- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Svéd prémium járgány nem elérhető ingame (sem techtree, sem bolt) és a wot honlapos shopban sem. Tech tree-ben sincs még svéd ág. Egyetlen korábban eladott prémium tankot sem tudom visszavásárolni....jól sikerült a patch.
-
Midway
senior tag
Másnál sem működik az ellenfél csapathoz a chat?
-
jagada
addikt
válasz
Don Vittorio #122293 üzenetére
Pedig még szűz, nem modoltam semmit. Azért nem bánnám, ha más is megnézné ingame, hogy mi a stájsz.
-
jagada
addikt
Felraktam az új patch-t és eltűnt a küldetések közül a maraton.
Én nem látok valamit, vagy valamit megint nagyon elcsesztek? -
zodo
nagyúr
Letöltés aktív szerver mint mindig majd később!
Igaz benne van a cikkben de így alakulnak a frissítés méretei:
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #122281 üzenetére
Konkrétan mikor nem sniper nézetben vagyok, akkor ugye látom a cső végét! Nos mikor lövök, olyan mintha nem is a csőből jönne ki a lövedék, hanem vmivel alóla. Mondjuk legjobb esetben is a cső alsó síkja! Nem gondolnám, hogy ez normális! Konkrétan majd minden lövésem a földbe csapódott hiába a tank közepét céloztam.
-
h1mpi
félisten
Ajánlom figyelmetekbe a FAME-s srácot, ennél masszívabb gold spammert nem láttam még... az E5-ben nincs neki AP csak HEAT
Nézd meg ezt: ANIALLATOR114 https://www.twitch.tv/aniallator114
-
jano_77
nagyúr
h1mpi: ugye jól tudom, hogy Te nagyon ajnározod és szereted a nagy Puttonyt!? Mi a retket csináltak annak a lövegével?!? Ugyanis, most sok kihagyás után gondoltam megyek vele egyet és minden lövésem olyan volt mintha nem is a csőből jött volna ki a lövés, hanem alóla!? Ilyet még nem is láttam, tapasztaltam eddig a játékban!? Ez normális? Régen biztosan nem ilyen volt!
-
Tarill
őstag
válasz
Sixkiller6 #122277 üzenetére
szerintem akkor is sima HE, AP-val el kell találnod telibe a célt és még úgy is van esély h pattansz, HE viszont fix dmg akkor is ha kissé mellé megy akkor meg főleg ha telibe találsz
-
Sixkiller6
őstag
artista kérdésem lenne, t9 M53/55-öt nagy csővel HE vagy AP?
mert okés, hogy a HE beadja mindig, de mivel abban a tierben szinte sosincs direkt pen, midig csak 7-800 dmg-t ad max. viszont ha az AP beadja, ott repkednek az 1000 fölöttiek.
szóval? -
jr1994
addikt
válasz
ako001 #122254 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy a wg jelenleg konkrétan kinyírta a cw-t, tier10-ben is csak 384 goldot hoz egy terület naponta, mikor a legutóbbi kampány előtt 900 körül volt a legkevesebb, és volt jó pár 1500 meg nagyobb hozamú is. Jelenleg ott tartunk hogy nem is erőltetjük a cw-t, mert amennyi arany most bejön belőle azért nem éri meg gürcölni, közben ott a sok ellőtt aranylőszer meg prémium fogyócikk amit ki kéne termelni.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
rlazol #122267 üzenetére
A válaszok alapján akkor inkább kihagyom.
Kreditelni kellene valami, nincs T8-as prémiumom, sőt a legnagyobb normál tankom is csak T7-es. Egyszerre több ágon játszom, emiatt állandóan elmegy a kreditem valamelyik tankra. A T8 sok lenne nekem jelenleg. Van egy DMax és egy Churchill III is még, de a sok fejlesztés költséges. Lehet inkább csak egy ágat kellene először vinnem.
Köszi az infókat.
-
rlazol
veterán
válasz
nyunyu #122271 üzenetére
ugyanakkor vonták ki, mint az E25-öt, abból mégis van rengeteg.
igen, lényegében egy stock Panther, csak kicsit jobb toronnyal.
Én a Leo vonalra is használtam a képzését, amikor T6-T7 körül járt a fejlesztés, ott szintén 5 fő. Valami német rádiós meg akad, ha azon múlik. -
nyunyu
félisten
válasz
rlazol #122264 üzenetére
Az M10 kifejezetten nehéz tank szerintem, én noob létemre szeretem, de nem véletlenül ritka jószág csatában. Nagyon alacsony vele az ászhatár, 800 körüli sebzésre már simán kék WN8at ad és elég jól tejel.
Persze, hogy nincs sok belőlük a csatában, mivel másfél-két éve "végleg" kivonták őket a forgalomból, azóta nem lehetett kapni.
Amúgy meg a stock Panthernél picivel jobb (forgási sebesség rémlik, meg talán szemből a páncél), de nem véletlenül volt tier limites, nagyon karcsú a rövid szívószálának a penje.
Fullos Panther sokkal erősebb nála, motorilag is gyorsabb, na meg 150 helyett 200 pen baromi sokat számít.
Kb. Panther 2 legénység duplázgatásra használtam utoljára 2 éve az M10-et, de aztán annyira leszoktam róla, hogy azóta sem volt elővéve.
E50-be áttett legénységet már nélküle szorzózgattam.Legénysége egy az egyben passzol az E50M ág medjeibe.
(Leo ágon 4 fős legénységek vannak, nem 5)Ja, kredithozama nem túl jó az M10-nek, mivel relatíve kevés sebzést tud kiosztani, nyolcas prémek sokkal jobban tejelnek.
Támogató, második vonalas tank - csakúgy mint az egész Panther vonal!
Fullos Pantherrel, Panther2-vel azért simán lehet első sorban bohóckodni, ha te vagy a top tier.
Nyilván nem egy 122-es ágyús szovjet heavy ellen, ami 3x pofánvág, aztán garázs, de kisebbeket nyugodtan lehet terrorizálni. -
Skyhunter
őstag
Van már info arról, hogy a tier 6-os prémium svéd járgány mennyibe fog kerülni?
-
jagada
addikt
Nektek is játszhatatlanul laggol EU2??
-
rlazol
veterán
válasz
Darkness1 #122266 üzenetére
nem játszottam még a Turán III-val így nem ismerem. A legénysége a standard ötös, így képzésre jó. Ahogy olvasgatom, sokmindenben hasonlít az M10-hez - jó ágyú, alacsonyabb tierrel szemben hatékony páncél... Ami nagy különbség az M10 javára az a bevétel: Összességében az M10 a 49., a Turán a 168. Számokban: Az M10 átlagosan nettó 3892 kreditet hoz, az M10 10709.8-at. A magam részéről szerintem ennél is többet, egy jó csatában a nettó 20-25k prám nélkül simán összejön. Az M10vel már simán eltartod a T9-T10es tankokat akkor is, ha azokkal önmagukban veszteséget termelsz, a Turánnal nem.
Szerintem, ha van másik, T8 körüli prémed amivel szeretsz játszani akkor legénységképzésre tök alkalmas a turán és felesleges akár az M10 akár a 8.8 mert egyik se olyan fun, hogy azért megérje. Ha nincs és most indulsz ezeken az ágakon, akkor érdemes lehet. Csak a rend kedvéért még egyszer: nem igazán fun tank egyik se, óvatos, okos játéksítlust igényelnek, mert mednek túl lassú, TDnek nincs páncélja, kevés az alfája, rossz az átütése. Támogató, második vonalas tank - csakúgy mint az egész Panther vonal! -
rlazol
veterán
válasz
nightmare13 #122242 üzenetére
ha ez így megy tovább, tényleg be fogják hozni az E-25öt, és arra még én is be fogok nevezni. Az M10 kifejezetten nehéz tank szerintem, én noob létemre szeretem, de nem véletlenül ritka jószág csatában. Nagyon alacsony vele az ászhatár, 800 körüli sebzésre már simán kék WN8at ad és elég jól tejel.
Sok helyzetben zavar a lassúsága, minden belövi, bár a tornya tud meglepőeket pattintani. A pontosság nerf sokat betett neki, így a gyenge pontok távoli belövöldözése már nem olyan egyértelmű, mint régen. Következményesen a gyenge átütése érződik. Alacsony az alfája; sokakat ez is zavar az egész Panther családban (engem nem, többre értékelem a gyors újratöltést (3.71 sec BIA+ventivel+rammer-rel), simán láncon tart bármit). Legénysége egyezik az 5 fős német medekkel így mindkét vonal nevelgetésére használható. Tier limites, és top tierként nagyon is használható. Voltam már vele (szakaszban) 9esek között is, nem éreztem magam elveszve.
Alternatívája a T8as Panther 8.8, amelyik viszont megy 10-esbe is és ingame 8500 Ft-nyi aranyért vehető meg, így az M10 6900 Ft-ért szerintem határeset, csak ritkán elérhető, annak éri meg, akinek még nincsenek kifejlesztve a német medek, de szeretné, szeret snipert, támogató tankot játszani és kevés prém tankja van. -
Sixkiller6
őstag
az kiderült már, hogy ki és miért kap ilyen kupont? (én nem kaptam eddig)
-
-
kchryss
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
kchryss #122257 üzenetére
Hmm kicsit utánanéztem és lehet, hogy nem lehet továbbadni. Erre gondoltam, de valószínűleg ez a vásárlás közben érvényesítendő, szóval csak a kupont nem lehet mégsem átküldeni.
Gondolom az egész vásárlás menne ajándékba a kuponnal jóárasítva. Akkor ha így van, sztornó sajnos. Esetleg ha belemész és megpróbálod, hogy el lehet-e küldeni csak a kupont azt megköszönöm.
Aztán az is lehet, hogy tényleg személyre szóló és akkor ez van. Előre is köszönöm a fáradozásod!
-
ako001
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #122248 üzenetére
Ez van sajnos
De lassan rendbe jövök
Eddig nem nagyon érdekelt a stat,de most eldöntöttem,kicsit jobban oda fogok figyelni rá.De éppen csak annyira,hogy ne a játékélmény rovására menjen.
Az artikokat kibeleztem,csak azért nem adom el őket,mert T10ek,ezekkel vertem oda amúgy a statnak
Az Lefh kivétel,mert azzal nagyon lehet pedozni -
tarka_szarka
tag
válasz
ako001 #122246 üzenetére
Én itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy megemlítsem. Van ilyen klán, mégpedig a miénk. -AST- Armored Skin Team néven fut.Ha gondolod várunk szeretettel. Nagyon sokszor megoldottuk, hogy olyan csapattárs is megkapja a tankot, aki nem tudott mindig ott lenni a csatákon.
És akkor a reklám:
Jelenleg egy régen szebb kort látott klánt szeretnék úja aktívvá tenni és ehhez keresek társakat. Nagyon sok jó cimbora és emlék köt ide, ezért tértem vissza.
Nem HC klán. Idősebb társaság volt mindig is, az eredmények közepes szintre voltak elegek.A cél továbbra is ez, hobbytankosként sikereket elérni és jól szórakozni. https://eu.wargaming.net/clans/wot/500022379/ -
Jadro
veterán
Most elbizonytalanodtam. Ha ingame veszem a prémium tankot akkor ahhoz nem jár slot, csak ha a prémium shopból?
-
válasz
ako001 #122246 üzenetére
Húh hát ez így leírva eléggé ütött . Sajnálom a dolgot . A jelenlegi statod annyira nem is lenne rossz , inkább az a gond , hogy alatta teljesítettél az utóbbi időben nem is kicsit. Pedig a legtöbb klán nagyon is nézi az utolsó haminc napot -1000 csatát felvételnél. Ott azért nem árt ha hozod az 1800+ WN8-at. A másik , hogy ahogyan írtad is a CW-k már este 7-8 kor elkezdődnek és előtte fél órával illik ott lenni . Ettől függetlenül ne add fel , mert ha tudatosan építed a játékodat akkor összejön egy jó klán ebben biztos vagyok .
-
tarka_szarka
tag
válasz
jagada #122231 üzenetére
Ha elfogadod a hibáit és megpróbálod kihagyni a képletből a hiányosságokat, akkor nagyon szépen lehet vele dimidzsülni. Sajnos lassú, kicsi oldalirányú lövegkitéríthetőség, nagyon sérülékeny.
pl. egy szép kis bucka mögé beállva, vagy egy folyosót bekempülve. Spotra sem utolsó egy periszkóppal. Nálam simán csata lehozó járgány.
Nekem ezzel lett meg az obj260-as sebezd le a hp-d ötszörösét. Más géppel alig-alig tudok ilyet.
-
ako001
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #122233 üzenetére
A tank állománnyal,és a beilleszkedéssel nem is lenne gond szerintem.
A statom az már más kérdés,átlag szerű játékos vagyok,jelenleg romló átlagokkal
[link]
Ami elsősorban,egy 2 éve húzódott családi problémának köszönhetek nagyrészt.Ami nemrég lezárult,és szerencsére megmaradt az egészségem/nem lettem alkesz/,egzisztenciám,munkám.De ezen időszak alatt pszichésen nem voltam a topon,viszont valamilyen szinten Wot fügö vagyok,és hát elég sokat artyztam,mert máshoz nem volt idegrendszerem.+a fiam is ezen az accon garázdálkodik,hiába van neki sajátja
És ami miatt még nehézkes lenne a dolog az a munkám.Mivel minden nap dolgozok,és este fél10 előtt nem jutok géphez.Ha jól tudom a cw-k meg előbb vannak.+a gyakorlok is kimaradnának elég sokszor.
Így szerintem semmilyen normális klánba nem kellek,akik komolyan cw-znek,és a tankot is behúzzák -
Robbanóval vagy normállal használtad?
-
Jadro
veterán
Sajna nekem nincs kuponom, pedig vennék némi aranyat. Ha valakinek akad és nem akarja felhasználni, elküldhetné ajándékba. (Elvileg ha belemész van rá lehetőség.) Köszi előre is.
A prémium shopba lépve felül jelenik meg a my coupons felirat, ott lehet csekkolni.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
nightmare13 #122242 üzenetére
Sajnos a 30 Euronál drágább bundle-okra sem él, mert azok special offer-nek számítanak és azokhoz nem lehet felhasználni. Csináltam próbavásárlást és nem is kínálta fel a kupont ezekhez.
Akkor használható fel, ha teljesül a három alábbi feltétel:
- 30 Euro feletti legyen a vásárlás értéke
- nem lehet kedvezményes tétel
- nem lehet special offerLényegében egyszeri 30%-os kedvezmény nagy mennyiségű gold, legalább fél év premium account vagy Tier VIII premium tank vásárláshoz. Ha valaki ezek közül valamelyik vásárlására készül, akkor nem rossz ajánlat, szerintem
-
nightmare13
őstag
Nem tudom, volt-e...
Panther/M10 Collector's gem akció keretében 23 eurótól..
Darkness1
Nekem szövegből inkább úgy jön le, hogy minden Bundle, ami 30 eurónál olcsóbb lenne, arra nincs kedvezmény. (Tehát mint a Basic Needs)
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Dr.Én #122236 üzenetére
Én is kaptam.
Egyszeri 30% kedvezmény, de csak olyan tételekre, amelyek értéke 30 Euro feletti, teljes áron van a shop-ban és nem különleges ajánlat. Lényegében gold vagy prémium account vásárlására, esetleg olyan budle-ra jó, amelyek nem kedvezményes. Talán drágább prémium tankhoz is felhasználható.
Én prémium acc-ra használnám fel, kijönne belőle 180 nap 10e Ft-ért. Esetleg vennék egy T34-et. Lehet, hogy be is húzom az egyiket, meglátom.
-
rudii
tag
válasz
CirrMee #122224 üzenetére
Szoktam én itt olvasni történések, csak nem szoktam írni.
WoT-hoz mostanság nincs kedvem, tudod nálam ez ilyen kedv függő már.
Nem sokat játszom azt most össze vissza volt. Bf1 béta toltuk ezerrel, akkor OW, újra kis The Crew. Meg 2 hete újra cs:go, szépen vissza lőttem magam supreme-ig már.
Szóval élek és virulok csak csendes megfigyelő vagyok és felkészítem télre a tankot. -
Dr.Én
veterán
Hali!
Más is kapott valami 30%-os vásárlási kedvezmény tikettet..a Wot oldalán mikor beléptem a profilomba, akkor vettem észre.
Az a baj 5 napot ír higy felhasználhatom, erre pont üres a kassza, fizu meg csak hétfőn jön... -
Jadro
veterán
Valaki, aki előtt nyitva a játék, meg tudja nézni, hogy ingame hány goldot ír most a SU-144-22 megvételéhez? Osztok szorzok, hogy lenne érdemesebb megvenni.
Köszi!
szerk: 4725-re tippelek.
-
válasz
ako001 #122232 üzenetére
Még van időd keresni egy jó klánt és ott beilleszkedni . Ez háromkörös kampány ahol ha ügyesek vagytok T6-T8 ban akkor simán be lehet húzni a tankot. A nagyobb klánok nem játszanak T6-ban és így ott el lehet őket verni és ott még ugye a jó fókusz dönt .Végignézel a listán kik szereztek tankokat a legutóbbi kampányban és lehet matsolázni . Nyilván nem árt ha tapasztalt játékos vagy és a tankállományod is megfelelő .
-
ako001
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #122229 üzenetére
Egy 907re én is szívesen beneveznék.De esélytelen sajnos:-(
-
jagada
addikt
válasz
h1mpi #122230 üzenetére
Pót ellátmányt még az életben nem használtam, támogatni meg tényleg nem túl jó úgy, hogy nem tudod mikor vagy spoton, de most egy ideig porosodni fog a garázsban az tuti.
Viszont tegnap kipróbáltam a nyeremény Dmax-ot és nagyon kellemesen csalódtam! A német token uccsó 20-25 killjét lőttem össze vele, annyira megtetszett a járgány. Hihetetlen camója van, bár az ágyú párszor megviccelt és felszerelésből is csak az ingyen leszerelhetőket kapta, mert nem akartam rá költeni, de nekem tetszik! Meg lett az ászocska is vele még így "csupaszon" is.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
CirrMee #122220 üzenetére
Azt teljes mértékben pontos de cikk is volt róla szóval tuti fix.
Premium Shop: Skorpion Is Back! -
Don Vittorio
őstag
válasz
nyunyu #122194 üzenetére
Én is T 24-gyel kezdtem a legénységet, és 21 kör múlva áttettem a T25-be. A T 25-öt fulloztam szabad XP-ből, mert arra jöttem rá, hogy az igazi szopás a stock tank. (Egy ideje nem kezdek el stock tankkal játszani, csak fullossal.) Így nekem 188 meccs alatt összejött a több mint másfél perk. Ha Neked olyan kevés jött össze, akkor jól gondolom, hogy nem prémium tagsággal játszol?
Btw az én stratégiám az volt, hogy folyamatosan hátulról, álca mögül genyáskodtam vele, és csak akkor indultam el, amikor már voltak legyengült tankok, akiket egy-egy tárral ki lehetett végezni. Ez nem az a "kimész a sarkon és kitárazol" tank. Ez "messziről szedegetsz, aztán a végén úgy rohanod le vele az ellent, mint egy lighttal" vas.Legalábbis szerintem. Most a kampány alatt 3-4 nap volt vele a cseh ág, és közben 2-3 topgunt és egy Radleyt lőttem vele. Tehát ez jó stratégiának bizonyult.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #122219 üzenetére
Cseppet sem foglalkozom vele. Olyannyira nem, hogy egy nemzettel sem csináltam még meg, pedig azért lett volna már rá lehetőségem, de nem érdekel!
Én most a T-55A akarom még megszerezni és utána már csak élvezet miatt fogok játszani és csak olyan tankokkal, amiket szeretek és megy a játék.
-
CirrMee
addikt
Ez a Skorpion G melletti számláló a prémboltban mennyire vehető komolynak (lásd csak 6 óra van hátra)?
-
-
jano_77
nagyúr
Úgy tűnik vonzom a hülyéket!
REPLAY -
Enzolord
addikt
-
Enzolord
addikt
-
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #122197 üzenetére
Nem a T28 Protnak van a legjobb álcája a T8 TDk között?
Tesz rá hálót (ha már kabrió* létére ventit nem lehet), BIA, camo, aztán amíg el nem lövi magát, nem sokkal könnyebb kiszúrni, mint mondjuk a Hellcatot.*: Pár pöccsel ezelőtti HD modellel hegesztettek rá tetőt, de venti továbbra sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- LG OLED 77 G1 4K Smart TV 120hz, 195cm
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070Ti 8GB!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!