- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
JÓ, ez ritka vele, általában amit meglövök, az betalál, és sebez rendesen. Eddig a T32 az, ami képes volt úgy felvenni a lövést, hogy se sebzés, se átütés nem volt... Tier8ban. Ja meg az AT-7, bár az még nem világos, hogy hogyan élte túl sebződés nélkül...
Nem tudom, mit csinálsz, de nekem 15 sec a töltésidőm vele, és a találati arányom valahol 72%ékon van vele. És még nincs BIA a legényeken.
Mivel a HEAT azért drága, így ezzel nem lövök 300 méteren túlra, csak ha nagyon tiszta a célpont, és nagyon legelészik a mezőn..Általában meccsenként 2 lövésből 1400-1500 damage lazán megvan, és akkor még csak kettőt lőttem vele. Amikor belelendülök igazán.. 4,5k damage már volt, 4k körül többször is fejeztem be csatát. És még mindig alig lőttem...Komolyan gondolkodom azon, hogy amíg ISU-n nincs meg a BL-10, addig ezt a löveget, illetve ennek a tesóját fogom használni azon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest