- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forras2
üzenetére
én találtam egy olyat amikor hídon áll a tank, és körülötte nyár van, ha az megfelel. Este munka után fel is pakolhatom valahova, mert megvan a gépemen becsomagolva. Ha sürgősen kell, akkor a topic összefoglalóban található helyek egyikén találtam (de meg nem mondom, hogy pontosan hol
). -
jano_77
nagyúr
válasz
forras2
üzenetére
Csicsásat szeretnél vagy egyszerűt?
(#10914) Kean_Sorbo: Én a Jagd Pz IV.-en nem győztem a javítót nyomni, mert folyamat a motoromat lőtték ki.
Volt egy El Hallufos csata, ahol az enemy Comet-je feljött hozzánk a hegy lábához és senki nem volt hajlandó rámenni - feszt spottolta a teljes csapatot - mondom, majd én kiállok és lövöm...az a gyökér nem pont a motoromat lőtte ki!? Gyors javítás és már nyomulnék is vissza fedezékbe, mikor újabb lövés----> motor!
Természetesen senki ezalatt nem jött és lőtt rá, hogy legalább megkísérelje elvonni a figyelmét...ki is lőttek mint a szart! 
Tegnap végül sikerült kifejlesztenem a JagdPanther-t és a T71-et is. Igaz ez utóbbihoz kellett free TP is.
De legalább sikerült meg is vennem akciósan.
(első forgó táras tankom, kíváncsi leszek).
Melyik a jobb arty: S-51 vagy GwPanther? Mindkettő közel áll a kifejleszthető státuszhoz - utóbbit talán már tudom is -, de melyiket érdemes megvenni, melyik a jobb, használhatóbb?!? Biztos, hogy csak az egyiket fogom megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Matematika topic
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Volt egy El Hallufos csata, ahol az enemy Comet-je feljött hozzánk a hegy lábához és senki nem volt hajlandó rámenni - feszt spottolta a teljes csapatot - mondom, majd én kiállok és lövöm...az a gyökér nem pont a motoromat lőtte ki!? Gyors javítás és már nyomulnék is vissza fedezékbe, mikor újabb lövés----> motor!
Természetesen senki ezalatt nem jött és lőtt rá, hogy legalább megkísérelje elvonni a figyelmét...ki is lőttek mint a szart! 
(első forgó táras tankom, kíváncsi leszek).