Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
-
L4mie
veterán
válasz Angel1981 #11659 üzenetére
én csak azt nem rétem min lepődtök meg
Nem ismerek úgy senkit, hogy komolyan megítéljem a személyiségeteket, ált. passzív olvasója vagyok a topicnak.
Játékot se veszem túl komolyan, hiába tolom több mint 2 éve,
Annyi elég, hogy látom napról napra javul a statom heti 50 lejátszott meccs casual ftw. /ennyit rólam/
diegho: kiba pro, de egy bunkó mert a WoT beli tudása alapján megteheti és meg is teszi, Dr. House-ra gondoljatok :] /no offense, de így gondolom/többiek meg min lepődtök meg főleg a régóta ide járó arcok, ha egy újabb arc beesik és megakad rajta az érthető, de többiek? én is megakadok néha a stíluson,
de tovább lehet rajta lépni és kell is, emellett a saját stílusában igenis segítőkész és ezt ha ki tudjátok szűrni akkor jól jártok ti is.így is túl sok volt a lőn meg a vala, nem vitát generálok, csak vélemény nyilvánítok.
Peace.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
emre
veterán
válasz Angel1981 #13061 üzenetére
Erről meg ez jutott az eszembe:
""A Wargameing csapata a továbbiakon is azon dolgozik, hogy játékuk minél élvezhetőbb legyen."
Jelentette ki Storm, aki részleteket is elárult a játék fejlesztés főbb csapásirányiról:
- Az idei évben kevés új tankágat fogunk a játékba importálni, mivel főleg a technikai fejlesztésekre koncentrálunk, de a játékosok igényeinek eleget téve nem tudjuk kikerülni hogy a madagaszkári nehéz harckocsik, valamint a fülöp-szigeteki artyk már az idei évben elérhetőek legyenek.
Továbbá fejlesztjük a térképeinket is. Úgy gondoljuk, hogy a nem látható pályarészek is fontos hogy HD minőségben legyenek elérhetőek a közeljövőben.
Természetesen audio csapatunk sem tétlenkedik. Idén sok madárfaj egyedi hangjaival bővül a játékmenet. Így például bekerül a játékba az amerikai törpegém, a bajszos poszáta, a havasi pinty, valamint a házi veréb hangja is. Sőt a későbbiekben azt sem tartjuk kizártnak, hogy ezeket a madárfajokat le is modellezzük.
Továbbá a tank személyzet hangokat is bővítjük, így hamarosan elérhető lesz az angol hangpack dél-waelsi nyelvjárásban is.A fejlesztők szerint a csúcsidőben észrevehető laggok, és packetlossok egyéni és szórványos problémák, de mindent megtesznek hogy ezeket javítsák. Így mint mint már korábban is este 7 és 9 óra között "Előre tervezett karbantartásokat" fognak tartani."
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Angel1981 #13061 üzenetére
Először én is azt vártam, hogy hogy a nem járható városrészeken parázs, tűz, ne adj isten egy lezuhant felderítőgép is lesz. Ehelyett? Három ponton füst száll fel, valamint kicserélték az égboltot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Djuree
félisten
válasz Angel1981 #13124 üzenetére
pedig az egy értelmes ötlet lett volna, ez így túl op. még egy paradicsom is tud alkotni vele, hát még egy jó játékos. 2 lövés neki egy másik t6...legalább a pent vennék lejjebb.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
emre
veterán
válasz Angel1981 #13267 üzenetére
Itt valami anomália van, az utolsó ablakban mit ír?
Egyébként ezt ma lőttem M18-al, és csak első osztályt ért, 6kill, 3220 dmg, és 1168 base xp-re. replay
Ja a T-54-el meg 2700 spot meg 4200dmg-ra megadta 5 kill mellett.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #19094 üzenetére
Csak arra vigyázz, ha eléd áll egy O704, akkor ő fog nyerni, mert 3 lövések vagytok egymásnak, csak ő gyorsabban tölt! Ezzel már el is mondtam mindent arról, hogy miért szar az E4. Ha ugyanabból az osztályból az egyel kisebb megver 1on1, akkor baj van. Ráadásul az E széria lánctalpa nagyon gyenge, kicsit szögben állsz és átlövik. E3-at is!
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #19097 üzenetére
Akkor fejleszd ki az Brit tízes TD-t, vagy várd meg a Firefly ágat..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Antonius1978
addikt
válasz Angel1981 #19104 üzenetére
Nos hat nem is tudom mit gondoljak, foleg Diegho velemenyet is figyelembeveve...akkor valoszinuleg megallok a T30-nal, mivel, ha mar elindultam ezen az agon, akkor nem akarom abbahagyni, az E3 agra meg nem tudok atnyergelni, az mar kinzas volna, foleg most hogy mar nem jatszom sokat.
Lusta voltam tesztszervert letolteni es kiprobalgatni bizonyos tankokat, ezert kerdeztem velemenyt.
Meg 2 jarganyt akarok megvenni, az Obj704-et es az ST-1-et, valamint a 10-es Pattont, es a 10-es E5 neheztankot, de kell 1 ev amig kifejlesztem oket, mert most kezdtem nemreg a 9es tankokkal.Es ott van a T-54 is, ami meg teljesen alap, nincs kedvem huzni...mondjuk a legelso korben felig leegettem aranylovessel egy FV 183as angol TD-t, ugy ertve, hogy a masodik felet
Mas agat es tankot unok kihuzni, en amugy is 7-es szinten erzem jol magam leginkabb.
A taras tankokat is kiprobalnam, de sok ido, es enyhen szolva csalasnak erzem oket, egy sima tanknak nincs sok eselye a tarasok ellen, esetleg ha nem nyirjak ki, akkor felulkerekedhet a taras tank hosszas toltesideje miatt bizonyos esetekben,fene tudja.(csak 2 taras tankom van, a 12t es a T71 furkeszek)
Raalltam a kinai felderito agra (a kozepest abbahagytam, nem ment) es megszereztem a nehez 110-et, itt megallok, esetleg lehet hogy jo a 7es es 8as kinai felderito is (mar annak aki hasznalni is tudja lehetseges hogy en nem vagyok kozottuk).
Gondolkodtam meg a 8as japan kozepes tankon is, de valahogy nincs kedvem hozza...
Most nekifogtam hogy kihuzzam a ruszki A-44-et, jo a homlokpancelja, viszony modul es legenysegserulekeny azt irtak rola, nos majd meglatom, es a 107es loveg sem a legpontosabb.Viszont jo lesz vele szaguldozni 7es szinten, erosen bant hogy elvettek a legkedvencebb tankom sebesseget (KV-13).
Mas tank nem igazan izgat jelenleg, most elnyerem holnap a TOG-ot, es lesz ket premtankom, amivel penzt tudok gyujteni felvaltva.
Premtankot venni nincs penzem, es a masik angol tank, amit premesiteni akarnak, hat semmi kedvem annyit jatszani 10es szintig, es meg utanna kuldetesen elnyerni, az a premtank ami ellenfelkent megtetszett - az IS-6 - azt decemberben elnyertem.
Amit nagyon varok, azok a magyar tankok, barmilyen szarok, vagy kozepesek lesznek.
Karika mar jo sok cikket kozolt ezzel kapcsolatban SilentStalker oldalan.Esetleg meg a sved jarganyok, ott is sok erdekes tank van.
Ennyit sikerult megvalositani 3 ev 3 honap jatek utan, amibol mondjuk kb 3 honap volt amit prem fiokkal jatszodtam : van 35 tankom amit onerobol sikerult megszereznem, es 5 tank amit ajandekkepp kaptam.
Lassacskan mar unok jatszani, de mondjuk most miutan meglesz a TOG ujra reszt fogok venni az Erod csatakban, sokkal izgalmasabbak es elvezetesebbek, mint a sima csatak.Ha mar ennyit dumaltam a tankokrol, akkor kinek mi a vagya, milyen tankokat akar megszerezni, es miert ?
diegho utannanezek a toltesidonek, de kivancsi vagyok, hogy akkor a T30-on te mire gyurtal ra ?
Ha nem adtal BIA-t a legenysegnek, akkor mondjuk a latotav novelo kepessegekre gyurtal ra ?
Es a venti helyett is mondjuk tavcso van ?
Vagy hogyan valogattad a legenyseget, miben legyenek jok, mifele jatekstilusnak vagy elvarasoknak kell megfeleljenek ? (figyelembe veve a jargany gyengesegeit is, pl loszerrekesz erzekeny, vagy gyakran kigyul, stb) -
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #19133 üzenetére
Pedig milyen jó, amikor a 44%-os E100 behoz két loltraktort, hozzátenném, hogy ha három 44%-os E100 jönne be szakaszba, azzal is ugyanott lennénk, szóval tök8, hogy mit hoznak be, igaz ha E100-at hoz, akkor általában 15-20 másodpercig még felfogják a lövéseket, tehát valamire használhatóak.
A ki mit húzna ki kérdésre én nem tudok válaszolni, mert nincs olyan tank, ami tökéletes T10-ben, mert:
- T62A, O140, O430 - túl kicsi gun depression és alfa, sokat kell kint lenni, ezért sok lövést szednek be, plusz a kis alfás tankokkal jobb szakaszban menni, azt meg én nem csinálom.
- IS-7: fos löveg, szar depression, szar agilitás
- IS-4: lassú
- O268: botrányos lövegkitéríthetőség mindkét irányba
- O264: szemből ég, szar lövegkitéríthetőség, kis alfa
- E3: nincs annyi nyugtató
- M48: nagy, papír, lassú
- E100: szemből ég, HEAT ammo must have, de nem lehet vele átlőni kerítésen, autón stb...
- Maus: nincs annyi nyugtató
- JPZE100: van annyi nyugtató, de túl sokba kerül
- WTF: táras TD-t meghagyom a stathuszároknak
- Leo1: papír mindenhol, cserébe semmi kiemelkedő tulajdonsága nincs
- E50M: szar dps egy mednek
- 50B: túl sok ammorack sérülés, de igazából nincs ellene kifogásom
- Bat: szar a löveg távolra, lassan céloz
- F155: táras td statbuzerátoroknak való
- FV215: hátsó torony, gyenge oldalpáncélzat
- FV218 183: kevés lőszer, a gold must have
- Összes arty: tankos játék -
mtade
aktív tag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Angel1981 #19337 üzenetére
Számomra Prokhorovka a legundorítóbb pálya az egész játékban. Mindenki kempel tanktípus és tiertől függetlenül, ha kell akkor az utolsó másodpercekig. Ráadásul berakták ezt a Fiery Salient nevű pályát ami dettó ugyanez csak megspékelték egy tonna effektel. Mintha nem lenne elég egy ilyen szar pálya..
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
dfsz34
őstag
válasz Angel1981 #19334 üzenetére
Kicsit rózsaszín képet fest ez az obj416-ról. Aki prot én látok benne, az majdnem mind kempel, mint állat ,mert nagy távolságra kijön a pontos és nagy alfás ágyú előnye, illetve nem számít annyira a nulla gun dep. Az ágyúja jó, elfogadható átütés, jó pontosság és alfa (medhez képest), nagy RoF (6,9 sec töltés).
Dombos terepre nem lehet vele menni, az ágyú oda van heggesztve a toronyhoz. Sarokharc csak nagyon trükkösen, az elejét nem szabad kitolni, hanem amolyan srégen sidescrap vele, ahogy a torony éppen engedi, mert ugye nem forog teljesen körbe, de páncél nincs, úgyhogy nagyon nem fog pattintani, de legalább nem lövik ki a motort.
A mozgékonyság megint olyan dolog, hogy jó jó, de nulla gun dep mellett állandóan gimnasztikázni kell vagy túlságosan nagy kockázatot bevállalni egy-egy lövés érdekében.
Az biztos, hogy sok pro használja, mert az egekben van a wn8 szintje, de nem túl kezes egy tank, az biztos.
(#19340) HáGé Prokhorovka a scout álom maga. Amikor volt a kv220 küldetés alig vártam. sok 5-8e spot köröm volt itt.
Irány az E1 bozótos. Én bizony nem futkostam középen. E1-ből passzív scoutolás, de úgy el lehet helyezkedni, hogy dupla bokor takarjon, akkor meg lőni lehet a középen futkosókat. Ahogy ritkul az ellenfél, berohanni a 3-as oszlopban levő mélyedésbe és ott körözni, két oldalt van valemennyi takarás. Itt már gyakran meghaltam ugyan, de brutál spot mellett.
Ez mindkét oldalról megjátszható, de északról könnyebb. Ez csak az egyik lehetséges scout technika ezen a pályán. Ott van a domb is, ha oda gyűlt össze az ellenséges erő. Ha nem lősz, akkor simán lehet őket spotolni úgy, hogy ők nem vesznek észre.
Van még pár jó taktika, ezek közé én nem sorolom amúgy a középen való futkosást, csak speciális csapat eloszlás mellett jó az, de ritkán.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #19532 üzenetére
Azért a T1E6-tal elkövetett 3000 csatás merénylet se pite...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
válasz Angel1981 #19538 üzenetére
Ennek a srácnak meg 7 (lehet, hogy most már 8?) skilles legénysége van a type-on Ja meg a 234 millió kreditje Itt a fórum link, akkor még csak zsenge 15,5e csatánál járt, most már 20e-nél: [link]
Mondjuk ez a gyerek is nem kicsit dedikált a témának: [link] Vajon megvan neki az ász a vk28.01-re
[link] és neki az m6-ra?
Illetve írnak a fórumban egy orosz gyerekről, akinek állítólag 30e feletti csatája van is7-el, szerintem az a legdurvább, hiszen tier10 csata eltarthat 2x annyi ideig is, mint egy alacsonyabb tier. Az ő nevét sajnos nem tudom.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Angel1981 #19866 üzenetére
Bocsi... félreolvastam.... vagy csak álmos vagyok a hajnali kezdés miatt.
.
Nem használok repeszpáncélt, nem látom értelmét. Aki rammolni akarja a TOG-ot az úgy is belehal, az artyk ellen meg nem védene. Szerintem a KV2-ellen sem.
A TOG meg nem ér utol senkit az ütközés nem túl gyakori.Töltésgyorsító / álcaháló / ventilátor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest