ja és még mielőtt vki leb@sz, sunnyogtam hátul, de nem volt eredményes!
Szerintem ez egy free damage tank meglátják és mindenki engem lő! 
-
SoulReaver
veterán
Micsoda leosztás....
Persze nagy volt a kempelés... a halott csapattársak ugattak végig, jó kutya módjára... a bázisunkra behatoló FV4202 belém heshelt kemény 142-őt, pont elég volt, hogy kilője a parancsnokot, így még az sem volt a végére... ez volt a vesztem, mert a siemka jgpz e-100 1000 fölötti hp-val végül csak lecsorgott a bázisunk alá és én mit sem sejtve felderítés közben csak úgy elporladtam XD Látszik is, hogy én voltam az egyetlen killje, ill. az a kevés sebzés.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
én 7végén léptem át a 20.000 csatát és közeli célnak az 1.700 WN8 tűztem ki magamnak - kell még 8 pont hozzá.

-
zozyk
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Válogatott meccs lesz,szóval Hajrá Magyarok!!!

Ez a Lorr 40t ez egy állat kis szerkentyű...
-
Isten éltessen .! Amúgy ha már vízilabda akkor hajrá Eger

Most járok 15K csatánál és remélem elérem hamarosan az 1500 WN8-at már nem sok kell ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ki más ha te nem .

Nagyon erős a tornya, és jó a csőelhajlása.