Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
Gondolom Dobi is ezen akadt ki.......be kell jönni pl artyzni s az után ítélni. Persze benne van hogy alklmanként nálam lagos lesz a játék. De kicsit tudok artyzni..
Odafigyeléssel mire gondolsz? Azt hiszem arra hogy jó géppel meg volna. Szerintem is. Tervben van egy jobb gép s akkor majd ki derül. Jelenleg abból gazdálkodom ami van
Na mentem ha nincs jelentkező
Kicsit szórakozok egyedül. -
Magany
tag
Sziasztok, valaki 7 es artyval szakaszba küldetéshez. Nevem genius500.
-
Dobi 562
addikt
Valaki jonne 7-es arty-val szakaszba? Kuldetes miatt kene, hang kommunikacio nincs (nincs mikorofonom).
WoT nevem: dobilaci
-
zozyk
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Nekem is ugyanez van,15 meccs kellett az 5 szaros győzelemhez.
Ezért utálom a "nyerd meg a csatát" küldiket..
-
galervin93
addikt
Agyhalottak gyülekezete. Ilyen meccsek sorjában: [link] WR: [link] Persze vesztes meccsen is lehet osztani az áldást, hogyne... De ha a három KV-3-as meccsből kettő úgy megy le, hogy 5 perc után egyedül vagyok (T8 és T9), az felettébb vicces.
És azok a rohadt artyk :-D nem kímélnek, hemzsegnek, bármilyen tankban van az ember lőnek... Mérgemben mentem is egy kört a Grille-lel, legalább kicsit a péló másik oldalán is állhattam... -
diegho
nagyúr
No megvan a HT is egy laza 14k-s körrel. A T55 küldetéseknél vannak már egész jó jutalmak is.
-
diegho
nagyúr
Most már csak a HT van... amivel az a baj, hogy sose nyerek. 16k sebzés+blokk és bukta, ebből van már 3...
-
diegho
nagyúr
válasz
Gaz 78
üzenetére
Már próbáltam.
140-nél járok most. Néha ad 1 sand rivert 5-6 lighttal oldalanként, hozzá 1 arty maximum, vagy ha 2 van, akkor az egyik tuti bot, vagy afk. Tegnap volt egy nagyon jó meccsem, az első 2 percben már 4200 spotom volt, két FV TD odatette magát és az arty is belőtt egyet (M46 1shot, E75 2 shot, T54-be lőttem én is, láncoltam és kinyírták), de onnantól senki nem talált el semmit, még az álló WTF-et sem tudták sebezni, pedig 5-en lőtték.
-
Bad Pritt
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho
üzenetére
Amikor a StugIV LT15 küldit csináltam 103 meccs kellett hozzá. Amikor más küldit csináltam, napi 2-3x voltam ott, számomra ez is bizonyítja, hogy figyeli a játék, hogy melyik küldit csinálod és úgy tesz be mapra.
Prokhorovka/Fiery Salienten még a tomato is meg tudja csinálni 5x-re... Felmegy a spot bokorhoz és egyszer mákja lesz, hogy más nem megy fel... -
diegho
nagyúr
135 és nincs. Biztos nem vették ki azt a három pályát?
-
diegho
nagyúr
131-nél járok jelenleg és nincs nyitott pálya.
-
h1mpi
félisten
-
Dobi 562
addikt
Jol indult a reggel az uj szamitogeppel.

-
jr1994
addikt
Mikor a Stug küldiket csináltam kihagytam az LT15-öt, T28-nál leültem hogy megcsinálom, másodikra meglett az 5000 spot. Most próbálkozok újra a 4000-rel mert kéne az a +1 legénység de most meg nem adja.. ez van. 3000 a mai rekordom az is serene coaston.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Persze egyértelmű, max, ha valaki a stat miatt újra akarja kezdeni...
Amúgy meg a legtöbbünknek 100+ meccs kellett hozzá. Nekem 103.-ra adta be..
-
-
diegho
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
1 hét alatt.
-
-
diegho
nagyúr
122-nél fejezem be mára. Ha holnap sem ad be egyet sem, akkor resetelem az accot és megpróbálom úgy hátha.
-
diegho
nagyúr
120 eddig és még nem adta be, 119. körben 4862 spot, az egyik arty megint AP-val lőtt, emiatt nem lett meg.
-
diegho
nagyúr
Eddig 117 kört mentem úgy light tankokkal, hogy nem volt Malinovka és Prokhorovka. Most már komolyan megvárom mikor kapok, nagyon érdekel.
-
galervin93
addikt
Én imádtam a PzSflIVc-t, a nagy ágyúval T7-ben is lehett szivatni a népet. A Nashornnal viszont szenvedtem a top ágyúval is, el is adtam, pedig meg voltam győződve róla, hogy ez lesz az első ág a játékban amit végigviszek, de tuti nem így lesz. Mondjuk eléggé rákaptam a medekre, néha már azon kapom magam, hogy azon gondolkodom, a ruszki heavy ágat is felhagyom, sokkal izgalmasabb medezni...
-
[HUN]Dani
őstag
Én is szarakodok vele már egy ideje.. 12k-t kellene összeszedni, de nem tudom megcsinálni egyszerűen. Mondjuk úgy kib*szott nehéz, ha van egy csomó arty minden szaros meccsbe. Két lövésből kiszed a táras bc arty IS-4-ből. Mi a f*sz ez? Néhány meccs alatt elgurul a gyógyszere az embernek, mert ezek nem tudnak mellém lőni. Vonzom a szaros lövéseket esküszöm.
-
kicsitrash
aktív tag
Én repesszel lecsipegetem belőle a 100-200-akat... előbb-utóbb csak elfogy

Nálam egyébként úgy volt a történet, hogy beálltam egy domb mögé... s szembe jött egy is3.
Bejött teljesen elém, ahogy saját tierjében megcsinálhatná, én meg nem lőttem (a végén talán a társai szedték ki)... volt 4-5 enemy, aki 2-300 méterről lövöldözött (csak a tornyom látszott ki kb, meg a felső plate max harmada).
Összesen kaptam vagy 65 lövést, ebből 50 körüli volt a pattanó. Nem sebeztem én sem sokat, valami 3000 körül, de volt még 6k spotom

-
h1mpi
félisten
Pz IV sfl. C-re gondolom a top ágyút nem érdemes 16500 xp-ért megvenni, akkor inkább a Nashornra kell menni, hisz az is csak 10K xp-vel több.
Amúgy ez a játék legrondább tankja

-
Departed
őstag
Így van én is néztem, volt aki vagy 6szor egymás után rálőtt lepattanót. A pálya és a hülye ellenfelek mellett ami fontos még hogy ne legyen körülötted csapattárs akit lőni lehet.
Utóbbi nem teljesült QB-nek pl. Stalingrad-on, az ellen a mellette rajzó IS-3 és társait lőtte szitává inkább.
-
h1mpi
félisten
Nektek megy az xvm? timed outot ír ki.
-
diegho
nagyúr
Ez olyan nagy dolog? Városi pályán beállsz úgy, hogy rá se nézel az ellenfélre és, ha vannak olyan hülyék, hogy nem rohannak le ez van. Láttam már 14k-t IS-4-től úgy, hogy max hp-n volt, ez nem nagy cucc, de ehhez az kell, hogy ne akarj komolyan sebezni. Én inkább sebzek 8k-t, minthogy blokkoljak 10-et.
-
-
[HUN]Dani
őstag
Ritka mikor így adja a 13 75-ös.

-
h1mpi
félisten
válasz
kicsitrash
üzenetére
24K-t fogott fel az E100-ad?
-
Dobi 562
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Na ezert nem kell xvm-et, hasznalni. Engem annyira felmergel ez a sok 100-300 WN8-as magas tierben, hogy keptelen vagyok nyugodtan jatszani ha teli van veluk a csata.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent meg semmit sem befolyasol, ugyanolyan teljesitmenyt lehet nyujtani xvm nelkul mint vele. Egyedul a latotav kijelzes hianyzik, de majd atszerkesztem a konfigot, hogy wn8-at ne mutasson, ellenben a minimap feature-ok mukodjenek.
-
galervin93
addikt
Vannak napok amikor nem kell erőltetni.
1. meccs - Erlenberg védekezés, már a meccs elején is feltűntek a top tankjaink... Na kik hullottak el először és rusholt át rajtunk simán az enemy? [link]
2. meccs - Mines ütközet, 8-as meccsben T-34-85-tel felszaladok a dombra sértetlenül, még mozgok is... ...és a G.W. TigerP magáévá tesz. T8-ban. Egy T6 medet. Két IS-3-unk, egy IS-ünk és egy Tigrisünk is fel volt szpottolva. Nem volt őszinte a mosolyom.
3. meccs - Serene Coast, T7, KV-3-mal top vagyok, somolyogtam a visszaszámlálás alatt... ...félszigeten harc.. ...1500 dmg után befoglalt az enemy.
Azt hiszem ilyenkor kell abbahagyni. Még szerencse hogy ma voltam kardiológián ahol a doki szerint nem igényel kezelést az enyhén magas vérnyomásom. No ezek után...? -
h1mpi
félisten
QB most blokkolt Maus-al 12 800 dmg-et

-
Bad Pritt
félisten
válasz
robogo81
üzenetére
Nem tudom mi volt, de az összes full retard bedriftelt a bázisra és nem lehetett őket kivarázsolni onnan.
(#25107) h1mpi: A Puttony azzal az ágyúval sehogy sem működött, szar volt teljesen. Viszont fullozva nagyon jó cucc, bár nem megtartós, a tornya elég gyenge sajnos, ez nem tetszik benne. Most a Charioteer a következő szenvedés, kicsi alfa, pontatlan és lassan céloz (nem úgy, mint a Cromwell, inkább úgy, mint a szovjetek, rohadt lassan húzza össze a célkört). Kíváncsi leszek a középső ágyúra, ha nem lesz sokkal jobb, akkor kellemes lesz 55K-t kifarmolni a 105-ösig. De azzal legalább aprítani fogok a tesztszeró alapján.

-
robogo81
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Akkor neked egy olyasmi többsávos hangkeverő szerűség is kellene,ami több sávot képes egymásra rakni 1 sávvá,miután a mikrofonnal felvett hangot elkészítetted(de hülyén írtam le).
A néróban volt ilyen,Nero Soundtrax néven fut,de vagy 2x ha használtam rég.
De sajnos univerzális keverő/rögzitő progit nem használok, esetleg valamilyen hangfelvevővel ami a kimenetet felveszi felvenni a kommentárt amikor megy a ripléj,és utólag a videó képével bemuxolni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Odafigyeléssel mire gondolsz? Azt hiszem arra hogy jó géppel meg volna. Szerintem is. Tervben van egy jobb gép s akkor majd ki derül. Jelenleg abból gazdálkodom ami van 

szokás szerint! ha cumiban van, jövök azt kihúzom a szarból

De valami olyasmi lehetett.
Néha bejön neki a rush RHM-mel, de az tényleg nagyon ritka.