Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
Más, most találkoztam egy lengyel harcossal. Amx13-90-ben volt és majdnem 13e
csatája volt már vele. Kérdezem hányadik skill? Válasz 7 -
válasz
csapee
üzenetére
Álszent mode on:
Hogy lehetsz ilyen aljas, és még ráadásul büszke is vagy rá, pedig segíthette volna a csapatot, még akkor is, ha egy hülye kis gyökér, aki lökdösi az összes többit, utálom az ilyet, én akkor sem lövök ki senkit, ha percekig lökdös, nem hagy fedezékbe vonulni, belopja előlem a killt, stb.
Álszend mode off.Jól tetted, lődd ki legközelebb is a kis nyomorultat.
Szép kör amúgy
(#24892) h1mpi ALT gomb - bár látom megelőztek.
-
sebijani1982
senior tag
És nem ismered az ALT gombot?

De, most komolyan! Ha úgy adódik, inkább osztok ki 2 pofont saját csapattársnak, mint kiszedjen az enemy! Ezzel legalább az esélyt megadom magamnak, hogy a csatában maradjak. Levon a játék 6-7 ezret, viszont nem 4 ezerből kell fizetnem, hanem 14 ezerből....
-
zozyk
addikt
Végre.

Replay -
Szepi1979
senior tag
Huh de tetszik ez a T-54, bár még a motor és a lánc alap de az az ágyú...
Az egyetlen ami nem tetszik hogy 2500 sebzés alatt a wn8 2000 alatt marad, látszik hogy sokan szeretik. És olyan gyönyörűűűűű -
diegho
nagyúr
Valakinek van kedve T7-el játszani? Még mindig kigyújtós küldetés, de 10/10 top tank vagyok. 2000 körüli WN8-al jelentkezzetek.
-
törölt tag
Crusader ász, a végén némi ellenfél szivatással.
-
Dobi 562
addikt
A csata eredmenyek ablakban melyik moddal tudom kiiratni az okozott es felderites altal okozott sebzest? XVM?
---------------------------------------------------------
(#24843) patrikgtaivs: par hete. Moon Knight, egy elb@szott skizofren Marvel szuperhos.
-
zozyk
addikt
Kár volt ma is leülni játszani...

-
galervin93
addikt
Könnyes búcsút vettem a G.W.Panthertől. Jó kis arty, de... Az én igazi szerelmem mindig is a Grille volt. :-) Picit még (újra)szokni kell, de újra fellobbant a szerelem: [link] :-D BiA + csokival kevesebb mint 19 mp alatt tölt, veszélyes a kicsike. Pont mint ahogy megismertem. :-) Igazi fun tankom lesz.
-
zozyk
addikt
de jól kezdődik a mai nap
0/3 abból kétszer csapattárs szed ki...

1000 arany/LT15(4000spot) még áll.

-
h1mpi
félisten
Obj 140 az valami elképesztően jó tank (Circ keze alatt legalább is). Szinte folyamatosan 5K-s köröket megy.
-
Kean_Sorbo
őstag
Valaki most szakasz?
-
-
mcwolf79
veterán
[12:15-re érdemes tekerni, után lesz a szitu]
Valahogy a toronyra érkezett az égi áldás.
-
mcwolf79
veterán
[Egy kellemes tank ász kör a Tiger(P) -vel Ensk-en]
Sírás ON:
Tényleg nem szeret ma az RNG. Arty-val egyszerűen nem tudok sebezni. A célzókör minden szegletébe megy a lövedék, csak oda nem ahova kellene
Sírás OFF -
h1mpi
félisten
Életem napja a wot-ban, SerB érezte, hogy tegnap inkorrekt volt

-
Patrick76496
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszi! Hát, ha ezt sikernek lehet mondani.
Az N5110-es még mindig megvan, nyáron lesz 4 éves. De tervezem, hogy a ballagás után valamikor lecserélem egy 3542-esre, vagy valami jobb 200 ezer alattira. Remélem sikerül majd a mostanitól jó áron elbúcsúzni. A Type is megvan még, de már meguntam. Amint berakják az ingame shopba és leárazzák, veszek egy CDC-t, a gold már megvan rá.(#24733) Dobi 562: Köszi!
Neked mióta van custom avatar-od?
- - - - - - - - - - - -
Ezt csak azért, mert szeretem megörökíteni az ilyen pillanatokat:Azt nem akarom mondani, hogy a prém is 5 nap, az már túl erőltetett lenne. -
[HUN]Dani
őstag
Tomi, Enzo úgy látom el kell beszélgetünk..

Enzo egyébként megjött a füles és hát na.. odab*sz

-
h1mpi
félisten
Innen már csak lefelé van

-
h1mpi
félisten
-
[HUN]Dani
őstag
Napi sírás rovat következik. Miért van az, hogy akármilyen szintű és típusú tankkal megyek folyton arty által halok meg? Ma többször is előfordult, hogy JgpzE100-al csatáztam és kipécéztek maguknak az artyk. Ezzel nem is lenne baj, de, hogy minden egyes kib*szott lövéssel telibe találnak azt nem tudom elhinni..
Amióta bejött az új patch azóta nem tudtam értelmes kört futni artyval. Érdekes módon én nem tudok senkit telibe találni. Folyamatosan csak splash sebzések, attól meg nem megyek a falnak. Nagyjából minden 7-8. csata az amiben tudnék értelmesen sebezni, de mikor oda érek, hogy na akkor ez kezd jó kör lenni addigra azt veszem észre, hogy elhullott a csapat 80%-a. Kivan a f*sz má.

(#24833) h1mpi: Köszi :3
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Most ezt úgy írod, mintha nem ismernéd a WN8 számolási mechanizmusát.
Az adott tankokkal PONT azért vagy 4000 felett, mert a játékosok nagy része nem tud velük igazán jól játszani, így adott teljesítményre több pontot kapsz.
A nerf előtti Hellcattel sem véletlenül voltál "csak" 2600, mivel azzal már a közepes játékosok is jól, a jók pedig nagyon jól tudtak teljesíteni.
-
galervin93
addikt
Napi gyöngyszem:

:-D -
rlazol
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
megyek szívesen veletek szakaszba akár artyval, de csak holnap.
ugyanitt a stugos light szakaszos feladatokhoz kérek segítséget.h1mpi: jah
annó képet is linkeltem be róla, WOT os pályafutásom eddig csúcspontja! 
nekem még a TD15 is hátra van. Pedig meg lehet csinálni ferdivel, de egyszerűen nem sikerül. 3700 már többször volt, egyszer 3900+is, de a 4000 nincs meg.

-
Enzolord
addikt
-
bluyoo
nagyúr
Egy kis meglepetés nekem mára: Sikerült a HT-15 az E75-el.

Annyira sz..ul megy vele a játék, hogy esélytelennek tűnt a dolog.
De 4K feletti sebzésfelfogással (4-en lőttek hátrálás közben, riszáltam hátha), és a kilövésemmel végre sikerült. Kár hogy örömömben nem mentettem.
Nem is ártott, a LT-8 -al való sikertelenségek után jól jött. Tegnap 1mp-en múlott, hogy beérjek a körbe, és ne nélkülem foglaljanak (az LT-7 -es siker előtti csatában meg egyedül foglaltam ...)!
Kellett nekem sz.rni a küldetésre. Inkább spotoltam, majd visszamentem az arty-knak segíteni ... és későn kapcsoltam/értem a vissza.
Na meg az SPG-4. Na ez az igazán esélytelen nekem. Már az is csodaszámba megy ha eltalálok valamit!
Bár a legutolsó csatában telibe kaptam egyet, de a szokásos pár hp rajtamaradt. A fricska a dologban, hogy még ki is lőtt a kis ...!
-
h1mpi
félisten
Nem szántam sértésnek sőt szerintem tök jó, hogy QB ellen játszott és irigyelem. Ha megbántottam, akkor elnézést kérek Tőle nem szerettem volna megbántani. sorry Enzolord

Amúgy én tökre örültem, hogy Te lőttél ki, végre találkoztam egy PH!-ssal, aki még zvakkos is pluszban

-
h1mpi
félisten
QB streamjében Enzolord toptier E100-al a másik oldalon

Élt 1:50-et, a csapattársa lett az utolsó a 15-2-es körben...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szasztok Urak ! Esetleg valaki szakasz ?
-
h1mpi
félisten
Tegnap szakaszoztunk balagevel és berakott Prokhorovkára. Na mondom spotolok egy keveset (bár nem az volt a küldi), erre felmegyek a spot bokorhoz, de mielőtt odaérek áttör egy T-54 és felspotol... persze meghal 1 perc alatt, de én is... Az Aufk. Panthernek az alap camo értéke festéssel, skillel és álcahálóval sem jó ehhez a misszióhoz:
Aufk. panther: 24.88
AMX 13 90: 32.67
ru251: 32.60(#24811) zozyk: Én ma abba hagytam 2 óra játék után, mert olyan csapatokat kaptam, hogy mire megmozdultam a KV2-vel már hátulról, felülről, mindenhonnan lőttek. Lemmingtrain volt az egész az átlag WN8 érték 600 volt. Sok esetben 10/8x én voltam a toptier, ez mindent elmond...
majd holnap remélem jobb lesz... A Tigris II-vel kicsit húztam a staton a nagyágyúval nagyon tetszik, jó lett. -
h1mpi
félisten
Látom eleged van már belőle, megértelek
Hidd el pálya függő a dolog és még azon belül is szerencse kérdése. Simán meg tudod Te is csinálni, mert a skilled bőven megvan hozzá csak még nem adta be a pálya/szerencse kombót.(#24810) zozyk: én segítenék megcsinálni, de az Aufk. Panther az nem túl alkalmas rá, mert rossz a camoja, 1390-em meg nincs és, ha nem jó pályára rak be, akkor el***om a statod

Amúgy ennyire kell az 5. csaj?
-
zozyk
addikt
Fizetek valakinek 1000 aranyat,ha holnap megcsinálja az acc-omon az LT-15 (4000spot) küldit.
Amx-13 90 és Auf Panther van rá...
-
emre
veterán
magyar O260 mission twitch élő
-
h1mpi
félisten
Na mára elég 1300-as WN8-ig tudtam feltornázni magam és itt kiszállok...
Egy átlagos kép a csatáimból a mai nap. Mondjuk eddig ez az első ilyen totál agyhalott napom a WoT-ban.
Szerintetek befoglalt az nmy?
Pedig KV2 napot akartam tartani, de így esélytelen. 2 lövés és halál. Viszont volt ma egy olyan lövésem, ami egyszerre 2 tankot sebezett KV2-vel
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nembaj bírom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csatája volt már vele. Kérdezem hányadik skill? Válasz 7

De még le is hozhattam volna, ha végén nem cseszem el kicsit.

, egyszer rlazolt láttam Circ streamjében Ő odakent Neki artyval