-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz bolygo85 #256556 üzenetére
Mentem a Chopperrel egyet, nekem az első pár lövés elég pontatlan volt.
Lassú, lomha, szar camo.
A dupla lövésnek mi értelme? Artyral lőttem duplát, track, igaz messze volt.
Duplánál nagyobb a szórás?20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
MODERÁTOR
válasz bolygo85 #254863 üzenetére
Ugyanilyen a hiba nálam is, csak nem dob ki. Én szoktam ilyenkor rögtön alt+f4-gyel kilépni, és újraindítani a klienst, utána már jó megint pár csatáig. Csak hát ugye általában ez rögtön a csata elején jelentkezik, és ez az 1-2 perc kiesés sokszor elég, hogy eldőljön a csata, van amikor már ki is lőttek, mire visszaérek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
h1mpi
félisten
válasz bolygo85 #254143 üzenetére
Sajnos extra mód kell teljesíteni és kell a szerencse is. Nekem akkor sikerült, amikor sorban én hoztam le a csatákat top sebzőként. Most 1100-on állok, de sokat billegtem a bronz és ezüst határán. Fontos, hogy a vesztes csatában is top1 legyél, akkor kevesebbet veszítesz.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Puculo
aktív tag
válasz bolygo85 #250788 üzenetére
Szerintem nem vagy rossz játékos, és a hiba sem benned van. Egyedül lehozni csatát szinte lehetetlen. Csapatjáték nélkül megette a fene. Az hogy sok a bukó időnként, az itt a wg világában teljesen normális. Magamon is tapasztalom hogy van olyan napom mikor szégyellem magam amit a pályán művelek, mintha nem is én játszanék. Az emberek ilyenek. Régebben megnéztem a statját annak aki nagyon elbénázta vagy fordítva, de már nem érdekel. Túl sok a véletlen tényező, ebben a rng is benne van. Vannak pályák amik egyszerűen nem működnek bizonyos tank típusoknál, illetve nem fekszik a játékosnak. A wg valóban egyre erősebb prémium tankokat hoz ki, de minden tank annyit ér mint a gazdája..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Plata
félisten
válasz bolygo85 #250788 üzenetére
Guard régen jó volt,a süketperzsát valahogy sosem szerettem.
Mindig süketperzsának hívtam.
Pedig az amerikai tankok a kedvenceim.
De az a lassúságával meg a vacak ágyújával nem jött be.
Lehet hogy gold lőszerrel elmegy az ágyú,de alappal nem.
Ma meg a sok turbó teknős mellett csak cammog a hátországban míg a többiek már a bázist foglalják.
Ha már med akkor legyen sebessége. -
Plata
félisten
válasz bolygo85 #250785 üzenetére
Szerintem peched volt.
Véleményem szerint a süketperzsát meg guard-ot cseréld be valami jobbra ha lesz tank becserélés.Nagyon elment felettük az idő.
Sp-t nem is tudom mikor használtam utoljára,a guard-ot nagy ritkán,de T10 csatában még arannyal sem boldogul jól.Liberte még elmegy. -
Plata
félisten
-
addikt
válasz bolygo85 #248090 üzenetére
1. Lassú
2. Nulla páncél
3. Nulla dpm
4. És még csak, nem is pontosSzerintem esélyes a legrosszabb 8-as nehéz prémiumra a játékban, csak a caliban veheti fel vele a versenyt, na az még egy igazi xarosgatya.
Liberté is eléggé kula volt, pont arra lett meg a 3. ez előtt, de még a buff előtt, gondolom azóta jobb is lett valamivel.
Mondjuk én keresem a gyengébb tankokat, ne kérdezd miért..
[ Szerkesztve ]
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest