Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz Jolet #113487 üzenetére

Engem nem a gold használat zavar, csupán azért írtam, mert a váltással kapcsolatos véleményeddel nem értek egyet:
    Abban nincs igazad, hogy miután ellőtte a goldot, ami ugye be volt tárazva, simán meg tudná nyomni a másik 1-2-3 számot, hogy a sima lőszer töltődjön be legközelebbre, ha ismét a kis papírt fogja lőni! Viszont kolléga azt sérelmezte, hogy a következő és az utána lévő is gold lőszer volt, tehát eszébe nem jutott a usernek lőszert váltani. Pedig lövés után, ha megnyomja a sima lőszer slotjának megfelelő számot, akkor nem veszít semmit a töltésidejéből! Csak hát bizony vannak olyanok - Linkin - akik valszeg full gold-al mennek csatába, no Ők nem tudnak váltani és így a papír tankokat is azzal lövik.

• CirrMee

addikt

válasz Jolet #113487 üzenetére

Tökéletesen érthető amit ír, nem értem, miért kell kiforgatni a szavait. Az is tökéletesen érthető, hogy egy "közbeeső" light/med miatt nem éri meg áttárazni.Viszont épp elég "gold hero" balf*szt látok én is (& csapat/szakasztársaim) ahhoz, hogy elsőre is felfogjam a kolléga mondanivalóját. Az arányokról meg annyit, hogy jóval több "gold hero" júzert látok, mint olyat, aki csak szükség esetén vált arra.

Nincs bajom azzal, hogy lehet venni maniért prémlőszert. Azzal annál inkább, hogy a full készlet állhat abból, hogy adott esetben az istenbarma ész nélkül tolhassa. Lehet arra hivatkozni, hogy golddal is tudni kell, hol lőhető meg az ellen, de a tesztszerón volt lehetőségem megtapasztalni, hogy a segítségével sokszor elég csak beülni egy pozícióba (& eszetlenül lőni), holott anélkül mondjuk kerülni kellett az adott géppel.

Új hozzászólás Aktív témák