- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79 #219399 üzenetére
Megnéztem én is a két videót. Az a vicces, hogy tök természetesnek veszi, hogy csak akarás kérdése a 6k dmg egy leoval, vagy stb-vel. Nagyon kevés játékos képes ilyen teljesítményre folyamatosan. Amúgy is viccesek ezek a ranked tippek, hogy így meg úgy használd fel a duplázókat. Ez eleve csak akkor számít, ha vagy annyira jó játékos, hogy nagy eséllyel tudod nyerni (és top 3-ban lenni) a duplázós csatáidat. Mert amúgy különösebben nem számít. Akik meg képesek erre, azoknak nem kellenek ezek a tanácsok.
Na mindegy, én a 850 goldért megyek, a többi nem fontos. Ráadásul a Kpz50t már megvan ez az új cseh cucc meg nem tűnik túl vonzónak. Ráadásul a t7 nekem nem szimpi tier. T8-ban ott vannak a prémiumok plusz a frontline, t9-ben vannak nagyon fasza revard és tech tree tankok is és nem zabálja annyira a creditet (normal accounttal), funnak meg ott a t6 (Cromwell+T34-85). (Nagy kár amúgy, hogy a battle passban ilyen kevés pontot lehet csinálni alacsonyabb tierben.)
-
peterson79
őstag
válasz
kchryss #219398 üzenetére
Már egy jó ideje CC-s accounton mutogat dolgokat. Eleinte nem volt ennyire túlpörögve, mint mostanában. Biztos nem szed semmit, de ezek a videók
Azt mondjuk csodálom benne ahogy kezeli az egészet. Kicsit autizmusnak tűnik, de nem értek hozzá amúgy. Csak fura ahogy beállít dolgokat, hogy ezt így kell, meg úgy kell, miközben ezt hétköznapi ember nem tudja megcsinálni..vagy legalábbis nem olyan, mint Én
szerk.: jaa, várj. Akkor mástól kapott valamit? mert azt mondja, hogy 2 napja van meg neki, de Én már hetekkel ezelőtt is láttam olyat, hogy több száz milliós kredit, meg több százezer arany van neki. Akkor nem vágom.
-
kchryss
veterán
Iyouxin cc lett. Úgy látszik szemet hunytak a bűnügyi múltja miatt.
Rankedhez csinált most két videót:
tank ajánló: Best tanks for Ranked battles in World of tanks.
tanácsok: How to easy finish Ranked battles in world of tanks -
szbalogh
addikt
válasz
peterson79 #219393 üzenetére
-
Warton
őstag
válasz
dokee78 #219391 üzenetére
Nincs hozzá elég kitartásom, hamar ráunok egy tankra. És amikor újra előveszem a 90%-on otthagyott tankon már csak 77% MOE figyel.
Általában egyszerre két hasonló tankkal játszom váltva, pl.: Hellcat, Super Hellcat, mostanában Progetto, Primo Victoria. És a vége az, hogy megunom őket és elkezdem mondjuk a TS-5, AT15A párost tolni.
Meg nem nagyon tudok konzisztensen jól játszani. Tegnap is Progettoval toltam 7500 kombináltat meg 0-t is, mert rosszul döntöttem. Ezért 200 meccs óta dekkolok 69%-on. Ennyi játék után azt mondom, hogy esélytelen még a kétmark is.
Ugyanez van a Turánnal, 50-60 meccsen keresztül mozogtam 88-93% között, aztán meguntam a francba.
Azt látom, hogy egy-egy tanknál a moe % huzamosabb ideig megakad egy adott ponton, nem emelkedik hanem megáll. Ilyenkor elveszítem a kedvem és hagyom. Persze amikor újraelőveszem már lezuhan a %.
Az is baromira elkeserít a MOE-ben, hogy 90%-kal zárom a napot, felkelek másnap és már csak 89,7%.
Persze tudom elhanyagolható, de azért na.
Összesen csak két 3 markom van: Matilda BP, M4A2E4. De ezekkel nagyon-nagyon szerettem játszani. Viszonylag sok tankon van 2 mark, most azon vagyok, hogy a nyolcas prémiumjaimra rárakjam az elsőt.
-
popey37
addikt
válasz
joergie #219394 üzenetére
minél előrébb végzel a kvalifikáción, annál több 2x szorzójú meccset kapsz, amik később igen jól jönnek, ergo gyorsabban tudsz előre haladni.
a teljesítmény meg %-ban van megadva: 0-100-ig. a besorolásokat nem tudom, de em csak a győzelem számít, hanem, hogy a tankosztálynak megfelelően használtad a tankodat: pl: ha lightal hátul kempelsz, akkor hiába nyertes csata, lósz**t fog adni. -
joergie
őstag
válasz
kchryss #219344 üzenetére
Nagyon jó ötletet adtál, bulldog a garázsban van, el akartam adni, de erre tényleg jó lehet. meg a ranked tippet is köszi
Azt hogy érted hogy a kvali hogy sikerül, az alapján kapód a bónuszt? Milyen teljesítmény számít?(Nem rágtam még át az ingame leírást, ha jól látom csak ott van fenn).Ezek a bond kedvezmények nagyon babák, gyakorlatilag nem a bondot kapod meg, hanem kedvezményt, amit egyszer használhatsz fel.
Nem mondanak sok jót erről a skoda T45 tier7 nehéz tankról. Nézem a statjait, szerintem annyira nem rossz. Tiger 1-hez hasonlítottam, ahogy nézem sokmindenben azonos, és a tigris én pl nagyon szerettem. Viszont tier7 heavyben nálam még mindig a 45tp a beast.
Na majd maholnap meglátjuk úgyis kiteszteli mindenki. -
peterson79
őstag
válasz
dokee78 #219391 üzenetére
Nem emlékszem, hogy Skill hogy mondta, hogy 90-95 között vagy 95-100 között válik extrém nehézzé.
Nekem egy tankomon sincs még 3 jelzés, valahogy sosem volt meg bennem a kitartás. Egyre több embernél látom ahogy csinálgatjátok, irigylem is, meg Én is próbálkozom vele, hátha egyszer nekem is lesz ilyen
-
dokee78
félisten
válasz
Warton #219390 üzenetére
Miért nincs esélyed?
Nyilvánvalóan jobb játékos vagy,mint én a 49% WR-el és az 1270 WN8-al.
Nekem nincs esélyem,de ezzel a tankkal a 83,74-en állok ezért szeretném annyira.
Lőnék ma egy 4500 kombináltat akkor gondolom fel menne 85-re a GM.Bár ilyenkor jönnek a szar csaták,hogy vissza essek.
-
Warton
őstag
válasz
dokee78 #219385 üzenetére
Annyira azért nem tűnik kevésnek a 2700, még tier9ben se. Ez az átlag, ami ahhoz kell, hogy ne droppolj. Azaz, ha belátható időn belül szeretnéd megszerezni akkor ennél jobb csatákat kell csinálni, mondjuk 3000-t vagy még annál is többet. Ráadásul csatáról csatára.
Én ilyenekbe már bele se vágok. T5-ben meg tudnám csinálni a 3 markot nagy szenvedés árán, tier6-8 talán a második mark tanktól függően. Chimera pl. teljesen esélytelen még az első mark is. A felett tier9-10 kb. az első markra van esélyem, de ott se mindenre.
-
Swinegod
őstag
válasz
dokee78 #219385 üzenetére
Bc 25t AP-ra megvan nekem az 1. gunmark asszem 1800dmg-re, akkor a 2. durván 2200 lehet és igaz az AP szignifikánsan szarabb, mint a Standard B, de azért nagyon sokkal magasabban nem lehet a határ
Persze feltételezem spotolsz annyit mint én, ami nem lehetetlen mert se kaját nem használok rá, túlságosan fasza legénység sincs benne és az alap látótáva is rosszabb
-
peterson79
őstag
válasz
kchryss #219366 üzenetére
Nos ezt a stock tank teóriát meg tudom erősíteni.
Elkezdtem a Grille ágat, hátha majd azzal több szerencsém lesz sebzés terén.
Jelenleg az St. Emilnél járok, mert nem volt szerencsém és nem tudtam kiváltani sem tervrajzból, sem free xp-ből.
Ez a tank valami szörnyűség. Lassú, mint egy csiga, és eléggé tud világítani is, akkor meg kilőnek a francba. Szerintem bugos ez a moe mód is, mert ilyen 370-eket írt 100%-ra, és most már 670 körül van. Tudom, hogy nem mérvadó, majd később lenne az. Eltalálni eltalálja amit kell, bár néha fura pattanókat generál. Mindenesetre nem esik kézre abszolút, rengeteg vesztett csatám van vele, így még a szorzót sem tudom használni rajta -
dokee78
félisten
Különösen nem érdekelt a GunMarkolás,max ha közel jártam a 65%-hoz,de most meg csinálnám az első 2. GM-et a Standard B-re.
Melyik oldal a reálisabb?
tomato.gg - 2712 dmg
wotgarage.net - 3842 dmg -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #219374 üzenetére
jo bot modjara olvasgattam kicsit:
szal akkor a 19,84 fontert csak az improved opcio kivaltasat adja, es ettol fuggetlenul vegig kell csinalni mind a 150(3x50) szakaszt h megkapjam a jutalmakat
a jatekon belul meg 7500 goldert erheto el ugyanez
mivel a shopban ennyi gold 23,49penz ezert kb 3,65el olcsobb a shopbol venni a battlepasst
ahogy olvasom ezutan meg 250 gold egy szakasz kivaltasa ha valaki nem er ra es kellene neki. 150*250=37500 osszesen 45000 gold.
na ennyit boven nem er. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Balcsix #219370 üzenetére
Nekünk, Piroskáknak és Vér Pistiknek is rosszul esik a manipuláció - még ha nekem kedveznek gyanúsan és feltűnően, az is elveszi a győzelem örömét.
Tervrajzokból az összes nemzetit elköltöttem legénységre meg könyvekre, simából még több, mint ezer van. Festés nem érdekel, prém nap szintén - meló mellett felesleges. Időzíteni kellene a felhasználhatóságot, de asszem nincs ilyen opció.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #219373 üzenetére
az a durva h egy ilyen napon is sikerult ketszer elintezni(felmergesiteni) h elmenjek megfulladni a retardok miatt. nagyon hulyen van valahogy megcsinalva a jatek, elkepesztoen egyoldalu tud lenne neha, es meg csak veletlen se keresnek ra megoldast, ahogy a kakalogepekre se akik nyakon xrnak csak ugy mert jol van az a wg szerint. ha csak fele annyi idot szannanak a jatekelmeny fokozasara mint a lenyulasra ez tok kiraly jatek lenne szerintem.
tegnap beleneztem kajzoo randiszakaszaba, a csajszi jateka alapjan ertheto volt miert vannak 15-0as jatekok
mindegy. inkabb kerdeznek:
1, a battlepassnal jol ertem hogy az a legolcsobb opcio ha kifizetem a 3*2500 goldot a jatekban es a 19 fontot a premshopban ha minden bonuszt ki szeretnek venni belole?
2, elvileg igy 18 tokent szereznek, 2 db 9 tokenes tank igy kivalthato vagy csak egyet lehet valasztani?
ha jol ertem igy premnap, kotveny, felszereles, gold, booster mellett egesz olcson kapok ket tankot amit ugy sem szereznek meg szerintem mert csak hetvegen szoktam menni par kort es kizart h egyebkent elernek a vegeig(kozepeig se) -
joergie
őstag
válasz
szbalogh #219340 üzenetére
Na, de ha már van egy ilyen klán, ahol szívesen látják a hasonló vágyakkal rendelkező PH!-sokat, akkor már áramoljon minden PH!-s ugyanabba az irányba
Más: megnéztem az első hsz-t a topikban, 5 éve nem volt hozzányúlva. Van szándék ezt felfrissíteni? Úgy látom most megfelelő a közeg ilyesmihez.
Úgy gondoltam egy googledriveos word file nyitva lenne mondjuk 1 hétig, bárki módosíthatja, véglegesítjük, és ha moderátorunk is jóváhagyja, akkor jöhet a mehet! -
Balcsix
senior tag
válasz
Barret001 #219367 üzenetére
Mindenkinek vannak rosszabb szériái. Ez egy multiplayer játék, ahol 30 ember harcol egy csatában, és hiába teljesítesz kiemelkedően a csapatban, ha a másik 14 ember csak mozgó célpont, netán hátráltat téged...
#219368Viktoár
Hát ezt csak a WG tudja, de valószínűsítem, hogy szimpla üzletpolitika, mert ha nem lenne ekkora az RNG, akkor a vérpistikék nem tudnának alkalmazkodni, ami kevesebb játékost eredményezne. Ami meg ugye nem kell mondanom, hogy miért nem lenne előnyös a WG számára... -
kchryss
veterán
válasz
peterson79 #219360 üzenetére
Ez az oldal sem hivatalos értékekkel dolgozik. A moe mod-ból veszi az értékeket a moe értékekhez és asszem az ász határhoz is és folyamatosan frissíti ahogy futnak be az új adatok a játékosoktól. Amelyik tanknál nincs adat ott valószínűleg az lehet az ok, hogy azzal a tankkal nem játszott senki a mod használói közül mostanában.
Az alacsony küszöb lehetséges okai:
- szar a tank, ebben az esetben nem vagy kisegítve az alacsony küszöbbel mert szar tankkal nehéz jól játszani
- jó a tank, de magas a skill cap-je vagyis csak a jó játékosok tudnak vele jól játszani és mivel sokkal több a rossz játékos mint a jó így a küszöböt inkább a rossz játékosok teljesítménye határozza meg
- gyenge a tank stock konfigurációja, sokan nem free xp-zik a modulokat hanem szenvednek stock tankkal, ha sokan húzzák éppen azt az ágat mondjuk mert TotT akcióban van akkor az lehúzhatja az átlagot
- nagyon érzékeny a tank a jó legénységre/felszerelésre vagy nagy a különbség az alap és a prémium lőszer hatékonysága közöttPershing-nél például hatalmas a különbség az alap és a prémium lőszer átütése között. 190 vs 268 mm átütés.
-
Balcsix
senior tag
válasz
jano_77 #219362 üzenetére
Szerintem ne görcsölj rá ennyire. Ne muszályból játsz! Én úgy csinálom, ha nem jó szériát dob a gép, akkor megyek és játszom mással, nem idegesítem magam.
Lehet holnap meg 5k-s meccseket fogsz nyomni végig. Ilyen ez az RNG.
#219363Viktoár
Én csak azt nem értem, ha ennyire szidjátok, akkor miért kínozzátok vele magatokat?
Nekem is vannak 1-2 hetes kihagyások pár rage quit után. Valahogy nincs kedvem nekiállni 2 óra múlva tovább bosszantani magam. -
Viktoár
addikt
Én a mai nap után annyit mondok hogy remélem 5 éven belül eltűnik ez a játék a piacról....
Manipulált fostalicska az egész....
-
jano_77
nagyúr
Bánom, hogy ma egyáltalán beléptem ebbe a mocskos játékba! Ennyire szar teljesítményt, eredményt talán kezdő koromban értem el utoljára, mikor indultam a játékban és azt sem tudtam, hogy merre hány méter. 1000 alatti WN8! Szégyen és gyalázat basszus.
-
Balcsix
senior tag
válasz
po1son #219333 üzenetére
Így van, általában 18:00-18:30 után szokott jelentkezni a probléma, és kb 9-10-ig tart. Nekem máshol konstans 5-10 pingem van, csak WoT-ban szar. Illetve ha jobban belemerülsz a témába rájössz, hogy teljes mértékben a WG tehet erről a public peering miatt. Telekom fórumon is kivesézték már 100x, illetve a linkelt hsz és története is erről szól.
Ha pedig neked máshol is szar, akkor valóban a neteddel van probléma. Ebben az esetben a szolgáltatónál kell jelezni a hibát.
Szerintem már kb. 4-5 éve van optikás T-s netem. Azóta szerintem maximum 2 alkalommal volt pár perces internet kimaradás, és a sebesség-ping sem ingadozik. Előtte lévő szolgáltatóknál heti szinten több alkalommal volt valami gebasz.
Ha viszont VPN-nel javul valamennyit, az azt igazolja, hogy nem az internet szolgáltatással van a probléma...
BTW amióta a Vodafone átvette az UPC-t enyhén szólva egyre hitványabb a szolgáltatás. Sok ismerős pont onnan váltott T-re. Elég sok Vodás panaszkodóba futok bele mostanság. -
kchryss
veterán
válasz
szbalogh #219356 üzenetére
Akkor neked elég volt 3 első osztály. Én egyelőre úgy tervezem hogy csak egy ágat viszek végig, de ehhez 3 ász kell 20 csatán belül.
Más téma:
Ne felejtsétek el beváltani a tervrajzokat ha van felesleges. Ma van az utolsó nap amikor még be lehet váltani őket. EU szerveren mivel szinte minden tank ki van már fejlesztve ami érdekel így én minden töredéket beváltottam amit tudtam. -
oke
senior tag
Én is szívesen csatakoznék olyan klánhoz, ahol elég random csatákat nyomni.
-
Warton
őstag
válasz
po1son #219338 üzenetére
BOXIN
Én ehhez csatlakoztam, egyébként ez az iyouxin klánja. Bent vagyok már 2-3 napja, még azt se kérdezte senki, hogy én meg ki a f*sz vagyok, viszont esténként szinte mindig van credit booster, amiből meg tudtam venni az Obj705a-t.A köcsög magyar klánok akik meg kidobtak inaktivitás miatt meg bekaphatják!
-
h1mpi
félisten
Akinek elege van a WoT-ből menjen Pz. II. J-vel és mindjárt jó kedve lesz
-
po1son
addikt
válasz
kchryss #219344 üzenetére
"Rankedhez azt tanácsolom hogy az első pár napot érdemes kihagyni. Én van hogy az egész első hetet kihagyom. Később sokkal gyengébb a mezőny és gyenge mezőnyben jobban tudsz egyénileg érvényesülni.
Én azt szoktam csinálni hogy kb az 5. napon tryhard megcsinálom a kvalifikációt. A kvalifikáció teljesítménye nagyon sokat számít mivel az alapján kapsz szorzós csatákat ráadásul ezt minden divízió elején megkapod vagyis 3x is. Aztán a kvali után minden nap csak a 3-4 kedvenc tankomat szorzózom amikkel a legjobban tudok játszani. Ha jól csinálod akkor szinte csak a szorzókkal végig lehet szaladni az egészen."
Köszi a tippet, akkor nem erőltetem a játékot holnap én sem vele. -
kchryss
veterán
válasz
szbalogh #219340 üzenetére
Jól tudod a bond és bounty felszerelés minden slotban ugyanazt a bónuszt adja.
Grat az obj279e-hez! Csak a szövetségesek 15-ösét csináltad meg kitüntetéssel és a többit kiváltottad paranccsal vagy több nemzeten is végigmentél?
Rankedhez azt tanácsolom hogy az első pár napot érdemes kihagyni. Én van hogy az egész első hetet kihagyom. Később sokkal gyengébb a mezőny és gyenge mezőnyben jobban tudsz egyénileg érvényesülni.
Én azt szoktam csinálni hogy kb az 5. napon tryhard megcsinálom a kvalifikációt. A kvalifikáció teljesítménye nagyon sokat számít mivel az alapján kapsz szorzós csatákat ráadásul ezt minden divízió elején megkapod vagyis 3x is. Aztán a kvali után minden nap csak a 3-4 kedvenc tankomat szorzózom amikkel a legjobban tudok játszani. Ha jól csinálod akkor szinte csak a szorzókkal végig lehet szaladni az egészen.#219332 peterson79
Igen wotreplays alapján és az újabban előkerült stat oldalak szerint is ott érdemes próbálkozni.
tomato.gg egész jó stat oldal. Van benne napi stat, ász határ és kiválósági jel határ adatok is.
Lehet rendezni az ász követelményeket xp sorrendbe. Amit érdemes észben tartani hogy hiába alacsony az xp határ a 10-es tankoknál azok jóval kevesebb xp-t szoktak kapni. Hiába 1100 az ász határ egy 10-essel, azt jóval nehezebb elérni mint az 1200-at egy 8-assal. Ugyanez igaz az artykra is, hiába alacsony velük a határ, sokszor kevés xp-t kapnak a csatára ráadásul arty-val rá vagy szorulva a csapat segítségére hogy lőjék a stunod illetve jó pálya és jó szituáció is kell hogy érvényesülni tudj, nehéz velük konzisztensen ászt kapni.
Fejlesztési fában lévő 8-asoknál jellemzően nagyon alacsonyan van az elvárt xp mivel sokan stock-ként húzzák őket és a gyengébb játékosok is könnyen hozzájuk jutnak.
Én ezeket ajánlom ász vadászathoz: pershing, bulldog, centurion i, charioteer - ezeknél alacsony a határ pedig egész jó tankok és mindegyik elég sokoldalú, rugalmas tank, nem annyira pálya és szitu függőek. -
Viktoár
addikt
Ma 13 meccsből 1 győzelem... Hatalmas élmény ez a játék, de már előre tudom hogy bukó lesz. Olyanok történnek hogy csak lesek.....
Papírt sem ütöm át, pattogok a lightokról, az egy lövéses tankoknál low roll.... stb. Ma rajtam van a sor hogy visszafogjon a játék a BP haladással.
Kicsit sem átlátszó....
-
szbalogh
addikt
válasz
po1son #219338 üzenetére
Gyere hozzánk G0T-U-ba!
Djuree: Igen, azt nem írja a játékban de még két dolog jár a tankkal. Artifókusz és goldspam.
Átlagsebzésem eddig 2300 de 70%wr mellett. Eddig szerencsém volt vele
Valaki homályosítson fel a bond felszerelésekkel kapcsolatban! A játékban azt írja, hogy ha a megfelelő helyen van több bónuszt ad. Azt hittem a bond és bounty cuccok bármelyik slotban ugyan azt a bónuszt adják.
Holnap indul a ranked, STB-re gondoltam tennék egy bond távcsövet vagy módosított elrendezést. -
notika77
senior tag
válasz
szbalogh #219328 üzenetére
Azért, ha nem spoilerezed el az eredményt nem rád fogadtam volna a végén, mikor a Progetto és a FV TD is jóval előtted járt. Majd még később se, mikor az STB-ről kiderült, hogy 900+ HP-ja van és 1 lövésből ki tud lőni, erre mintha szeretné s..gbe, még hátat is fordít neked, mikor spoton vagy
-
po1son
addikt
no ha tudtok valami klán-t (feloszlott a régi), ahol nem basztatják az embert csak random játszani kell, akkor jöhet valami tipp.
-
po1son
addikt
válasz
Balcsix #219329 üzenetére
Csak egy bizonyos időpontban rossz, este ~6tol egészen ~10ig és általában minden játék alatt + discord, twitch stb. Azt te sem gondolod komolyan, hogy ez is a wg hibaja???
Nincs mese, vpn vagy szolgáltatót kell váltani, én jövő hónapban széles vigyorral mondom fel a telekomban a szolgáltatást és megyek a upc-hez (Vodafone).Szbalogh - Grat hozzá
-
peterson79
őstag
válasz
kchryss #219330 üzenetére
Alapjában véve sima 8-asokkal érdemes próbálkozni? Magasabb tiert többen használnak és jóval nehezebb elérni tank ászt, ugye?
Bár meg lehet nézni wotreplayt is előtte
Még nem tartok ott, vagy 20 küldetés van még hátra, természetesen egyre nehezebbek, főleg nekem.
Tegnap sikerült megcsinálni Udes15/16-al a legyen legtöbb killed küldit. Valahogy éreztem, hogy ezzel menni fog. Amíg grindeltem elég sok killem volt vele, meg tetszik is tank stílusa. -
kchryss
veterán
Na baszki. Életem első 3 markja 8-as tankra és nem is tudtam róla hogy gunmarkot húzok.
Rohadt alacsonyan lehet a határ a pershing-nél hogy erre a tök átlagos etapra megadta a 3 jelet. Azt se tudtam hogy a 95% közelében vagyok. Azért játszom vele mert 3 ász kéne már csak az obj279e-hez és ezzel a legkönnyebb ászoktat gyűjteni mert ahhoz is alacsony az elvárt szint.
3 vesztes csatám is volt ahol 4k körül vagy a felett lőttem. Ha abból 2-t megnyerek akkor már meg is lenne az obj279e, de mint a győzelmi arányból látni az utolsó képen elég haszontalan társakat kaptam ma magam mellé ...
Azóta már 97%-on van a jel pedig csak játszogatok, semmi tryhard. -
Balcsix
senior tag
válasz
kraven54 #219201 üzenetére
Kicsit későn válaszolok, de igenis a WG tehet róla, hiszen mindenhol máshol rendes a pingem (és minden más Telekomosnak is, akinek ilyen problémája van). Volt már erről szó, és ki is lett tárgyalva. Röviden arról van szó, hogy publikus peeringet használ a WG a De Telekom és a szerverek között...
Visszakerestem a hsz-t. Itt megtalálod a probléma okát részletesebb. -
szbalogh
addikt
Na most beadta az utolsó lövést
Repesz STB-1 popójába.
[link] -
-
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #219321 üzenetére
Szép kör a tvp-vel, de nekem ez simán azt bizonyítja, hogy milyen szar. Még t6 ellen is lőhetted a goldot. Amint t8 ellen kerültél, már gond volt. Nem sokon múlott, hogy a type kicsináljon. Plusz az arty-juk is elég béna volt. Egy-egy jó kört bármivel be lehet mákolni, de attól még a tank szar marad. Persze mindenkinek más tank jön be.
Én minden percét gyűlöltem a vele való játéknak.
-
hulp01
senior tag
válasz
zozyk #219312 üzenetére
A tvp vtu sokkal, de sokkal rosszabb. Ha tudod, ugord át. Talán a leghitványabb t8-as med. Lassú, lomha, nincs páncélja cserébe legalább van egy szar ágyúja. Ellenben a t9-es Skoda az nagyon király tank. Talán skill egyik videójában mondta, hogy a Skoda T27-nek kéne a helyén lennie, az sokkal inkább illik a sorba.
Az első ranked szezonomban próbáltam a batchat-et. Sajnos nagyon eljárt felette az idő. Spotolni nem nagyon lehet vele az ebr-ek miatt (amik HE-vel is tök simán beütik bárhol), rendkívül pontatlan az ágyúja, és még a töltésidők is nagyon hosszúak (intraclip és a tár újratöltése is). Mondjuk leállsz egy stb-vel csatázni, és ő háromszor lő, amíg te kitárazol (5 lövés). Csak neki utána nem kell elmennie 40mp-ig tölteni. Egyedül a sebessége jó még mindig.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #219316 üzenetére
Megnézed mennyid van az elfogadás előtt és után, ha van különbség és az pozitív, akkor megkaptad
.
Én éppen most töltöttem vagy 10 percet a stílus keresgélésével, amit tegnap este kikértem, de nem találom. Ez egyébként nem az első eset, hogy nem kapom meg a stílust, más dropoknál nem tűnt fel, hogy nem kapom meg csak a stílusnál és a festésnél (bár sosem néztem, hogy a 1000+ tűzoltóra megkaptam-e a +2 db-ot vagy a 100+ személyes tartalékra a +1-2db-ot) -
jano_77
nagyúr
Honnan tudom, hogy a stream nézésért kapott droppot hozzá adta-e a garázs készlethez a játék, ha nincs róla üzenet? Twitch-en jelezte, hogy megkaptam, Igényeltem is őket külön-külön. Még a festés van vissza, most annak az ideje pörög.
-
zozyk
addikt
Légyszi, mondjátok hogy a cseh med ágon a T-34/100 a legrosszabb...ugye így van...
-
Stigma.HC
senior tag
-
hulp01
senior tag
válasz
szbalogh #219303 üzenetére
Az előző ranked óta kifejlesztettem és meg is vettem az összes olyan t10-es tankot, ami jónak tűnt akkor. Az előzőt amúgy obj268 4-gyel toltam általában. Most megpróbálkozok a Progetto-val. Vettem is rá most egy csomó pótkaját. Nekem az stb-vel nem sikerült összebarátkoznom sajnos. SC és 60tp is megvan már, lehet, hogy az elején megpróbálkozok velük. Az ebr-rel is jó lenne tolni, de sajnos azzal nem nagyon tudok játszani. Amúgy ezt a szerepkörnek való megfelelésért játszó xp-t igazán kivehetnék, mert egy marhaság szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!