- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
jozefgucci1 #115299 üzenetére
Ertem, kosz a drotot, de nekem arany kellene leginkabb.Nade igy jartam
-
válasz
Antonius1978 #115298 üzenetére
Volt nem is olyan rég azt hiszem a Razer-nek ilyen kódos mókolása ami prém napot adott .Aztán ugye ha 05.10-ig letöltöd a legfrisebb hajós játékot akkor kapsz három nap prémet ami a Wot-ban is él !
-
Antonius1978
addikt
válasz
jozefgucci1 #115297 üzenetére
Ne Tonizz !!!
Meg tul koran van
De igaz, leesett, elneztem, csak a kod szot lattam, a meghivo szot figyelem nelkul hagytam
Amugy mostanaban nincsenek ilyen jo kis ingyen arany, vagy kis szintu prem tankot ado kodok ?
Regebb olyan is volt, hogy 10-et lehetett beirni -
válasz
Antonius1978 #115295 üzenetére
Tóni ha jól értelmeztem akkor ezek friss reghez jók csak már meglévő acchoz nem ! Meghívó kódok !
-
lacibacsi
addikt
válasz
Antonius1978 #115295 üzenetére
Meghívó kóddal nem fogsz a meglévő accodon semmit sem festeni...
-
Antonius1978
addikt
válasz
6r4dw #115293 üzenetére
Engedely nelkul nem akarom kiprobalni, azaz elvenni a kodok egyiket, de jo lenne az 1000 arany, mert kellene vegeleges alcafestes a Turanra, es az ST-1-be at kellene kepezzem a KV-4 radiosat toltonek, ami 500 arany.
375+500 = 875 arany, jo lenne
De lehet hogy van akinek jobban jonne, ezert nem happolom el, csak ha nem kell senkinek.nightmare13 igen, csiszolnom kell a Turan jatekstilusomon, ez teny.A tegnap igaz addig jatszodtam, amig osszejott meg +250 ezer penz, a 250 ezer melle, es vettem tavcsovet a Turanra.Igy mar kb 380-390 meterre lat el a venti,bajtars,latotav novelo kepessegek es a tavcso miatt.
lacibacsi a te kodod is jo lenne a Turan alcafestesehez, de mivel keveset jatszom, igy nem veszem el mas elol a 30 nap premes kodot.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
A nyakamba szakadt egy meghívó kód!
30 nap prémium és 500 gold jár mellé, tank nem!
Ez egy 6-7 dolláros ajánlat, de ingyen odaadom az első privátban jelentkezőnek, ha mond egy jó indokot, hogy miért pont neki van rá a legnagyobb szüksége.
-
6r4dw
csendes tag
válasz
Antonius1978 #115283 üzenetére
Én is fel veszlek majd titeket
Más
2 meghívó kód:
RZNPY-839YU-8T6DF-XF383
RZNTH-H5W9B-ST8Y8-FF54F7 nap prém, talán T-14 prémium tank és 1000 gold. 1 hónapja kaptam a kódokat, de lehet jók még.
-
KisApám
addikt
válasz
jagada #115291 üzenetére
HA visszaolvasnál, EGY konkrét esetről volt szó, és főleg úgy, hogy a YouTube-ra ki is rakja az illető, 5 nappal ezelőtt, azaz még mindig vannak jó páran, akiknek gőzük sincs, milyen (csaló) MODokat használnak fel a játékuk során, és még büszkék is, milyen "jó" csatát mentek. És talán azt sem tudják, mi az a BAN, melyet a WG-től kaphatnak, elvileg (pedig 14 000 csatánál jár már az illető... és 867 WN8-al meg 49,76% WR-el rendelkezik, meg mintha csak romlana az illető "teljesítménye", akármilyen MODokat is használ...)
Ne lepődj meg, a többi MODról is tudok, és hogy a WG hogyan áll ezekhez hozzá.
És igen, vannak oldalak, ahonnan rengeteg összegyűjtött cheat MODot lehet letölteni.
És némelyik a főoldalán ezzel nyit:
"All the best mods gathered from other sites, blogs and forums. ''Because forbidden mods are NOT a big issue" - WG" (Azaz a WG elvileg lesz*rja, mit használsz...) -
jagada
addikt
válasz
KisApám #115290 üzenetére
Ennél sokkal durvább modok is vannak, nem értem a lövegirányjelzőn miért vagy úgy kiakadva. Közelharcban úgysem tudja a minimapot is meg a célkeresztet/tankot is nézni egyszerre, távolról meg nem tökmindegy merre néz a löveg? Az Aimbotok, tundrák, kaméleon, reddot, lézer meg mittudomén milyen modok sokkal inkább juttatják előnyhöz a játékost. EU szerveren meg amúgy sincs tiltott mod lista, és a WG nem is akar semmit tenni a modok szűrése érdekében. Szerintem kár ezen rugóznod, inkább játssz.
-
KisApám
addikt
válasz
wwenigma #115287 üzenetére
A twitch-en most is tolja élőben RitaGamer - ő neki van az a RitaStatusReport oldala, ahol írja (WG-vel le van levelezve), hogy a töltésidő kijelző NEM tiltott MOD. A másik MODról (lövegirány kijelző) kérdeztem a twitch stream-en. Azt mondja, hogy tiltott ez a lövegirány kijelző MOD, meg mások is írták a chat-be.
Írtam ezek után a gyereknek, akinek a YouTube videóját linkeltem, hogy nem tiltott MODot használ-e véletlenül, de nem tud/tudott arról, hogy tiltott volna - legalábbis ezt írta. No meg azt, hogy leszedte a töltésidő kijelző MODot... hmmm... de a tiltottatt nem?
(Ezt írta: "No one has Said before this Time, the Mod Shot direction is illegal. The Reload Timer im not sure. I have deinstalled all reload mods. After this Match.") -
-
KisApám
addikt
No itt van az, ami ELVILEG TILTOTT MOD.
5 napja rakta fel a gyerek.
Felspotolt tankoknál: (1) lövegirány kijelző MODja a minimapon + (2) töltésidő kijelző MOD. RitaStatusReport oldalt olvasva, a WG levelezést, az utóbbi (2) nem tiltott. De viszont baromi nagy segítség, akinek megvan. Hogy van ez?
Jól néz ki ugye a játék? -
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #115283 üzenetére
Turánnal és Chi-Nu-Kai-jal is hasonló módon kell játszani: támogatni az elől lévőket kicsit lemaradva. Snipernek is elmennek. Persze mindenkinek megvan a saját stílusa
Ma sikerült lehozni 1-2 csatát, ahol 29 % esélyünk volt, a két-három sárga tette a dolgát
-
Antonius1978
addikt
válasz
nightmare13 #115275 üzenetére
Hat, az az igazsag, hogy nem rad gondoltam, de ha azt vesszuk, akar te is lehetnel, mert te jobb jatekos vagy nalam.
De az a rohej, hogy 6r4dw egyedul olyan jo, mint mi ketten
Lentebb meg is mutattaAzert mindenkit felveszek, aki megadta a nevet, mert jobb szakaszban nyomatni. (es lattam, hogy hozzam kepest nagyon jo jatekosok).
Erdekes, a WN8-ba miket szamol bele ? Mert ma 6500-at csinaltam... A WN7 meg viszont csak 1050.
Ez azert jo, mert XVM-es jatekosoknal nem en vagyok a fo celpontViszont az is igaz, hogy ovatosan Turankodtam ma, visszatertem az ovatos modhoz, szakitottam az elorerohanok stilussal...
-
zodo
nagyúr
válasz
jr1994 #115278 üzenetére
Jó pár hónapja ott van/volt de csak időszakosan.
-
6r4dw
csendes tag
válasz
Antonius1978 #115274 üzenetére
(#115275) nightmare13 , (#115277) xAttilax
Köszönöm, hogy jeleztétek a segítséget, de tárgytalan lett.
Két héten át próbáltam egyedül megcsinálni, de sehogy se ment, ma miután írtam ide a fórumra lett egy kis szabadidőm és elsőre sikerült
Előbb kellett volna ezt tennem -
jr1994
addikt
A prémium boltban feltűnt hogy van egy opció venni "bármennyi aranyat" (500 a minimum), csak furcsa hogy nem verték nagydobra. Kiszámoltam, ez nem is lehúzós, nagyjából arányosan drágul két hagyományos pont között. Pirospont a wg-nek
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #115274 üzenetére
Nah, csak nehogy én legyek az a végén
(Esetemben viccnek is rossz az ütős
)
-
lacibacsi
addikt
Köszi a tanácsokat! Eddig 2:1 a 88-as javára...
(#115271) 6r4dw: Ilyenkor praktikus meghívni valaki(ke)t dinamikus szakaszba. Szerintem...
-
6r4dw
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szakasztársakat keresek a T28C SPG-14-es küldetésére. 3000 sebzést kell kiosztani egyedül vagy szakaszban ellenséges páncélvadászoknak és nehéz tankoknak. Csak tier 7-es artym van a célra amivel rosszul is játszom, ezért kellene a segítség. A szakasz tagjai bármilyen tankkal lehetnek. (Én tier 9-es társakra gondoltam, mert mióta ez a küldetés aktív azóta top tier vagyok
)
A nevem Armored_Bear, este 7-től tudok játszani. -
jr1994
addikt
válasz
lacibacsi #115268 üzenetére
Teljesen jó a 88-as ágyú, csak kerüld el a keményebb heavyket és lőj gyenge pontot. Mérsékelt goldhasználattal még statpadolni is lehet vele. Nagyon jó a DPM-je, mozgékony és a kisebb szintű ellenfelek néha le is pattannak. Nagyon rossz híre van ennek a tanknak, de szerintem sokkal jobb mint mondjuk egy Chi Ri.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Megvettem a VK 30.02 D tankot. Ti melyik ágyúval használjátok?
Van az a szemlélet, hogy "a nagyobb a jobb", de azért tudjuk, hogy ez nem mindig igaz. És hát itt is a VII-es 8,8cm-es löveg kisebb átütéssel rendelkezik, mint a VI-os 7,5 cm-es. Oké, hogy a sebzése jóval nagyobb a nagy lövegnek, de a lövedék sebesség és a pontosság is sokkal rosszabb. Minden mutató a kisebb löveget helyezi előtérbe nálam, de kíváncsi lennék azok véleményére, akik már több csatát toltak le ezzel a tankkal.
Köszönöm.
-
Ricsxx
tag
válasz
nightmare13 #115264 üzenetére
Igen én is tartok attól,hogy mi mint gazdag európaiak csak drágábban vehetjük meg, olyan 30k körül.Pedig ennyiért nem lenne rossz ajánlat 4 prém. tank meg egy havi prém. fiók.Esetleg külön-külön lennének a tankok az is szuper lenne. Jó kis Cromwell B.Nyami-nyami. Csak túl szép,hogy igaz legyen
-
Sixkiller6
őstag
gondoltam munkába indulás előtt még csapatok egyet VK Bélával, HT-15-re mentem rá (12k dmg+pattintott+sebesülés).
11022-nél álltam meg... -
Ricsxx
tag
Az ázsiai szerveren már kirakták a speciális győzelmi napi csomagot
https://asia.wargaming.net/shop/wot/vehicles/1428/
-
rlazol
veterán
válasz
Laci50i #115252 üzenetére
a csatában aktív vagy, a várakozás közben nem. és nem 100.000, egyszerre max 1000 ember várakozik, 5 osztályból, 10 Tierből.
az MM szar, pont azért, mert néha tényleg csak 2-3 tankot kéne a két oldal között kicserélni ahhoz, h jó legyen, mégse teszi meg.De abban biztos vagyok, h az általunk vágyott MM mellett jelentősen megnőne a várakozási idő. Csak a sok vérpistike verné az asztalt, hogy ő játszani akar (az ő csatája ígyis-úgyis 2 perces) és sajnos bevételt ők termelnek többet...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jolet #115255 üzenetére
Gabó tudom, hogy Te már túl vagy rajta, ezért első sorban Neked címzem, de bárki más is válaszolhat, aki már túl van a TVP VTU-n:
Jól gondolom, hogy a 8.8-as löveggel érdemes használni, ami 192(v. 194) mm üt át!?
