Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Elméleti kérdés...na most a procim (2 mag 4 szál) úgy turboboostolja magát hogy 1 aktív mag esetén 2,7ig megy de 2 aktív mag esetén csak 2,5re tehát ha a wotot "átteszem" csak a 0. magra akkor csak 1 mag lesz aktív tehát elvileg 2,7en kell mennie?
-
-
MinionFlasH
senior tag
Ez nagyon off, de sokunk pénztárcáját érintheti:
-
jr1994
addikt
Most nem arról van szó, csak már nagyon vártam az új tankot.
-
jr1994
addikt
Mikor jön már a frissítés? Nem mára volt ígérve?! Minden be van készítve az új AMX ághoz és egyre csak késnek

Aztán beleolvastam a fejlesztői hírcsokor 133-ba:
"Pershing és AMX-50/10 nem kap HD modellt a 9.7-ben annak ellenére hogy a WGL finálé után jön ki."
9.7 a WGL finálé után jön ki? Az még 5 nap!
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho
üzenetére
+1
Én már előtte is kiiktattam modokkal - ugyanezen okok miatt.#27161: nem TD nerfet tervezgetnek, hanem "általános" pen nerfet "bizonyos túl nagy átütésű T10-es és T9-es ágyúk esetében".
Most, a 9.7-ben akarták eredetileg, de eltolták határozatlan időre, úgy néz ki, hogy a 9.8-ban sem jön.(Egyébként már olyat is lehetett olvasni, hogy a T5-T8-as ágyúk is górcső alá lesznek véve.)
-
válasz
Szepi1979
üzenetére
Pedig jól eljátszottunk látom te még utána maradtál ! Így azért hárman szépen lehet javítani a csapat botrányos játékán .Az első bukó sem rajtunk ment el . az utolsóról meg nem is beszélve az nekem olyan Benny-Hill -es volt .
Csütörtökön leszek megint akkor ha gondolod mehetünk ! -
Nekem is a vasárnap lenne jó . Beindult a kinti meló , lehet füvet vágni ezerrel

-
Hogy ne csak sírás és GTA legyen a topikban. Tegnap a szakasz nagyon adta . Első körben Zozyk fórumtárssal mentünk egy 13 csatás kört és mindet nyertük
. Aztán jött szepi és bekezdtünk egy bukóval
,de szépen javítottunk mert az azt követő 12 körben ha jól emlékszem már csak egy bukó volt. -
fradi81
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
diegho
nagyúr
A TD nerf amiről szó volt jön 9.7-ben?
-
emre
veterán
-
Na szép első csatám IS-3-al 2. osztály, Tier X csatában.
2. csata KT-mat kilövi a csapattárs.
3. csata enemy arty 1 hit-el, szegény IndiPz-ben, -1300 HP.
4. csata, megviccel a szerver oldali célkereszt, sajnálatos módon meglövöm a csapattársunkat. Tomato román csapattársam direkt elzárja előttem az utat(wtf?), mikor menni kellene cap-elni, de mind1 mert az enemy gyorsabban csinálja és, amint vesztünk én mérgemben kilövöm őt..1 óra bann, helló szia.

Tapasztalat, miután kilő a csapattársad és kövi csatában ha az enemy arta 1 hit-tel jutalmazz, pihentesd a játékot.
-
Másnak is feltünt , hogy mennyi a td alacsony szinten . Most T6-ban csinálgatom a küldiket és rengeteg a helcat oldalanként 5 biztosan van. A bot jelenség pedig jobban létezik mint eddig. Igaz csak három csata ,de két-két bot van mindíg. A legjobb AT8 37 lövés 0 találat végig a bázison ált és lőtt ?

-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát igen, ilyen az, ha a legtapasztalatlanabbnak van a legnagyobb pofája és megmondja mit csináljunk.

-
Gaz 78
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem Blu-Ray-en van meg,az csak 1 lemez,persze a peccs sok volt hozzá .)
(#27134) sith7
Dúrván 3 hét kellett mellékküldetésekkel együtt a végigjátszáshoz,aztán másodszorra végigjátszva 1 hét elég volt,mert csak a sztorihoz szorosan kapcsolódó "kapcsolatteremtő" melléküldetéseket nyomtam,persze ekkor már könnyebb volt mert tudtam előre mit kell csinálni és a hosszas autózgatást taxizásra cseréltem. -
törölt tag
válasz
jano_77
üzenetére
"Overzealous Commander (Túlságosan elhivatott parancsnok)
A parancsnok összetartja a legénységet, ha a tank élete 10% alá csökken, megnövelve ezzel alapképességeik hatásfokát."Amit kifelejtettek:
Amennyiben a parancsnok nő, szül egy 75%-os képességű legénységi tagot a kilőtt helyére.
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére

most még röhögsz ...
... aztán tényleg 
-
Angel1981
veterán
válasz
Valentin90
üzenetére
Jogos, de szerintem meglepődnénk, hogy mondjuk 1000 játékosból milyen kevés használja.

Egyébként valóban *bitch please.
És ismét leírom; mire ebből látunk valamit, huhhh.......már lehet, le is ment a riói olimpia....

-
Valentin90
tag
válasz
jano_77
üzenetére
"Photographic Memory (Eidetikus memória)
Lehetővé teszi a rádiósnak, hogy pár másodpercig lássa az ellenséges tankok utolsó ismert pozícióját, miután azok eltűntek szem elől."Ezen jót mosolyogtam, ezek még nem hallottak a locastan modról? Az skill nélkül megmondja, hogy hol volt az adott tank utolsó pozija

-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
haver tegnap akarta feltenni - kicsomagolni a 36 v. 39 GB anyagot és vmi 8,5 órát írt ki neki....na ekkor döntött úgy, hogy akkor egyenlőre nem kerül még fel a GTA a gépére, addig még WOT-ozik keveset.

-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha a kipörgetés alatt a 100% - ot érted /pl. mellékküldetések/, akkor az nagyon - nagyon sok idő, kiindulva az előző részekből

-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Beszéltem a postással csak holnap viszi ki
Amúgy is ma velem leszel szakaszban nem tudsz mellette gétaázni 
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én is most várom a postást, ma hozza
Szerintem nem leszek egy darabig
Online része is van, szóval még több idő kipörgetni a GTA 5 -öt. Főleg, ha vannak haverok akikkel lehet bandázni... Epic 
-
-
jr1994
addikt
Ennyire jó az új GTA? (Nem követem a sorozatot, meg tuti nem is futna a gépemen
) -
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Ezt nem értem.
Storm azt mondta, hogy teljesen más a közönség, ezért nem aggódik amiatt, hogy a GTA játékosokat szív el a WoT-tól.
#27121 jano_77: annyit mindenképp, hogy a WG-t ismerve minimum 1 év, amíg ebből lesz valami, úgyhogy különösebben nem foglalkozom vele. Legalább is most még nem.
-
-
jano_77
nagyúr
-
Simán ! Utóbbi időben elszaporodtak az ilyen dolgok . Nem egyszer löknek le egy kiszögelésről vagy tolnak el. Sokakban megvan az előre kidolgozott "taktika " mert ezt látta mástól , hogy oda kell állni és ha valaki más menne oda akkor teljesen kétségbe esik . Aztán akkor jön , hogy inzultál , mert hát hogy mersz te oda állni ?

-
Telda
addikt
Ez valami új módi, hogy a lightok rendszerint lelövik egymás lánccát hogy az egyik előbb érjen oda spotolni?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
óóóó....és én ebből kimaradtam!?

mikor lesz újra hasonló összeröffenés? szívesen mennék én is, ha időm engedi és lesz hely a csapatban.
sajnos én hétvégén csak tegnap este 21 után tudtam menni 10 kört.....ennyi volt a 7végi játékom. mondjuk ez legalább jóra sikerült 2 haver társaságában, szakaszban - 8/10 és 2200 wn8.
gratula a PH-s csapatnak. -
válasz
üzenetére
Jó volt a csapat én is örültem neki , hogy hangot és stílust is tudok adni a képek mögé . Jó volt a kezdeményezés , szerintem ez máskor is megrendezhető . Délután is összejöttünk vagy a többiek maradtak és Szecska-Mester is benézett pár körre .Ez abból a szempontbók is jó volt , hogy legalább kiderült , hogy mindenképpen kell az elején egy ember aki irányít mert az a pár csata nagyon össze vissza volt és hamar elhullottunk . Kicsit bátortalanul indult a parancsnokunk ,de nem vallott kudarcot . Szóval

-
Bingisz
addikt
2 nap GTA után benéztem az on topicba. Hááát, most már ott tartok, hogy legközelebb inkább nem fogok benézni...
-
h1mpi
félisten
Gratula a csapatnak ügyesek voltatok

-
robogo81
senior tag
-
csapee
őstag
STB-1 minden idők legrosszabb 10 tankja (már ami megvan nekem abból)
Azért folyamatosan azon izgulni hogy közelharcban mikor fog mellét lőni több mint vicces. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 10
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi.

Elvileg meg kellett volna kapnod a medált

,de szépen javítottunk mert az azt követő 12 körben ha jól emlékszem már csak egy bukó volt.

.....