- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Team Up for Exciting Missions (10.30-11.02)
más:
Nekem a Svéd td ág vagy két éve akciós az akkori karácsonyi móka jutalmául.
Melyik tier a leginkább élvezetes/használható?más:
Szép megemlékezés és itt vagytok páran akik napi szinten mentek, kiírásnak megfelelő köröket.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition #172795 üzenetére
!
-
Chris0321
veterán
válasz
kchryss #172762 üzenetére
Oh no! We can’t enable Twitch Prime on your account.
It looks like there was an error activating Twitch Prime.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined. To manage your Prime membership including updating credit card info click here. For other common issues click here.Szokásos wg fajta teljesítmény. Nehogy véletlenül valamit is rendesen megcsináljanak ezek a *******.
-
kchryss
veterán
Jó ez az új személyes küldetésekkel megszerezhető 10-es csodaheavy: [link]
-
Injun
senior tag
Hogyan lehet láthatóvá tenni tartalékként megjelölt tankot?
-
jano_77
nagyúr
Megtaláltam a játék egyik legbrutálisabb tankját! Obj.705A
Brutális ágyú és páncél és még mellé heavyhez mérten mozgékony is.
6 csata ebből 6 győzelem. Ilyen tankom még nem volt egy sem az tuti.
és már az ÁSZ is meg van.
Nem gondoltam, hogy ezzel meg lesz az ÁSZ és azt, hogy ilyen gyorsan meg végképp nem. -
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #172783 üzenetére
Próbáld meg azután indítva a játékot, hogy törlöd innen a "custom_data" mappát.
Ez talán megoldja a küldetések betöltését.
-
jano_77
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #172783 üzenetére
bármivel mehetsz, a lényeg, hogy egy nap 1 tokent lehet gyűjteni, ha a legjobb 10-ben végzel XP tekintetében. Ezt kell 10x
-
Rick3D
senior tag
Pár napja nem hajlandó betölteni a küldetéseket csak a kampányt, volt hogy fél óráig hagytam és nem csinált semmit, játék/gép resi, újra login, szerver váltást próbáltam. Másnak is van ilyen ?
-
jano_77
nagyúr
Meg lehet azt nézni vhol, hogy a kapott kupon mikor jár le pontosan? Percre pontosan?
-
kchryss
veterán
válasz
Chris0321 #172771 üzenetére
Alfa szeretetcsomag Churchill iii küldetésre katt a küldetéseknél. Aztán a kis sárga nyilat lenyitni. Szokásos böszme wg küldetési rendszer miatt 3x kell kattintani miközben a régi küldi rendszernél ezt elsőre is látni lehetett. Szerintem direkt csinálják, hogy mindent úgy terveznek meg, hogy minél többször szívassák a felhasználót.
-
Pete55555
addikt
válasz
ChristianID #172768 üzenetére
Megpróbálnám én is ezt az Alpha csomagot...
Magyar címmel akkor esélytelen a dolog, vagy tegyek egy próbát?
-
Rick3D
senior tag
válasz
Pedig nem kitalálom , 3x is megnéztem az amazon primeot és nem volt feliratkozás semmi, ellenben twitch primera volt - felszedtem a cuccokat és leiratkoztam elvileg így jó vagyok nem ?
-
kchryss
veterán
válasz
A legénység meg szokott maradni. Nem 100%-ra mondom, de 99%, hogy megmaradnak a bérlet lejárta után is.
-
ChristianID
tag
válasz
Rick3D #172767 üzenetére
Hát valós adatokkal (magyar címmel) én vagy 20x próbáltam, sehogy sem működött... mindig a credit card authenticationon feküdt meg... az angolt meg tegnap vmiért nem engedte (azt gondoltam, nézi az IP címet)
Ma a fórum hatására még1x utoljára megpróbáltam, csak most nem fake UK addresst adtam meg (generated), hanem a google mapsról lenézve (amit tegnap a 3 kicsi indiai azonnal töröltetett velem a chat során)... és tadám, működött...
most van 30 nap trial az amazonon (tegnap is volt, 1x UK, 1x US amazonon) ill. 7 nap a twitchen...ON
A kapott 10 napos kipróbálható tankok legénysége megmarad a 10 nap letelte után? Mert ha nem, nem fejlesztgetem őket feleslegesen...
