Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ha egyszer abbahagyom ezt a tetves játékot az artyk miatt lesz. A kör elején mondtam balage-nak, hogy figyeld meg ott a két arty - 1000 Hp. Első spot -900 hp második spot -600 hp.. GG WG (ja és mozogtam szart se ért)

-
csapee
őstag
Innen is üdvözlöm a 100 Ronins nevű klánt, biztos hallunk még róluk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szakasztársa is hasonló kvalitású volt, csak az még nem tud üzenni a játékon kívül.
Tektor (8:13:02) a retkes kurva anyádnak ******* te ***** fattya
Tektor (8:13:15) te dögöljél meg ott ahol vagy
Tektor (8:13:28) te Csapee geci
Csapee (8:19:10) lol a napi hülye is magvan mára
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol
üzenetére
Szép! Gratula!
A Tiger II-vel szerintem esélytelen a HT-15. Lehet pattintani vele, de nem ezreket.

Majd az E-75-el. Sőt a Tigris I a saját tierében sokkal erősebb én úgy érzem.Más: bestofbest a FAME-ből előbb 3200 dmg-et osztott ki és, ha jól emlékszem majdnem 6000 assistja volt ru251-el Karelian
Meglehet ott is csinálni a light küldit csak egy kis skill kell hozzá 
-
rlazol
veterán
Bingisz:

Ami 281 csatából az istennek se jött össze a Tiger (P)-vel, azt a Tiger I 32-re beadta.

Egy kis szerencse egy nagyon noob ellenség kellett hozzá. Királytigris, JÖVÖK!
már régesrég ki van fejlesztve a párduc oldalról és a karácsonyi akciókban meg is vettem, de eddig arra várt, h ászt kapjon az elődje... Csak -egészen a hétvégéig- azt se vettem elő.
(azzal van esély a HT15-re?) -
Simi37
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
DAFUQ
(Ilyet T3ban láttam utoljára)
Gondolom vmi ilyesmi lett...

-
h1mpi
félisten
Épp már mindennek elmondtam a T34-et, amikor megajándékozott az ásszal
A szakasz szépen lehozta 9 killel és jó kis lovét hozott 
-
h1mpi
félisten
450 sebzés kellett volna a T28 HTC TD15-höz és az utolsó lövésem pontatlan volt és pattant a Jgpz. E100-ról... lehetett volna valami puhább is szembe

-
-
bluyoo
nagyúr
Na meglett az S-51!
Nem értem mit szeretnek a játékosok az önjáró lövegben.
Bár csak 12 csatát mentem, de nem vagyok biztos benne, hogy ezt erőltetnem kellene (bár az első két feladat sikerült)!
Unatkozok a csata közben ....
-
törölt tag
Mi kell az ászhoz?!

-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Irigyellek Malinovkáért.
Tegnap a 2000 spotos küldit toltam, de csak egyszer kaptam Malinovkát, és egyszer Prohorovkát.
Olyan agyhalott csapattal, hogy wz-132-vel top sebzőként (2200-2500 dmg) zártam egy majdnem full tizes csatában, úgy, hogy végig az első vonalban voltam.
A városi pályákat persze adta ezerrel.
Miután többször kiszedtem két artyt, átváltottam arra a küldetésre. Onnantól kezdve egy arty volt csapatonként, vagy egy sem.
Az éjjel megkoronázása az volt amikor a fullhps T-57 heavyt 100 Hp alá leépítettem wz-131-el, és inkább összetörte magát, semhogy egy vérpisti kiszedje f2f őlilaságát.. -
h1mpi
félisten
Ezt az ászt kezdhetném azzal, hogy végy egy agyhalott Tiger P-t

