- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
válasz
egyedülülő #172989 üzenetére
Szerintem nagyon durva esésben lehet az aktív felhasználói szám már az EU-n is, muszáj bevetni mindent.
-
lacibacsi
addikt
válasz
zozyk #172991 üzenetére
Én meg az ELC Even90-re cuppantam rá. Ha Karácsonykor leviszik az árát, akkor lehet, hogy megreszkírozok rá pár ezrest.
Szoktam mondani, hogy én egy igazi "light tank antitálentum" vagyok, de ez a kis szöcske kifejezetten tetszik. 5-6 sebző lövés, meg 2,5-3k spot és átlag nettó 70k kredit bejön belőle. És ebbe nem számoltam bele a Halloween event miatti szorzót. Azzal együtt tegnap volt olyan csatám, ahol nettó 150k jött be. Az én szintemen az már nagggyon jó...Na és persze benne van a 100% fun-faktor...
(#172998) egyedülülő:
[lVagy jön majd egy kis "Anime-kultúra"L] -
sanya53
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #172995 üzenetére
Mert gyengül a forint. Ők euróban gondolkoznak és átváltják forintra.
-
Augusztus óta nem játszottam de meglepődve latom, hogy feljebb vittek az árakat.
Fort Knox 28.xxx Ft volt most 31.129 Ft.
Get Started/Offer of the Month is drágább.
Sot a 30 nap prémium is valami 2700 Ft. volt most meg 3098 Ft. -
Puculo
aktív tag
Jómagam azon emberek táborát gyarapítom, akik várták már ezt a tankot. Viszont kicsit furcsának találom ezt a kínálatot. Amolyan tessék-lássék ajánlat benyomást kelt. Nem teljes a repertoár az egyedi festésű Defender nélkül, ráadásul nincs lehetőség önmagában megvenni mindenféle sallang nélkül. Csalódott vagyok bevallom.
Max 12 ezret szántam volna rá, de ez így ebben a formában sok(k) nekem egy cseppet.. Akinek kell nyilván megveszi, mivel nem lehet kiszámítani vissza kerül e még a shopba valaha. Nagyon úgy tűnik hogy nem akarják ők sem erőltetni ezt a lehetőséget. Azt hiszem én is emésztgetem még egy kicsit..
-
zodo
nagyúr
válasz
"Szerencse" hogy épp a T54E1-et húzom amiben nincs is HE lőszer.
-
Dr.Én
veterán
válasz
egyszer majd tervezem megvenni, de nem kell ekkora csomag nekem mellé.
elég lenne a tank.most jobban izgat hogy mindjárt meglesz a S.Conqueror már csak 20000 XP és angol heavy vonal letudva
nagyon megszerettem a Conqueror-t . nagyon baba vele játszani..
utána meg a med vonalra fekszem rá -
Papooo
senior tag
válasz
Majd behozzák a prém Waffentrógert egy 100 eurós csomagban.
-
egyedülülő
őstag
Vicces, hogy hírtelen a botránytankokat árulni kezdik. Nem igazán értem a motivációt a dolog mögött és az időzítés is fura. Remélem nem lepik el a defenderek a játékot, mert akkor kénytelen leszek több HE lőszert magammal hurcolni.
Mi marad karácsonyra, ha most minden puskaport eldurrogtatnak?
-
sanya53
aktív tag
Dőlni fog a lé, de tőlem biztosan nem. 18k ezt értelmesebb dologra költöm.
-
Simulacrum
senior tag
-
Imilenni
addikt
Valaki eltudná küldeni annak a modnak a nevét, ami feljegyzi hogy hányszor/mennyit sebezett az arty? (ugye bár rám pl)
-
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #172972 üzenetére
Ha segíteni akarsz neki akkor lebeszéled a játékról.
A legjobb amúgy az lett volna ha már tegnap elkezdi és akkor még ingyen bezsákolhatta volna a prime-mal a churchill iii-at és valentine ii-t pár egyéb bónusszal.Próbálja ki hátha ez a kód működik még:
WGSTORETHANKS - Pz.Kpfw S35 739 (f) + 7 days of premium accountVagy ha van alienwarearena-n rangod akkor: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/1893472/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/world-of-tanks-pc-world-of-warplanes-premium-invite-code-key-giveaway
Your Premium Invite Code will unlock:
7 Days of Premium Account
T-127 – Soviet Light Tank (WoT PC) or Brewster F2A-1 Buffalo – American Fighter (WoWp)
Garage or Hangar SlotÉn elvileg tudok igényelni alienwarearenan invite kódot, ha nektek nem sikerül akkor írj rám privátban és lekérem a kódot nektek.
(#172973) @Emu:
Elhiszem, hogy jó a bónusz, de itt látni mennyit játszottam a napokban:Előző 2 hétben 3 olyan nap volt amikor 8 csatánál többet gurultam. Nem kell sóherkodnom, mert rankedből szereztem 2000 aranyat mellette pedig a klán miatt hadi játékok és cw után szereztem szintén 2000 gold körül. Szóval van 4k goldom, de ha nem játszom akkor tök felesleges elpazarolnom erre.
Ráadásul unokatesóm kisfiával kihúzattam a sötét frontot 8-as szintig.
Vagyis 36% bónuszom van, az a plusz 14% amit kapnék nem túl sok. Egyedül az álcastílus érdekelne igazán. -
Rick3D
senior tag
Valakinek van esetleg egy új accnál felhasználható bónusz kód ? Ilyen pár nap prém meg gold. Egyik haverom lehet elkezdené a játékot és segítenék neki.
-
kchryss
veterán
Akkora lag-ok vannak, hogy illene már kompenzálást adniuk.
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #172957 üzenetére
Mindig megszívom, hogy gyorsan aktiválom az első kódot amit meglátok aztán már nem tudom a másik kódot aktiválni ami jobban érdekelne.
(#172959) @Sixkiller6:
Csak 1-et lehet közülük aktiválni. Ha a T92-t aktiváltad akkor a többi invalid.Plusz kiegészítés:
TQWZ1201GFT – WZ-120-1G FT
TQTYPE64LT – Type 64
TQIS6HVY – IS-6 -
zozyk
addikt
Lorraine 40t - TQLORRAINE
Bulldog - TQBULL
ELC Even - TQELCEVEN
T26E5 - TQT26E5
M4A1 Rev. - TQM4A1REV
Somua SM - TQSOMUASM
T92 - TQT92LIGHT
Skorpion G - TQRHMSKORPIONG
T34 - TQT34HEAVY
AMX M4 - TQAMXM4
JagdTiger 8,8 - TQJAGDTIGER88
AMX Canon 105 - TQCANONDASSAUT
Lowe - TQLOEWE -
kchryss
veterán
válasz
tebeeee #172953 üzenetére
Van a tankodnak HP-ja és mellette van minden modulnak, így a láncnak is saját HP-ja. A kettő egymástól független. A fejlesztett felfüggesztés csak a lánc HP-jánál felezi a sebzést.
Magyarul ha van ilyen felszerelésed és úgy lövik a láncod, hogy a tankot is sebzik (pl görgőnél) akkor a tankod ugyanannyi HP-t veszít csak kisebb az esély rá, hogy láncoljanak. -
Jarod1
veterán
Sziasztok! ezek az akciós festések ezek jól értelmezem 15 csatára valók?
-
tebeeee
csendes tag
Sziasztok. Egy felszereléssel kapcsolatban lenne kérdésem: Fejlesztett felfüggesztés.....Amit ír játékban: -50% a sebzésből ha a felfüggesztést találat éri. A kérdésem az első és hátsó görgökre irányulna. Ha ott kapok találatot, felezi a sebzést? ...... A jobb játékosok nagy százalékban ezeket a pontokat lövik nálam, ezért elgondolkodtam hogy felteszem.....
-
Sixkiller6
őstag
új kislányt beraktam a kinaiak főnökének...
-
zozyk
addikt
TQT92LIGHT
T92 amerikai könnyű tank 1 hétig. Elvileg akkor is működik,ha már béreltél egy másik tankot. -
Viktoár
addikt
Tart még ez a takonygyűjtős event és mivel kisfiam elvitte 12-es szintig gondoltam az utolsóba besegítek.
Akkora gyökerek vannak hogy már fáj. 128 pontot gyűjtött a csapat abból 83-at én szedtem össze.
Zömmel csak autókáznak meg 1vs1-be rámennek a bdr-re. Nem nekem való ez a játékmód.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #172888 üzenetére
Azért az elég erős - mi több szerintem nevetséges - hogy a jó "öreg" Type59-et az első 10-be sorolta az illető olyan tankokat megelőzve, mint Löwe, Scorpion G, FV4202, M4190 GF pl! WTF
Sokkal inkább megyek csatába az említett tankokkal, de még egy STA-2 is, mint a Type59-el!
Vagy ennyire megdobta volna az a minimális lófütyi buff, amit elvileg elkövettek rajta?!? Valaki, aki használta "BUFF" óta, mondjon már róla valamit, hogy tényleg megint jó lett a dög?!? Mert akkor újra felszerelem, teszek bele legénységet és tolom vele újra. -
Project: A
tag
válasz
Sixkiller6 #172938 üzenetére
Nekem sehogy sem sikerült a dolog, sőt 4.000 Forint mínuszban vagyok jelenleg, de csak foglalkoztat a dolog.. Szeretném megszerezni a csajszit, feleségem és a saját felhasználómra.
Tudnál nekem segíteni ebben? Ha megtudnád nekem csinálni 2 darab twitch felhasználóra az összekötést akkor a játékon belül szívesen fizetnék 500 aranyat.u.i.: párhuzamban felajánlottam egy másik fórumtársnak is (tudj róla,a korrektség kedvéért)
-
lacibacsi
addikt
Tegnap szereztem egy ál-Kolobanov medált, amire kaptam egy epikus medálért epikus kupont. 10€ felett 20% kedvezmény. Egy szépséghibája van: ugyanaz a hülye korlátozás van rajta, mint minden kicseszett kuponon mostanában...
(#172910) wwenigma : GRATULÁLOK!
-
e-newsee
addikt
válasz
Sixkiller6 #172938 üzenetére
Nekem egy "Oh, no..." jött a Twitch prime-nál, másodikra sikerült.
Kinéztem egy londoni címet, beállítottam az eddigi magyar cím mellé másodlagosnak, azzal sikerült az Amazon prime. Sima OTP-s webkártyával. WoT-Twitch link után már ott is volt a csajszi, meg a többi.
Aztán gyorsan töröltem a prime-okat (amazonon még él a hónap végéig), meg a londoni címet.Más:
Tudjátok, meddig lehet kedvezményesen free XP-t váltani? Van vagy 37k-nyi XP-m a tankokon, és le kéne vennem. (Múltkor kapcsoltam ki pár tankon a legénységképzést a 4x-es időszak alatt, mert kellett volna a free XP a nagyobbik Udes ágyúhoz, de közben megcsináltam vele a 15k XP-s küldit, így meglett máshogy.Viszont nem hagynám az elit cuccokon az XP-t.)
-
Sixkiller6
őstag
az én amazon sztorim. próbáltam mindenféle Uk/US/DE címekkel, hátha megy, de nem. vissza mindent magyarra, Amazon Prime befizet, Twitch Prime még mindig nem enablálódik.
Support cseten 5 perc alatt megoldotta, a megfelelő helyre átrakták a regisztrációt, meg mittomén és kész.
Sima magyar hitelkártyával, US Amazon Prime membership-pel és magyar delivery címmel.Tviccs alatt már claim-eltem a loot-ot, de Wot-ban még nem jön meg (twitck-wot link megvan), remélem csak idő kérdése.
szerk: közben megjött a csajTanulság: a support talán kikupálódott az elmúlt napokban és tudják mit kell csinálni, nekem max 5 perc volt.
-
jimmy74
őstag
Keményen nyomjatok
-
Djuree
félisten
válasz
peterson79 #172931 üzenetére
az a baj a wg-től nem lenne ez olyan meglepő lépés. voltak itt már 2012 óta amióta játszok igen érdekes dolgok...
-
jano_77
nagyúr
-
Djuree
félisten
olyankor mit tudok csinálni ha megváltozott a telszámom de a régi már nem él. próbáltam megváltoztatni de a régire is küldött sms-t amit nyilván nem látok már.
fradi81: nekem is hogy szakadna meg a wg! oda a type59 is.
-
dokee78
félisten
Kód:
TWITCHCONTANKS
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Dirtyz #172911 üzenetére
Lehet vele jó köröket játszani, az enyémen 2 csillag virít, ha szépen kifejleszted a legénységet lehet vele kellemetlenségeket okozni
Feltéve, ha nem olyan körök vannak mint mostanában, 10-ből 9x ha olyan csatába rak ahol semmit nem csinálnak akkor az úgy nagyon jó tud lenni, mint ez is ->
Majd az IS-t, T-10-et, IS-7-et fogod még élvezni, azokkal már lehet komolyat odarottyantani nyilván több skilles legénységgel, de sok meccs kell mire megszokod őket, mindegyikkel máshogy kell lavírozni. Mikor elfelejtem, hogy nem az IS-7 van alattam és az IS-el berongyolok az ellenbe az rövid meccs szokott lenni
-
Dirtyz
őstag
válasz
BÁ Nutrition #172912 üzenetére
Nagyjából.., szokni kell. A KV-1 is hasonló volt ám, azzal nagyon sokat szívtam.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #172912 üzenetére
Hát pontos adatot nem tudok, de amikor nem rég játszottam vele én se éreztem többnek.
Lőnél lőnél, jah nem mert gundep say no!
-
wwenigma
Jómunkásember
Ezaz!
Végre beadta az MT-15 -öt amire ellopta a WG a 4 parancsot igy visszakaptam, gyorsan unlockoltam is az Obj. 260-at.
Pont jo igy a buff elött. Igen, ha valaki nezi a replayt a végét elcsesztem, én balga azt gondoltam kozeprol kisniperezik igy csak tolattam aztan panik....
-
wwenigma
Jómunkásember
Ó bakker, pedig ez a csata hatalmas volt, ha az az egy rohadt kill megvan akkor ACE.
[link]
-
zodo
nagyúr
válasz
ChristianID #172897 üzenetére
Rangrendszer 1 db kombinált hsz. és máris "lelkes újonc" leszel.
-
jano_77
nagyúr
Ezen a Halloween-i szörny Megtorló nevű MT-25-ön szerintetek honnan volt 75920 XP-m, amit át tudok váltani free-re!? Azzal nem csak a kredit jön 5 csatánként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged