- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Nem értem miért nem árazták le az összes nemzet tankjait. Minden esetre mivel 30%-os akcióban vannak a kínai 10-esek, ezért begurítottam a garázsba a 121-et és a WZ-132-1-et is. Nem tervezem, hogy mostanában játszom velük, de később biztos kedvet kapok hozzájuk és ritka a 30%-os akció 10-es tankokra, szóval megérte megvenni őket most.
Ezzel el is fogyott az eddig gyűjtögetett 9m kreditem nagy része. Kezdhetem a spórolást a karácsonyi bevásárlásra elölről. -
vhw
addikt
válasz
Flash Gordon #174188 üzenetére
Csak kár, hogy TD-vel másod meg harmad sorból nem a saját spotod lövöd, nem derítesz fel, nincs spot dmg-ed, és még a közelharcért sem jár a bónusz... lehet magas a dpg, de nem pörög úgy a kredit.
-
Rick3D
senior tag
válasz
Jokerdapro #174189 üzenetére
A*************************************************************************************** ..................
Lelki nyugalom megőrzése érdekében csillagoztam ... Ha holnap is laggolni fog , rájuk döntöm azt a tetvedék asztalt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #174188 üzenetére
Nah szerintem meg ez a hiba hogy azért WG bérencnek titulálod mert tankismertetőket gyárt...mindenről elmondja a pro és kontrát normalisan sőt ha téved utana elismeri és korrigálja. Jelenleg épp azon dolgozik hogy ne dogoljön meg a jatek és csinalt egy full f2p accountot, szoval tesz is valamit a jatekert...
Egyebkent tevedtem az ISU-130 -ra gondoltam, az gyk. tokeletesen alkalmatlan volt támadó játékra de talan azert mert ASIA szerveren minden jatekban 3 arty es mindenki defenzíven jatszik azaz full kemp...
SU-130 mas teszta lesz legalabb....bar ez a meta, p2w...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
wwenigma #174150 üzenetére
Lehet nem próbálta eléggé, QB véleményére adni szerintem egyébként sem érdemes, mivel tankismertetők terén a piár tevékenysége eléggé egyértelmű...
Az igaz hogy még meg sem jelent de már nerfeltek rajta, de ezzel együt is vicces hulladéknak titulálni a jelenlegi metában egyértelműen jobban teljesítő prém TD-k egyik tagját. Azt ugye tudni lehet hogy sokkal egyszerűbben lövi össze a sebzést egy magas penű és alfájú TD löveg teszem azt egy medium, light vagy heavy löveg esetében mivel kevesebbszer kell goldammohoz nyúlni (ergo jövedelmezőbb a prémtank) és másod vonalból relatíve egyszerűbb kiosztani a sebzést is ha van némi camo és gun handling+lövedéksebesség hozzá. Mindez még nerfelt állapotában is bőven megvan a su-130 pm nek. -
kukulec
őstag
hali, az M26-tal rengeteg pénzt bukok, pedig minden van rajta. arra gondoltam h eladom és egyből veszek majd 9est. elbukom az eddig felhalmozott xp-t?
-
zozyk
addikt
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
5-ös kezelő #174175 üzenetére
Azért mert valakinek van valami jött ment plecsni a neve előtt, még lehet ám tahó! Az ilyenekkel nem szabad leállni harcolni, a végén még te jársz rosszul.
Örülök neki, hogy jól ment a játék!
Szerk: Zolee_70: nekem egy pár napja vannak ilyen finom laggjaim, helyi szolgáltatos net de tudomásom szerint digi a fő hálozat. Lehet a diginél van a kutya elásva?
-
Zolee_70
senior tag
Nektek nem lagol a játék? Iszonyat nálam...(1000Mb/s Telecom net)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Jokerdapro #174145 üzenetére
Nem a magassággal volt a gond. Motion sickness-em van, rosszullét a vége, ha gyors mozgást nézek. Alig értem be melóba, úgy szédültem.
Minap engem is kétszer hátbalőtt valami medálos jobb játékos csapattársam. Vagy rossz irányba mentem az M8A1-gyel szerinte, v fogalmam sincs. Bár random csatában miért várja el, h olyan okos legyen mindenki, mint ő. Gondoltam, viszonozom azzal, h láncolom, de elengedtem a dolgot. Vigasztalt a végén, h jóval többet sebeztem nála a csatában kezdő létemre, pedig levett rólam jó száz HP-t. -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #174136 üzenetére
van vmi hír 1.3 release date-ről? csak mert rohadtul unom a pattintós küldiket, és ha jól olvastam akkor azokon lesz könnyítés.
-
Gyuri27
félisten
1500 wn8 40% wr.
Komolyan biztos velem van a baj. Mert 3k wn8-al le tudnám hozni a meccset.
De rohadjon meg a wg. -
Barret001
addikt
Nálam sincs lag trékom.
-
zodo
nagyúr
válasz
Bobyjack #174163 üzenetére
Uhhh, kösz.
Nem is értem miért raktam fel a középső löveget mikor korábban már írtam hogy milyen k@k@ paraméterekkel rendelkezik.
3 vagy 4. csatára sikerült csillagozni aztán toltam 2 órát.
Sajna már csak 50% xp személyes tartalékkal tudok menni de hétvégi küldetés révén jön a másik 50 is így mostanra újabb 11k free segítségével felkerült a top löveg amivel mentem egyetlen kört.
Eddig szégyen avg 957 átlagsebzés max. is valami 22xx
Se blackfriday se Lengyel küldi nem halad de ezek végén tuti lerakom az ágat max. csillagozom ha lesz kedvem.Szerk: Nálam nincsenek lag problémák.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Jokerdapro #174161 üzenetére
Szerver lagg.
Karácsony, event közeledtével meg diavetités. -
Papooo
senior tag
Lehet már tudni, hogy hány fős legénység kell a francia kerekes csodákba?
-
-
kchryss
veterán
válasz
Bobyjack #174163 üzenetére
Hozzá van szokva, hogy ha német heavy-t talál akkor azt minden gond nélkül lefarmolhatja. Nincs xvm-e, nem láthatta hogy jó játékos vagy, ezért írtam, hogy alábecsült.
A cseten dicsértek téged, ügyes voltál. Daki outplayed.3x pattintósra érdemes lenne inkább obj257-tel rámenni.
-
Bobyjack
senior tag
Én a 45TP-nél járok, de egyáltalán nem rossz. Tökre hasonlít a T29-hez, szerintem teljesen használható tank.
Én a helyedben nem a D-25T-t használnám, hanem a kisebbel farmolnám ki a top löveget. Nagyobb DPM, átütés és pontosság. Ráadásul jelentősen gyorsabban is céloz.
(#174162) kchryss: Nem értem miért siránkozott, spotolva volt, amikor elindult a víz mellett a sarokba. Amikor meg a második helyre ment akkor is láttam hogy hová megy. Meglepett, hogy ilyen könnyen adja magát, de az is közrejátszhatott, hogy 10. órája streamelt egyfolytában...
Bélát meg azért nyomom mert próbálom a nyomorult 3x pattintós küldetést összehozni, de csak nem adja be...
-
kchryss
veterán
válasz
Jadro #174135 üzenetére
Grat a pool medálhoz!
(#174156) @Bobyjack:
Túljártál Daki eszén, grat!Sokan nem tudják, hogy el lehet ott menni a jég mellett alul, ezért lepődhetett meg Daki, hogy már vártad. Lebecsült téged talán mert Bélában ültél.
Erről az Arctic-os csatáról eszembe jutott egy wotinfo-s videó amit elfelejtetem korábban linkelni. Érdemes megnézni.
E 50M - 4 meccs, 89,83% WR, 94,10% Gunmark haladás (by QYUN1QUE0)
A TRIGG-es srác 3db 8e sebzés körüli csatát ment zsinórban egymás után E50M-mel. Ez még szuperunikumoknál is nagyon ritka sorozat. Persze kellett hozzá az ellenfél, de nagyon szépen játszott, megérdemelte és látni, hogy az E50M még mindig jó tank ha jól használják.
18:50-től van az arctic-os csata lényegi része, jó izgalmas vége lett.(#174157) @lacibacsi:
Tank elemzés: 60TP Lewandowskiego (wotinfo)(#174148) @jano_77:
Ezek nem a következő patch-csel kerülnek vissza hanem már most is használhatóak. Szar munkát végzett a wg, alábecsülték a játékosok leleményességét, mindig találnak új utakat a mászáshoz. -
Jokerdapro
senior tag
Srácok másnál is folyamatosan van lagg? Nekem már egy pár napja... reinstall? Vagy a szerver szar?
Ja ping fps rendbe.
-
zodo
nagyúr
válasz
lacibacsi #174159 üzenetére
Amiket eddig láttam 60TP csatákat szépen muzsikáltak.
Nekem sajna sok free-m bánja hogy tier 7 45TP-ig kitoltam, 7-est végig szenvedtem (állítólag a legrosszabb az ágon) és pár csata után eladtam a 8-as 53TP-t amit végül múltkor visszavettem és újabb adag free ment rá de még mindig nincs rajta a top löveg.
Tud pattintani ha akar de végig sírom a csatákat annyira nem adja.Tegnap pl aktiváltam az ORLIK kódot ( amit ezúton köszönök! ) amiben "sebezz annyit vagy többet mint a tank hp" de 1 órás etapban egyszer voltam 1 lövésre minden másikban 1-2-3 sebző lövést sikerült a középső VIII -as 122 mm D-25T löveggel.
AP 390d / 175p APCR 390d / 217p -
-
lacibacsi
addikt
válasz
Bobyjack #174156 üzenetére
Van egy rakás free xp-m, amit szeretnék elkölteni. Teszt szerveren nézegettem pár opciót, amelyek közül 60TP valahogy megfogott. A páncélja nem túl meggyőző ugyan, de szinte minden jól irányzott lövés be is talál és oda is b@szik rendesen.
A kérdésem az, hogy élesben is ilyen jó az a tank?
Először az Obj.277-et próbáltam, amit ugye mindenki félig-meddig OP-nak tart, de abban nem jött elő az a bizonyos "én vagyok a főnök" érzést. Vagy csak bennem van a hiba?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Bobyjack #174155 üzenetére
Megtaláltam hogy lehet visszanézni. Vicces, hogy chatben írják, hogy streamsnipe, pedig köze sem volt hozzá. Láttam, hogy megy a víz mellett, gondoltam egyszer csak fel jön, a kavics mögött meg elég jól el lehet ácsorogni addig.
-
diegho
nagyúr
RX 580 berendelve, megnézzük milyen, ha nem jön be, akkor majd kap egy Nvidia-t a gép.
-
h1mpi
félisten
Lehet nemsokára jön az Orosz prém TD?
Scheff TV: #worldoftanks A SU-130PM-nek mindenki örülni fog, de többet egyelőre nem mondhatok. Jövőhéten mindenki figyeljen!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro #174143 üzenetére
Szinte biztosra veszem, hogy ezeket a helyeket a WG szándékosan teszi be a játékba!
Nem is olyan régen - pár főpöcsel ezelőtt - volt nagy felháborodás, aminek következtében elkezdték felszámolni ezeket és sajnálkoztak. Talán az 1.0-al és az utána lévővel el is tűntek.
Most jön a következő pöcs és újra visszakerül szinte kivétel nélkül az összes! Ez biztosan nem figyelmetlenség és véletlen!(#174147) diegho: mikor én vettem legutóbb a kártyát, akkor nagy erőkkel beszéltek le a 1050-ről, hogy NEM szabad venni, mert már kint van a 1060 és alig-alig kerül többe, ha egyáltalán többe kerül.
SŐT akkor már voltak 1070 és 1080-as kártyák is, de ez utóbbiak durván sokba kerültek még.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Sima 1050 2GB-os kártyán mennyire fut a játék? 1050 vagy 1050Ti lenne a célom, de 1050-el alig látok teszteket az új grafikával.
-
jano_77
nagyúr
Elmegy az összes retard nyomorék a tetves anyukájába a WG-el karöltve!
A retard 40K+ csatás vér vörös ELC EVEN ahelyett, hogy menne spotolni a leghátsó sorban dekkol. Scorpio G belém lő, mert belém tolatott - direkt figyeltem, hogy ne a seggébe álljak, hanem mellé (természetesen viszonoztam a nyominak a kedvességet), majd a kis patkány ELC elrohan és otthagy egyedül a bázisnál - Conway - a feltóduló 4-5 enemyvel. Nem volt szerencséje a kis trógernak, mert éppen eltaláltam - pedig mellé céloztam. 1 óra pihi. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
5-ös kezelő #174144 üzenetére
Ejj bocsi, hogy nem írtam oda.
Persze az biztos ezekre a helyekre csak bizonyos tankok tudnak felmenni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Jokerdapro #174143 üzenetére
Tengeribetegek ne nézzék. Nekem sem kellett volna, bár érdekel a dolog.
-
Jokerdapro
senior tag
Offba ezt itt hagyom : furcsa helyek
Sokan nem tudják ezeket a helyeket, én sem használom ki őket csak belebotlottam a videóba, érdemes megnézni. Legalább az ember észben tartja hogy akár ilyen helyekről is kaphat spotot vagy lövést. -
vJokka
aktív tag
válasz
Jokerdapro #174141 üzenetére
T-50-2
-
Jokerdapro
senior tag
Kis találgatás, elmélkedés így szombat délutánra:
link -
Szerintetek lesz meg mondjuk karácsonykor olyan, hogy az ingame shopban vásárolható tankok arany ara is kedvezményes lesz?
PL nem 12000 arany hanem csak 9000.
Tehát nem a prem shopban pénzért vehető összegét csökkentik hanem az arany arat (is). -
Sixkiller6
őstag
1.3 mikor jön ki prodba?
-
Jadro
veterán
Na végre egy egész jó kör. A közepénél lejött a kislányom elújságolni, hogy Minecraftban hogy hősieskedett 3 ellenfél ellen, úgyhogy fél füllel még arra is figyeltem.
A legszebb, hogy a 10-ben 3 arty is van. Itt kell kilépnem ma, úgy érzem.
-
zodo
nagyúr
válasz
Simulacrum #174133 üzenetére
Ez régebbi onnét, igaz ez is egy bot.
-
kchryss
veterán
Gosztonyi kijutott a moszkvai WG Festre a Clan Super Cup döntőjére a ROIDS-szal, de a szülei nem engedik el, mert szalagavatója lesz másnap.
[Az európai szervert képviselné, szülei mégsem engedték el a moszkvai döntőre!]Én biztos a döntőt választottam volna.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #174127 üzenetére
Két célkereszt van, az egyik a kamera nézőpontját jelöli, ez nálam a kisebb zöld karika (a képen 2-es nyíl) és van a löveg irányát jelölő célkereszt, ez nálam a kicsi piros pötty (képen az 1-es nyíl). Autoaim aktiváláshoz a kamera nézőpontját jelző célkeresztnek kell a tankon lennie, ilyenkor világít a tank kontúrja. Ha be tudod forgatni a kamerát akkor szikla mögül simán rá tudod rakni a tankra az autoaim-et.
Ez az alap autoaim ami a játékban van, nem volt itt semmi ami rásegített volna.
Képen látni, hogy szikla mögött van a tank, de a kamera nézőpontját jelző célzó a tankon áll és világít a kontúr.Meg lehet egyébként nézni a replay-t is, jól látni, hogy minden autoaim aktiválás-nál rajta a tankon a kamera nézőpontját jelölő célzó és világít a kontúr: [Replay]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79 #174120 üzenetére
25ért elég drága, 17,5e a 360 nap 30as kuponnal...
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #174110 üzenetére
Csak nekem volt olyan érzésem a csatát nézve, hogy nem engedélyezett autó célzást használ a delikvens!?
Az elején többször is vissza tekertem és újra néztem, hogy a Type5-re sziklán keresztül tette rá az auto célzást! Hogyan? A játékbeli és az ASLAIN-os sem tudja ezt tudtommal!(#174123) dokee78: köszönöm én is
-
válasz
Rick3D #174124 üzenetére
RU szerver: Ő a szerető. Ha van kedve, akkor keményen megpörget az ágyban, de amúgy nincs melletted mindig, akkor sem, ha pont te szeretnél játszadozni. Ő nem lesz házsártos bajszinéni, de tud nemet is mondani a huncutabb kéréseidre.
Ha egyszer beszántják az amcsi és EU szervert és van egy kis szerencséd, akkor átmigrálhatsz a szeretőhöz, de ez nem garantált.
-
dokee78
félisten
Bónusz kód!
ORLIK
Ad egy küldetést, amit csak lengyel tankokkal lehet megcsinálni....
-
-
jano_77
nagyúr
Érdekel vkit egy 20% - szokásos szinte semmire sem használható - kupon kód?
Amennyiben igen, írjon PÜ-t és elküldöm. Rendeltem karira egy pólót és pulcsit a store-ból és ezért adták. (9 óráig él még egy 30%-os hasonlóakra beváltható kuponom is)
Illetve most nézem egy INVITE kóddal is megdobtak. Ha esetleg vkinek van barátja, ismerőse, aki elkezdené:
WGSTORETHANKS
Ezt adja: Pz.Kpfw. S35 739 (f) +7 days of Premium Account -
válasz
Rick3D #174116 üzenetére
Wargaming hozzáállás
Amcsi szerver: Barátnő a kapcsolat elején, a beetetési időszakban, reggeltől estig bújik és bevállal mindent is, mindenhová, akárhányszor. - Kevés felhasználó, meg kell őket tartani
EU szerver: 15 évnyi sztereotíp házasság után az asszony, aki zsörtölődik, nagyobb a bajsza, mint a te hónaljszőröd és úgy néz ki, mint egy orosz hentes. - Sok felhasználó, lehet fejni a teheneket -
Rick3D
senior tag
válasz
inferno88 #174114 üzenetére
Bmeg... azért ilyen credit boostert betehetnének hozzánk is. Nem mintha hiány lenne belőle de akkor nem kéne beosztani hanem nonstop azzal gamelnék
Meg a freeExp booster omg, fene a pofájukat. Nem hagyják hogy értelmesen köcccsem a pínzem.
Egyébként ez régen is így volt más online multi gamekben, legfőképpen mmorpgre gondolok. Az EU mindig sokkal lenyúlósabb és szigorúbb volt mint az Amcsi.
-
jano_77
nagyúr
BLACK tank akció - zsebbe nyúlos (mint megszokhattuk a WG-től
Külön-külön is megvehetők 22; 25 és 31K csomagokban.
-
Rick3D
senior tag
Van aki használ jelenleg kibővített tiltó listát ? Amit találtam nekem nem működött. Ha valakinek van működő a jelenlegi verzióval - legyen szíves és dobjon egy linket
(#174112) inferno88 :
Aztaro*adt*rva
-
Az amcsinknál ismét őrület van 280k-ért.
Érdekes, de a RU szerón nincs leárazás.
A francia nehéz ághoz kéne nekem majd egy legénységhúzó. Inkább a táras tankok érdekelnek, ezért a Somua-val szemezek. Tudtok bármi indokot arra, hogy inkább a Libertét válasszam?
Amúgy tudja valaki, hogy meddig él a 4 tankra(Löwe, Somua, T26 Eagle, HT No VI) a 15% leárazás, ami a twitch prime-hoz járt?
-
Injun
senior tag
Pont stream volt
-
kchryss
veterán
907-tel top tierként ilyen mm mellett a 0-ás 9-est kellett volna agresszíven letolnia akkor sima győzelem. Direkt ment a másik oldalra, mert ott voltak várhatóak a type-ok amiket le lehet farmolni. Csak a könnyű sebzésre ment rá biztonsági játékkal nem a győzelemre. Lehet gm-ot húz és azért ment a biztos sebzésre, minden esetre megérdemelte volna, hogy az arty ne hagyjon benne hp-t.
A wotinfo fórumon emlegetett gold spammel nekem nem volt bajom. A type-okra töltötte, azokra töltöttem volna én is és nyilván ha épp másik tank jön ki eléd akkor nem fogsz újratölteni. Ilyenkor jobb maradni a heat-nél mert nem tudod mikor tudod a type-ot lőni és mikor mást. Az már más kérdés, hogy én eleve a másik oldalra mentem volna ahol nem várható type, így nem is goldoztam volna. Illetve elég sokat mond a játék balanszáról, hogy egy 10-es med szemből 6-ból 5x beüt egy 10-es heavy-t autoaim-mel.
-
kchryss
veterán
9-es pattonon például 37m a különbség látótávban ha optika van és ha venti van helyette.
Miközben a ventivel mit nyersz cserében? 14 századmásodperccel előbb töltesz be például, ez annyira észrevehetetlen különbség, hogy meg sem érzed. A többi paraméteren is kb ennyit javít a venti. Ettől még persze nyugodtan használd ventivel, mert az sem rossz setup és teljesítményben sem lenne nagy különbség az optikától.
[M46 Patton optika vs venti]Az optika szerepéről a harcmodort tekintve pedig csak azért írtam, mert az alapján amit te írtál az jönne le, hogy akkor van haszna az optikának ha távolabbról harcolsz pedig mint írtam pont ellenkezőleg van. Akkor van nagy szerepe a csatában ha elöl vagy. Ezzel nem azt írtam, hogy a távolsági harcnál nem fontos, mert ott is nagyon jól jön a végjátékban. De hogy egy konkrét példát mutassak mi a különbség, nézd meg ebben a videóban 10:17-től a különbséget.
Prokhorovkán Patton-nel délről F5-6 környékére, északról E5-6 környékére nagyon jó bemenni, ilyenkor mint a videóból is látni nem mindegy, hogy ha kidugod a fejed mit spotolsz és mit nem. Na ezeknél a szituációknál számít igazán az optika. -
kchryss
veterán
Taktikailag szerintem nagyon rossz döntések aminek következtében simán odaadta a lehetőséget az ellenfélnek, hogy megnyerjék a csatát csak ők nem éltek vele.
Technikailag alacsony színvonal, túl sok felesleges autoaim amit sem a ping sem az fps nem indokol. A végén a láncolás szép volt. Kb ennyi a véleményem róla.(#174092) @inferno88:
A Total War sorozatban valóban ilyen hosszú csaták vannak ha jól tudom (én nem játszottam velük).
Ez viszont direkt egy hibrid játék és az eredeti sorozattól eltérően max 15 perces csaták vannak, mint wot-ban.
Szóval a 100 csatát lenyomni nem lenne fárasztó, elég lenne naponta párszor rákattintanom a csata gombra kajálás közben aztán futna a háttérben. Csak nem tudom, hogy február 22-ig kell a 100 csata vagy csak az kapja meg akinek már most megvolt a 100. -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #174081 üzenetére
Nem azért rakunk optikát egy tankra, hogy akkor ugyanazt a tankot hátrébbról tudjuk lőni,
de ez is egy lehetséges alternatíva ha nem egy páncélozott vassal vagyunk és inkább a heavyk mögött támogatunk
hanem azért hogy ugyanabból a pozícióból több tankot spotoljunk ki.
Ezt a feladatot inkább a könnyű tankokra bíznám de ha már közepes tank akkor sem vesztek sokat (pár tíz méter) (spotot úgy sem lövik minden esetben) mintsem rontsak több paraméterén a tanknak.A "sunnyogós" játékstílushoz, vagyis ha messzebbről lövöldözöl pont hogy szükségtelen az optika, mert többnyire úgysem a saját spotod lövöd
Ha nem is a saját spotom lövőm attól még jó ha messzebb látok mint táv nélkül.Pont az agresszív, első soros játékhoz kell az optika, nem a messziről operálóshoz.
Az hogy én első sort emlegetek az nem minden esetben sőt inkább csak egy-egy szerencsésebb esetben beszélhetünk agresszív darálásról hiszen nem vagyok Skill4ltu.Ez csak a saját véleményem és köszi hogy leírtad mert lehet hogy később még hasznos infóként szolgál bár már nem hiszem hogy oly nagyot változna a játékom.
(#174098) inferno88
Ha burger akkor ajánlom a firpoburger-t.
-
Gyuri27
félisten
válasz
inferno88 #174098 üzenetére
Hagydzsma csipóós mehet?
Végre meglett a pattintós küldi (már a pattints 2x annyit).
Hihetettlen. Az egyik is-m-el lett meg. Aztán obj trollolal 4xxxk meg 5xxxk (itt jegyezném meg hogy a pattintásért lószar nem jár). Meg is3.
A 257 is érdekes tank (amúgy nem csak a mágikus reszelő meg rnjesus) vabn amikor mindent pattint. Mások meg semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest