Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• rlazol

veterán

válasz nightmare13 #122242 üzenetére

ha ez így megy tovább, tényleg be fogják hozni az E-25öt, és arra még én is be fogok nevezni. Az M10 kifejezetten nehéz tank szerintem, én noob létemre szeretem, de nem véletlenül ritka jószág csatában. Nagyon alacsony vele az ászhatár, 800 körüli sebzésre már simán kék WN8at ad és elég jól tejel.
    Sok helyzetben zavar a lassúsága, minden belövi, bár a tornya tud meglepőeket pattintani. A pontosság nerf sokat betett neki, így a gyenge pontok távoli belövöldözése már nem olyan egyértelmű, mint régen. Következményesen a gyenge átütése érződik. Alacsony az alfája; sokakat ez is zavar az egész Panther családban (engem nem, többre értékelem a gyors újratöltést (3.71 sec BIA+ventivel+rammer-rel), simán láncon tart bármit). Legénysége egyezik az 5 fős német medekkel így mindkét vonal nevelgetésére használható. Tier limites, és top tierként nagyon is használható. Voltam már vele (szakaszban) 9esek között is, nem éreztem magam elveszve.
    Alternatívája a T8as Panther 8.8, amelyik viszont megy 10-esbe is és ingame 8500 Ft-nyi aranyért vehető meg, így az M10 6900 Ft-ért szerintem határeset, csak ritkán elérhető, annak éri meg, akinek még nincsenek kifejlesztve a német medek, de szeretné, szeret snipert, támogató tankot játszani és kevés prém tankja van.

• Darkness1

aktív tag

válasz nightmare13 #122242 üzenetére

Sajnos a 30 Euronál drágább bundle-okra sem él, mert azok special offer-nek számítanak és azokhoz nem lehet felhasználni. Csináltam próbavásárlást és nem is kínálta fel a kupont ezekhez.

Akkor használható fel, ha teljesül a három alábbi feltétel:

- 30 Euro feletti legyen a vásárlás értéke
    - nem lehet kedvezményes tétel
    - nem lehet special offer

Lényegében egyszeri 30%-os kedvezmény nagy mennyiségű gold, legalább fél év premium account vagy Tier VIII premium tank vásárláshoz. Ha valaki ezek közül valamelyik vásárlására készül, akkor nem rossz ajánlat, szerintem

Új hozzászólás Aktív témák