- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
válasz
#84221696 #113496 üzenetére
Szerintem meg ezen nincs mit röhögni, igen is vannak olyan lövegek amik a +1, +2 tierben, sőt van hogy a sajátban sem tudnak sebezni, még golddal sem bizonyos tankokat, bizonyos pozícióban. Szerencsétlennek ugyan mit kellene csinálnia? Főleg, ha egy lomha tankban ül és elfutni sem tud. Marad a repesz, hátha tudja csipegetni, modulokat, legénységi tagokat kiütni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jolet #113495 üzenetére
Elég sok tankon túl vagyok már vagy van jelenleg is kifejlesztve, de még egyetlen olyan sem volt közötte, amibe csak goldot raktam volna! Pedig egyről kifejezetten emlékszem, hogy anno írták, hogy csak gold-al használható és ez a T69 volt illetve talán az utódját is így javasolták használni. Én azokba is max 1/3 - 2/3 arányban töltöttem a goldot. De ez sem jelenti azt, hogy el is használtam. De nyilván rosszul csinálom és ezért nem értem még el a 2000 wn8-at és nem vagyok lila.
T-44 jutott még eszembe, hogy talán sokan arra is azt mondták, hogy csak úgy lehet vele érvényesülni. Szerintem minden tankkal lehet normál lőszerrel is, csak max a gold a könnyebb út - ami nem is biztos hogy mindig a könnyebb, mert ugye simán tud az is pattanni. -
törölt tag
Jó ez a gold téma.
Szerintem tök mindegy, mivel lőnek meg. Ha hülyén lő, a gold is tud pattanni, elnyelődni.
Nekem csak az szokott feltűnni, amikor boldog-boldogtalan azzal lövöldöz. Ezen szoktam morogni.Azon meg jókat röhögni, amikor a 2. gold is pattan és az enemy kínjában HE-t lő harmadikra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jolet #113487 üzenetére
Engem nem a gold használat zavar, csupán azért írtam, mert a váltással kapcsolatos véleményeddel nem értek egyet:
Abban nincs igazad, hogy miután ellőtte a goldot, ami ugye be volt tárazva, simán meg tudná nyomni a másik 1-2-3 számot, hogy a sima lőszer töltődjön be legközelebbre, ha ismét a kis papírt fogja lőni! Viszont kolléga azt sérelmezte, hogy a következő és az utána lévő is gold lőszer volt, tehát eszébe nem jutott a usernek lőszert váltani. Pedig lövés után, ha megnyomja a sima lőszer slotjának megfelelő számot, akkor nem veszít semmit a töltésidejéből! Csak hát bizony vannak olyanok - Linkin - akik valszeg full gold-al mennek csatába, no Ők nem tudnak váltani és így a papír tankokat is azzal lövik. -
Motyi
senior tag
válasz
wwenigma #113491 üzenetére
De az is nagyon fárasztó, hogy folyamatosan felmerülő rinya téma a "gold" ammo...
Ez nem egy hivatalos WG által is ellenőrzött/olvasott fórum, szóval totál felesleges itt siránkozni meg kifakadni emiatt bárkinek is. Ha valakinek nem tetszik ez a játék által legálisan biztosított lehetőség akkor:
1. uninstall és keressen más elfoglaltságot
2. írjon a hivatalos fórumra, szervezzen aláírásgyűjtést, mehet tüntetni ciprusra a WG székház eléEz természetesen egy fórum, ahol mindenről lehet beszélgetni, de már szó szerint 1000000000000 alkalommal ki lett vesézve ez a téma, így aki nem tud ezen továbblépni választhat a fenti két pont közül, csak ne minket fárasszon már.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Jolet #113490 üzenetére
Kevesebb "agyatlan piroskatol" kapok goldspamet mint nagykepu kek-lilatol, nagyon faraszto hogy allandoan veditek a vedhetetlent...lassan ott tartunk, hogy nem ad elonyt a goldammo.
A szóhasznalatra meg kerlek figyelj oda, oke hogy páran szandekosan offtopikká akarják zülleszteni ezt korabbi allitolagos szemelyes sertettseguk miatt, ne allj be a sorba...
-
CirrMee
addikt
válasz
Jolet #113487 üzenetére
Tökéletesen érthető amit ír, nem értem, miért kell kiforgatni a szavait. Az is tökéletesen érthető, hogy egy "közbeeső" light/med miatt nem éri meg áttárazni.Viszont épp elég "gold hero" balf*szt látok én is (& csapat/szakasztársaim) ahhoz, hogy elsőre is felfogjam a kolléga mondanivalóját. Az arányokról meg annyit, hogy jóval több "gold hero" júzert látok, mint olyat, aki csak szükség esetén vált arra.
Nincs bajom azzal, hogy lehet venni maniért prémlőszert. Azzal annál inkább, hogy a full készlet állhat abból, hogy adott esetben az istenbarma ész nélkül tolhassa. Lehet arra hivatkozni, hogy golddal is tudni kell, hol lőhető meg az ellen, de a tesztszerón volt lehetőségem megtapasztalni, hogy a segítségével sokszor elég csak beülni egy pozícióba (& eszetlenül lőni), holott anélkül mondjuk kerülni kellett az adott géppel.
-
Terek
tag
WG az új hangok rögzítése közben
[link] -
rlazol
veterán
válasz
Black_Sheep #113477 üzenetére
1500 kiságyúval.
ász nem is jött össze vele.
bosszantott, mert éreztem, h több van benne de én nem bírtam kihozni. -
-
po1son
addikt
válasz
Gubu0101 #113471 üzenetére
Nyugodtan maradj az alapágyúnál, mert nekem kezdőként 1650es az átlagsebzésem vele...
Én nekem az első komolyabb TD tankom és brutálisan lehet vele játszani, ha fullos rajta a camo és tudsz találni magadnak egy jó sniper helyet...
Persze kipróbáltam a nagyágyút is, de szerintem azt inkább a városi pályákon lehet jobban kamatoztatni. -
jr1994
addikt
válasz
Gubu0101 #113469 üzenetére
Azért én ennyire nem zárkóznék el a trollcsőtől, sokan azzal használják, bár jól annál kevesebben. Sirfoch-t érdemes megnézni van vele pár videója (egy biztos, arra emlékszem). Egy próbát megér, max ha nem jön be eladod. De azzal a csővel azért kell egy bizonyos játéktudás, ezt nem árt tudni.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #113464 üzenetére
Utálom az összes nőt, náluk van az összes pi...na!
-
-
Gubu0101
veterán
Hali!
A Borsig-ra érdemes megvenni a 15cm-es gunt? Mert ha olyan,mint ha krumplival lövöldöznék akkor nem dobok rá ki annyi pénzt.APCR nem akarok creditet kidobni,goldot meg végkép.
-
jagada
addikt
válasz
SoulReaver #113456 üzenetére
Az a nem semmi, amikor a T10-es meddel, heavyval (pl. E100
) folyamatosan golddal lövi a T7-es lightot a kék meg lila player!! Na azt tényleg nem értem, hacsak nem azért, mert ezek full gold ammoval indulnak csatába, és nincs mire váltania.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Mert agyatlan birka, vagy épp a statra veri a bránert. A lila szín állítólag nagyon jó hatással van a szexuális teljesítményre, van akinek attól kemény a dákó.
-
zodo
nagyúr
T-10 esetében mi az ajánlott fejlesztési sorrend?
Jelenleg 0 km-es és csak a X-es rádiót ill. IX-es 122 mm BL-9 löveget tudom rátenni kreditből.
Van 29k free xp amit talán rá költenék.Lánctalp 23800 xp legyen + középső löveg mert amúgy is kell a legnagyobb löveghez ami 59300 xp
vagy
nagy torony 28300 xp + középső löveg a plusz nagyobb kezdeti védelem végett?Kérdés hogy az alap torony mennyire strapabíró mert ha jól állja a sarat akkor nyilván való a top löveg mielőbbi megszerzése így végére maradna a nagy torony.
-
Enzolord
addikt
válasz
Annál a résznél, ahol Pi...ának-ot írtál, női, vagy unisex nemi szervre gondoltál??
-
SoulReaver
veterán
Hát most már kezd tele lenni a pélóm ezzel a sok agyhalottal, aki mind1 milyen tankban ül, de szarja a goldot...
Annyira elfajult idióták vannak, akik azt hiszik, hogy a prém lőszer mindent megold.. De ha pattan rólam, akkor meg hekker vagyok... hát gecc... És mind1ik sok ezer csatás piros vagy narancs retard, a kékekről-lilákról nem is beszélve... Mi a Pi..ának lő egy szerencsétlen 10 -es med tankra goldal, szintén 10-es med ből? Így tényleg annyi a játék, hogy auto aim, lő és kész... nagy tudomány..
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Arolotifar #113452 üzenetére
105-ös HE-vel ha a kicsiket akarod terrorizálni. A 76-os a szokásos játékmódhoz alkalmas.
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #113453 üzenetére
Még a legjobb rendszereknek is kell némi reset néha..
Csak ez nekem ált. tízes, vagy prém tankba kerül..Lehet, hogy mod kavar be, csak nem tudom, miért megint a Löwémet macerálja..
-
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Újonc kérdés
Sherman III-ra melyik ágyú ajánlott?
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #113447 üzenetére
Ne is mondd.. Agybránert kapok, köcsög Löwém 2 patchenként eltűnik a választható tankjaim közül, de a techtree, meg minden más is azt mutatja, hogy nekem az megvan..
Nem tudom, milyen mod, de az agyam dobja le a szíjat.. mikor először történt, akkor egy italozás után ébredve vettem észre, logikusan azt hittem, hogy eladtam megint, de nem, mert kövi patchben ott volt a garázsban.. Most meg megint, feldobtam az Ázsiai modpackot, és sehol sári.. -
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma #113433 üzenetére
Jobban örültem volna a Waffentrógernek!
JPz E100 már szintén a garázsban, ahogy az IS7 is volt.Volna egy olyan kérdésem, hogy csak nekem fagyott meg az XVM garázsban látható szerver terheltség jelzője 7 illetve 4K-nál vagy másnak is állandóan CSAK ennyien játszanak az utóbbi két napban?! Ez vajon mitől lehet? Illetve pontosan ettől kezdve van az, hogy hiába a szerver megjegyzős mod, mindig Automata a felajánlott és mikor kiválasztom a Szervert, egy homokóra pörög mindkettő mellett! (beenged, azzal nincs gond, csak mégis fura, hogy 2 napja mindig ugyan ez van és mindig ugyan ennyien vannak fent
)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tween #113431 üzenetére
Jagdpanzer E 100 ha arra gondolsz mit szavaztak meg. A következőről még nincs hir, de TD és HT már volt szavazáson igy jo esellyel a maradékbol lesz szavazás.
Még 40e XP kell rá és ez is becsuszik 3milláért a garázsba.
-
tween
őstag
Tudja é valaki, mi lesz a következő top of the tree?
-
lacibacsi
addikt
EZT a csodát hol kell elhelyezni a WOT univerzumában? Pőre változata csak két lepedő, de az adatait nézve nem vagyok biztos abban, hogy van az a játékos (kezdő és rutinos egyaránt), akinek picit is megdobogtatja a szívét ez az izé...
-
kchryss
veterán
válasz
McSico #113419 üzenetére
Ha jól értem haverod gépén minden rendben ő be tud lépni a saját és a te adataiddal is. Ez esetben nem a WG-nél van a hiba hanem nálad. Mivel a modokat már leszedted, a beállításokat törölted és az integritást is ellenőrizted így szerintem nem a wot-ban van a hiba hanem az operációs rendszer vagy a hálózat beállításában.
Esetleg próbáld meg Biztonságos módban indítani:Ha tudsz akkor szerezz egy másik gépet, mondjuk laptopot és azzal próbáld ki a te neteddel. Ha azzal működik akkor az op rendszerben lesz a hiba, lehet újra kéne telepíteni az egészet.
-
McSico
senior tag
válasz
kchryss #113353 üzenetére
Elég érdekes szituáció ált ellő.
Én nem tudok belépni a haverom adataival. Ő be tud lépni az enyémmel.
Viszont, ha a haverom belépett az én adataimmal, majd miután kilép, akkor már én is be tudok lépni a saját fiókommal. De csak akkor ha nem telik el túl sok idő aközt hogy ő kilép, én meg belépek.
Úgyhogy van itt gond, nem kicsi. -
Jarod1
veterán
Ma kipróbáltam egy Harman avr161 en HDMI-n a Hangrendszert,,hát odabasz nagyon..Brutál
-
Skyhunter
őstag
-
oke
senior tag
Másnál sem megy a játék? Már az elindításkor a frissiítések keresésénél megakad sikertelen csatlakozással...
-
vgabri1
tag
Ja így már rendbenB-).
-
kchryss
veterán
-
adrian360
őstag
T-10 tényleg ennyire lőszertár érzékeny, vagy nekem van ennyire pechszériám hogy minden csatában első találatra kilövik? Robbani nem szoktam, de eszi a javitócsomagot rendesen, és a biztonságos elhelyezés is megvan. IS3-nál nem volt ilyen. IS7 is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs