- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
nightmare13 #122242 üzenetére
ha ez így megy tovább, tényleg be fogják hozni az E-25öt, és arra még én is be fogok nevezni. Az M10 kifejezetten nehéz tank szerintem, én noob létemre szeretem, de nem véletlenül ritka jószág csatában. Nagyon alacsony vele az ászhatár, 800 körüli sebzésre már simán kék WN8at ad és elég jól tejel.
Sok helyzetben zavar a lassúsága, minden belövi, bár a tornya tud meglepőeket pattintani. A pontosság nerf sokat betett neki, így a gyenge pontok távoli belövöldözése már nem olyan egyértelmű, mint régen. Következményesen a gyenge átütése érződik. Alacsony az alfája; sokakat ez is zavar az egész Panther családban (engem nem, többre értékelem a gyors újratöltést (3.71 sec BIA+ventivel+rammer-rel), simán láncon tart bármit). Legénysége egyezik az 5 fős német medekkel így mindkét vonal nevelgetésére használható. Tier limites, és top tierként nagyon is használható. Voltam már vele (szakaszban) 9esek között is, nem éreztem magam elveszve.
Alternatívája a T8as Panther 8.8, amelyik viszont megy 10-esbe is és ingame 8500 Ft-nyi aranyért vehető meg, így az M10 6900 Ft-ért szerintem határeset, csak ritkán elérhető, annak éri meg, akinek még nincsenek kifejlesztve a német medek, de szeretné, szeret snipert, támogató tankot játszani és kevés prém tankja van. -
Darkness1
aktív tag
válasz
nightmare13 #122242 üzenetére
Sajnos a 30 Euronál drágább bundle-okra sem él, mert azok special offer-nek számítanak és azokhoz nem lehet felhasználni. Csináltam próbavásárlást és nem is kínálta fel a kupont ezekhez.
Akkor használható fel, ha teljesül a három alábbi feltétel:
- 30 Euro feletti legyen a vásárlás értéke
- nem lehet kedvezményes tétel
- nem lehet special offerLényegében egyszeri 30%-os kedvezmény nagy mennyiségű gold, legalább fél év premium account vagy Tier VIII premium tank vásárláshoz. Ha valaki ezek közül valamelyik vásárlására készül, akkor nem rossz ajánlat, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest