Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Aki szerint buffolni kene oket, annak odaadom az accountom, ki van kapcsolva az anonimzer.
El lehet meselni milyen erzes ugy vegig tolni a meccset, hogy az arty nem lo senki mast csak teged, kepes varni 1 percet csak hogy spotot kapj, nem erdekli az sem hogy tudna mast loni. Ez megtortenik akkor is ha 9-es tankkal vagyok 11-es matchup-ban.
E-penisz irigyseg + xvm...
-
Derron
aktív tag
válasz
Taragas
üzenetére
Pont ezt olvastam én is. Hiába írja a log, hogy a proci kihadználtsága csak 30-40%, valójában csak egy magot terhel ami viszont nem bír el a munkával. Érdekes hogy 1080p ről 1440p re váltva, talán jobb lett a helyzet. Ténylegesen így jobban terheli a GPU-t a CPU helyett. Mind egy már, dobozban otthon az alkatrészek, hétvégén össze lesz rakva, aztán kiderül.
-
-
válasz
Taragas
üzenetére
Másik ilyen a Grille ágyúja. Mindenki áradozott milyen jó az ágyú. Jólvan mondom kihúzom , hát azt se tudom hova dugtam el, h véletlenül se találjam meg
Persze vannak papíron rossz lövegek a játékosok se szeretik nálam meg jól működik az ágyú. Ilyen a Lansen C, papíron borzalmas, de a gyakorlatban megbízható ágyúja van. Ok mozgó EBR kár rálőni vele,de a beszűkülve álló célpontot nagy eséllyel eltalálja. Én ennek már örülök
-
Baltazár123
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Az eekeboo vagy mi a neve azt találta mondani egyszer, mert valaki kérdezte tőle chat-ben stream közben, hogy a grand battle-ben könnyű teljesíteni, mert 30x30 tank van (volt).
Mondjuk én bekapcsolva hagytam a grand battle-t, de nem játszottam sokat tier10-ben, viszont nekem nem tűnt könnyűnek ott se. Nyilván ott nagyobb volt rá az esély, ezt elfogadom, csakhogy a grand battle-t kiszedték és ezt meg bent hagytják ugyanúgy. Szóval vagy kamuzott valamit az eekeboo vagy csak nem érdekli őket. Egyébként eekeeboo legalább egy olyan community manager, aki ismeri valamennyire a játékot és mondta is, hogy sokat játszik. Korábban voltak olyan arcok, hogy szerintem a warthundert nem tudták volna a wot-tól megkülönböztetni, de az észt azt tudták osztani.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
Én sem tudok, nem bírom ezt a monoton dolgot. Én már a 2GM-nek is örülök, a 3GM az szerintem elképzelhetetlen, mert annál sokkal hektikusabban játszok. Néha azt veszem észre randomban, hogy mindenki hátul kempel csak én hiszem azt, hogy még mindig roham módban vagyok

Roham mód: tegnap megcsináltam a küldik 3/4-ét és nagyon jó csapatokat kaptam, majdnem 1200 pontom van, ami egyéni csúcs szinte. (én is jól nyomtam amúgy, mindig top3 voltam) -
Gyuri27
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
Halkan mondom, hogy ezért tart itt a játék. A csendes beletörődés miatt. A világ emiatt tart itt ahol. Legyen szó közéletről, autóról, kenyérpiritóról másik játékról.
Azokban a játékokban ahol a közösség ezt nem nézi el mindig vannak pozitiv irányú változtatások. Ahol nincsenek ott lehúzzák a rolót. Sorolhatnám napestig. De kapásból lenne itt vagy 10 ilyen game.
Itt meg mindenki beletörődik, hogy ez van. Veszik a prem tankokat aminek az ára egy egy akciós aaa játék máshol. Vagy két prem tank egy új játék.
Így nem is fog változni ez a játék.
Még mielőtt valaki belém állna ez nem rólam szól. Hanem a játékról, a közösségről.
Annyi a különbség, hogy nekem jobban fáj mint egyeseknek. Egyébként se vagyok az a pofabefogós, seggnyalós előrehaladós tipus. -
Baltazár123
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
A t803 tényleg nekem is felb.szta az agyamat, mert nekem a boyz legénység volt az E5-ben és így szegény deepet hátrahagyták. Így most asszimetrikusan fejlődnek, illetve egy külön töltő többet tesz hozzá, mint a 3 kiválaszható második skill sor.
viszont nekem az E5 nem jött be, a 803 talán egy fokkal használhatóbb, úgyhogy maradnak, de akkor lehet majd megcserélem őket valamelyik tankkal, hogy együtt lehessenek
mondjuk olyan mindegy amúgy, sőt a homelandernek még saját hangsávot se csináltak, pedig azt adnám, az egyik kedvencem, mint rosszfiú -
Derron
aktív tag
válasz
Taragas
üzenetére
nem is néztem, hogy a T803 csak 3 fős
. Kihúztam már egy ideje, de annyira ragaszkodtam az E5 be a jó legénységhez. (nekem nagyon bejön az a tank), hogy nem volt szívem átrakni őket, így nem is játszottam még a T803-al. Viszont így lehet dobok bele egy friss legénységet, 3 skill el is lehet játszani
-
Gyuri27
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
Igazságtalan. Évek óta aktuális lenne ez a változtatás. Csak akkor a botok a győztes csapatban sirnának. Még amiatt is, hogy így alig haladnának. Ugye vesztes csapat topja ként kb 500xp-t kapsz. Jó esetben kereditben nem vagy nem nagyon veszteséges. Győztes csapatban 0 sebzés 0 spot 5-600 xp. Egy két sebző lövés 700 xp + kredit még ha ki is lőttek.
Remiel: szívesen
-
Gyuri27
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
Sok streamernél, lilálnál látod ezt. Pl kajzoot ezért nem nézem. A tudását nyilván elismerem. De randomban kb 0 a csapatjétéka.
Meg eredendően sok streamert földi halandónak nem édemes nézni.
Mivel sokan meta, op tankokkal csapatják. Ráadásul lila egyéb fejlesztett felszereléssel és fullos legénységgel. Ez egy átlagos játékosnak semmit nem mutat a játékból. Illetve nem azt amit ő is tapasztal.
Hiszen nem mindig csak ezekkel a tankokkal játszunk. Nem mindig t10-ben (sőt).
Azt meg végképp nem kell magyarázni, hogy mekkora a különbség két tank közt a sima felszerelésekkel 2-3 skillese legénység és egy pl full lila + pótkaja + 6 skilles lgénységgel ellátot tank közt. -
válasz
Taragas
üzenetére
Ezt jól megfogalmaztad, én is így làtom. Sokszor azért is vannak a gyors csatàk,mert az egyik oldal nem harcol,hanem szalad,nem segít stb. Közben a màsik oldalnak nem adnak elég időt,h tudjon kibontakozni. Én simàn beàldozom magam,h a màsik oldalnak időt nyerjek. Persze a statnak nem hasznàl,de nem is érdekel.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Ha eddig elvitted, akkor csak 80 indítót kell pluszban kigrindelni, ami vállalható. Van még pár sebzős feltétel pár szakasznál, de azok simán meglesznek.
A legjobb taktika, amit látok, hogy ahogy elkezdődik a mirny mód, egyből neki ugrani. Nagyon jó csapatokat adott, majdnem sikerült a nighmare mód is az első 10 csatában. Azóta a közelébe se jutottam a bossnak, mondjuk már nem is játszom nighmare-ben, mert jellemzően kevés indítót ad.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
A nagy fal egy borzasztó pálya szerintem. A lenti heavy dühüngőbe be tudsz menni ha olyan heavy, td, meddel vagy. Minden más része kínlódás. Ha meg nem olyan tankkal vagy ami oda jó az egész map fos. Hiszen a map harmada halott terület és így kb kisebb a játéktér mint minesen.
Régen elég volt a 800x800-as pálya.
Fel kellene fognia a wg-nek, hogy változott a játék. Amit ők változtattak meg.
Szóval a minimum pálya 1000x1000 kellene legyen és max 15-20% ami nem játszható.
Ráadásul ha nem túl kreativak (márpedig nem azok) akkor legalább megcsinálhatnák a mapokat nyári, tavaszi-őszi, téli kombinációban.
Ugye lenne különbség. Mert máshogy mozog egy vas a latyakba, sárba mint száraz talajon. Télen természetesen kevesebb a lombozat a fedezék.
De erre kb annyit kell várni mint a rendes MM-re, tank ballancéra.Már régen kéri a közösség a prem lőszer újragondolását is.
Persze kicsit drágább lenne mint a sima (de nem ennyivel) és a sebzését le lehetne venni nyegyedével, harmadával például. Akár ezzel kombózva az rng is lehetne csak 15%.A wg tipikusan az a cég mikor van 99 jó megoldás. Ők meg megtalálják azt az egyet ami nagyon szar.
-
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Köszi, szerencse is kell hozzá és az ellenfél bénázása, de egy jól beforgatott maus-t elméletileg nem lenne szabad könnyen beütni (kivéve ha gold spam van
).Ami fura számomra, hogy a type5 ellen sehogy sem működik a páncél.
1vs1 harcban kb majdnem mindig alul maradtam, pedig papíron jóval gyengébb játékosok ellen voltam legtöbbször.
El Rey -
Áhhh, messze vagyok tőle mint Makó Jeru.....
vJokka -
Köszi, neked meg sok sikert a 2. gunmarkhoz a borken-al, ahogy nézem simán meglesz, ha így folytatod.
Szépen csökken is vele a követelmény, lehet majd jövő héten előveszem én is, mert nekem is nagy kedvencem lett.Dobi 562 -
Köszi.
Felemás érzéseim vannak a maus-al kapcsolatban, amikor oda tud érni időben heavy oldalra és kiélezett a meccs, egészen jó kis élményt tud nyújtani.
Mai metaban viszont egyáltalán nem etalon, vannak nála sokkal jobb t10 heavy tankok pl obj277, e5, canopener stb.Egyébként a tier11re fájt a fogam, de úgy voltam vele akkor már le is gunmarkolom.

Amúgy nem tartom magamat jó heavy játékosnak, inkább a sunyi táras tankokkal tudok jól érvényesülni általánosságban, amiknek jó mobilitása és camoja van.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
A mentorálási parancshoz jól jön a battle pass boltból 600 érme ellenében kivehető legénység. kb 1,4m legénységi xp-t ad át. Illetve arra is jó, ha van egy tankosom, amelyik
nem nulladik skilles, akkor ezzel ki lehet cserélni.Régen alig volt értelmes skillje pl a rádiósnak, de a töltőnek is jellemzően 4 elég volt. Nehéz tankon parancsnoknak se sok minden értelmes volt. Ilyenkor simán ráraktam aki éppen kéznél volt, gyakran olyant, amelyik nem nulladik skilles.Most az új rendszerben meg bejöttek használható skillek és így ki lehet cserélni a legénységet olyanra, ami sokkal hamarabb eléri a fullos 6 skillt. Nem érdemes elszórni a mentorálási parancsot, sok millió legénységi xp-t is át tud adni.
-
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Hát nekem van 52 toborozatlan legénységi tagom és megszámlálhatatlan legénységi képzési könyv, nem igazán szorulók rá erre, de tény hasznos tud lenni.
Én most a következő rohamot is inkább kihagyom, ha adnának egy új 10es OP tankot azt mondom végig szenvedem, de így marad a random.
-
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Kompromisszumot kell kötni, én csak olyan játékmódot vagy eventet játszok, ami szórakoztat és még jó jutalmat is kapok. Ebben a múltkori túlélő játékmódba pl nagyon alacsony nevetséges volt a jutalom, el is engedtem.
Viszont most ez a 3000 kötvény elég jó wt eventben, mindennap nincsen időm gép előtt lenni, de remélhetőleg sikerül kimaxolni.
-
válasz
Taragas
üzenetére
Nálam is esélytelen, hogy Arty vagy Light tankkal top XP legyek, de a többi legalább halad szépen.
A T803 felé rájöttem miért tettem le anno a T110E5-öt: derpy lett at ágyúja. Sokkal jobb lövéseket adok le menet közben, míg szépen becélozva ilyen 17/9/4 (leadott, talál, átüt), plusz mindig cserben hagy a necces helyzetekben.
Ezzel szemben a Type 4 Heavy olyan találatokat ad be, hogy csak ámulok... Tegnap lett volna vele egy 5000 sebzés és 9000 pattanós köröm, de elfogyott körülöttem a béna-béla csapat. -
-
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Most először van tényleg a világtörténelemben, hogy egy sikeres játékfejlesztő cég csinált egy új játékot, ami a megjelenés után rögtön bukta lett.
Az meg hogy van fizetős tartalom a wotban teljes mértékben érthető, nem ártana józan paraszti ésszel gondolkodni.
Szerver üzemeltetés, karbantartás, folyamatos support, rengeteg frissítés, minden héten új játékmód/küldetések/események, kisebb fejlesztések non-stop, új tankok + rebalance, pálya módosítások, 99%ban nincsenek csalók stb.
Persze nem szent tehén a WG!
Vannak hibák és idegesítő dolgok a játékban, ezt aláírom. -
phoenix1989
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Mire is adtad a pénzed? Fejlesztésre? Talán reszvenyes vagy, vagy tulajdonos, befektető? Te egy árucikket vettél (tank, prémium fiók, láda stb) amit megkapták. Ha vásárolsz egy terméket bármilyen márkától akkor te fejlesztést vásároltál? Nem . A terméket vetted meg, az hogy a befolyó összeget ők fejlesztésre költik vagy nem az az ő dolguk. Ha szerencséd van akkor az előbbi ha nem így jártál majd legközelebb más márkát keresel ha nem vagy megelégedve. Nem is értem a sok hisztit ha nem tetszik tovább lehet menni senkinek nem kötelező se játszani se vásárolni de ugye mind tudjuk ki áll a sor elején ha vásárolni lehet
aztán megint sírás lessz a vége -
tboj
aktív tag
válasz
Taragas
üzenetére
Senki nem kényszerít, hogy akár egy fillért is fizess nekik. Onnantól kezdve viszont az már az övék, azt kezdenek vele, amit csak akarnak.
Én bírom egyébként kajzoo-t, de álszent módon azért ő is most csak extra nézettséget, vagyis hirdetésbevételt farmol magának ezzel a témával és a hergeléssel. Pár napon belül 2 ugyanolyan videót kitenni, ami mondandójában 90%-ban megegyezik, még a háttérben menő csatajelenetek is ugyanazok benne, a thumbnail is csak át lett színezve... Szóval minimális energiabefektetéssel, ugyanannak a tartalomnak az eladásával jut extra bevételhez. Nem is tudom, honnan ismerős ez... Ilyen ez a mocskos kapitalizmus.
-
h1mpi
félisten
-
válasz
Taragas
üzenetére
Gondolkoztam a 30 ládán,de kb 1% esélyt se látok,h amit szeretnék tankot meglegyen. Marad a pénz a zsebbe
El Rey: Igazad van,sok az idióta. Én arra gondoltam,h ha valaki 100-400 eurot el is ver külföldön az ilyen eseményekre,azért 700-1000 eurot már a nagy része biztos nem akar költeni. -
Raidon
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Mea culpa... Igazad van nem engedi. De emlékszem még korábban meg lehetett változtatni a fokozatot. Biztos valamelyik frissítéssel vették ki ezt a lehetőséget.
Mivel volt egy szezon ahol nem tudtam a teljes kinézetet megcsinálni és ott pl golddal engedte megvenni a hiányzó szintet. Az volt a Warhammeres az E100-ra. pl az úgy van meg fullosba. Talán korábban a battle pass csíknál több részletbe lehetett a skint öszerakni talán addig lehetett állítani. Most ugye a végén kapod. -
phoenix1989
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
ha nem tudod konzisztensen jól használni akkor nem lesz vicces sem, inkább csak idegesítő ahogy a kv2, bár az is igaz sokaknak már az is elég ha 10 csata alatt egyszer tud 1 lövést bevinni és akkor már kiugrik az ablakon örömében.
"de ászoltam már le"
és ez most mit takar? egy tank ász kb szerintem semmi. ne érts félre nem sértésből csak nem értem mikor valaki ezt írja mire gondol, vagy egyáltalán miért tartja nagyra -
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
Mostani roham nekem sem ment igazán, de ez nemes egyszerűséggel csak azért van, mert kényszerűségből játszom vele, legyenek meg a küldetések és jutalmak aztán annyi.
Rangban, érzelmekben igazi hullámvasút arany és ezüst között lenni, pedig ha oda figyelnék és kipihenten (magyar ember ezt a szót nem ismeri
) játszanék, talán még a magasabb rangot is eltudnám érni.Tavaly a hurricane-t majdnem teljesen ki is hagytam, talán lehet jobb lett volna most is.

-
Derron
aktív tag
válasz
Taragas
üzenetére
T30 hoz adhatnál pár tippet. Messziről nem találok el vele semmit, közelről meg szét szedik a kupolámat. Dög lassú, és fél év mire beszűkül. Ha hull-down pozícióba megyek, ott az ellenfél is hull-down szörnnyel van, azoknak pedig nem ütöm be a kupoláját, mert nem találom el. Nagyon vártam a 750 es sebzést, de ha tudok lőni körönként 2-3 sebzőt, már örülök. 60% os Win rate em van vele, nem is értem hogyan, az tuti nem rajtam múlt.
-
Met
nagyúr
válasz
Taragas
üzenetére
Ez nem szókiforgatás.
Azt írjátok, ha jó játékos vagy meg tudod nyerni a csatát, most meg jött a de ha a többiek is.
Hiába fogalmazod át.
Nem tudsz ráhatással lenni a többi 14 játékosra, te tudsz jó helyre menni, jó dolgokat csinálni, de a hajadra kenheted ha a másik oldalon átjönnek és befoglalják a bázist. Rajtad múlt? Nem, mert nem te voltál ott.
Néha lehet egy jó döntéssel csatát nyerni, pl. Fjodson 1v1-ben maradtam, D0-ban vártam a bokorban mert én fentről jöttem volna le az ellenfél helyében, persze a csapattársak nooboztak, meg pingeltek hogy menjek capre. Hopp, jött a lowhp tank, kilőttem, win.
De kellettek hozzá a többiek hogy megöljék a többi 14-et és az utolsót lehpzzák.
De ez egy, és ritkán van 1v1-es lezárás.A játékosok nagy része nem figyel a másikra, nem tanul, nem segít.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Taragas
üzenetére
a 4000-es játékosok már megbocsáss - és mindenki akinek annyi az értékelése itt - legtöbbször kalap szamócát sem érnek! Sokszor az 5K is olyanok, mintha azt sem tudnák hol vannak. Mostanában csaták után meg szoktam nézni kíváncsiságból, hogy kik azok, akik ilyen "csodásan" szerepeltek és szinte kivétel nélkül 3-4-5K-s játékosok.
-
Met
nagyúr
válasz
Taragas
üzenetére
Bocs, de ez marhaság
a jò játékos juhászkutya mòdjára tereli a nyájat, és megvédi az övéit.
Igen, csak a nyáj b@szik arra hogy mit csinálok, mert neki másfelé van kedve menni, vagy következetesen a sziklát lövi ami mögött az ellenség lapul és még sorolhatnám.
Egy jó szakasszal már jobb az esély, de egy játékos kevés ahhoz hogy lehozzon egy meccset egyedül. -
Gyuri27
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
Igen egy lila 7000+ wtr-el tudja valamennyire kompenzálni a 3000 és alatti játékosokat (főleg ha az ellennél is kb annyi bot van).
Ezért mondom azt, hogy legyen rá mód, lehessen wtr szerinti besorolást kérni. Legyen ilyen mód (úgyis van annyiféle).
Meg ezeket a takony 600x600, 800x800-as mapokat takarítsák el t8 és felette. -
Derron
aktív tag
válasz
Taragas
üzenetére
Nem mindig csinálja, de emlékeim szerint megjavulni még nem javult meg csata közben.
Kicsit idegesítő mikor gyenge pontot szeretnél ellőni.Elkezdtem kihúzni az ágat, mert a karácsonyi event alatt elég sok 5x XP küldetést kaptam.
Kicsit fusztrál is, hogy nem tudok a kedvenc tankjaimmal menni, mert azokra már nem kell XP így csak a levesbe mennének.
-
válasz
Taragas
üzenetére
Rám is írtak már párszor, hogy csaló vagyok, pedig olyankor általában az történik, hogy vagy blindshotoolok vagy a csalózó ammo racket kap.
Egyébként igazad van, arra költöd a pénzed, amire akarod. Én is 240 ládát vettem, ennyit tervezek költeni a WoT-ra a következő 1 vére, ez havi 10k körül van. Kifejezetten kevés egy átlag hobbihoz képest.
Viszont az is tény, hogy senkinek nem ajánlom a játékot, mert toxikus. Régen, több mint 12 éve amikor elkezdtem, még nem volt az, aztán beleragadtam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Taragas
üzenetére
PC-n és nem tettem le tálcára, csupán a monitort kapcsoltam le. Rengetegszer csináltam már így, eddig nem volt gond.

kisharsány: mivel épp már csak streameket néztem pontosan tudom, hogy akkor indult el a hivatalos stream! Addig nem volt elérhető. Lehet, hogy délután 4-kor volt, de este 19 után biztos nem, mert folyamatosan ment a stream a másik monitoron. Szal nem beszélek hülyeséget. Illetve a drop elérhetőségéhez pedig az 5:59 volt írva.
-
po1son
addikt
válasz
Taragas
üzenetére
A japán Kaiju?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem akarlak elszomorítani, de már árnyéka az a tank önmagának elég régóta, amilyen OP és meta volt régen most annak az ellentettje.
Full tier10ben egyszerűen mindenki rátöltni a goldot és ott üti be ahol akarja.
Az HE lőszeres ágyú meg már közel sem annyira troll, mint régen volt.Régen viszont tényleg egy igazi szörnyeget volt, egyik régi lövésem vele link
-
válasz
Taragas
üzenetére
Annak szól a %okról aki hajszolja. Szerintem mindenki találhat a saját igènyeihez szórakozást a játékban. Ha gunmarkolni akarok azt csinálom , ha kedvenc tankkal akarok gurulni azt csinálom.
Lila felszerelést eventek adnak azért ndm költök rá. De ha az embernek nincs ideje kifarmolni akkor ott a kötvénybolt teljesen jogos.
Nekem se early se 260 se chifi. Nagyon szarul játszok könnyűvel, tdvel, az artyval való játszás pedig kínzás számomra. Sőt most jut eszembe nincs meg a T55 se meg ami az early előtt van (még a neve sem jut eszembe) az sincs meg. Nem pazarlok rá energiát hogy megszerezzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze vannak papíron rossz lövegek a játékosok se szeretik nálam meg jól működik az ágyú. Ilyen a Lansen C, papíron borzalmas, de a gyakorlatban megbízható ágyúja van. Ok mozgó EBR kár rálőni vele,de a beszűkülve álló célpontot nagy eséllyel eltalálja. Én ennek már örülök
. Kihúztam már egy ideje, de annyira ragaszkodtam az E5 be a jó legénységhez. (nekem nagyon bejön az a tank), hogy nem volt szívem átrakni őket, így nem is játszottam még a T803-al. Viszont így lehet dobok bele egy friss legénységet, 3 skill el is lehet játszani

nem is tudnám fejben tartani

.
Bár azt hiszem az esport-on azt írták hogy 420-as alfát fog kapni.