-
Rick3D
senior tag
Leírom nekem hogy sikerült aktiválnom : Kiléptem twitch és a wotos profilomból majd beléptem twitchre és rámentem hogy twitch prime kipróbálása ez 7 napos acces. Utána linkeltem össze a profilokat , kiloggoltam wotból majd újra be és tádá ott van
Próbáltam VPNnel UK címmel kártyával stb... meg Amcsival is de egyik sem működött. Mastercard kártyával és Ma. címmel működött és nálam semmi köze nem volt az amazon primehoz vagy mi a fenéhez.
R6S -ben is felcuppantottam a bónuszokatOtt a uplay profillal kellett összelinkelni.
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #172763 üzenetére
Én azonnal megkaptam, de én hajnal 3 körül csináltam, gondolom nem volt annyira terhelt a szerver. Volt aki 1 nap után kapta csak meg. A lényeg, hogy megvan.
Ne felejts el feliratkozni valamelyik streamerhez az ingyenes prime feliratkozással és a prime lejárta előtt mondd vissza az amazonnál és a twitch-nél is a prime-ot különben szedi a havidíjat lefelé. -
kchryss
veterán
válasz
Imilenni #172760 üzenetére
10x kell megcsinálni ezt kihagytam. Vagyis minimum 10 nap játék, de van rá idő dögivel.
(#172761) @lacibacsi:
Ha összekapcsoltad a twitch prime-os twitch fiókot a wot-tal és a whitch prime-on rákattintottál a wot-os loot-nál a claim-re akkor csak várni kell. Majd egyik wot-ba való belépésedkor meg fogod kapni.Szóval a kérdés az, hogy twitch-en rákattintottál-e a zsákmányra miután végeztél az összekapcsolásokkal?
Ugyanitt lehet bezsebelni a többi free játékot és loot-okat amik járnak a prime tagsággal. -
lacibacsi
addikt
Amazon.UK-ra csináltam egy vadonat új regisztrációt. Elindítottam a 30 napos trial-t, le is vont 1 fontot (mondjuk még nem adta vissza...) és él a Prime Video!
Ugyanezzel az e-mail címmel csináltam egy vadonat út Twitch fiókot, amit összekapcsoltam az Amazon-nal. És... megy a Twich prime!
Beléptem a WG oldalára, linkeltem a Twitch fiókot.
És..... és nem történt semmi, nem kaptam kutyafülét sem...
Az Amazon és Twitch e-mail azonos, de a név különböző. A WOT nevem meg megint más. Ez okozhat bajt? Mondjuk megkérdezte, hogy össze akarom-e kapcsolni az eltérő neveket, de nem problémázott egyébként.
-
ako001
aktív tag
válasz
ChristianID #172753 üzenetére
Grat!
Én is megpróbáltam az Uk-s amazont,a 30 napos triállal,erre levonta az éves díjat
Be is fejeztem -
kchryss
veterán
Hát de épp ezaz, hogy mindet vissza lehet nézni. Én is tegnap jöttem rá. Legalábbis a gyári hit és dmg logokkal működik. Én már nem használok mod-okat, csak a gunmark mod-ot ha kiválósági jelet húzok és a battlehits mod-ot rakom fel még néha.
Skill itt görgeti a találatokat 07ó02p32mp-nél. Amikor megláttam akkor esett le, hogy ezt lehet csinálni, eddig meg sem próbáltam.
Gyorsan kerestem egy aktuális verzióhoz való pattintós replay-t wotreplays-en, hogy teszteljem meddig lehet visszanézni: [Maus 10kill 16k blocked]
70 találatot kapott be az egérke és mind a 70-et vissza tudtam tekerni a csata vége előtt. Megnyomod a ctrl-t amivel megjelenik az ingame egér, ráviszed az egérmutatót a hitlogra vagy a dmg logra és görgetheted az egér görgőjével. A gyári logokban csak azt nem szeretem, hogy fent van a bekapott és lent a kiosztott találat pedig fordítva lenne logikus, de megszokható. Illetve még jó lenne ha alt-ra kiírná a játékosnevet is a találat mellé.
Érdemes amúgy megnézni a fenti csatát akár youtube-on: [link]
Egyedül maradt a Maus 7 ellenfél ellen, beszorult a sarokba. Lecsipkedték 200 körüli hp-ra aztán utána nem tudta belőni senki semmivel. Sírtam a röhögéstől. A KR-t seggel rammolta agyon.
-
Twitch Prime. Regeltem új amazon fiókot UK címmel és minden pöccre ment. Mi a küldi a churchillhez? Nem vagyok gép előtt.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
dante3 #172750 üzenetére
Artizás közben fontos mindkettő jó kezelése
Na de félre a tréfát, az ilyen idő limites küldiknél kell a szerencse is mindenképp, meg szerintem némi sebesség is. Gyorsan pozícióba érsz, hamarabb tudsz lőni / ölni. (Esetleg kisebb szint a kevesebb hp miatt?
) Konrétan viszont sajna nincs még csak tippem se, hogy mi lenne a jó hozzá.
-
dante3
addikt
válasz
Jokerdapro #172748 üzenetére
ki mivel kezeli...
Milyen HT-al tudok 3 perc alatt két killt? Gondolom nagy mák kell hozzá... -
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro #172739 üzenetére
Ok rendben, de azért kérdeztem meg itt, hátha van olyan, aki használja vmelyiket a WOT-hoz és úgy tud róla véleményt mondani.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #172730 üzenetére
Az egeres témában ajánlom az ide vágó topicot : maus topic
. Ott többet tudnak segíteni, nem mindegy a fogás a súly meg a szenzor se. Felületes tudásom alapján a Razer a jobb a kettő közül. (De egy kérdést azért megér a topicba
)
kchryss: Azért a daki & orza stream érdekes volt. Oké, nem egymás ellen nyomták de 6-6-os állásnál orza hozott egy orkwágent daki meg egy 907-et (like full heat
), nyilván nem kérdés ki kapott több base xp-t.
A skill féle maus megmozdulás meg zseniális volt. (mondtam én régebben hogy ő képes maus-al is elugrani egy spot körre)
-
h1mpi
félisten
válasz
ChristianID #172728 üzenetére
Írtam mit kell csinálni. Új Amazon acc, angol címre. Én a 30 napos amazon prime trialt indítottam el, nem a Teitch féle 7 napost. Ugyanazzal a kártyával meg is csináltam, mint eddig. Hozzárendeltem újra a Twitch fiókhoz az Amazon fiókot és jó lett. Ha lesz majd az Alpha csomag, akkor a tartalmától függően újra feliratkozok.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
kchryss #172732 üzenetére
Ebben semmi skill (
) nem volt, ez inkább az enemy team iszonyat noobságát mutatja. Annak ellenére, hogy nem lőtték be AP-vel és APCR-el, azért folytatták, mintha muszáj lenne. Egyiknek sem jutott eszébe a HE. Vagy hagyni kellett volna a fenébe, közelebb engedni és akkor belőni....
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #172731 üzenetére
Skill blokkolós küldetést csinál. Maus malinovkán közép yolo 21k blokk lett a vége: [link]
90x lőtték meg!
[Teljes csata 06ó56p05mp]Csak én vagyok olyan noob, hogy eddig nem tudtam, hogy a bekapott találatokat lehet lefelé görgetni és vissza lehet nézni csata alatt, hogy ki lőtt be?
Eddig azt hittem nem lehet görgetni, nem is próbáltam, azt hittem ami kifut a képből azt már nem tudom megnézni. -
kchryss
veterán
Prime feliratkozásomat megkapta Skill4ltu. Nagy névrombolónak számít nem gondoltam volna, hogy jól ejti ki a nick-emet. A klánomban volt már egy csomó taktikusom, de alig volt olyan aki jól ejtette ki a felhasználó nevem.
Voltam már krájszmisz, cserioszmisz, krisszi és ezek mindenféle keverék változata.
[5ó47p00mp] -
jano_77
nagyúr
Közeleg a Karácsony, így kari ajcsin kell gondolkoznom. Szerintetek melyik a jobb egér:
1. Genius GX Gaming Scorpion M8-610
2. Razer Abyssus V2 -
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #172728 üzenetére
Az a baj - és nem elkeseríteni akarlak - hogy az is lótúró, hogy dolgoznak rajta. Nekem tegnap hajnalban mondta a csóka vagy csaj már nem is tudom, hogy próbáljam meg 2 óra múlva, mert tudnak a hibáról és dolgoznak rajta. Nos látható, hogy mennyire sikerült a művelet.
-
ChristianID
tag
válasz
jano_77 #172725 üzenetére
Majd 2 óráig chateltem 3 (!) indiaival az Amazontól... megszüntettem accountot velük, subscriptiont, csináltak minednt (majd 40 sms-em van már a pénzvonogatásról)... mindenem stimmelt, csak a végén a creditcard authorization volt failed... amit nem értettek, mert mindkét site (Amazon, Twitch) amúgy elfogadta...végül arra jutottak, hogy várjak 24 órát, és próbálkozzak újra, mert ezerrel dolgoznak rajta...
A cikk meg lótúró... minden segítségi szándéka ellenére... -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #172723 üzenetére
Mi a retek?!? én igazából amiatt akartam az egészet megcsinálni! Ne basszanak már fel!?
(#172724) kchryss: hááát akkor Jactor benyalhat vagy aki azt a cikket írta! Remekül utána olvasott, hogy miről is van szó és az olyanokat mint én - nem tud angolul - meg jól félre vezette!
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #172722 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #172722 üzenetére
Álcafestést nem ad a hivatalos leírás szerint, csak a wotinfo.hu írta azt szerintem hibásan.
-
BÁ Nutrition
addikt
tenyleg ez a mostani alcafestes ami a csajjal jott az milyen mert nem igazan fedeztem fel ujat
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #172720 üzenetére
Azt olvastam, hogy "But note that this style will be granted to the winning faction during the following week!", Tehát jövőhéten kapjuk meg a német tankokra rakható álcafestést.
Illetve Ph3lan bejegyzése a hivatalos fórumon: The style rewards will be credited next week! Congratulations Werewolves!
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #172716 üzenetére
Ahogy nézem elég simán nyert Daki. Én is rá fogadtam volna, de túl hamar olvastam Zozyk elvtárs kódját és azt se tudtam mi az csak aktiváltam a vámpírost.
Vampires vs WerewolvesTh Final Standing:
Players in each faction:
Werewolves: 56,781,
Vampires: 37,257Mission completions per faction:
Werewolves: 35,597
Vampires: 24,812In other words, the Werewolves have officially won Round 1
Congratulations doggies!
Nem a streamerek versengtek hanem magával a kódokkal a játékosok versenyeztek egymással. Orzi és Daki között nincs olyan nagy játéktudásbeli különbség szerintem. De Daki egy kicsit szerintem is jobb.
Azért nyert Daki csapata, mert sokkal többen aktiválták az ő kódját. Népszerűbb streamer. -
Imilenni
addikt
Akik végig mentek már az angol med vonalon:
A 9-es Centi mennyire használható a 8-ashoz képest akár saját tierjében?
A 8-as valami frankónk működik
Ki is húztam a 9-est, meg is vettem. Kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni a 8-ashoz képest -
Sziasztok.
Vampires vs werewolves küldijéért járó álcafestést mikor kapjuk meg? -
h1mpi
félisten
Nagy nehezen meglett Nekem is a Primeos csomag. Zozyk megoldása nyert. Új Amazon reg, Angol címmel és simán elfogadta a dombornyomott MC-ot, így meg is lett a csaj a WZ1201GFT-be
pont a legjobbkor találták ezt ki
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Jokerdapro #172702 üzenetére
87% kornyeke, megyeget felfele lila stat miota visszavettem:
Pz.Kpfw. IV Ausf. H Medium germany tier 5 wn8 2435.01
winrate 65.28 battles 72
eddig lampa nelkul, most a pz25tvel elobb kifarmoltam ra az elso skill 100%ot egy ora alatt bonuszokkal
megatjuk ez elony lesz-e vegultalan annyi a hozzafuzni valo h egyik olyan tank ami a wg altali csalasos napokon is eleg jatekelmenyt ad az olyan botnak mint en
-
Chris0321
veterán
válasz
Jokerdapro #172706 üzenetére
A nyers fájl érdekelne mert a youtube lehet változtat rajta. Én még videó részletet is vettem fel vele és nekem teljesen tisztának tűnt.
-
Chris0321
veterán
válasz
Jokerdapro #172702 üzenetére
Én is az xbox-os felvevőt használom de nem szemcsés legalábbis szerintem. Tudnál mutatni egy olyan videót amit azzal vettél fel?
-
frame>24
addikt
válasz
Injun #172622 üzenetére
Ezen lehet páran felsikítanak, de én az IS-3A-t az utóbbi trade-in során becseréltem a STG-re, és nem bántam meg. Nyilván a nagy erőssége az ágyú és a 390 alfa, a hull armor felejtős, de a torony egész jó, és mivel extra lapos, kis buckák mögül is lehet vele operálni. Csak 25 csatám van vele 56% wr-el, szóval ez még alakul.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
kchryss #172695 üzenetére
Áh én is nézem az összes ilyen videót, még ami vicces az az AEG srácok.
Jó egy kicsit röhögni máson is.
Jimmy74: majd rálesek én is erre a progira, a win beéoitett xbox-os cucca amit csinált videót, rettenet szemcsés...
Hinnye nekem is ennyi csík van fent.
Bá Nutrition: gratula! Hogy állsz a pz4h-val? Barátkoztok már?
-
jimmy74
őstag
válasz
BÁ Nutrition #172690 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar