- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
h1mpi #218299 üzenetére
Egyrészt farmolás, másrészt átváltják az emberek a goldot (mert hidd el, átváltják gondolkodás nélkül), megteszik a licitet, aztán ha nem jön be, akkor hopp, ott marad szegény kis játékos 40M haszontalan kredittel, a következő fasza tankért meg gold licit lesz, ezt borítékolom.
-
h1mpi
félisten
Okos ez a WG. Gondolom látja, hogy godból bőven van a játékosoknál az év végi eventek miatt. Viszont a kredit szinte mindenkinél kevesebb mennyiségben van kint, főleg a 10-es Kínai után. Most szerintem nem a pénzszerzésre mennek, hanem arra, hogy a játékosok játszanak sokat. Mivel a kreditet nem éri megvenni/átváltani, így csak sok-sok farmolással gyűjthető. Ez viszi tovább a szekerüket nem néhány 100 000 gold vásárlása... okosak nagyon
-
Pug
veterán
válasz
zozyk #218295 üzenetére
Hat mivel eddig nem nagyon mentek vele az emberek, igy nem sok lofaxt jelent, ha valaki aszt megy vele...
BTW miota is jelzoje annak, hogy egy tank mennyire "jo", hogy ki mikor megy vele aszt?
Tudod, az asz egy bizonyos tankoz tartozo teljesitmeny kuszob, nem tankok kozotti merce
-
dokee78
félisten
Hajnal 5-kor vannak a Gold áras ajánlatok,délután 5-kor pedig a kredites ajánlatok?
-
zozyk
addikt
GB ma két ászt ment a kis Pantherrel, annyira nem lehet szar azért...
Én behúztam, de még nincs használatban.
-
Balcsix
senior tag
Nekem most különösen játszhatatlan a játék. 100 körüli pingem van, úgy ahogy mindig is ilyen tájban, de legalább a duplájának érződik.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
HellGreg
őstag
Kb mikor szokták kiírni, hol jár a licit?
-
badb
tag
En is eladtam sok mindent 76 milla remelem eleg
-
HellGreg
őstag
Szerintetek 40 milláért esélyes behúzni a T22-t?
-
Geller72
veterán
Megint játszhatatlan a game, tele van agyatlan, suicid barmokkal, vagy 10. 1:15-ös csatát mentünk..
-
jano_77
nagyúr
DAKILZOR-ék mit csinálnak, tudja vki?!?
F1-et játszanak az EBR-ekkel vagy mi a tök?!? Ez vmi külön mod vagy micsoda?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #218270 üzenetére
lehet, mint írtam többször is volt már a SHOP-ban, de nem akarok rá már pénzt adni (rendes jó magyar HUF-ot) Viszont kreditért vagy akár a Karácsonyi goldért lehet behúznám a garázsba.
T22: ha igaz QB most váltott át 200K goldot, hogy licitáljon rá. Scheff most adja el az összes tier8 és alatti tankjairól a felszereléseket, hogy legyen elég kreditje licitálni.
-
Raidon
őstag
Jól értelmezem, hogy mikor lejár a licitre az idő akkor derül ki, hogy nyertem e vagy sem?
-
kchryss
veterán
válasz
joergie #218213 üzenetére
Ti nem olvassátok a topikot csak írtok?
A T-22 belőhetetlen? LOLPár napja írtam hogy az egész lövegpajzs simán átlőhető még alap lőszerrel is. Szinte papírból van. Annak a tanknak egyedül az oldalán van páncél, de az csak a hülyék ellen hatásos akik nem tudják hol kell lőni: #217861
-
Balcsix
senior tag
válasz
jano_77 #218264 üzenetére
Ha a hírek igazak, akkor a Somua lesz az egyetlen 8-as tank (azok közül amik még nem voltak), ami fix áras lesz. Az hogy kreditért fog menni vagy goldért, azt nem lehet tudni.
Ha abból következtetünk, hogy az eddigi években 2 licites kredites, és 1 fix áras kredites volt, akkor most a Somua valószínűleg fix áras goldos lesz! -
Imilenni
addikt
17e goldom van, szerintetek lesz olyan ezen a fekete piacos eventen, amire elkölthetem?
FreeXP átváltós "akció" várható mostanában?
-
vepe
őstag
válasz
jano_77 #218264 üzenetére
Ez egy Legenda. Régen kb.olyan volt, mint a TD-k között az E100. Ha egy szakasz bement T22-vel el volt döntve melyik oldal nyer. Aztán szarrá nerfelték, meg elvették játékosoktól a riggelések miatt. Aki megteheti az úgy is megveszi, mert ez tényleg egy ikon tank. Kapott egy minimális buff-ot, de a régi biztos nem lesz.
Ellehet még vele játszani (nagyon okosan) de agressziven semmiképpen sem.
Szerinte ezt kchryss is alá tudja támasztani.
-
KisApám
addikt
Megint kreditért... pedig kb. 25 000 GOLD-ot rádobtam volna, Karácsonyról maradt.
-
jano_77
nagyúr
Jól látom, hogy hajnal 1-ig lehet licitálni rá?
vepe: akkor nem éri meg tankokat eladni miatta!?
Azt láttam, hogy nem oly rég volt némi buff rá, de gondolom nem várható, hogy jobban erősítik!?
zodo: köszi ingame az üzit, sajnos nem tudtam rá válaszolni chat-ban miatt.
Somua SM milyen akcióban várható szerintetek? Gold, fix ár vagy kredit licit? Talán az az egy tank, amit érdemesnek látok és már többször szemeztem vele korábban.
-
h1mpi
félisten
Annyiban jobb ez a T-22 Med, mint az Obj. 140, hogy ugynarra a súlyra jóval erősebb motort kapott. Amúgy minden másban tényleg gyengébb az adatok alapján.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #218257 üzenetére
Nem úgy volt. Hanem úgy, hogy bekerül a játékba a lehetőség, hogy majd akció keretén belül különböző dolgokra lehessen váltani a tervrajzokat. Persze itt is pofára esés lesz, mert a teszten csak pár nemzet töredékeire volt "akció" és még csak nem is ugyanannyit értek és nem lehetett őket ugyanarra beváltani.
pl.: ha van rengeteg német töredéked, akkor nem sokra fogsz menni, ha német parancsnokra tudod cserélni, hiszen valószínűleg azért van sok töredéked, mert ki van fejlesztve az összes német tank vagy egyáltalán nem érdekelnek.
-
jano_77
nagyúr
Nem úgy volt, hogy az 1.12-ben lehet a tervrajz töredékeket átváltani/beváltani egyéb jóságokra? Hol érhető el ez a funkció?
-
Viktoár
addikt
Jóféle ez a tank? Azt látom hogy nincs credit szorzója.
-
h1mpi
félisten
Azt hittem pedig, hogy gold-ért jön... kreditem nincs ennyi, úgyhogy ez nem jön a garázsba :/
-
HellGreg
őstag
Elvileg: T-22 15 milla kredit minimum ajánlattal, na
Nekem már nincs kreditem erre. Egyszerre amúgy hány tankot enged eladni a játék? Van limit? Nem mintha ezt akarnám tenni, csak jó lenne tudni. -
kchryss
veterán
T22 jön licites kreditért mint a festett WZ.
Szerencse hogy ezt nem kell megvennem mert már bent van a garázsban.Jó sok kreditet leszippantanak. Sokaknak már nem fog maradni az értelmesebb tankokra.
5 666 666-tal nem nyert a licitem a dagi light-ért, de nem bánom. Én nem szerettem azt a tankot, most se vágytam rá.
Ahogy olvasom 7,7m körül volt a minimum nyertes licit. Annyit talán még megért volna, de mindegy, nem bánkódom érte. -
Viktoár
addikt
Ha licites a egy tank és teszek X összeget majd később világossá válik hogy az nem lesz elég akkor újból rá kell tennem X+1 -et vagy elég csak a +1-et?
-
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #218242 üzenetére
Teljesen az én véleményem, de logikus lenne a WG részéről ha először a szarabb tankokat adnák el, hogy az OP de legalábbis nagyon jó tankok mint az IS-3A meg Progetto azok a legvégén legyenek, szóval most valószínűleg még valami rosszabb tank lesz, mint az IS-2S vagy Foch
-
jano_77
nagyúr
Lehet sejteni, hogy mi lesz most 17-kor?
-
Srácok, kiderült, hogy ez a light, tier 7-es A.Panther egy prémium tank, és nem is rossz szorzóval.
-
jr1994
addikt
válasz
Swinegod #218231 üzenetére
Régen a könnyű tankok egy szinttel feljebb játszottak, azért azt vedd figyelembe.
Én is megvettem, részben nosztalgiából. Nem sajnálom rá azt a 10 misit, pedig így nem sok kreditem maradt. De majd farmolok még, meg ha lesz még valami érdekes kredites ajánlat, eladok valamit.
-
Geller72
veterán
..Vagy az FV215b 183-at.
. Medet most amúgy sem akarnék venni, max valami nehéz/TD beesne normális áron, akkor esetleg szánnék rá. De minden áron semmiképpen nem veszek túlárazott, amúgy is középmezőnyös szarokat, amiket vagy megkapok esetleg sokkal olcsóbban (ha még nem lenne meg) prém shopban, vagy van ugyanolyan jó, esetleg jobb alternatívája a fejlesztési fában. (És esetleg már az is megvan, akkor n+1.-nek meg minek).
Arra mindenesetre jó ez a BM, hogy átnéztem a garázst és kiszórtam azokat a tankokat, amik nem kellettek, vagy nem jönnek be. Volt köztük prém is, néhány. -
vepe
őstag
Bedobnák a WT auf E 100-at.....
-
-
HellGreg
őstag
9.000.001 kreditet ajánlottam, az nyert.
Mehet porosodni a garázsba a többiekhez -
Lunky88
tag
9,4 milla a nyertes licit az utolsó előtti pillanatban. Gyerekek ha nem fogom tudni elvinni 10 millióért akkor lef*som a bokámat...
-
Djuree
félisten
a versenykepes licit nem azt jelenti hogy annyiert lehet minimum elvinni. alatta is viheto boven...de annyiert biztos! viheto...
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #218221 üzenetére
Mivel írták, hogy a versenyképes licit a nyertes számú licitálók által rakott licitek közepe (nem átlaga, hanem darabszámra a közepe), így alatta is ugyanannyi darabszámú licit van, mint felette. Reggel, amikor még 5 volt a nyerő, akkor még simán esélyes volt 4-el behúzni. Most, a 8,1 után már nyilván nem elég, de mondjuk egy 6 millás ajánlattal van esély, hogy elhozható. De majd a végén meglátjuk.
-
Swinegod
őstag
A legszarabb 7-es lightot kiveszik a játékból mert szar, aztán évekkel később elvesznek tőle 800 dpm-et, 5km/h végsebességet és 50le-t a motorból és még van pofájuk eladni nekünk egy 9-es tech tree tank áráért...
h1mpi: Ugyan az, mint a T37 csak szarabb mindenben
-
zodo
nagyúr
válasz
Lunky88 #218215 üzenetére
Az biztos, félek hogy elszáll a ló mert talán ez az egyik nagy várományos.
Ha visszagondolok mikor a Tier VIII-as Type 59G ~3 perc alatt 25.000 gold-ért elfogyott amelynek értéke a wiki alapján 13.500 gold.
Nos a T-22 medium jelenlegi wiki-s ára 22.500 gold holott az 1.12 patch előtt, mindvégig 5 gold volt.
Ami biztos hogy van 20k goldom és 22M kreditem de eddig egyik aukció induláskor sem voltam a gép előtt.
Ha okosak akkor licitre teszik vagy nagyon drágán dobják ki. -
joergie
őstag
válasz
h1mpi #218216 üzenetére
Hát ez nem az, amire a tier5 chaffee után számítasz. nagyon jó a view range de ígyse úgyse lövik a spotod, akkor meg minek. dpm, alfa nincs, sebesség nincs. Én próbálkoztam vele, hogy Mastery badge-t szerezzek küldiben, de nagyon nem adta. Az 55kmh egyszerűen nem elég, hogy ellensúlyozd az ellenfél másfajta tier6 lightját.(hozzáteszem a stílusomon van mit csiszolni, feltűnési viszketegségem van, így túl sokat vagyok spoton).
-
Lunky88
tag
Szerintetek ha bekerül BM-re a T22, akkor kreditben vagy aranyban mennyiért lehet majd elvinni? Félek hogy nagyon irreális, megfizethetetlen áron fog menni...
-
joergie
őstag
válasz
po1son #218208 üzenetére
Játszottál már T-22 ellen? jobban kerültem, mint az obj279e-t. Egyszerűen belőhetetlen, olyan a páncélja. Kb mint egy mini mobilis obj257.
Itt a titok. https://tanks.gg/tank/t-22-med/modelTegnapi t27 dömping után randomban nem is bánom, hogy nem lett meg. olyan hent lett belőle, semmi visszatartó ereje nincs annak a tanknak, ráadásul papír.
Ez az afkl panther régen azért köpködte a skúlót gyakrabban. a statok ismerősek, de ezzel a rof-al a setter szintjére süllyesztik. Arra is emlékszem hogy az e50 900(v950?) lóerős motorja volt benne, az e50-ben már nem kellett kifejleszteni.
-
po1son
addikt
válasz
grizlisandor #218209 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, szerintem teljesen jó irányban halad a játék Ebr105 racer 1.0
Aufklärungspanzer Panther - 6 misinél jár a veresenyképes licit
-
po1son
addikt
válasz
kchryss #218206 üzenetére
No már majdnem félidőnél vagyunk black market-et illetően.
M10 RBFMTurtle Mk. I
Somua SM
AMX 50 Foch (155)
IS-2 BerlinA-32
T-22 mediumWZ-111 Qilin
50TP prototyp
Bretagne PantherE 50 Ausf. M skinTL-1 LPC
Cromwell B
M54 Renegade
Progetto M35 mod. 46
IS-3AAufklärungspanzer PantherSkoda T 27e-newsee - én is azt néztem, hogy egyáltalán nem nagy szám.
t22 is ki tudja milyen horribilis áron fog majd pörögni, pedig a obj140 majdnem mindenben jobb. -
kchryss
veterán
válasz
Lunky88 #218205 üzenetére
Sok van készleten és csak 7-es tank, viszont sokan szerették a régi verzióját és ugye jelenleg nincs meg senkinek így lehet nagy rá az igény.
Lehet majd figyelni mennyire emelkedik a súgó érték. Sajnos én már nem fogom tudni módosítani mert megyek aludni.
5 666 666-ot raktam rá aztán vagy nyerek vele vagy nem. -
Lunky88
tag
Ennek vajon mennyire verik fel az árát? Gyanítom 6 millió alatt ezt sem lehet majd elvinni.
-
kchryss
veterán
Aufklärungspanzer Panther
kredit
licites, min 3mÉrdekes biztos voltam benne hogy új tankot aranyért raknak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!