(#24656) jozefgucci1: Annyira hektikus ezzel a csővel. Vagy nagy bodottá van és 2000-6000 WN8 vagy sírás és 800-as WN8. Mondjuk ez jellemző a troll ágyús gépekre, amik nem páncélozottak.
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha a statra gondolsz, örülj hogy nem vagy lila.
-
Malinovkát tegnap is nagyon adta a gép . Öt csatából három azon ment , igaz ugyan azokkal a tankokkal mentünk Buldog-T71 és én egyszer nem éltem túl a dombon
. Amúgy anno én az S51-et a 107-es löveggel húztam ki . Soha ki nem próbáltam a nagy csővel a KV2-t . Nem is érzek rá késztetést. Így 15 ezer csatával már eljutottam oda , hogy csak azzal fogok játszani amivel megy és ezáltal kikapcsol a játék .Sajnos anno én több ezer csatát tudatlanul mentem az elején vagy minimum FPS.el laggolva és ez meg is látszik . -
robogo81
senior tag
Ne add fel még,inkább fun tankként használd,majdnem fel sem tűnt,hogy viszonylag hamar ki lett vele fejlesztve az S51,de kellett a zsé(meg a skilles legénység) az ST-I-be,de majd egyszer visszaveszem,ha lesz rá keret.
Emlékszem, az Ász rá még el haufon lett meg rá,egy troll csöves kv-1-el közösen lehozva,szétlőtt lánccal,meg tropa motorral,1 bázisos,foglalásos móka volt. -
rlazol
veterán
baromi jó, azt én is érzem, de vhogy nem áll rá a kezem 200+ csata és sok replay után se.
Van vele egy két jó csatám, sajnos a 2k dmg már annak számít, pedig ezzel az lenne az alap. Nem bírom észben tartani, h ez med és sokszor megyek vele előre, mert a T9 és a 390 alfa elkábít.
Sajnos én 1400 csata körül, 138-as WN8al találtam meg a fórumot és ezért is keservesebb emelni a statokat, de az is tény, h 2000 lenni a napi átlagom és nem 1200, gyorsabban menne felfele. -
h1mpi
félisten
Azé ehhez a KV2 húzáshoz is acél idegrendszer kell, amikor 5/5 pálya mező, sivatag vagy valami nagyon kedvező map és Tier 7-8... 1 lövésem mindig van utána hello... IS meglő hp-m 75% hello... eddig egy remekbe szabott 773-as wn8 értékem van a mai napra...
-
Chris0321
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
JT-vel voltam és engem tisztelt meg azzal, hogy belém lőtt. Zöld játékos volt, az első lövés után azt hittem az ellenfél lőtt meg valahogy még csodálkoztam is hogyan sikerült neki. Városi pályán voltunk, vele szemben IS4 én nem tudtam rejteni a JT alját ezért nem arra mentem gondolom ez nem tetszett neki. Leidiótáztam majd reportoltam.
-
diegho
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Engem sand riveren egy E100 társ lőtt ki, rám fordult és megölt 11hp-m volt. Nem tudom mit akart mert chat off, biztos nem értette miért állok mögötte és nem spotolok. Ez a 3. percben történt. A csata végén 5500 spotom volt, ugyanis ami előtte állt, azt mindent én láttam, hiszen nekem maximum látótávom volt, de biztos igaza volt és én voltam a barom.
Tegnap egy IS8 állt előttem keresztben, amikor T30-al próbáltam faragni az ellenfelet kimentem lőni, ha pedig kimegyek lőni lövök, bármi van, az IS8 kitolatott elém, a tornyát hátulról szépen leküldtem a tankról, tudtam, hogy meglövöm, de ha kimegyek lőni lövök...
Ugyanúgy tegnap egy O140 platoon elkezdett lőni rám, mert megöltem az ellenfél IS-7-et, amit ők is lőttek...
Szóval előfordul elég gyakran, de nem igazán érdekelnek, aki bejön elém simán lövöm, ha eredetileg is lőni akartam. -
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Tegnap nekem kellett kilonom egy csapattarsat, aki ki akart tolni a fedezekbol. Tegnap elott egy masik idiota nem hagyott loni, csak lokdosott, igy a problema leggyorsabb megoldasa itt is a kilovese volt. A kozos chat-et mar napokkal ezelott kikapcsoltam, nem vagyok kivancsi arra, hogy csaloznak, nooboznak meg az anyamat szidjak. Azota nyugodtabban jatszok.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Na látod az még nem ért el, de kitudja csak idő kérdése
Mondjuk én csak chatben küldöm el melegebb éghajlatra a siemkákat, de belelőni nem szoktam, de kilőni már lőttek ki, ment is bannra a siemka 
-
fradi81
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
De, ahogy változik a siemka/nem siemka arány, egyre több ilyen lesz

-
Titeket nem ér mostanában több atrocitás ? Gondolok itt arra mikor kilő a csapattárs vagy csak szimplán feltartanak .Az utóbbi hetekben velem már párszor előfordult , hogy kilőttek minden ok nélkül csak úgy . Az utolsó három ilyen esetnél simán rámordult az ellen és kivégzett és nem írt semmit . Tegnap pedig egy OB140 belement a lövésembe ( Buldog ) ,de nem sérült , mert pattantam a tornyáról és kapásból belém lőtt 330-at. Aztán szépen ki is lőtt és hirtelen bekékült és vagy kifagyott vagy banolták ,de úgy maradt ! Mindez persze akkor mikor 25 csata után betesz Proharovkára minket és csinálnánk spotolós küldit. Szerencsére Baret kolega ott volt a toppon és egymaga spotolt annyit mint ami a küldihez kellett .

-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol
üzenetére
Elképesztő milyen nehéz az E50 és az E50M ellen is játszani, nagyon jó tankok szerintem.
Én viszonylag hamar, 1-2 héttel a játék kezdete óta itt vagyok a fórumon és azért így könnyebb volt gyorsan megtanulni a játékot. Persze az elején azt hittem, jobban tudom a játékot, mint a többiek, de bebizonyosodott, hogy nem. Akkor tájt indult a "barátságunk" is, amit azóta rendbe tettünk
(#24641) mcwolf79: 2300 dmg te jó ég

-
mcwolf79
veterán
Egy könnyedén vett arty-s meccs után meglett a Stug IV

[5 meccs kellett a tank ászhoz]
A KV-1-re azért el kellett puffogtatnom a 10 prémlőszert, mert a sima csak csiklandozta

-
rlazol
veterán
-
Tomi0703
addikt
Nekem csak egyet kell kilonom, de az sem sikerul mar 4-5. napja. T-44-gyel probalgatom, de ez a szemet MM nem nagyon akar magas tierbe rakni. Csataim nagy resze 8-as. Egyesek szerint a kuldi vegett szivat a rendszer.
Szoval ezt a kuldit nem is tervezem teljesiteni, hadd szivasson tovabb az MM, Serb, Wege...
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562
üzenetére
Ilyenről hallani se szeretnék

Amúgy mióta a 3. sorban megyek a heavy tankkal azóta nem lő az arty
(#24624) emre: köszönöm ez hasznos!
(#24630) rlazol: amióta a "normál" (nem csak a sajátom
) xvm szerint is zöld lettem, azóta még többet kapok, mert sokszor előfordul, hogy a csapatban én vagyok a legmagasabb wn8-as player, pedig ez még se nem kék se nem lila... ez nagyon halvány zöld, de mégis elég az áldáshoz 
-
Dobi 562
addikt
Akik szidjak az arty-kat, azok nyilvan meg nem jatszottak a War Thunderrel. Ott a beteglelkuek tankcsataban repulore valthatnak es lelkiismeretfurdalas nelkul radzuhanthatnak (esetleg lebombazhatnak, de a razuhanas hatasosabb), az kivedhetetlen es azonalli halal. En a kis War Thunderes kiruccanasom ota mar nem tudok haragudni a WoT arty-jaira.

Most komolyan ki az aki tankcsataban repulozni akar?! Mifele torz jellemu emberek lehetnek!?
-
h1mpi
félisten
Nekem a T28 HTC heavy rammolást ma megoldotta egy M103. A Tigris II-nek 45 HP-val nekiszáguldott

Írtam is neki, hogy THX a missziót
-
sith7
félisten
üdv a klubban

2 hete , tier 5 - től tier 9 - ig megyek minden nap, szinte mindegyik med tankommal ... eredmény semmivagy nincs 2 ht, és ez a leggyakoribb, vagy nem arra jönnek, amerre én megyek, és mire odaérek kilövik őket, illetve, és ez is elég gyakori ... Top - os vagyok ... volt, hogy 4-5 kör alatt egyfolytában
-
emre
veterán
Kezdek kiakadni. Ölj meg két nálad magasabb szintű heavy tankot meddel. Beletárazok lorrival a E5-be, erre az utolsó lövés benne hagy 3 hp-t, 243-at sebezve.

-
rlazol
veterán
pontosítok:

Egyrészt nyilván most mákom volt.
Másrészt, amikor belém csap az a köcsög arty (amelyik belém csap, az KÖCSÖG!
) az esetek nagy részében tudom, h veszélyeztetett helyre tolom a gépet (mert láttam korábbi odalövést vagy csak tudom a térképre nézve, h én oda céloznék). Máshogy fogalmazva: tudatosan kerülöm az olyan helyeket, amit előszeretettel céloznak. Ha látok egy becsapódást tőlük, ránézek az órára, tudom, mikorra kell visszabújnom fedezékbe. Ilyenkor ha várok + 20-30 mpet, és nézem, hol van csábító célpont és a "fakezű" jó eséllyel elfordul.És harmadrészt, és szerintem ez a legfontosabb: lehet, h nem 3x talált el, hanem 25x. Csak nem marad meg jobban, mint ha más lőne ki. Nem arra figyelek, h a ****** arty mif****rt lő engem, hanem arra, h mit hibáztam, h engem lőtt vagy egyáltalán, a meccs alatt mit kellett volna jobban csinálni. És mivel nem arra koncentrálok, nem is érzem kirívó gondnak. Olyan ez, mint a gyengébb fájdalom. Ha ráfókuszálsz, felerősíti a tudatod és megmaradni se tudsz tőle, de ha eltereled a figyelmed, akkor észrevétlenné válik.
csapee: lásd feljebb. és nem, nem csak a véletlen. A tiéd is. Igen az E5 artymágnes, ha jó a statod pláne. 1000 az E5-be? Sok az? Majdnem annyit egy jobb TD vagy E100 is beléd küld, csak rövidebb töltésidővel.
-
rlazol
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Kean_Sorbo - nem változott semmi, a felszerlésben/legénységben a patch óta ugye? neked kitermeli a csokit?
egy ideig én is etettem őket, de nem volt gazdaságos.
Mennyi vele az átlagsebzésed?h1mpi: értem.
Tehát az a stat, amivel alkalmas e-pénisz méregetésre, az érdekel, ami bebizonyítja, hogy a tied a Te hibádból kisebb/kicsi/nem nő, az nem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre
veterán
-
-
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ezt a pótellátmány dolgot én is szoktam alkalmazni komolyabb küldiknél és érzésre mintha tényleg gyorsabban szűkülne tőle ( OB261) . Persze lehet én is csak rosszul érzem mint a Floodkirályunk H1mpi . Bocs ezt a mai nap után és az 1.HSz kombóval nem lehetett nem kihagyni ....

-
rlazol
veterán
h1mpi: Értem én, h ezt vagy azt érzed, de akkor ne tényként tálald. Mert - hacsak nem az első gyermekkori szerelmed vetted el - pontosan tudod, hogy az érzések csalókák.
Szerk.: "nem vagyok a statisztika híve" - írod: akkor miért foglalkozol annyit a WN8addal, a WR-reddel, és az átlagsebzéseddel?

Kean_Sorbo -
kiváncsian várom! Milyen artyval mész? -
rlazol
veterán
ugyanezt mondtátok azt artyk számának a növekedésére, aztán a számok pont nem azt mutatták.

a tapasztalat nem objektív tényező. szeretném látni az artyk hitlogját a patch előtt és után, minimum 500-500 csatára vonatkoztatva. Annak hiszek. Szubjektív tapasztalásnak nem, mert a megítélést alapból módosítja a tudat, h belenyúltak a pontosságba.
Én nem érzem az artym pontosabbnak, és a találati arányom jottányit se változott az elmúlt hetekben. -
rlazol
veterán
"Az összes arty pontosabb lett" - mond, te miről beszélsz? Az én artym hol lett pontosabb? megint a levegőbe a nagy szavak meg a rinya bármiféle konkrétum nélkül.

vereségsorozat: én akkor szállok, ha nem játszom jól. Ha befeszültem, és görcsölök, h most muszáj különben leesik a napi WN8/WR vagy nem lesz meg a küldetés/XP. Ilyenkor az amúgyis gyenge játékom a bot szintjére esik, akkor hagyom abba.
-
-
zozyk
addikt
Ti mikor szoktátok megunni a vereségsorozatot?

Mai mérleg : 25 meccs,36.0% WR. Az utolsó 9 zsinórban bukó... -
h1mpi
félisten
IS3 ellen elég érdekes a f2f Tigris II-vel. Úgy megy át rajtam, mint a forró kés a vajon... Ez a Tigris II is olyan tank, ha én vagyok vele semmit nem pattint, ha ellenem van, akkor meg igen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért erre alapozni nem lehet, javítom van 1% esélyed rá.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kiváncsian várom! Milyen artyval mész?