Illetve okoz-e annyival több mozgékonyságot mondjuk a 2-es motor, hogy érdemes legyen kifejleszteni vagy inkább a torony kifejlesztése után már inkább csak a T50-re gyűjtsem az XP-t?Egészen használható lenne ez a med egyébként - nagyon sokan szidták, nem értem miért? - csak ne copatna vele annyira az MM! Feszt agyhalott csapatokba kerülök és szinte lehetetlenség nyerni a tankkal.
Ma pl 10/3 és ennek köszönhetően ez lett az eredményem: -
Phobion
őstag
sziasztok!
ez a ultimate booster bundle-t érdemes megvenni?
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-offers-may-2016/ -
kchryss
veterán
tanks.gg-n le lehet cserélni az összes modult a tankon, felszereléseket is lehet rá pakolni és skilleket is lehet adni a legénységnek és mindig az így aktuális értékeket írja ki.
Én így jöttem rá hogy a fejlesztett lánctalp például növeli a mozgás közbeni lövés pontosságát. -
Emu
őstag
Köszönöm, nekem eszembe se jutott a tanks.gg-t igy használni.
Persze wot wiki semmit nem írt erről, csak az alap statokat mutatta...
-
Laci50i
csendes tag
válasz
rlazol #115238 üzenetére
Mert a 2 perces csata az baromira jó. A jó MM a 100 000-ből talál 30 megfelelőt 5 másodpercen belül, ha mégse akkor jön a B terv és összecsap valamit.
De a legtöbb esetben elég lenne 2-3 embert kicserélni a két oldalon és nem 13-15:0-os csaták lennének. Időben ez a csere 1 msec alatt van, annyit te is tudnál várni. -
Emu
őstag
Aki túl van már a T34/100-on:
Löveget rátettem free-ből, lassan meglesz a lánc is. A fejlesztett torony ad valami pluszt? (Jobb célzás, vagy töltés idő csökkenés?) -
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #115116 üzenetére
Van ahol full prémben nyomják a 8-as sh-t is.
-
-
nightmare13
őstag
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #115243 üzenetére
Kezdőőőő? Már 50 győzelem felett járok!
Tényleg, SIlent Hunter online bétát tolod?
-
-
szbalogh
addikt
Nem akartam már ide posztolni de ez megérdemli
Himmelsdorf
replay -
kchryss
veterán
válasz
Ricardo128 #115239 üzenetére
Mert nem indítottad el a küldetést.
Első képen jobb alsó sarokban látható egy szép kövér "Start" gomb. Bal oldalon kiválasztod melyik küldetést akarod aktiválni aztán arra a Start gombra kell kattintani.
Egyszerre csak 1 aktív küldetésed lehet minden tankosztályhoz (könnyű, közepes, nehéz, tankvadász, önjáró löveg).
Szóval kiválasztasz 5-öt aktiválod őket aztán mész játszani random csatába, ha sikerül akkor kiírja és a következő küldetésre ugrik, de ha másik küldetést szeretnél helyette megváltoztathatod. -
rlazol
veterán
válasz
zserrbo #115236 üzenetére
napi rinya?
most tényleg, ez miért kell?Igen, az MM szar. Jé!
Azt meg csak halkan teszem hozzá, h kíváncsi lennék, egy jobb MM-mel értelemszerűen együtt járó hosszabb várakozási idő* mekkora felhördülést váltana ki? Mondjuk ki lenne hajlandó alkalmanként 1 percet várni a csatára egy jobban ballanszolt MM-ért? 2-t? 5-t? Csak mert nekem sokszor a fél perc is soknak érződik, pedig én nem szoktam az MM miatt sírni.
*Mert a jó MM minden esetben megvárja, amíg megérkezik a "párod", hogy egyenlő legyen a leosztás. Vagyis nem csatába oszt be, hanem csapatokat választ
-
ch0ler
csendes tag
válasz
sebijani1982 #115232 üzenetére
Köszi!
Persze: link
-
kchryss
veterán
válasz
Poultier #115225 üzenetére
Ha szórakozni akarsz akkor a derp ágyúval. Saját tierben pusztít mindent, viszont +2 tierben nem mindig hatásos. A sima ágyú sokoldalúbb, több szituációban használható, de olyan ágyúból rengeteg hasonló van a többi tankon ezért én is a derppel használtam a változatosság miatt.
-
Poultier
tag
Az M4 Sherman-t milyen löveggel érdemes használni?
-
CirrMee
addikt
válasz
wwenigma #115202 üzenetére
No tesztelgettem megint a 9.15 -öst: megszűnt az egy CPU szálat rommá nyúzó szisztéma, nincs kb 85-90% -os terhelés. Kb ha a felére visszaesett a top terhelt szál. FPS az megugrott (induló 58-65 helyett 80-100, gépek szétszéledése után átlag 100), drasztikusan csökkent a grafikai akadások száma, sokkal simább a játékmenet. GPU terhelés átment stabil 100% -ba, illetve a grafkártya fogyasztása is megugrott érezhetően (VRM szenzor szerint átlag 15-20W -al).
A kép is mint ha élesebb lenne (színek is dinamikusabbak), kikapcsolt élsimogatással.
Valaki említette, hogy az élsimítás nem olyan homályos: nálam kb ugyanolyan okádék, mint 9.14 -en.Volt egy érdekes probléma is: kilépéskor brutálisan felpörögtek a grafkártya ventik, a Win10 meg elvette a képet, majd egy login folyamattal jutalmazott. Login után AB nem ismeri fel a kártyát, Crimson menüjét indítva ő is panaszkodik, hogy nincs is AMD kártya a gépben (restart után okés, 9.15 kikapcsolás után megint ugyanez a probléma). 16.3.2 meghajtót le, új 16.4.2 fel, a hiba úgy tűnik megszűnt. 9.14, és amúgy az összes többi játék esetén is ment idáig hibátlanul a régi driverrel, fogalmam sincs, mit tud a 9.15, amivel így kiakasztotta.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Plasticbomb #115222 üzenetére
Tényleg eszméletlen. Kár, hogy csak az első két küldetéssorozatban lehet használni...
-
Plasticbomb
addikt
Ez a kis Lefhb arty eszméletlen.
Egyből teljesítettem is két artys küldit vele.
-
válasz
Calibos #114957 üzenetére
– FPS should significantly increase for many players in 9.15
– WoT will move to a completely different engine approximately within next two patches. It won’t be a “different” engine per se, the overhaul of the current one will simply be complete
– the engine overhaul will include multicore support and optimization
– CoreEngine 3.0 (name of the “new” WoT engine) is the old name of the Bigworld that WG used internally
– the client size will not be reduced by the new engine
– it’s not yet sure if the new engine will use Dx9 or Dx11 render -
Plasticbomb
addikt
válasz
Sebestyen01 #115203 üzenetére
A grafika maga nem változik, csak az, ahogy működik. Ha szebb grafikát akarsz, akkor javítasz a tartalmon, ha működésen akarsz változtatni, megváltoztatod az api-t. Ez az, amit sokan félreértenek a dx12 okán is. A játék nem lesz szebb, csak több erőforrást használhat szabadon, vagy több erőforrás marad meg más feladatokra.
-
xAttilax
őstag
válasz
rlazol #115217 üzenetére
szerintem nem, nekem megvan még az első +"körből" de nem lett a kedvencem. Gyorsan táraz ki, de kicsi a pen és a sebzés is és mellé pontatlan, szóvan nem is talál minden + pattan
.Ritka a jó kör vele, mondjuk pár napja futottam vele egy keményet:
itt vande tényleg nem sok ilyen volt
-
rlazol
veterán
AMX 13 57 GF - 6200 Ft - megéri?
-
Cucuska2
addikt
válasz
galervin93 #115215 üzenetére
Ezeket én mind értem, csak nem tudok leakasztani 50k freet a levegőből!
Nem ma kezdtem.
-
galervin93
addikt
válasz
Cucuska2 #115213 üzenetére
Tedd rá free-ből a nagy ágyút, meg fogod szeretni. Beteg T7-ben... T9-ben is visz mindent simán... Only AP, nehogy úgy járj mint fentebb a kolléga. Mindenre elég az átütés, a sebzés is... Dombos pályán arty nélkül "meccslehozós" tud lenni. A brutál ágyúsüllyedéssel szinte ki sem kell kukkantani, és máris odacsaptál egy igen fájósat.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem tudom hogy sirjak vagy nevessek. Két tanulsaga van. Az elso hogy sose vigyél repeszt Emillel mert nem talál vagy nem kellene (ez 3 ammo, kiprobaltam es nem csereltem le...) a masodik pedig az, hogy egy FCM-et megprobalhatsz rammolni de nem fog sikerulni.
Amugy jo ez a nagyágyú rajta...csak nagyon be kell osztani azt a 15 lőszert.
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #115209 üzenetére
Na ez új pedig párszor volt kérdés vagy átbeszéltük, köszi.
Nem vettem semmit előtte és ez csak 8 hónapos fiók.
Össz. kártyás vásárlás, utoljára a Turán III-al ~23.5k + 1 nap prém paypal-al.
Na mindegy, eddig nem tudtam ajándékozni (csak paysafecard lehetőség volt) és most valamilyen rejtélyes oknál fogva pedig igen. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sebestyen01 #115206 üzenetére
Nem megy a Rivatuner statszeró nalam, errorozik csak.
De valtozott valami mert GPU fix 100-on megy...
Viszont egyzer fagyott és general error reportot amiben van egy preferences file, a tartalma pedig: [link] Ott a D3D11, viszont rengeteg opció ki van kapcsolva ahogy nezem....
-
zodo
nagyúr
Tudom csak párunkat érintett de leírom.
Prémshopban ma sikerült ajándékoznom, otp maestro kártyával (leggagyibb lakossági, chip és pay pass) ami eddig nem volt lehetséges mint ahogy a decemberi mikulás ajándékozós játékban való részvétel.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
wwenigma #115205 üzenetére
AB mit ir ki monitorozas kozben jelenleg 9.0b-t ir ki az fps erteknel ez valtozott 11-re esetleg?
Tudom leszedhetnem en is csak itt nincs kolbaszbol a savszel, es annyit nekem nem er a teszt szero hogy 2 napig toltsem lefele
Vagy csak vakitottak megint egyet mint ahogy a szokasuk! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sebestyen01 #115203 üzenetére
Elvileg megmondod hol van az az opcio, gyakorlatilag megmondom hogy ugyanolyan-e a grafika es a sebesseg.
Ja latom, patch notes: "Added the ability to use the modern DX11 graphics API. Because of this, we advise you to download the latest driver software for your graphical card from the manufacturer’s website."
Viszont kulon nem talalok semmi kapcsolhatot, csak a CPU terheles oszlik meg a magok között de ez mar a 9.14 utolso patch-csel is igy van, ha a CPU affinitasnal nem engeded a 0. magot hasznalni.
-
nightmare13
őstag
1-2 emberkét orvul hozzáadtam barátlistámhoz innen (nightmare1367). Ha esetleg valaki nem bánja, ha egy erősen, jóindulattal közepesnek nevezhető játékossal játszik, bátran dobjon fel a barátlistájára.
Üdv:
Bálint -
jr1994
addikt
válasz
kchryss #115200 üzenetére
Nagy háttérmunka és némi szerencse is kell hogy egy klán jól válassza meg, hol indul landingon. Jó taktika, és jó játékosok akik megvalósítják az fc elképzeléseit. Sok gyakorlás, hogy összeszokjon a csapat. Nálunk maga a kampány is gyakorlás volt, úgy 5-6 nap fix csapatokkal, rendszeres játék után álltunk össze igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel