- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepi1979
senior tag
válasz
lacibacsi #112896 üzenetére
Ha javítás is lenne akkor tökéletes lenne a legénység. ☺
Ha akciós lesz vedd meg az objectet, tedd bele ezeket a legényeket de ne add el az isu-t. Ha meguntad az objectet majd visszarakod őket, addig meg pihen az isu legénység nélkül. Nekem több tankom van így mert amibe 3-4 skilles legénység volt nem szeretem alap legénységgel használni. Valahogy nem az igazi. ☺ -
lacibacsi
addikt
válasz
Szepi1979 #112895 üzenetére
A T30 lehet, hogy sokkal jobb, de azon az ágon még csak egy nullkilométeres T28 Prot-om van...
Az ISU legényei most így néznek ki:
Parancsnok: BIA, 6. érzék, felderítő, álca
Lövész: BIA, mesterlövész, pillanatkép, álca
Vezető: BIA, sima utazás, kuplung égető, álca
Töltő: BIA, megérzés, javítás, álca
Töltő: BIA, adrenalin roham, biztonságos elhelyezés, álcaSzerinted ezzel a csapattal lehet "alkotni" az Object-ben?
Utóbbi dologban igazad van.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
lacibacsi #112894 üzenetére
Javított ISU. Ágyú ugyanaz, páncél jobb, hp jelentősen több. Egyenesben lehet picit gyorsabb, fordulása katasztrófa, minden körbetáncolja. Ha tudsz skillezz kuplung égetőt rá. A hp-ja miatt tovább él mint az ISU, többet lehet vele sebezni. Nem rossz de a T30 sokkal jobb TD.
topicszintű figyelmeztetés van, a moderátorok inkább ne vegyék észre ezeket a hozzászólásokat...
-
lacibacsi
addikt
OFF:
A négy napos hétvége miatt kicsit elmaradtam a fórum olvasásával is. Most látom, hogy micsoda dolgok mennek itt! Már bekészítettem a popcornt is!
Csupán csak azon gondolkodom, hogy a régi szép időkben egy egérfingért is úgy vágtak ki embereket a fórumról, hogy csak úgy nyekkentek, most meg az elefántsz@r potyog ránk és mégsem csinálnak semmit a moderátorok...
ON:
Néhány tucat csata múlva kifejlesztem az Object 704-et. A kérdésem az, hogy ad-e olyan játékélményt, mint az ISU-152? Bevallom őszintén, hogy az ISU-tól nagyon nehéz szívvel válnék meg. Kb. 150 csata múlva már full 4 skilles legények fognak benne ülni, de már most is egy igen ütőképes fegyver. Sebzős TD küldetésekhez szinte csak ezt használtam eddig és tudom, hogy a T-55A TD15-höz már csak szerencsével elegendő, mégis szívesen látnám a továbbiakban is a garázsomban. Kivéve, ha egyöntetű véleményen lesztek abban, hogy az Ob. jobb nála...
Ha marad az ISU, akkor két lehetőségem van. A legényeket továbbviszem az Object-be az ISU-ba pedig beülnek a SU-152 1,5 skilles legényei, vagy marad az ISU és ezek "másfeles" legények mennek az Object-be. Lehet érvényesülni ezzel a TD-vel ilyen legénység mellett?
Köszönöm a türelmet és a válaszokat!
-
rlazol
veterán
válasz
Plata #112886 üzenetére
ha nagyon közvetlen bizonyítékokat találnak csalásra, akkor persze, büntetnek. De nincs leírva, hogy mi számít csalásnak és mi nem, és szoftveresen se ellenőrzik a játékosokat. Csak az általad leírt módon: vagyis, ha valaki van olyan hülye, hogy durva modokkal streamel, lehet bajba kerülni.
-
jano_77
nagyúr
Mai termés:
SP.I.C Ász40/27 - 2175 wn8......mára ennyi elég is lesz. Most kegyes volt a WG hozzám úgy tűnik.
-
Ricsxx
tag
Megvettem végre a PantherII-t meg a CenturionI-t nem bántam meg egyiket sem.Vissza is hozták a kedvemet a játékhoz.Comet után azért lassabb a Cent de Cromwell után is ezt éreztem
-
rlazol
veterán
válasz
popey37 #112877 üzenetére
az EU szerver nincs tiltott mod. Mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva, h mit tekint csalásnak és mit nem.
az auto aim, amennyiben csak befogja a tankot és annak közepére viszi a célkeresztet (nem tartja rajta eltűnés után, nem gyenge pontot céloz, nem segít a mozgó tank elé lövésben) a többség nem tartja csalásnak, mert benne van alapból a játékban, csak kicst könnyít azzal, h nem kell pontosan rávinni az egeret a másik tankra.
a bokor, fa és köd eltüntetést igen, mert javítja a látási ezáltal a célzási viszonyokat.
de még egyszer, ez egyéni ízlés kérdése. Vannak sokkal durvább modok is.
Bokor nélkül elképzelni s etudom, h lighttal mit csinálsz, de a te dolgod. -
popey37
addikt
és ezt a többiek is tudják? ki a francot érdekel? amig mások használják a csaló modokat jogtalan előnyhöz jutva, addig kutyát sem érdekel ez az egész.
bizonyitani senki nem tudja mit használok és mit nem. videó nincs róla. igy nem is érdekel. mondani meg bármit lehet.
tiltani nem hiszem hogy fognak, met ezt bizonyitani is tudni kell, fizetős játékos vagyok. ennyi. és részemről a téma ezen oldala lezárva.még annyit, hogy ha akarnák egy egyszerű progival ki lehetne szürni a modokat használókat. csak nem akarják, mert elesnének egy csomo pénztől. én még egy taggal sem találkoztam sehol akit mod miatt büntettek volna bármilyen szankcióval.
-
emre
veterán
válasz
popey37 #112879 üzenetére
Te tényleg nem veszed az adást?
Még a végén az a hülye aki képes sebezni.....A fa, bokor eltüntető mod meg tiltott.
Ezt nézd át ha érdekel, ha nem akkor meg úgy is mindegy. -
popey37
addikt
válasz
Jolet #112878 üzenetére
hát ha te a bujálást helyezkedésnek hivod akkor ezek szerint te is ezt a stratégiát üzöd. grat hozzá.
tudod én nem várom meg mig a sültgalamb a számba repül, ezért nincs 60%-os winrátám. mindig megteszem amit tudok, és lenézem a bujkáló majmokat. a cset ki van kapcsolva, még irni sem tudnak.
a retardáltak ellen nincs mit tenni, fügettlen a szinüktől. de minden csatában feltünik egy két idiota, arra nem gondolva, ha a többieket legyilkolja az ellen, a maradék pár tank röhögva kicsinálja a bujkálókat is.
és ez menetrend szerint meg is történik. no ekkor jön az irogatás . ezért van kikapcsolva a csetem. -
popey37
addikt
válasz
Sanya #112875 üzenetére
miért lennék csaló? amennyi előnyőm van belőle, ugyanannyi hátrányom is, nem gondolod?
mivel nem látom hol a bokor és fa nem tudok elbujni max az épületel mögé ha vannak.
a modokat meg a hivatalos magyar és orosz wot oldalról szedtem le, thát egyik sem tiltott.
auto aimot és bot modot nem használok, sőt még az auto célzás is ki van kapcsolva, mivel 10-ből 7x mellé lő.tehát ezek ismeretében milyen jogon nevezel csalónak?
A kancsót meg hagyjuk, azt fel sem veszem, ez a kijelentésed nem engem hanem téged minősít.
-
popey37
addikt
válasz
Jolet #112874 üzenetére
nem rohan, de ha pattogok és előtte maradok akkor végem, körberohanni meg nem lehet mert ott a többi ellen és nem rongyolok be közéjük.
a csapatszellem a jelenlegi wotban az, hogy az 55% fölötti játékosok a kékek, lilák, nagy bujkálók, amikor kicsontoztál valakit akkor odarohan és begyüjti a skalpot, de tenni semmit nem tesz a csapatért.
rengeteg meccsem elment azért, mert a számok alapján jó játékosok nem csináltak semmit. ezért nem is foglalkozom a statisztikával, persze bosszant ha nem nyerek de általában nem rajtam szokott mulni.
persze van meccs amit én szurok el, ezért nem vagyok 100%-os játékos) de még csak 50%-os sem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
popey37 #112863 üzenetére
Ha csak rárakod az autoaimot majd spray'n'pray, barmi lehet. Rogzitest meg kapcsold be, legalabb hogy a legutolso meglegyen (opciokban van) es akkor ha ilyet tapasztalsz, tudunk mondani rola velemenyt.
Egyebkent nincs baj a japan vonallal (sem), csak ha nem tudod hol kell lőni / aranyra akarod bizni merazmindenholátviszi alapon. Van egy csomó hátrányos tulajdonsága amit ki kell hasznalni ellenfélként, akkor semmit nem ér rajta az az ágyú. [link] , de itt a mákfaktor is bejatszott a végén, 10:16-tól. Kicsi DW-t sajnaltam csak....
-
-
popey37
addikt
válasz
po1son #112859 üzenetére
de bakker 260mm gold ne pattogjon már egy tier 7-es tankról aminek a testpáncélja 175 mm és teljesen függöleges szinte mindehol.
ráférne már egy jó kis nerf a japán vonalra, mert ez borzalmas, pláne ugy, hogy sebez egy csomót azzal a fos ágyuval én meg pattogok róla mintha mustármaggal köpködném. -
válasz
popey37 #112855 üzenetére
ELC oldalán lőttem két criticalt egymás után Pershinggel. A srác csodálkozása volt a legjobb
Az előbb meg egy T49-et nem sikerült 2 lövésből sebeznem szemből a Type 61-gyel úgy, hogy a tornya oldalra volt fordítva. Igaz, ez elég nagy távolságból volt, de akkor is érdekes.
World of RNG
-
jano_77
nagyúr
Ru-hoz milyen legénységi skillek javasoltak?
SPIC sajnos elég lomhácska szegény ahhoz képest, hogy egy light, milyen a Ru?
Jelenleg így néz ki:
6.érzék, álca, álca
álca, pillanatkép (ezt most tettem be, de ha van jobb, akkor lecserélem), ? (ide off road vezetés/sima utazás között vacillálok)BASSZA.......most nézem, hogy a Ru-hoz kell külön még 1 töltő is!?
Huhhh......még jó, hogy áll a garázsban egy Pz.II, amiben van egy 2 skilles töltő, majdnem meg van a 3.skillje is (-3%). Majd azt átképzem a Ru-hoz.Szal akkor érdekelne, hogy a töltőnek milyen skillek javasoltak szintén a Ru-hoz?
álca, ?, ?Köszönöm
-
popey37
addikt
válasz
SoulReaver #112858 üzenetére
eltaláltad, nincs bekapcsolva a rögzités szerintem flesleges, a support ugysem csinál semmit.
-
rlazol
veterán
válasz
popey37 #112847 üzenetére
popey37: milyen tankon próbáltad? nekem ui elég sűrűn beadja. Nem mondom, h elsődleges skill a töltőnek, de 4 skilles legényeken már elfér. Számítani persze nem szabad rá, épp azért, amit mondtál, de egy meden hasznosabb, mint egy tűzoltás vagy kamó...
A bia meg 5%, tetszik avagy nem. rengeteg tankomon fenn van, ki szoktam számolni előre és még nem csalódtam.zodo: ne misztifikáld túl. Van rá 37% esélyed, h lőszerváltásnál nem kell kivárnod a töltésidőt, vagy nem reseteli azt, ha töltés közben váltasz.
-
popey37
addikt
O-NI 175 mm páncél a testen, amx cdc gold 260 mm pen és mindenhonnan minden szögből pattogok, beledurrantottam 20 goldot nulla sebzés.
következő kör: ugyanez a felállás, mozgás közbeni lövések is bementek, 6 lövésből kiszedtem.
na ezt magyarázza meg valaki?
-
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver #112853 üzenetére
előbb utóbb sikerülni fog...
-
popey37
addikt
ez az opció elvileg arra lenne hivatott, hogy a csata közben ha szembetalálkozol egy erősebben páncélozott gépállattal, ami ugye elég sűrűn előfordul a + 2 tiernek köszönhetően, ne kelljen kivárnod az esetleges 10mp feletti töltési időt mig áttöltesz goldra. ha kivárod akkor áshatod a gödröt
persze ehhez ismerni kell az adott tankod penjét és az ellen páncélozottságát. -
kchryss
veterán
válasz
Bezavart hogy régebben volt egy fórum ahol mást olvastam róla. Valóban működik akkor is ha már be vagy töltve. 17% esély van a váltásra ha 1 töltőn van és 34% ha 2-n ez a perk. Elég kicsi az esély így nem csoda hogy ritkán működik.
Egyébként azért írtam mert sokan azt hiszik, hogy akkor is egyből betölt ezzel ha ellőtted magad és töltés közben vagy. Ez pedig nem igaz.(#112849) @zodo: Itt egy video a működéséről: VIDEO
-
zodo
nagyúr
válasz
Sose próbáltam de ezt én úgy értelmezem hogy csata szünetében (akció nélküli időszak) betöltődik ugye az AP ekkor átváltok APCR-re ami szintén betöltődik hogy "kéznél legyen, esélyt adva" a gyors váltás lehetőségére.
Tehát mindkét és vagy mindhárom típusnak előzetesen be kell legyen töltve egy-egy és akkor lehet szó az azonnal váltásról.Teszem azt meg lep egy jobban páncélozott és nincs idő tölteni a goldot akkor ez erre lehet megoldás.
Nem így van?
-
CirrMee
addikt
válasz
Kelvin #112836 üzenetére
Azt kell(ene) beismerniük, hogy vannak olyanok, akiknek nem tetszik az új...
Nekem pl semmi bajom a hanggal. Nagyon jól szól, könnyebben hozzászoktam, mint a régihez, régóta vártam, hogy átkerüljön a tesztről. A fizikával csak annyi bajom van, hogy most felbukkant egy csomó kisköcsög, akik szándékosan felborítják a tankjukat, lesz*rva azt, hogy közben más játékát hazavágják. Nem egy ipari barommal találkoztam, akikről azt hitte a csapattárs, véletlenül borult fel, "segített" talpra állni, a baromarcú meg azonnal ment (újra) felborulni. Az a gondom, hogy az ilyenekkel szemben tehetetlenek vagyunk...
-
popey37
addikt
válasz
kchryss #112843 üzenetére
akkor olvasd el figyelmesebben mit irnak," a másik lövedék azonnal betöltödik"
de csak esélyt ad rá, nem biztos, hogy meg is kapod. ezért tartom feleslegesnek, még egyszer sem sikerült összehozni.
amugy a töltési időt nem kell kivárni ha be vagy töltve a váltáshoz, de csak esélyt ad rá, tehát nem biztos hogy válltásnál nem fog ujratölteni az ágyú.
van pár teljesen felesleges skill ami semmit sem ér. ami meg ér valamit azokat kicsit ujra kellene súlyozni: pl. a bia 5%-a sem 5 %, hanem sokkal kevesebb
ezt a töltésidőn lehet pontosan nyomonkövetni: egy 10 mp-es töltésidőből elvileg 0,5 mp-et kellene elvennie, de jó ha 0,2-őt vesz el vagy még annyit sem.
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #112843 üzenetére
nem egészen.
egyrészt az előérzet csupán "egy esélyt teremt" arra, h lőszerváltásnál ne az eredetileg kiválasztott típus, hanem egy másik töltődjön be (az általad leírtaknak megfelelően), másrészt viszont, ha töltve van az ágyú, akkor is él ez az esély. "Either when the gun is loaded or during the loading process" - nekem már számtalanszor segített így.
Az igaz viszont,h lassú töltésidejű tankokra nem tenném, mert csak egy esélyt teremt, és épp ezért ezeknél megfontolja az ember, h mikor váltson lőszert. Rövid töltésidőnél viszont hasznos lehet. -
kchryss
veterán
válasz
Atti777 #112782 üzenetére
Kevés az a 3, de azért szerintem ezek lennének a legfontosabbak:
1. Csaló modok kiszűrése, például csak a wg oldaláról letöltött modokat lehessen használni.
2. Nem arty tankokon 25% rng helyett 15% legyen.
3. Prémium lőszer teljes átdolgozása. Nevetséges hogy vannak tankok amiken a prém lőszernek több mint 50%-kal nagyobb az átütése. Vagy teljesen el kéne törölni vagy úgy kialakítani hogy ne egyirányú legyen az előny és szituációfüggő legyen mikor melyiket érdemes használni. Például a prémnek legyen kisebb átütése de nagyobb sebzése (mint a hesh), vagy nagyobb átütése de kisebb sebzése.
3+1. MM átdolgozása. Több kiegyenlített csatát akarok.
-
kchryss
veterán
válasz
popey37 #112801 üzenetére
Kicsit olvashatnál a játék mechanikáról, mert sok mindennel nem vagy tisztában. Az előérzet képzettséget sem tudod hogy működik így persze hogy azt hiszed nem sikerült. Nem az van hogy ha átváltasz másik lőszerre akkor az azonnal be lesz töltve, a hátralévő töltésidőt akkor is ki kell várnod csak utána a másik lőszer lesz benne.
Például ha FV215b (183)-vel aminek 26mp körül van a töltésideje ellőtted magad majd az újratöltés 20. mp-ében lőszert váltasz akkor 6 mp alatt töltődik be a másik típusú lőszer a teljes 26 mp helyett. Ha akkor váltasz lőszert amikor be vagy töltve akkor nyilván semmi hatása nincs. -
-
jano_77
nagyúr
korábban kérte vki, hogy a Mutz-al majd tegyek fel T10-es csatáról is képet. Tessék
simán túlélhettem volna, ha kedves honfitársam az E4-ben nem lett volna akkora gyáva féreg! majdnem full HP-n nem mert rámenni egy T28-ra. Ha vki ismeri esetleg innen is üdvözlöm a maj****!(#112836) Kelvin: mikor is lesz ez a St. Patrick?!?
-
Terek
tag
toltam egy ticket-et a wargamingnek az új hangmotorral kapcsolatban és ezt a választ kaptam:
"We observe some connection to low space on partition where game is installed and strange sounds in game, please make sure that there is enough free space on your partition. It will be fixed as soon as possible."
Legalább ismerjék be,hogy "ezt elbasztuk" ,ne az ilyen hülye kifogásokkal jöjjenek....
összefüggés :"Állítólag kevés a hely a vinyón ezért szar a hang".....oké,köszönjük emese.... -
nyunyu
félisten
Nincs szemelyes tartalek szerzo bootcamp kuldi?
Sebaj, akkor meccs nelkul Alt-F4.
-
rlazol
veterán
én beírtam 3-at a fórumba, meglássuk mi lesz belőle:
-a következő tank megvásárlásának legyen valami skill feltétele
-mod-kontroll
-arty -
-
popey37
addikt
viszont komolyra forditva a szót, a sok csalót tényleg ki lehetne szürni egy egyszerű programmal.
nem tudom ki játszott az Americas Army nevű játékkal anno.
ott volt egy punk buster nevű progi ami kiszürte a csaló modokat használó gamereket, ott nem lehetett semmit használni.
ott nem volt kempelés mert 5 másodperc után szolt a szerver 10 mp után meg meghaltál. ha 3x előfordult arra a napra tiltottak. egyedül a mesterlövész tudott tovább egy helyben maradni , a többinek mozogni kellett,de erre várhatunk életünk végéig, amig az orosz fejlesztők árulják a csaló modokat addig ne várjunk semmi változást.
-
SoulReaver
veterán
válasz
popey37 #112812 üzenetére
Az 500 méter a saját látótávod. Azon belül is van esélyed, hogy meglátsz valakit, ha épp nincs bokor mögött vagy más fedezék mögött. A rádió azért van, hogy a spotterek akit felspotolnak, azt te is lásd, ha nincs látótávon belül. Ezért vannak a light tankok, ha végezné mind1ik a feladatát..
(#112813) Barret001
Ne tudjanak víz alatt kilőni! (Többször megtörtént) - Ez mindent elárult XD -
popey37
addikt
válasz
SoulReaver #112807 üzenetére
de akkor minek a fizikai 500 m-es látótávolság?
a rádió 750 m. ha onnan is ki tudnak lőni akkor az 500 m-es értelmét veszti. nem kicsit ellentmondás. -
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver #112798 üzenetére
ezzel teljese mértékben egyet tudok érteni, talán majd idővel rájönnek hogy ez így nem jó, remélem...
addig meg el kell viselni ezen remek újításaikat -
popey37
addikt
válasz
popey37 #112801 üzenetére
de a 3. pont lehetne az is, hogy ha az effektív látotávolság maximum 500 méter, akkor egy nyamvadt kis med ne tudjon 700 m-ről kilőni, a tényleges tankonkénti látotávolságok legyenek pontosan betartva
az 500 m vonatkozzon minden távolságra és tankra, ez alól kivétel az arty.sokszor van ugy, hogy a spotterünk előremegy, nem villant senkit, de abbol az irányból kapom a lövéseket ezerrel pl. egy cromwelltől. de látni azt nem látom. és nem vagyok spott alatt, a 6. érzék nem jelez.
tehát lenne még mit javitani ebben a játékban a frissitések meg a HD tankok helyett inkább ezzel foglalkoznának a fejlesztők,
meg azzal, hogy a foglalókör még mindig a levegőben lóg: nincs lenn a talajon a fehér kör.sőt a látomezővel kapcsolatban lehetne az is, ha 400 méter a látotávolságom, akkor azon belül lássam már meg az ellenséges tankokat,pláne ha lőnek rám. sokszor van olyan hogy csak a kötelező távolságon villan fel, de akkor meg már késő. és nem csak a jó álcával rendelkezők, hanem pl a ferdinánd is az AMX CDC ellen 200 m-ről lőtt ki ugy hogy fel sem villant és álltam, spott nem volt.
-
jr1994
addikt
válasz
Atti777 #112782 üzenetére
Az én egészségemnek sokat segítene az utolsó esély totális megszűntetése (a fentebb említetteken kívül), mert a falra mászok attól amikor pont az utolsó lövésre kisebbet dobok és ezért bekapok +1 (táras tanktól akár még több) lövést és kb meccseket fordít meg a szerencse. Én bevezetném hogy ha nagyobb az alfád mint a tank hp-ja akkor biztos beadja, ha nem akkor nem.
Másik: előre eldöntött csaták. Értem én hogy a nuboknak is kell sikerélmény de nemár hogy néha minden lövés bemegy néha meg semmi sem
A csaló modok szűrésére hatalmas +1
popey37 az első pontod elég bs
-
popey37
addikt
válasz
popey37 #112796 üzenetére
Győzelem
Windstorm
AMX Chasseur de chars
Szerzett tapasztalat:1 991 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 63 785
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"Javítás: -7 095
Lőszer: -2 295
Fogyóeszköz: -3 000
Total: 51 395 WN8: 1 148 (43)1250 damage 1500 hozzájárulás.
50k tiszta credit.
-
Terek
tag
Ahogy látom senki se említette a legfontosabb dolgot,a csalók/botok kiszűrését.
Amíg ezt nem lépik meg,addig az általatok említett pontok nagy része felesleges.
Pl a Mogyesz féle 1. és 3. pont az úgy nézne ki élesben,hogy az EU szerver kb 50%-át bannolhatnák -
popey37
addikt
1. a csatabesorolásnál szünjön meg a +/- 2 tier, mindenkit a WN8-a alapján saját tierbe tegyen a játék. mivel mint olyan a "spotter tank" nem létezett soha, igy azokat sem kellene + 3-4 tierbe dobálni.
2. jobb tankbeosztás: sokszor van ugy, hogy 8-10 med néz farkasszemet ugyanannyi heavyval, vagy TD-vel.
szerintem simán meg lehetne oldani hogy a két oldal egyensúlyban legyen.3. a legénység skilljeihez szükséges xp mennyiséget csökkentsék. valami brutális mennyiség kell már a 2. skilltől. valamint a skillek érjenek is valamit amit kézzel foghatóan lehet is érzékelni.
mondok példát: biztonságos elhelyezés: CDC-ben kifejlesztve, mégis körönként 2x kapok löszerrekeszt. amíg nem volt meg a skill, ugyanigy jöttek a löszerrekeszek. tehán nem ér semmit az a plusz 20%
de sorolhatnám a többit is.
az előérzet: nekem még egyszer sem sikerült azonnal átválltani másik löszerre, pedig jópár tankomon ki volt fejlesztve. le is szedtem mindegyikről.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest